Vila Baleira Thalassa

Pobyt uważam za udany. Bardzo dobre jedzenie. Przepiękna plaża przy hotelu , która ciągnie sie kilometrami. Mimo, że leżaki płatne( których było bardzo dużo i prawie wszystkie puste), to jak my z nich korzystaliśmy za darmo to nikt nam nie zwracał uwagi. Wieczorem fajne animacje. Piękna, cicha i spokojna wysepka. Prześliczna zabudowa domków, w których mieszkali Portugalczycy, wszystko czyste, zadbane., takie ze smakiem.

Jestem bardzo zadowolona z pobytu na wyspie w tym hotelu

Cudne wakacje w ostanim \"Raju na ziemii\"...Polecam wyprawę przez skały po prawej stronie plaży. Można oglądać kolorowe rybki, rozgwiazdy i kraby. Lazur oceanu jeszcze bardziej intensywny.Porażka soft all Inclusive.

Niesamowita plaża, do której przejście prowadzi przez korytarz hotelowy i ogród, a nie przez tunel. Świetna okolica z dużą ilością punktów widokowych, do których można dojść pieszo lub dojechać skuterem/quadem. Bardzo kameralnie i spokojnie, idealne miejsce na wypoczynek.

Pobyt uważam za udany. Bardzo dobre jedzenie. Przepiękna plaża przy hotelu do której dojście prowadzi przez ogród hotelu, która ciągnie sie kilometrami. Wieczorem fajne animacje. Pokoje czyste, zadbane z widokiem na ocean.

Nazwa  Vila Baleira Thalassa
Miejsce  Portugalia / Porto Santo
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu

Długie, złociste plaże z ciepłą, krystalicznie czystą wodą

Spokojna atmosfera i brak masowej turystyki

Malownicze krajobrazy z wulkanicznymi formacjami i trasami trekkingowymi

Wyświetlono 17 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Wrzesień 2021

Katarzyna Domagała

Pobyt - Wrzesień 2021

Jestem bardzo zadowolona z pobytu na wyspie w tym hotelu

Zalety

Hotel blisko plaży sprzatany codziennie jedzenie pyszne każdy znajdzie coś dla siebie

Wady

joanna

toman

Kamila

Zalety

Pyszne jedzenie Czyste pokoje Blisko plaży

Wady

Pobyt - Maj 2021

Hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży (dostępne leżaki, parasole). Przy plaży znajduje się bar. Odnowione pokoje z widokiem na ocean. Hotel oferuje dużo aktywności i ma bogatą ofertę sportową.

Irek

Pobyt - Wrzesień 2011

Zarówno dla osób ceniących sobie spokój i wypoczynek jak i aktywnych. Polecam piesze wycieczki po całej wyspie - tydzień wystarczy by zwiedzić całą ze wszystkimi atrakcjami. Drugi tydzień - błogie lenistwo na plaży ;) Nie chyba piękniejszej plaży w Europie! Nigdy nie ma tłoku - bezpośredni dostęp z obiektu hotelowego. Położenie hotelu dość odległe od centrum - pozwala na długie wycieczki plażą (fantastyczne!) bądź ulicą wzdłuż plaży (trochę nudne).

zeta

Pobyt - Sierpień 2011

mila obsługa, sympatyczni ludzie . hotel godny polecenia.

SF

Naprawdę polecam!

kasiadvrs

Pobyt - Lipiec 2011

Hotel godny polecenia. My z części apartamentowej jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa bardzo sprawna i szybka! Super atmosfera. Polecam wybieranie pokoi na wysokich piętrach, wtedy widok z tarasu czy balkonu jest na ocean. Sprzątanie pokoi codziennie. Dużo jedzenia i dla każdego. Hotel dla osób nie szukających rozrywki, nastawionych na odpoczynek. Plaża czysta i we wrześniu bardzo mało ludzi. Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi. Chętnie tam wrócę!

sz

Pobyt - Lipiec 2011

Naprawdę bardzo polecam. Zarówno hotel jak i plaża-rewelacja. To była nasza podróż poślubna i myślę że lepiej nie mogliśmy trafić.

Iwona

Pobyt - Lipiec 2011

Przepiękna czysta plaża oraz widoki. Spędziliśmy tam wspaniałe dwa tygodnie.Pogoda zmienna, czasem z godziny na godzinę ale zawsze ciepło. Hotel przyjemny, obsługa także.

Podróżnik

Pobyt - Kwiecień 2011

W ofercie ITAKI hotel posiada wyżywienie ALL co jest niezgodne ,wlaściwie to jest coś pośredniego między FB a SOFT ALL.Sam hote położony w zacisznym miejscu,ładna plaża DUŻO PRYWATNOŚCI!!!!Na plaży nikt nie leżał na leżakach ponieważ piasek ma właściwości lecznicze/ reumatyzm,żylaki/a nawiasem pisząc serws plażowy to kilka parasoli i chyba 5-8 leżaków związanych łańcuchem/W tym hotelu można wypocząć .Śniadanie:różne pieczywo, pączki,omlety,kiełbaski,szynka,salami, sery dżemy,jogurty płatki,muslii,dużo owoców.Obiad i kolacja mięsa,ryby,ryż,frytki,sałatki,makarony ,sosy coś ala pizza,wino,piwo ect

jennie

Pobyt - Kwiecień 2011

Wyspa Porto Santo to przede wszystkim przepiękna plaża, na której każdy może znaleźć swój własny \\\"kawałek\\\". Polecam szczególnie osobom pragnącym odpocząć od miejskiego zgiełku. Największy minus w hotelu to brak bezpłatnych napojów pomiędzy posiłkami. Warto dodać, że na wyspie jest cieplej niż wskazują na to prognozy (stały wiatr znad oceanu). Wyspa adekwatna na 7 dniowy wyjazd.

robuch

Pobyt - Kwiecień 2011

Hotel z bardzo dobrą obsługą, świetne wyżywienie w ofercie all inclusiv. Położony przy plaży. Wyspa Porto Santo to miejsce wyłacznie dla ludzi szukających spokoju. Szerokie puste plaże nawet w sezonie. Brak rozrywek typu głośne knajpy z muzyką. Polecam rodzinom z małymi dziećmi.

marta

Pobyt - Kwiecień 2011

HOTEL: zasluguje na 4 gwiazdki. SWIETNE wyzywienie!(all inclusiv), posilki w formie bufetu, duzy wybor dan miesnych, ryb, swieze owoce i desery. pokoje przestronne i czyste/ jedyny mankament to maly basen zewnetrzny! jak na 256 pokoi i fakt, ze w oceanie naprawde ciezko mowic o plywaniu, to ten basen jest maly WYSPA wspaniala, szeroka plaza o dlugosci 9 km. unikalny zloty, cudownie miekki piasek (jego 80% to koralowiec) ocean rowniez wspanialy - zwlaszcza wizualnie.o plywaniu z racji dlugosci i sily fal, raczej nie ma mowy. mozna sie potaplac. POGODA (koniec czerwca) ostre, niskie slonce - wysokie filtry konieczne. wschod slonca o ok 7, zachod ok 21.30 na wyspie jest tez dosyc silny wiatr polnocny. nie jest zimny, ale silny

karolinka

Pobyt - Sierpień 2010

Hotel czysty, codziennie sprzątany, przestronny. Obsługa bardzo miła i gościnna. Jeśli chodzi o jedzenie to jak dla mnie monotonne i za bardzo tłuste ale da się przeżyć :) w okolicy restauracja/bar z przepysznym jedzeniem. Najpiękniejsza jest plaża i widoki. Ludzi nie za wiele także cisza i spokój. W centrum Wyspy także bardzo przyjemnie, można dojść spacerkiem po plaży. Świetna pogoda, byliśmy w sierpniu i od wczesnego rana było pochmurno natomiast po śniadanku wychodzi słońce, nie ma duchoty - wilgotne,przyjemne powietrze. Polecane dla rodzin z dziećmi. Wycieczke na Madere lepiej wykupić sobie samemu (najlepiej jest wcześniej przygotować się co do zwiedzania) a niżeli przez biuro podróży ponieważ wychodzi dużo taniej. Natomiast polecam rejs katamaranem-śliczne widoki i przy odrobinie szczęscia można zobaczyć delfiny ( podobno bo my nie widzieliśmy) ale i tak było warto.

Vila Baleira Thalassa