W hotelu panuje miła i serdeczna atmosfera. Pokoje są standardowe, względnie czyste. Wyżywienie na przeciętnym poziomie, choć smaczne. Śniadania trochę urozmaicone - brak typowego english breakfast obecnego w innych tego typu miejscach, za to niezrozumiałe dla mnie frytki. Lunch i kolacja wypadają dużo lepiej :) Alkohole w all inclusive: piwo, wino, i trzy mocniejsze. Brak drinków.
Lokalizacja w samym centrum Kemer, jednocześnie przy plaży.
Brak windy.
Hotel był miłym zaskoczeniem. Sam budynek znajduje się w idealnej lokalizacji, przy plaży oraz blisko głównego deptaka. Pokoje były czyste i ładnie urządzone, jedynie wykończeniówka nie jest na dobrym poziomie, kabina prysznica niedomykająca się, brak kawałka płytki nadrobiony fugą czy opadająca szafka. Te mankamenty nadrabiała obsługa hotelu, która była na wysokim poziomie. Pokoje zawsze idealnie posprzątane, kelnerzy i barmani zawsze byli na miejscu z pomocą. Jedzenie było bardzo dobre i różnorodne. Prywatna plaża, na której zawsze znajdywał się wolny leżak tylko dodaje hotelowi.
-jedzenie (bardzo dobre i różnorodne) -obsługa (przesympatyczna i pomocna) -lokalizacja (blisko plaży i centrum) -prywatna plaża (zawsze wolne leżaki na niej) -porządek (wszędzie czysto)
-wykończenie pokoi
Hotel ładnie położny, tuż przy plaży kamienistej, na której znajdują się leżaki . Czyste i zadbane. Hotel dla osób dorosłych nie wymagających. Nie polecam dla rodzin z dziećmi. Brak basenu i atrakcji dla dzieci.
Blisko plaży i centrum miasta. Tak jak w opisie około 100 m. Pokoje ( nie wszystkie) z balkonami z pięknym widokiem na morze i góry. Personel miły i pomocny. Stołówka, bar i części wspólne bardzo zadbane. Personel sprząta i pilnuje porządku. Bar posiadał spory wybór alkoholi, kto nastawił się na darmowe drinki nie powinien narzekać.
Pokój czysty, natomiast łazienka prosi się o lepsze sprzątanie. Kabina prysznicowa nieszczelna. Woda przeciekała na płytki łazienki. Fugi przy płytkach też nie wyglądały za ciekawie. Proszą się o porządne czyszczenie lub odnowienie. Zbyt mało potraw mięsnych na obiady (kurczak, ryby, pulpeciki). Na kolacji brak wędlin.
Wraz z moim chłopakiem udaliśmy się do tego hotelu na tygodniowy pobyt. Uważam, że to miejsce strzał w dziesiątkę. Wszystko super ;) hotel, obsługa, przepyszne, różnorodne jedzonko. Atmosfera tego miejsca . Przemili i życzliwi ludzie. 10/10. Jeżeli chodzi o okolicę, można bardzo miło spędzić czas. Wiele miejsc na spacery. Poniżej zdjęcia, widok z naszego pokoju . Przepiękny ;)
Pokoje w tym przybytku to dno totalne, zdjęcia mówią same za siebie, syf, brud, balkon z klimatyzatorem nad głową milion stopni bo wiatrak wieje gorącym powietrzem oraz jedno krzesło bez stolika Zimna woda w kranie Woda do picia z kranu schłodzona w jakimś automacie (na drugi dzień śmierdzi) Papieru toaletowego nie dostaniesz jak nie poprosisz O naszych wschodnich sąsiadach nie wspomnę bo robią gnój większy jak Polacy są w stanie zrobić Piwo leją do 150ml szklanek, o ile bar działa bo ciągle jest koniec wszystkiego i uzupełnienie trwa 1-2h Leżaków stosunkowo za mało co do ludzi w hotelu, codzienna walka o nie Mało atrakcji i jakichkolwiek udogodnień, raz na tydzień śpiewający Pan rosyjskie piosenki Z plusów dużo jedzenia lecz monotonne i na obiad śniadanie i kolację to samo Obsługa na plus, nie obija się, jest uprzejma natomiast po angielsku bardzo słabo mówią i cokolwiek rozumieją
Jedzenie w miarę chociaż monotonne Obsługa się w miarę stara
W zasadzie wszystko
Hotel dobry,czysty,pokój sprzątany na bieżąco,klimatyzacja sprawna,jedzenie dobre,każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła,uśmiechnięta,manager Osman bardzo pomocny (pomoże, rozwiąże każdy problem).
Blisko morza, do portu kilka kroków,do centrum 2 minuty spacerkiem.
Rewelacyjna lokalizacja! Hotel trzy gwiazdkowy wymaga remontu, ale czysto. Wymiana ręczników co trzy dni co dla mnie jest wystarczające. Leżaki i ręczniki plażowe w cenie. Zarezerwowaliśmy pokój standard dla rodziny 2+2 a otrzymaliśmy studio co było pozytywnym zaskoczeniem. Obsługa bardzo miła i pomocna. Wszystkie niedociągnięcia związane ze standardem hotelu są wynagradzane jakością usług świadczonych przez obsługę
Lokalizacja, jakość obslugi
Hotel wymaga remontu
Niestety wyjazd do kompletna klapa, pokoje zbyta małe dla dwóch osób, z niedziałająca lodówka i co chwilę psującą się winda... stan pokoju też pozostawia wiele do życzenia, nie do końca posprzątane, panele na podłogach rozchodzące się i pęknięcia ścian. Widać że hotel stawia też rosyjskich gości ponad resztę przyjezdnych. Przykład ? Goście w drink barze mogli korzystać z pojemności szklanek 0,2, zaś sam rosjanin dostawał kufle dwa razy większe. Tak samo leżaki przy plaży, każdy rosjanin musiał go mieć... i nie ważne czy zarezerwował sobie go poprzedniej nocy ręcznikami czy kamieniami, oni rano przychodzili i leżak musiał być. Jeżeli był problem, to zaraz wkraczał ratownik i załatwiał owym "najważniejszym" gościom leżak. Jeżeli ktoś również oczekuje odpoczynku, to tutaj go nie zazna... W hotelach dookoła odbywają się doskoteki do 24/1 w nocy.
Bardzo miły i uśmiechnięty personel. Hotel zaraz przy plaży.
Stawianie rosyjskich gości ponad resztę przyjezdnych. Zbyt małe, źle wysprzątane i zaniedbane pokoje. Co chwilę psującą się winda. Jedzenie praktycznie codziennie to samo.
99,9 % to osoby mówiące po rosyjsku. Pod nich wszystko, muzyka po rosyjsku, sklepikarze mówiący po rosyjsku. cena adekwatna do warunków ale jednego im nie wybaczę. braku masła. jeden dzień ok ale w drugi dalej nie ma. Płaci się pieniądze a mają człowieka gdzieś. Raz na taką ilość przynieśli jeden mały torcik. Zawsze najmniej było słodyczy. Drzwi do łazienki się nie domykały, na suficie jakieś obdarte , czy dziura, ale za to sprzątane chyba codziennie, pościel wymieniana. Ogólnie za te pieniądze to może być. Hotel raczej dla ludzi starszych.
Blisko plaża.
brak animacji
Hotel jest chyba najgorszy w całym Kemerze. 1. Numer hotelowy z pleśnią w prysznicu. (prosiliśmy, aby coś z tym zrobili, ale nie potrafią sprzątać). 2. Obsługa jest beznadziejna. Chłopaki na recepcji nawet nie udają, że są zainteresowani problemem, który zgłaszamy. 3. Czasami brakuje ciepłej wody. 4. Jedzenie - takie biedne, że nie wiem, jak to opisać (z ryb smażone śledzie, z mięsa czasem kurczak), śniadanie też bardzo słabe, chodziliśmy do restauracji w pobliżu przez cały nasz pobyt. Napoje alkoholowe i kawa są brzydkie. 5. Plaża. Biedna plaża… Leżaki w odległości 2-3 cm od siebie + codzienna walka o leżaki z rosyjskimi babami które już o 5 rano wywieszają swoje ręczniki. Jeśli przyjdziesz tak po 8:00, to już brakuje miejsca, i nie ważne, że te baby tam nie siedzą, ręczniki muszą leżeć i czekać grzecznie. 6. W tym hotelu nie ma młodych ludzi, tylko (jak wyżej) stare baby i dziady z rosji. Czasem przypomina dom rosyjskiego seniora. Starałiśmy tam po prostu nie być i gdzieś wychodzić czy wyjeżdżać cały czas.
Jedynym plusem jest lokalizacja. Samo centrum Kemera. To fajne miejsce, z bazarkami, restauracjami, barami, dyskotekami. To coś, co uratowało nasz 12-dniowy pobyt w tym hotelu.
Hotel nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę. Na wstępie po przylocie późną nocą otrzymaliśmy pokój bez balkonu co było uzasadnione przez pana w recepcji że nie mają innych pokoi. Po dwóch dniach oraz interwencji rezydenta otrzymaliśmy inny pokój. Pokój z balkonem na który zostały umieszczone dwa potężne klimatyzatory miał widok na.. hotel obok. Praktycznie żaden pokój nie ma innego widoku. Oba pokoje brudne a łazienka prosi się odnowienie bo grzyb w każdym zakamarku, pęknięty WC, nie sprawna suszarka. W czasie naszego tygodniowego pobytu raz było sprzątane czyli zamieciona podłoga w pokoju.. no i tyle. Brak wymiany ręczników a o papier toaletowy to trzeba się samemu prosić. Obsługa hotelu nastawiona na rosyjskiego klienta i nie mówi w innym języku. Jedynie kierownik potrafi kilka zdań po angielsku złożyć. Cały hotel to jedno dziwne miejsce. Obiekt połączony z innym hotelem o nazwie Olympos a recepcja (oraz bransoletki) nosi nazwę Rock Rock Hotel&Resorts. Brak ciepłej wody. Zdjęcia prezentowane w ofercie zostały wykonane w dniu otwarcia hotelu i nie są już dziś aktualne. Restauracja: jedzenie monotonne, nie przyprawione, i tylko w chwili rozpoczęcia serwowania posiłku można coś wyłapać do zjedzenia im później się wstanie to nic nie ma. Oczywiście za ilością gości idzie walka o dostępne stoliki. Jednym słowem codzienna walka o to samo : jedzenie i siedzenie. Bar czynny od 10 do 22 w którym podają pseudo drinki w małych szklaneczkach o ile kierownik nie zarządzi inaczej to można się napić piwa, wina, wódki z colą i tyle. Bardzo często w barze podają tylko jeden rodzaj alko twierdząc że się inne skończyły. Nieopodal baru znajduje się kącik kawowo -herbaciany na który składa się duży samowar z gorącą wodą oraz esencją herbacianą oraz jednym ekspresem w którym robi się kawę i mleko z proszku. Oczywiście jest drugi automat jest ale nie działa. Filiżanki oraz szklanki słabo dostępne więc jak sobie nie załatwisz to się kawy nie napijesz. Plaża mała, kamienista z wydzieloną częścią przynależną do hotelu posiada 160 leżaków ustawionych ciasno jeden przy drugim gdzie przejść nie można. Oczywiście wszystkie leżaki są „rezerwowane” przez wschodnich gości poprze położenie ręcznika i kamienia już od 6 rano! Potrzebna interwencja pana ratownika. Ogólnie NIE POLECAM
Jedyny plus tego hotelu to jego płożenie praktycznie w centrum miast, wszędzie blisko. Do plaży zejście po kilku schodka, woda czysta i ciepła.
Brak ciepłej wody pokoje zaniedbane i nie sprzątane z widokiem na hotel obok obsługa rozumie tylko po rosyjsku leżaki na plaży zbyt blisko ustawione i notorycznie rezerwowane przez wschodnich turystów jedzenia w restauracji mało, ciągle to samo i nie doprawione w barze mały wybór alkoholi i notoryczne braki
Piękne miejsce, położenie super, hotel tragedia stary zaniedbany
Brud, brud i jeszcze raz brud
Hotel ok przecudowny personel życzliwy uśmiechnięty, pomocny, menadżer super człowiek
Hotel w porządku super personel pomocny życzliwy menadżer b dobry człowiek
Hotel ma dwie zalety blisko morza i dobre jedzenie różnorodne, każdy coś znajdzie dla siebie ale wada to pokoje a szczególnie łazienka zimną wodą ,by druga osoba mogła się wykopać to ściągaczką musiała ściągnąć wodę do kratki, rezerwacja była dla osoby niepełnosprawnej dostaliśmy pokuj na samej górze wyjście schodami po interwencji na następny dzień zmieniony na parter ale córka po operacji kręgosłupa po wyjściu 3 razy na górę już cały pobyt źle się czuła, leżaków za mało do ilości gości,plus ratownik cały czas był obecny.Sprzataczki codziennie sprzątały po zgłoszeniu plus
Blisko morza i dobre jedzenie
Łazienki zimną wodą i stan wiele do życzenia ,
Hotel w centrum miasta, bardzo łatwy dostęp do sklepów jak również do klubów. Warunki średnie, przydałby się remont, ale obsługa stara się zachować czystość, byłam 6 dni i dwa razy miałam zmianę pościeli Pokój mały z balkonem ale czysty i z działającą klimatyzacją. Jedzenie wspaniałe, ilość niesamowita każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie dodatkowe potrawy przygotowywane na miejscu zarówno na śniadanie jak i na obiad i kolację. Obsługa cudowna, wspaniali ludzie, którzy pomimo ciężkiej pracy byli bardzo mili i uśmiechnięci. Manager hotelu, bardzo miły i konkretny na każdą moją prośbę reagował natychmiast że skutkiem pozytywnym. Najwyższą ocenę daje obsłudze, w żadnym hotelu nie spotkałam tak cudownych ludzi.
Największą zaletą hotelu jest obsługa, potem jedzenie. Bliski dostęp do plaży(własna plaża z leżakami i ręcznikami). Wyjście z hotelu bezpośrednio przy sklepach i klubach.
Hotel wymaga remontu.
Dobry hotel z przecudowna obsługa super menadżerem
Pobyt w hotelu Bonn Beach RRH&R ogólnie oceniam na bardzo dobrym poziomie, do wad mogę zaliczyć pokój który był w gorszym stanie niż na samych zdjęciach, ale może tylko my dostaliśmy akurat jakiś gorszy. Drugą wadą było to że ani recepcja ani kierownicy nie mówili w języku angielskim, tylko rosyjskim i oczywiście w Tureckim. Teraz zalety. 1. Jedzenie to po prostu coś pysznego bardzo duży wybór zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie, na śniadanie zawsze coś na świeżo czy jajka sadzone czy placuszki z dżemem, obiad tak samo, duży wybór a kolacja coś niesamowitego taki wybór pysznych tortów, ztakim czym nie spotkałem się w żadnym innym hotelu. 2. Obsługa na drinkbarze na wysokim poziomie, stoliki były zawsze czyste i szklanki zbierane na bieżąco za pewne było to spowodowane najlepszym kierownikiem hotelu jakiego spotkaliśmy, był na obiekcie praktycznie całą dobę wszyscy pracownicy chodzili jak mróweczki jak tylko był w poblizu. Dbał o turystów i ich komfort. 3. Plaża, kamienista ale to normalne w tym regionie, trzeba kupić sobie buty do pływania i wszystko jest dobrze. Leżaki i koce na plaży do dyspozycji gości. Czasami brakowało leżaków bo turyści z rosji zajmowali je już wieczorem i zaczynały się małe sprzeczki ale wtedy ratownik z kierownikiem zawsze coś wymyślili żeby było dobrze i zawsze jakiś leżak się znalazł, ratownik cały dzień na plaży pilnował i porządku i turystów w wodzie. 4. Lokalizacja jedna z najlepszych możliwych, blisko starówka, lokale, restauracje i dyskoteki.
-Lokalizacja -Jedzenie -Obsługa na drinkbarze
-Obsługa rosyjskojezyczna