Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami
Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe
Bardzo miła rodzinna atmosfera. Jedzenie jak w domu. Czysto i smacznie. Wielka życzliwość obsługi.
Piękne położenie z widokiem na Cieśninę i Zatokę Kotorską. Dla ludzi z dobrą kondycją fizyczną, bo wszędzie jest stromo pod górę lub w dół. Jedynie wokół Zatoki deptak w jednym poziomie.
Brak windy do kwaterowania i wykwaterowania z bagażem, a także do przemieszczania się pomiędzy pokojami na najwyższym piętrze a jadalnią, tarasem i basenem.
Polecam. Blisko do plaży, wspaniały widok z balkonu, pomocny personel.
Położenie, widok z balkonu, personel.
Brak.
Spedzilismy z mezem 7 dni w obiekcie , pokoj czysty ,codziennie sprzatany ,nie mozna sie przyczepic .Wlascicielka mila,obsluga rowniez.Jezeli chodzi o posilki to jedna wielka pomylka , dla mnie osobiscie tylko kawa byla \"jadalna\" .Moze zamiast allinclusive zrobic opcje tylko ze sniadaniem za to jadalnym ?
polozenie
posilki,dziwny zapach w jadalni,
Spędziliśmy tydzień wakacji w Villi Margot. Obiekt ma świetne położenie, pokoje z widokiem na morze, blisko starówki. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie. Standard pokoi może nie jest za wysoki ale wystarczający. Przemili gospodarze, dbają o gości. Jestem wegetarianką i nie zgłaszałam tego wcześniej, dopiero podczas pierwszej kolacji i byłam mile zaskoczona, że codziennie dostawałam dania bez mięsa. Jedzenie pyszne. Polecam z czystym sercem
świetne położenie czyste pokoje pyszne jedzenie mili gospodarze klimatyzacja w pokojach
Było czyściutko, jedzenia dużo i smaczne. Blisko promenady, niedaleko do Starego Miasta. Były ręczniki (czego nie byliśmy pewni z opisu), jest klima, która działa świetnie. Bardzo miła obsługa, ale po angielsku dogadać się można tylko z jedną osobą. Nie tworzy to jednak żadnych problemów. Bardzo polecam każdemu :) My byliśmy zachwyceni. Jeszcze gdyby nie to, że pod nami jakieś osoby paliły ok. 20 razy dziennie i dym czasem sprawiał, że czuliśmy się jak w palarni, to byłoby genialnie. Na szczęście nie siedzieliśmy w budynku zbyt długo :)
lokalizacja świetne jedzenie bardzo miła obsługa czysto
bardzo czuć dym palaczy ze wszystkich piętr niżej
Generalnie polecam stosunek ceny do jakości. Rewelacyjny widok z tarasu. Lokalizacja 100 m od plaży.
Wyposażenie pokoi
Polecam. Herceg novi jest świetną bazą wypadową a Vila Margot w stosunku cena/jakość a ja płaciłem niecałe 1800 z przelotem to 10/10 Polecam
Czysto! Piękny widok z pokoju 114, blisko plaży, bardzo cicho i spokojnie. Basen, duży taras do opalania.
W tej cenie to brak wad.