Villa Velzon

Bardzo czysty hotel, miły personel i dobre śniadania.

Bardzo dobry po remoncie pokoje nowoczesne jasne z dużym tarasem

Bardzo wygodnie mieszkało nam się w apartamencie. Śniadania serwowane przez właściciela były smaczne i zróżnicowane. Codziennie mogliśmy spróbować czegoś innego. Wybraliśmy sie z dwójka małych dzieci. Właściciele przesympatyczni i otwarci na nasze potrzeby. Byli bardzo pomocni. Dzięki otwartości właścicieli czuliśmy rodzinna atmosferę. Apartament byl zadbany, codziennie przychodziły panie i sprzątały pokoje oraz codziennie wymieniały ręczniki. Jestem pewna, że wrócimy do Czarnogóry.

Smaczne jedzenie i czyste pokoje. Apartament dobrze wyposażony.

Polecam, fajna lokalizacja, spokojne miejsce. Miła obsługa

Nazwa  Villa Velzon
Miejsce  Czarnogóra / Riwiera Czarnogórska / Budva
Udogodnienia  udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami

Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami

Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Weronika

Pobyt - Październik 2023

Bardzo czysty hotel, miły personel i dobre śniadania.

Zalety

- Lokalizacja w świetnym miejscu, w nocy nie jest głośno mimo że jest to centrum - Dobre wifi

andrzej

Pobyt - Październik 2023

Bardzo dobry po remoncie pokoje nowoczesne jasne z dużym tarasem

Zalety

Bardzo miła atmosfera bardzo dobre śniadanie regionalne wi-fi działa jak burza czyste łazienki

Liliana

Zalety

W apartamencie mieliśmy wszystko czego potrzebowaliśmy. Dobrze wyposarzony aneks kuchenny, bardzo przydatny w pobycie z małymi dziećmi. Łóżeczko dla najmłodszego dziecka.

Kazimiera

Smaczne jedzenie i czyste pokoje. Apartament dobrze wyposażony.

Zalety

Serdeczni właściciele zawsze skłonni do pomocy.

6.1

Polecam, fajna lokalizacja, spokojne miejsce. Miła obsługa

Zalety

Pomimo tego, że w mieście Budva, które tętni życiem - zakwaterowanie w cichym i spokojnym miejscu. W dobrej lokalizacji

2.9
Tomek

Pobyt - Maj 2023

Omijać z daleka.... Zdecydowanie odradzam. Wyjazd nie był drogi ale jakieś standardy obowiązują....

Zalety

Jedyna zaleta-śniadania

Wady

Brud, sprzątanie, wymiana ręczników, tylko raz w tygodniu(po kilku prośbach) i to byle jak. Po sprzątaniu gorzej niż przed.... Od pierwszego dnia pobytu przy recepcji brudne naczynia po jakiejś imprezie stały cały tydzień i nikomu z obsługi to jakoś nie przeszkadzało pomimo naszych uwag.

Rafał

Pobyt - Lipiec 2022

hotel ok lecz po przyjeżdzie okazało się że nie ma dla nas miejsca po czekaniu ok 3 godzin miejsce się znalazło. Dostaliśmy pokój 3 osobowy zamiast czteroosobowego po 3 dniach przenieśli nas do pokoju o niższym standardzie.

Zalety

Czysto i schludnie, miła obsługa , śniadania jednolite ale smaczne.

Wady

mały parking

Villa Velzon