Villa Palma

Słaby

Nie polecam tego hotelu. Mały pokój, śmierdzi z kanalizacji, jedzenie okropne, śniadania w miarę ale obiadokolacje to tragedia. Lepiej dopłacić niż się denerwować na miejscu.

Mały w miarę czysty hotel, basen porażka 3 osoby to tłok, pokoje skromne ale czyste, smród wydobywający się z kanalizacji na minus.. jedzenie jedna wielka porażka, śniadanie w formie bufetu Ok, natomiast kolacja to jeden wielki dramat

Hotel ogólnie na ocenę dostateczną Mały pokoik, stołówka skromna ale wystarczająca dla nie wymagajacych

Hotel z dwoma gwiazdkami i tego należy się spodziewać. Pokoje małe ale wystarczające. Codziennie zmiana ręczników oraz sprzątanie. Wymiana pościeli raz w tygodniu. Nam akurat jedzenie smakowało (śniadanie szwedzki stół, odiadokolacja dwudaniowa plus deser). Miła obsługa. Nie zauważyłam brudnych naczyń, nie mieliśmy problemów z prądem i wodą (ale słyszeliśmy że wcześniej tak się zdarzyło z powodu wysokich temperatur - cała miejscowość miała kłopot).

Bardzo słaby hotel. Nie polecam. Jedzenie kiepskie. Podczas pobytu kilka osób miało zatrucie pokarmowe. Przerwy w dostawie prądu, wody oraz wody ciepłej. Brudno w pokojach i łazience a w szczególności na stołówce. Małe pokoje. Pierwszy raz cieszyłem się na powrót do Polski po urlopie.

Nazwa  Villa Palma
Miejsce  Czarnogóra / Riwiera Czarnogórska / Dobra Voda
Udogodnienia  golf

Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami

Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami

Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe

Słaby

4.9
3.6
1.5
2.7

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mariola

Zalety

Blisko do morza

Wady

Brudny, jedzenie fatalne.

4.1
Wiktoria

Zalety

+skromny ale czysty pokój + blisko plaża i sklepy + tv, klima i ciepła woda działają +mała lodówka działająca

Wady

-obiadokolacja porażka -basen (3 osoby to tłok) i w takim miejscu ze szkoda pisać - śmierdziało w pokoju z kanalizacji -kolacja zimna

3.6
Mariusz

Zalety

Klimatyzacja sprawna,taras na każdym piętrze,dobre wi-fi

Wady

Smród w pokoju wydobywajacy się z odpływu w łazience,pokój przez cały tydzien nie sprzątany

Elżbieta

Zalety

Blisko do plaży, restauracji i sklepów. Basen mały ale czysty, można się schłodzić.

Wady

Słaby Internet.

2.0

Zalety

Lokalizacja- blisko plaża i do przystanku autobusowegi

Wady

Jedzenie, czystość, przerwy w dostawie prądu, wody, wody ciepłej, Internet ledwo chodzi albo wcale, małe pokoje.

Natalia

Nie polecam tego hotelu. W pokoju z jednej strony wszystko wyglada w porządku, a z drugiej ściana odlepia się przez wodę, która cieknie z klimatyzacji. Mimo, że w ofercie jest wi- fi to działało albo nie, czasami w jednym miejscu, a czasami w innym, były dni, że nie było go wogóle, bardzo wolny. Tak samo było z wodą w godzinie pomiędzy 18 a 20 kompletny brak wody. Basen na zdjęciach wydawał się duży, a w rzeczywistości gdy weszły 3 osoby już było ciasno, 4 leżaki przy basenie i to wszystko. Jedzenie okropne, zupy to sama woda, dania monotonne,niedoprawione w ofercie dostępna dieta wegetariańska ale przez pierwsze 2 dni dostałam makaron ,a obok ser topiony, później papkę ziemniaków i buraki. O czystości naczyń nie wspomnę, sztućce i szklanki brudne.Dużo osób miało problemy żołądkowe. Okolica raczej spokojna dla osób których nie interesują zabawy, dla młodych osób bardzo nudno, brak możliwości dojazdu do innego miejsca( brak rozkładów jazdy, i autobusów).

Dorota

Dobre położenie hotelu, właściciel miły, serdeczny. Jedzenie smaczne, dużo., do morza blisko, polecam :-)

Zalety

Miła obsługa, jedzenie, położenie

Villa Palma