Villa Lara S

Słaby

Tylko dla niewybrednych. Hotel zmarnowanej szansy przez właścicieli. Dominuje niechlujstwo i prowizorka a stołówko to chyba jakiś żart. Drogie biuro podroży Rainbow zastanów się nad pilną zmianą partnera

Hotel dla niewymagających. Pokoje skromnie urządzone, niesprzątane przez tydzień pobytu. Ręczniki tylko małe wymieniane codziennie. Na balkonie butelko do skraplania wody z klimatyzacji . Nikt ich nie wylewał ani też nie poinformował nas o tym , że należy to robić . Skutek - dwa razy zalany balkon i pokój. Restauracja= stołówka, Skromne jedzenie trzymane na \\\'bufecie\\\' w pomieszczeniu bez klimatyzacji.- Kilka osób z chorobą żołądka

Decydując się na wycieczkę wybieramy tańsze oferty co wiąże się często z pewnymi zastrzeżeniami. Jednak nie planujemy przebywać w hotelu. Wypożyczamy samochód i zwiedzamy. Tym razem również obejrzeliśmy Czarnogórę wzdłuż i w szerz. Warto tam jeden RAZ pojechać.

Byłam w tym hotelu w sierpniu 2017 i niestety, mimo szczerych chęci, niewiele dobrego mogę o nim powiedzieć. Pokoje w zasadzie nie były sprzątane (sprzątanie polegało na wyniesieniu śmieci i wymianie ręczników). Koleżanka nie otrzymała koca do spania, zgłosiła ten fakt właścicielce, która stwierdziła, że nie ma wolnego koca i dała koleżance po prostu duży ręcznik (!). Jednak najsłabszym punktem pobytu było jedzenie - ciężkie, tłuste, przesolone tak, że nie dało się jeść, często zimne, mięso z dnia poprzedniego, higiena stołówki pozostawiała również wiele do życzenia. Było nas 4 i wszystkie osoby miały podczas wyjazdu dość poważne problemy żołądkowe - o czymś to świadczy. Dlatego też po kilku dniach ograniczyliśmy stołowanie się w hotelu. Na plus widok z balkonu na morze, blisko do morza, pokoje zgodne z tym, co na zdjęciach. Położenie: Sam hotel położony w bardzo niewielkiej miejscowości Dobra Voda. Jest to miejscowość bardzo zatłoczona, mnóstwo rodzin z dziećmi, więc jeśli ktoś szuka spokoju to go tutaj nie zazna :) Podobnie jak plaża (kamienista - koniecznie karimaty i buty do pływania), na której ciężko było znaleźć miejsce, żeby się rozłożyć, nie mówiąc już o tym, że była bardzo brudna, mnóstwo niedopałków. Część plaży była niedostępna, jeśli nie wykupiło się leżaków. Wieczorami w Dobrej Vodzie naprawdę nie ma co robić, jest krótka promenada z kilkoma restauracjami, nic więcej. Na plus, sporo sklepów spożywczych, a w nich spory wybór i przystępne ceny. Mimo powyższej negatywnej opinii, Czarnogóra to piękne widoki. Warto odwiedzić pobliskie Bar czy Budvę. Pewnie kiedyś tu wrócimy, ale na pewno nie do Dobrej Vody, ani tym bardziej do hotelu Villa Lara S.

Hotel usytuowany blisko morza nowy w ktorym caly czas prowadzone prace wykonczeniowe stuki puki wiercenia to codziennosc. Okolica ladna plaza kamienisto- piaszczysta. Miejscowosc Dobra Woda mala spokojna jest to dobra baza wypadowa do zwiedzania . na miejscu poza plaza nie ma co robic. Hotel dla niewymagajacych powinien byc w opcji bez wyzywienia gdyz stolowka znajduje sie po drugiej stronie ulicy na przeciwko hotelu w ktorej panuje niesamowity tlok nie da sie normalnie zjesc jeden potraca drugiego z uwagi na bardzo mala powierzchnie uzytkowa. Kuchnia malo urozmaicona jedzenie skromne czesciowo wydzielane przez obsluge napoje to piwo z plastikowej butelki nalewane przez obsluge oraz herbata ziolowa i kawa z dzbanka, krotkie pory wydawania posilkow. Bywalo tak ze kto przyszedl na koncu mogl nie skorzystac zpelnej oferty na dany dzien . Na obiad do wyboru jedno danie plus przystawki malo warzyw brak owoców. Ogólnie miejscowość spokojna , nie polecam tego Hotelu w opcji z pełnym wyżywieniem. Byle tam od 15 czerwca 2017.

Nazwa  Villa Lara S
Miejsce  Czarnogóra / Riwiera Czarnogórska / Dobra Voda
Udogodnienia  dostęp do internetu

Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami

Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami

Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe

Słaby

3.8
6.1
4.1
3.2

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jarosław

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Wady

Sposob prowadzenia

aa

Zbyszek

Pobyt - Sierpień 2017

Zalety

Miła obsługa, blisko do morza, spokojna okolica

Wady

Prowizoryczne warunki wydawania posiłków i ciasno.

3.6
Pysia

Andrzej

Pobyt - Lipiec 2017

Zalety

Hotel blisko morza

Wady

Pokoj przez tygodniowy pobyt nie sprzatany reczniki wymieniane codziennie.

2.8
Renata

Pobyt - Lipiec 2017

Takiego wyżywienia nie spodziewałam się ,tragiczne, stołówka ciasna, warunki higieniczne nie spełniające żadnych norm.

Zalety

blisko do plaży

Wady

brak miejsca ,w którym można zaczekać na zakwaterowanie i na transfer na lotnisko ,zapuszczone łazienki

D

Pobyt - Lipiec 2017

Hotel niewielki, położony 5 minut od głównej plaży. Obsługa miła. Pokoje niestety bardzo brudne, przed naszym przyjazdem z pewnością nikt tam nie sprzątał. Po rozmowie z rezydentką nic się nie zmieniło, musieliśmy posprzątać sami. Codzienne \"sprzątanie\" polegało na wymianie ręczników i wyrzucaniu śmieci. Jedzenie ciężkie, tłuste, jednak można było się najeść. Jedyne warzywa to pomidor i ogórek, owoców brak. W naszym turnusie wiele osób narzekało na zatrucia pokarmowe, u nas było wszystko ok. Stołówka niewielka, ciasna, duszna. Dostęp do internetu tylko w teorii - jest wi-fi jednak w pokojach sygnał jest bardzo słaby. W ostatni dzień zostaliśmy wymeldowani o 9.00, wyjazd na lotnisko był o 17.00. Udostępniono nam jedno pomieszczenie na bagaże- ciągle otwarte i ogólnodostępne oraz (po prośbie jednej osoby z turnusu) jeden pokój dla wszystkich, gdzie można było odświeżyć się przed podróżą.

Zalety

blisko do plaży spokojna okolica, cisza

Wady

brudne pokoje

3.8
Wojciech

Pobyt - Lipiec 2017

Spokojna okolica. Niesamowity tłok na plaży. Posiłki smaczne ale skromne. Jeżeli na kolację przyjdzie się później to dania są zimne.

5.2
aleksandra

Pobyt - Czerwiec 2017

Dostaliśmy pokój na 5 piętrze bardzo ładny, warunki w jadalni naprawdę skromne,my wróciliśmy bardzo zadowoleni gdyż właścicielka bardzo miła i starała się ze wszystkich sił uprzyjemnić pobyt pomimo kilku niedociągnięć, hotel dla mało wymagających

Zalety

Hotel mały, kameralny, blisko do plaży,klimatyzacja indywidualnie sterowana, aneks kuchenny z wyposażeniem typu szklanki,sztućce, winda,widok na morze z 5 piętra, miła obsługa ręczniki zmieniane codziennie

Wady

Na stołówce która znajduje się po drugiej stronie ulicy bardzo duszno,jedzenie dobre ale skromne brak owoców, za krótkie godz posiłków szczególnie śniadania na które często goście hotelowi po prostu zasypiali gdyż były tylko do 9 rano,oprócz zmiany ręczników i wyrzucenia śmieci brak sprzątania