Zabytkowe miasta, takie jak Dubrownik, z pięknymi murami obronnymi
Malownicze wyspy, takie jak Korčula i Mljet
Krystalicznie czyste wody idealne do nurkowania i żeglowania
Villa ( nie hotel) dobrze położona, na małym wzniesieniu przy bocznej uliczce, jest blisko do sklepów, promenady, plaży, restauracji i innych niezbędnych punktów w wakacje. Wyżywienie we własnym zakresie ( zaznaczyłam jednak w opinii 10 - posiłki, bo pozycja do wypełnienia jest obowiązkowa, inaczej nie można opinii wysłać, albo ja nie potrafię) , jest też ogólnodostępna kuchnia w pełni wyposażona, jak również aneks kuchenny w apartamencie. Pokoje trochę akustyczne ( płytki na podłodze w części apartamentu) ale czyste, zadbane, umeblowane, czysta pościel, ręczniki, koce, taras - stolik, krzesła, suszarka. Właściciele bardzo sympatyczni.
Położenie, czystość pokoi, otoczenia, życzliwość właścicieli.
Przydałoby się miejsce na grilla, kawałek ogródka, ale raczej brak tam na to miejsca.
Witamy serdecznie, właśnie wróciliśmy z wakacji w Chorwacji. Pokoje w hotelu czyste i zadbane. Okolica spokojna. Serdecznie pozdrawiamy Rezydenta hotelu - Pana Dawida :). Bardzo miły i uczynny człowiek. Opiekował sie nami od początku do końca pobytu. Zawsze dostępny, służył radą i pomocą. Wakacje zaliczamy do udanych. Polecamy !!!!!