Village Inn

Miła obsługa, schludnie, smaczne jedzenie, wymiana codziennie ręczników

Witam, pobyt udany, pokoje standardowe, czysto, posiłki smaczne. Uciążliwe bywało sąsiedztwo głośnej młodzieży i odległość od plaży. Ogólnie bardzo nam się podobało, personel bardzo miły i pomocny.

Wróciłem na początku czerwca z Village Inn w Laganas. Hotel w porównaniu z innymi w tej miejscowości umiejscowiony bardzo korzystnie bo daleko od drogi. Zobaczycie sami, że pozostałe mają baseny przy drodze, która jest koszmarnie głośna. Jedzenie bardzo dobre, ale śniadania typowo pod brytyjczyków - fasola, jajka i tosty w różnych formach. Było tego dużo i było smaczne no, ale... W pakiecie All inclusive obiady bardzo smaczne a snack bar w odpowiednich godzinach i także smaczny. Kolacje codziennie coś innego i każdy znalazł coś dla siebie. Absolutnie nie ma na co narzekać. Dużym minusem są niewygodne łóżka i twarde poduszki. Większość osób narzekała na nie w tym ja. Radzę wziąć swoją chociażby małą poduszkę. Pokoje przestronne i ciche a obsługa bardzo miła i pomocna. Alkohole (procentów bardzo mało) smaczne i wydawane bez mrugnięcia okiem. Sam hotel znajduję się daleko od plaży i może to być minus dla tych, którzy nie chcą chodzić. Jest to jednak ogromny plus jeżeli chcecie się wyspać bo w samym centrum miasta jest bardzo głośno - jedna wielka imprezownia. Na przeciwko hotelu mały sklepik. Z ciekawostek - płatne wifi (12), płatna klima (5), telewizor z usb (jakby co weźcie sobie filmy), bilard 1 euro za grę. Byłem na all inclusive, ale na HB też spokojnie da się wyżyć :)

Przebywałam w tym hotelu dwa tygodnie w czerwcu wraz z moja kolezanka,traktowalam ten hotel jako baze wypadową aby coś zwiedzić,uważam że cena jest adekwatna do warunków tam panujących, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone.Hotel ustawiony pod gust turystów angielskich,jeśli chodzi o styl odżywiania, hotel raczej dla aktywnych,gdyż położony 1,8km od morza,codziennie pokonywalysmy ten odcinek drogi rano i wracalysmy o 17.00 .....na obiadokolacje (miałyśmy opcje HB) .Dobrze by było gdyby był w hotelu busik,dowozacy ludzi nad morze (zwłaszcza dla rodzin z małymi dziecmi).Przy opcji all inclusive chodzenie nad morze raczej niemożliwe, wiec pozostaje jedynie opalanie się przy basenie.Hotel angielskojezyczny,dużo mieszkającej tam młodzieży angielskiej, nastawionej głównie na rozrywki,wiec jest ......dosc halasliwie????...

Są miejsca do których chce się wracać o tym miejscu chce sie szybko zapomnieć

Nazwa  Village Inn
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Laganas
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, bez paszportu

Największą zaletą Laganas są żółwie, w sierpniu ok. 6 rano można zaobserwować jak wychodzą z jaj na plaży i kierują się do morza

Plaża szeroka i piaszczysta co jest nie częste na wyspie

Miejsowość przyjazna Polakom - na mieście można prozumieć się po polsku rozdawane są tez ulotki w naszym języku

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

4.7

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kinga

Miła obsługa, schludnie, smaczne jedzenie, wymiana codziennie ręczników

Zalety

Kameralny, z basenem, z balkonem pokoje

Wady

Trochę daleko od centrum, przez tydzień to same.menu

Teresa

Pobyt - Czerwiec 2019

Wady

oddalenie od plaży i dodatkowa opłata za klimatyzację

Michał

Pobyt - Maj 2019

Zalety

-bardzo miła obsługa -cisza (w Laganas luksus!) -czysty basen -dobre jedzenie -piękne widoki na góry -blisko lotniska

Wady

-niewygodne łóżka (weź swoją poduszkę!) -monotonne, brytyjskie śniadania -odległość od plaży -hotel nastawiony pod Brytyjczyków, którzy byli bardzo głośni

Ania z Wroclawia

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

Czysto,codziennie sprzatane pokoje oraz codziennie zmieniane reczniki,bardzo miła obsluga,bardzo dobre i urozmaicone posilki

Wady

Daleko od morza,dużo hałaśliwej młodzieży ,hotel nie dla osób chcących odpoczac

Marek i Dorota

Pobyt - Wrzesień 2016

Są miejsca do których chce się wracać o tym miejscu chce sie szybko zapomnieć

Zalety

Dobre i smaczne posilki

Wady

Słabo sprzątane ,brak połączenia z plażą ,na tarasie/partr/był szczur

3.8
Marcin

Pobyt - Lipiec 2016

Hotel traktowaliśmy jako baza wypadowa, więc nie był nam potrzebny jakiś szczególny, lecz ten przysporzył nam o jedno traumatyczne doświadczenie więcej. Sprzątanie pokoi to jakaś parodia, wszystko brudne, lepiące, najgorsza była łazienka, smród, odór po prostu syf totalny. Chcieliśmy zamienić na inny - nie dali nam. Interwencja u rezydenta, również nic z tego. To, że było głośno nie będę się czepiał, mimo, że trafiliśmy na mega upierdliwych młodych ludzi za ścianą z wypasionym głośnikiem basowym, którzy grali do 1.00 - 2.00 w nocy praktycznie codziennie. Mimowolnie mieliśmy \"balety\". Dopiero po trzecim dniu zaczęli opadać z sił, w połączeniu z interwencją u rezydentki dało to efekt obniżenia decybeli o około połowę. W tej miejscowości ( Laganas ) każdy hotel będzie głośny ( zresztą cała miejscowość to jedne wielkie \"balety\" ), jeżeli chcecie coś spokojniejszego, wyjeżdżacie z zamiarem pozwiedzania na pewno nie będzie to tu, ewidentnie proponuje jakiś hotel w północnej części wyspy. Z basenu nie korzystaliśmy, ogólnie nic ciekawego ale nie można też mówić o tragedii, nie za wielki. Jedzenie - śniadania monotonne, nic ciekawego ale ujdzie, obiodokolacje niby urozmaicane - też ujdzie. Wykupiliśmy klimatyzację, mimo to jest tak skonstruowana iż po wyjściu przestaje działać. Po przyjściu trzeba czekać około 2h do wychłodzenia na poziomie \"w miarę\". Mieliśmy pokój z poddaszem - górny poziom wychładzał się dopiero nad ranem. Internet wykupiliśmy - oczywiście nie działa, nie ma co się łudzić łącze nie wydajne, nie poprzeglądacie, nie popracujecie, nie wyślecie maila - nic. Pieniądze oddali. Jeżeli traficie na pokój od ulicy przyszykujcie się na pobudkę codziennie ok.4-4.30 - grasuje tam banda kogutów, nadają jeden przez drugiego prawdziwe Voice of Zakinthos - masakra choć na 4-5 dzień można zacząć już się przyzwyczajać. Hotel typowo pod szaloną młodzież, na pewno nie dla par, rodzin a szczególnie z dziećmi, uważam iż powinna być zamieszczona o tym informacja. Nie polecam.

Wady

mocno brudno, odór z kanalizy

Alina

Pobyt - Czerwiec 2016

Ogolne wrazenia bardzo dobre. Polecalabym glownie mlodym parom lub grupie znajomych. Miekscowosc bardzo rozrywkowa.mnostwo barow tawern dyskotek z fajna muzyka. Dojazd taxowka do centrum 5-6 euro. Hotel z bardzo przyjazna obsluga. Posilki skromne ale smaczne i kazdy znajdzie cos dla siebie. Za ta cene bardzo dobra jakosc..???? basen fajny czysty. Nie bylo problemu zadnego z lezakami. Ale bylismy w polowie czerwca. Do plazy kawalek. Za to jest piaszczysta..ztym ze trzeba poszukac chwilke wolnego placu zeby nie przeplacac za lezaki. Fajna baza wypadowa do wycieczek. Konoecznie trzeba zobaczyc zatoke wraku! Polecam niewymagajacym strasznie ale szukajacym dobrej zabawy i fajnych wycieczek.

Zalety

Polozony w rozrywkowej miejscowosci. Pokoje przestronne. Smaczne posilki.mila obsluga

Wady

Pol godzinki piechota do plazy. Brak darmowego busika( za to spacery na zdrowie;)) drinki slabe ale to jak w wiekszosci hoteli w grecji podawane w kubeczkach plastikowych.

Village Inn