Super hotel z bardzo dobrym jedzeniem 😊 Wielkie baseny i dużo zjeżdżalni. Nie ma problemów z leżakami
Dużo różnorodnego jedzenia
Brudne lustra w pokojach
Super hotel, cZysto zadbany. Idealne miejsce na pobyt z Dziećmi. Bardzo duży wybór jedzenia. Wiele atrakcji, bardzo miła obsługa. busik dowożący nad morze. Atrakcje również nad wodą. Bardzo polecam pobyt w tym hotelu.
Duży wybór jedzenia.
Pobyt we wrześniu ,zimna woda w basenie.
Hotel na bardzo przyzwoitym poziomie z ładną plażą, większość turystów z Rosji i Turcji.
Dobrej jakości jedzenie (ale nie wybitne), napoje, drinki lody. Obsługa i czystość na wysokim poziomie.. Komfortowe pokoje., animacje wieczorne/ pokazy super. Dobry wybór dla rodzin z dziećmi - luna park, zjeżdżalnie wodne, baseny.
Duża ilość gości na stosunkowo małej powierzchni, praktycznie brak przestrzeni „zielonej”
Wszytko super nie ma się to czego przyczepić z czystym sumieniem polecam
Jedzonko pyszne
Pobyt oceniam bardzo dobrze, czysto, dużo i bardzo dobre jedzenie
Czystość, smaczne i dużo jedzenia, piaszczysta plaża
Trochę mały basen jak na tyle gości, nie było wolnych leżaków.
Hotel sam w sobie okej, ale jak dla nas na pierwszy pobyt w Turcji i to w sezonie nie spełnił tego, czego oczekiwaliśmy, i to wcale nie za małe pieniądze. Hotel bardzo nastawiony na Rosjan i Niemców. Dogadanie się po angielsku możliwe, ale z oporem. Dzieciaki, bo tak ich mogę nazwać, z obsługi nie ogarniają i mam wrażenie, że cały czas biegają wystraszeni. Palenie przy basenie i kiepowanie na ziemię przeraziło mnie na maksa, a do tego kilka razy przy kolacji, gdzie ewidentnie był zakaz palenia. Dużo mógłbym napisać, ale niestety nie potrafię tak pięknie jak inni. Jest dużo też plusów, ale jak dla mnie wydając duże pieniądze i będąc zachęcanym, że to bardzo dobre miejsce, czuję się oszukany.
Baseny
Daleko do morza. Wystraszona obsługa. Brak dobrej komunikacji w języku angielskim. Recepcja.
Hotel ładny ale brudny. Na korytarzach syf, jak na zdjęciu. Winogrona leżały dwa dni. Przy basenie na leżakach pijani goście, wymiotujący do popielniczek. Po zgłoszeniu do obsługi i menagera hotelu- zero reakcji. Później było już coraz gorzej. Pijany turek rzucał dzklankami i zaczął bić żonę. Znowu zgloszone do menagera- to nie ich sparwa. W hotelu brak ochrony, nie czuliśmy się bezpiecznie. Zareagowaliśmy na bicie kobiety i turek do męża z rekami wyskoczył. Prócz polaków, nikt nie reagował. Nawet obsługa. Na teren hotelu może wejść każdy, brama za hotelem otwarta i lokalsi mogą wchodzić. Najgorsze wakacje jakie miałam. Nie polecam!!!!
Ładna plaża
Brud, brak ochrony, menager nie reaguje na pijanych, rozbijających szklanki gości, brud, brud i niebezpiecznie.
dobry hote l, wszystko na najwyższym poziomie 👍Polecam ten hotel na rodzinne wakacje
słabo przygotowane owoce morza i sushi
Polecam hotel rodzinom z dziećmi,nie będzie nudy ..
Bliskość do morza, aquapark,różnorodność kuchni
W hotelu było wszystko o czym można pomyśleć na wakacjach. Dobre jedzenie, atrakcje dla dzieci, jest czysto, mnóstwo obsługi. Jest to jednak dość duży hotel, a powierzchnia ogrodu nie jest bardzo duża. Goście hotelowi to przede wszystkim Rosjanie i Turcy. Busik na plaże bardzo często kursuje, na plaży wszystko co trzeba: leżaki hotelowe zadaszone, bary ze wszystkim, łącznie z obiadami, lody, prysznice.
- czystość - ilość atrakcji - różnorodność jedzenia
- zachowania ludzi, szczególnie w stosunku do jedzenia, ale to oczywiście nie wina hotelu :)
Hotel bardzo ładny, zadbany. Ale zdarzały się czasami brudne talerze , filiżanki podczas wydawania posiłków. Wszystko było super , duży wybór jedzenia codziennie inna kuchnia na kolację plus standardowe rzeczy. Na pewno mało animacji w dzień , generalnie nuda przy jednym z basenów. Przy drugim grała muzyka. Wieczornej animacje też ok, ale bez szału. Do morza blisko, z 10 min piechotką. Niestety obsługa - i tutaj sporo by pisać.. nie byli to mili uśmiechnięci ludzie, nie mówili po angielsku tylko rosyjski i niemiecki. Nie czułam się tam mile obsługiwana przez nich. Jakby byli za karę. I te Mongolki, który odnosiłam wrażenie, że same nie wiedziały po co tam są, zagubione i nic nie rozumiejące. Hotel na wypoczynek jest super ale dopóki nie pojawili się Turcy. Gbury, brudasy, głośni strasznie. Wprowadzali przy basenie na prawdę niefajne atomsferw. Palili w basenie , gasili pety przy leżakach zamiast do popielniczki. Jedli w basenie , ogólnie masakra.
Hotel nowy , pokoje ładne czyste. Duży wybór dobrego jedzenia. Alkohol jak na lokalny to smaczny. Piękna plaża , czyste ciepłe morze. WiFi na całym obiekcie. Obok hotelu mini bazarki. Łatwy dojazd do Manavgat i Side(2€ za osobę busikiem)
Za duży Rosjan i Turków , obsługa , zapach w hotelu bywał nie do zniesienia czasami
Bardzo miła i rodzinna atmosfera. Obsługa bez zarzutów, z klasą i kulturą. Smaczne jedzenie. Czystość pokoju ,pokój był bardzo przytulny. Lokalizacja super
Pyszne jedzenie
Hotel godny polecenia . Wszystko nam się podobało począwszy od sympatycznej obsługi hotelu , smacznych posiłków i czystości obiektu.
Pokój mały, ale wystarczający, park rozrywki z karuzelami super dla młodszych dzieci, aquapark też ok, wieczorne animacje ok
Różnorodność posiłków
Niedokładne sprzątanie, nie zawsze uzupełniony barek, mało papieru toaletowego, brak plaży przy hotelu, brak rozrywki przy basenie hotelu Volare, odbywały się tylko w basenie siostrzanego hotelu obok Be mine
Hotel na bardzo wysokim poziomie. Dla rodziny to idealne miejsce.
Pyszne jedzenie nawet specjalnie robili synowi z celiakia dania bezglutenowe
Nie zauwazylem
Bardzo udany wyjazd polecam wszystko było ok. Obsługa bardzo dobra ,czysto wszędzie duża różnorodność potraw plaża duża i również dobrze zaopatrzona.
Czystość, obsługa i jedzenie przepyszne każdy coś znajdzie.
Trochę dużo ludzi ale raczej wszystko szło sprawnie.
Pobyt raczej sredni pokoj familijny troche maly . maly balkon tylko dla2 osob .waski 2 krzesla dla 4 osob doroslych i 12 letniego dziecka .obsluga mila.wyzywienie dobre . wesole miasteczko dla dzieci czynne w godz wieczornych
nie podobaly mi sie aranzacje w zasadzie codziennie to samo bardzo glosna muzyka. wszystko ustawione pod gosci rosyjskich i tylko clap .clap volare nie slychac wlasnych mysli jezeli ktos chce wypoczac to w tym hotelu sie to nie uda
jak wyzej podalam
Hotel nowy, w dobrej lokalizacji, piękna piaszczysta plaża na która dojeżdża bus hotelowy
Bardzo miła obsługa, hotel czysty przestronny, bardzo dobre i obfite jedzenie. Bezpłatny lunapark z wieloma atrakcjami dla każdego
Hotel spełnił nasze oczekiwania w 100%.Wszystko na najwyższym poziomie. Od jedzenia które było przepyszne, świeże, wybór przeogromny, codziennie coś innego.Z dań dodatkowych jednego dnia sushi,kalmary,langustynki oraz mnóstwo innych dań.Obsługa w restauracji non stop na wysokich obrotach.Przy basenie bardzo dobre lody gałkowe oraz na patyku typu Mangnum.Wieczorami animacje dla dzieci i pózniej dorosłych bardzo dobrze przygotowane codziennie coś innego. Pokoje codziennie sprzątane,w pokoju pachniało nowością.
Hotel posiadał same zalety wymienione wyżej
Hotel spełnił moje oczekiwania, jego mankamentem jest brak zieleni i śmierdzące toalety na basenie ( przy restauracji pachnące). Pokój duży przestronny, codziennie sprzątany, świeże ręczniki, obsługa hotelowa bez zastrzeżeń, wyśmienite desery i bardzo dobre jedzenie. Na terenie hotelu dużo atrakcji dla rodzin z dziećmi. Niestety w maju zimna woda w basenie.
Wesołe miasteczko dla dzieci i zjeżdżalnie, bardzo dobre jedzenie, czyste pokoje, dbałość o bezpieczeństwo na basenie.
Śmierdząca toaleta na basenie, brak zieleni, ale wiedziałam na co się decyduję.