Villa Ivanac

Piękne widoki, super miejscowość, nic do zarzucenia

okolica ładna,widok z balkonu również,villa raczej przeznaczona dla emerytów i rencistów którzy chodzą spać po dobranocce ,nawet ciche rozmowy przeszkadzały sąsiadom z villi obok :) właściciel strasznie nerwowy nie pozwalał nawet przesiadywać w wspólnej kuchni po 22: "jego villa, jak sie nie podoba to do domu"

Brela miejscowość bardzo urokliwa.Piękne widoki i na wyciągnięcie rąk morze i góry.

W pokojach minimum wyposażenia czyli łóżko, szafa i stolik. W łazience brud, zepsuta spłuczka, zapchane odpływy, grzyb w brodziku. Brak papieru toaletowego. Żadnej kostki zapachowej. Toaleta śmierdzi jak szalet publiczny. Koce-atrapy kołder śmierdzące, chyba nie prane od początku sezonu. Nie sprzątano podczas pobytu ani razu, samemu trzeba wynosić smieci, upominając się oczywiście o worki. Okropieństwo! Gospodarz nie reaguje na prośby. Po 22giej nie można wyjść na taras bo jest cisza. Nie mozna też rozmawiać wieczorem w kompleksie kuchennym bo gospodarz nie może spać! Śmieszne ale prawdziwe; on bierze kase a my na wakacjach mamy być cicho bo on się nie wyśpi. Przywitał nas bo musiał nas zakwaterować, jak wyjeżdżaliśmy-nawet nie wyszedł.

hotel adekwatny do ceny, położenie w porządku, wejscie do hotelu po schodach-przy okazji można trochę wagi zrzucić:) pokoje skromne, piękny taras z widokiem na morze.Miejscowość przepiekna, na pewno jeszcze wrócimy.Bez wyżywienia

Nazwa  Villa Ivanac
Miejsce  Chorwacja / Dalmacja Południowa / Brela
Wyżywienie  śniadania

Zabytkowe miasta, takie jak Dubrownik, z pięknymi murami obronnymi

Malownicze wyspy, takie jak Korčula i Mljet

Krystalicznie czyste wody idealne do nurkowania i żeglowania

6.5

Wyświetlono 13 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
ja

Pobyt - Wrzesień 2016

Piękne widoki, super miejscowość, nic do zarzucenia

michal

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

ładny widok

Wady

schody, schody i jeszcze raz schody, cisza nocna od 22

wygodny, podróż bez problemu

Pobyt - Czerwiec 2015

Zalety

czyściutko,przepiękny widok na morze z balkonu.

Wady

cisza nocna o godz. 22

4.2
Marlena

Pobyt - Sierpień 2014

Zalety

Piękne położenie

Wady

Brudno, brak kontaktu z obsługą, której chyba nie ma bo to nie hotel a pensjonacik z 12 pokojami (w tym jeden zajmuje właściciel)

Sylwia Ra

Pobyt - Sierpień 2014

Zalety

położenie, miły właściciel

Pobyt - Czerwiec 2014

Pobyt w czerwcu. Pensjonacik adekwatny do ceny. Właściciel Marco bardzo miły i śmieszny. Pokoje są skromne, ale nam to nie przeszkadzało bo tylko w nich spaliśmy. Na każdym piętrze są kuchnie można sobie przygotować posiłki. Z balkonów przepiękny widok na morze. W pokojach przenośna klimatyzacja która działa bez zarzutów. My mieliśmy pokój na I piętrze z widokiem na nic, hehhee za oknem betonowa ściana oddalona około pół metra, taka zabudowa kaskadowa budynków. Przynajmniej w pokoju było chłodno bo nie grzało nam słonce. Przepiękna miejscowość z boskimi plażami. Wieczorami można się udać na spacer po promenadzie gdzie oświetlone są dna morza oraz skałki. Do najbliższej miejscowości bardzo blisko plażą lub główną ulicą.!!!!Dla osób nie wymagających bardzo polecam.!!!! Pamiętajcie, że na wakacje się jedzie by odpocząć nie szukać wad hotelu i pobytu.!!!!!!!!

Dagmara

Pobyt - Wrzesień 2013

Byliśmy w terminie 12.09-20.09, hotel spełniał wszystkie wymagania, czyste pokój i łazienka, duży balkon. Będąc bez wyżywienia nie ma z tym problemu, na każdym piętrze znajduje się kuchnia z pełnym wyposażeniem, a także restauracje mają całkiem przystępne ceny. Co do plaży to jest ich wiele bardzo ładnych i czystych, we wrześniu nie ma problemu ze znalezieniem miejsca na plaży, a pogoda była przepiękna jak w lecie. Brela to przede wszystkim niesamowite krajobrazy. Blisko do miejscowości Baska Voda, gdzie jest więcej restauracji barów, a także sklepów z nieco tańszymi cenami niż w samym centrum Breli. Pozdrawiam

Celestyna

Pobyt - Wrzesień 2013

Villa położona blisko morza. W pobliżu sklepy i piekarnia. Właściciel Marco jest bardzo miłym, sympatycznym i pomocnym człowiekiem. Widok z tarasu na morze przepiękny, pokoje czyste i przestronne. Polecam

jan

Pobyt - Sierpień 2012

Brela bardzo ładna, spokojna miejscowość, dużo fajnych knajp z dobrym jedzeniem, hotel nie był nawet daleko od morza, ale było trochę schodów do pokonania, rezydentka bardzo miła i ma dużą wiedzę o Chorwacji, polecam rafting Cetiną(cena przez biuro porównywalna ze sprzedającymi na promenadzie.) minusy - hotel przeznaczony raczej dla przyjezdnych autokarem bo nie ma parkingu(gospodarz załatwia miejsca parkingowe 2 euro/dzień około 200m od hotelu), kuchnia wspólna dla wszystkich pokoi na danym piętrze, klimatyzacja prowizoryczna (bardziej przypominająca wentylator)

Zofia

Pobyt - Sierpień 2012

Villa Ivanic jest godna polecenia,pokój wyposażany w klimaktory/wentylator z wodą,łazienka w każdym pokoju,przystępna cena ,duż kuchnia,gospodarze bardzo sympatycznie.Jedyny mankament to ceny w sklepach,przy morzy na bazarach -wręcz szokujące. Adriatyk czysty i ciepły.Podróż z Polski piętrowym autobusem jest koszmarem,po którym długo nie można dojść do siebie.

wojciech

Pobyt - Sierpień 2009

super wakacje-i tyle!!!!!!!.TRAFIŁ MAM SIĘ POKÓJ BEZ WIDOKU NA MORZE,ALE POGODA I WIDOKI REKOMPENSUJĄ PEWNE NIEDOGODNOŚCI. OGÓLNIE -SUPER CHORWACJA JEST CUDOWNA.

madizkde

Pobyt - Maj 2008

Byłam w willi Ivanac w lipcu 2007 roku. Nie jest to hotel, ale pensjonaat, wg mnie dla mało wymagających osób. No ale też drogi nie jest, chociaz moja rodzinka była w podobnej cenie w zeszłym roku z Bułagrii z wyżywieniem... Pokoje są skromnie umeblowane, łazienka baaaardzo słaby standard - lekko obskurna. Ale mielismy pokoj na samej górze i widok na morze, balkoni, wiec było ok. Ale juz sąsiadka miała widok na górę i to dosłwonie z okan widziala tylko zbocze góry takze miała cały czas ciemno. Do plazy trzeba przejść kilkaset schodków - napewno nie dla rodzin z małymi dziećmi. Posiłkow mimo oferty biura nie można była wykupić. Same Brela śliczna, bardzo spokojna, morze czysciusieńskie, plaże czyste, ale wąskie i kamieniste.

jarmal

Pobyt - Lipiec 2007

Jest to hotel, a właściwie nieduży pensjonat dla niewymagających osób. Jedna kuchnia na każdym piętrze dzielona między kilka pokoi. Łazienki i pokoje w normie. Wentylatory w pokojach strasznie głośne. Mimo braku luksusów polecam to miejsce gdyż spędziłem tam bardzo udany urlop. Polecam raczej młodym ludziom, którzy potrafią sobie organizować czas. Jako, że kuchnia jest dzielona trzeba mieć świadomość, że dużo zależy od tego jacy sąsiedzi się nam trafią. Studenci ze starszymi osobami będą się męczyć. Warto w biurze podróży zaznaczyć, że chcemy pokoje na II piętrze z widokiem na morze. Jeśli chodzi o samą Brelę to bardzo polecam osobom ceniącym ciszę i spokój. Okolica bardzo urokliwa. Nie ma tam hucznych imprez, ale na dyskotekę można wyskoczyć do pobliskiej Baski. Mnie to osobiście bardzo odpowiadało. Można smacznie zjeść w restaracji Palma i Nicolina. Dobra baza wypadowa. Osobiście polecam wypad na pływanie pontonami oraz wycieczkę w pobliskie góry. W Ivanacu bylem z biura Wygoda Travel, rezydent-pan Tomasz bardzo sympatyczny i wygadany.

Villa Ivanac