Victory Resort

Wszystko w jak najlepszym porządku, super miejsce na spędzenie wakacji.

Fajny hotel , ale nic specjalnego. Pokoje dla dwóch osób w sam raz. W lodówce tylko woda, w łazience podstawowe kosmetyki. W 5* hotelach zazwyczaj było coś więcej. Obsługa miła, jedzenie bardzo dobre, duży wybór i dostępne w kilku miejscach. Obiad można zjeść na plaży, przy basenie, lub w restauracji. Na szeroką piaszczystą plaże dowozi busik, można też przejść się na piechotę. Przy hotelu dwa baseny, ten ze zjeżdżalniami bardziej głośny. Z boku hotelu bazarek na którym można kupić wszystko co jest na bazarach w Turcji.

Pobyt w hotelu ok, jednak cały hotel oceniam na 4* pokoje miały dużo niedociągnięć ( słabo działająca klima, przeciekające brodziki, wypaczone futryny itp) serwis kelnerski bardzo średni, kelnerzy rzadko chodzili i pytali czy coś podać Najlepsze z całego pobytu było jedzenie, różnorodne i pyszne Plaża 6 min spacerem ( kierowca busa jeździł jak szatan ) Po obfitym śniadaniu nawet spacer był wskazany, plaża ok. Chociaż bar był daleko od leżaków i nie było serwisu. Hotel oceniam na 4*

Hotel z gatunku tych starszych ale na duży plus . 1 główny mały budynek i 5 mniejszych bloków . Czysto , dużo zieleni . Pokoje ładnie utrzymane ale nie za duże . Klimatyzacja indywidualna duży plus . Minibarek w pokoju uzupełniany na bieżąco ale tylko woda . 2 baseny , jeden z zjeżdzalniami . Miejsce przy basenie o każdej porze . Bary z alkoholami lokalnymi . Duży bar na plaży . Wspaniała piaszczysta plaża . Na plażę 5 minut pieszo , albo busem co 5 minut . Nie trzeba butów do wody . Jedzenie urozmaicone smaczne , ale na dłuższy czas monotonne . Animacje każdego wieczora i w trakcie dnia , mini klub dla dzieci . W odległości 20 minut od hotelu 2 duże bazary , szału nie niema z jakością towarów . Ogólnie Hotel ok . 4+

Hotel fajny. Trochę leciwe pokoje ale czyste. Animatorzy sympatyczni ale przydało by się żeby wszelkie animacje i zajęcia były w języku angielskim. Jedzenie pyszne.

Nazwa  Victory Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Colakli
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, darmowe wifi

Wyświetlono 31 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
janusz

Wszystko w jak najlepszym porządku, super miejsce na spędzenie wakacji.

Zalety

Kolacje to cały rytuał, wszystko bardzo smaczne.

Wady

Ja nie znalazłem żadnych wad, wszystko jest w najlepszym porządku.

Beata

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa. Serwis sprzątający jest z Indonezji i ma komunikatywny angielski.

Wady

Hotel nastawiony na Niemców i Rosjan. Tych drugich wszędzie pełno. Ja osobiście nie czułam się najlepiej widząc jak się tam świetnie bawią. Zdarzały się też drobne kradzieże, ale raczej wynikające z różnic kulturowych. Jeżeli nie pilnowaliśmy cały czas naszych materacy przy basenie, to były one zabierane przez Rosjan i wynoszone np. nad morze. Gdy je tam znalazłam usłyszałam, że jak to moje to mogę sobie go zabrać. No po prostu taki kołchoz w XXI w gdzie im się wydaje, że wszystko jest wspólne.

Kamil

Zalety

Jedzenie a w szczególności kolacja, gdzie rozstawiano wokół basenu stoiska z wokami i grillami i podawano świeżo smażone owoce morza czy shoarma

Wady

Pokoje bardzo małe, klimatyzacja słabo działała ( wziąłem nawet dodatkową kartę do pokoju, żeby chłodziła cały czas) łazienka w słabym stanie, lustra w łazience strasznie nisko ustawione gdzie dla mnie (188cm) ciężko było cokolwiek zdziałać

Jarosław

Zalety

- czystość w hotelu i pobliżu - jedzenie urozmaicone - animacje - plaża - oryginalne lody Magnum mini .

Wady

- Hotel nastawiony na klientów z Rosji i Niemiec . 95 % gości . - Wszelkie animacje , gry zabawy , mini klub wszystko w tych językach . Dobrze że na recepcji umieli mówić po angielsku . - drinki i alkohole tylko lokalne , pomimo chęci dopłaty .

Łukasz

Zalety

Różnorodne jedzenie, kompleks basenowy.

Wady

Za dużo Rosjan i brak animacji w języku angielskim. Muzyka na przemian rosyjska lub niemiecka na open space.

Darek

Hotel może i nie ma realnych 5 gwiazdek, ale było czysto, na bieżąco sprzątane, a jedzenie oprócz tego, że pyszne to było go tyle, że nie można było spróbować nawet wszystkiego. Hotel jest podzielony na kilka budynków. Przestrzeń wokół zadbana. Do plaży kilka minut. Na plaży bar. Personel miły. Bardzo polecam.

Rafal

Hotel ogolnie ok,kilka malych minusów ale przeważają plusy.jedzenie smaczne,urozmaicone i dużo,fajny basen z dwoma zjeżdżalniami plus drugi obok,dużo atrakcji i animacji.wieczorami codziennie jakies show i muzyka do tańca.do morza na piechotę ok 7min. ale dla dzieci lepsze były zjeżdżalnie przy baseniec więc tylko raz byliśmy na chwilę.pokoje małe i do remontu już ale mało czasu się w nich spędza więc do przeżycia.klima w pokojach działała.wifi na terenie całego hotelu

Zalety

Super jedzenie,wieczorne występy i muzyka

Wady

Małe pokoje z drobnymi uszkodzeniami Brak komunikacji po polsku z obsługą,nawet po angielsku ciężko.po rosyjsku i niemiecku bez problemu.przewaga rosjan w hotelu i faworyzowanie ich wlaśnie

Karolina

Hotel fajny, ale napewno nie jest to hotel 5 gwiazdkowy. Jedynie jedzenie zasługiwało na 5 gwiazdek - szczególnie kolację -wypas. Do plaży spacerkiem 7 min. Plaża piaszczysta szeroka. Bar na plaży, leżaki darmowe, zawsze coś wolnego można było znaleźć. Obsługa nie mówi po angielsku, jedynie niemiecki i rosyjski. Hotel nastawiony głównie na rosyjskiego turystę. 80% Rosja 10% Niemcy 10% Polacy Moja ocena: Jedzenie 5/5 (kolację 6!/5) Napoje/drinki 3/5 Pokój 3/5 Animacje 4/5 Lokalizacja 3/5 Niemniej jednak pobyt oceniam ogólnie za udany.

Zalety

Główna zaleta jedzenie!!! Blisko plaży Leżaki przy basenie i na plaży za darmo, zawsze coś można znaleść Codziennie animacje Miła obsługa Czyste pokoje Bazary obok hotelu Bar na plaży Zjeżdżalnie przy basenie Blisko do Side ok 20min busikiem, który odjeżdża spod hotelu.

Wady

Dużo Rosjan Pokoje małe i łazienki do remontu (chociaż na plus że dwa osobne pokoje na 4 osób) Animacje prowadzone tylko po niemiecku i rosyjsku Obsługa nie mówi po angielsku Okolica mało atrakcyjna Drinki raczej bez szału

Andrzej

Nieduży kameralny obiekt, pokoje czyste może nie za wielkie, łazienka duża czysta. Dwa baseny, na drugim 2 zjeżdżalnie zupełnie wystarczają - można zjeżdżać na materacach - super zabawa

Zalety

Animacje dla dorosłych, pan Oktay i jego ekipa zapewniają dużo przeróżnych zabaw. Nie da się nudzić. Jedzenie dużo i bardzo dobre, oryginalne lody typu magnum, zagraniczne alkohole - w porównaniu do Egiptu gdzie byłem kilka razy na duży plus Turcja. Obsługa miła bez napiwków, P O L E C A M 1000%

Cezary i Aneta

Ogólnie hotel ok. Niby 5 gwiazdek ale standardowo w prysznicu słuchawka nie trzymała się,deska luźna no i pan jakiś naprawiał cos pod prysznicem i ten bród na podłodze został,zgłosiłem żeby posprzątali i na moje oko to do końca wyjazdu ten bród pod umywalką został.

Zalety

Dużo jedzenia , alkoholu ile dasz radę wypić, dzieciaki lody miały jakie chcą. Organizacja gier i zabaw wszystkim wieczorne animacje .Plaża zajebista piaseczek łagodne zejście do morza wręcz perfekcyjne i sama woda w morzu taka gorąca, super. Dozo leżaków przy plaży i sam bar pozytywnie.

Wady

Na pewno nie pasowało mi że nie muwili po angielsku tylko po rosyjsku i niemiecku. Ludzie zajmowali leżaki ręcznikami i stały zajęte cały dzień a jak my nie robiliśmy tego to trzeba było kombinować leżaki i daleko od basenu leżeć, a przy basenie zajęte ale puste bez ludzi. Także głupota hotelu że pozwalają na to.

ANNA

hotel przeszedł moje oczekiwania , nie spodziewałam się takiej rewelacji tylu atrakcji a o jedzeniu nie wspomnę , mega dużo i różnorodności , pokoje małe ale po co nam większe jadę na wakacje nie siedzieć w pokoju, dla mnie pokój w sam raz .

Zalety

wszystko na plus , nie wiem jak ktoś może narzekać ale to pewnie z racji typu człowieka że musi się do czegoś przyczepić bo inaczej by nie przeżył .

Wady

Hotel super, wszyscy pisali ze małe pokoje, dla mnie super, bo przecież i tak w nim nie siedzimy. Hotel rewelacyjny, pod każdym względem, jedzenia mnóstwo, nie jesteś w stanie przejść, basen czysty. Polecam w 200%

Zalety

Wszystko w jak najlepszym porządku

Tomasz

Hotel ma swoje lata. Ale technicznie jest zadbany i utrzymywany w porządku. Sprzątany na bieżąco. W strefach wspólnych obsługa sprząta na bieżąco w trybie ciągłym.

Zalety

Nie było tłoku w basenach, leżaki dostępne dla wszystkich, miła obsługa. Różnorodne potrawy, bardzo smaczne oryginalnie zaserwowane, codziennie inny motyw na kolację. Obsługa mówi w kilku językach. Potrawy przygotowane na oczach wczasowiczów. Animacje na wysokim poziomie, wieczorne koncerty i widowiska na wysokim poziomie artystycznym. Wydzielona plaża hotelowa z barem i kuchnią.

Gość

Hotel w bardzo dobrym położeniu, wszędzie blisko, w pobliżu sklepy . Miła i sympatyczna obsługa w każdym miejscu, jedzenie smaczne , estetycznie podane i wszystkiego pod dostatkiem , każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie , kuchnia była różnorodna . Dwa baseny i nie było problemu z leżakami zawsze znaleźliśmy wolne miejsca. Przy samym hotelu przystanek skąd można było wybrać się filmidłem w dalszą podróż. Polecam pobyt w tym hotelu..

Zalety

Zaletami były posiłki, różnorodne , smaczne i dla każdego .

Wady

Jedyna wada były małe pokoje , ale czas spędzaliśmy poza hotelem więc to nie tak duży problem.

Pobyt w hotelu oceniam jako bardzo przyjemny, byłam z mężem i nastoletnią córką, pokój dość niewielki ale spokojnie się w nim mieściliśmy, bardzo czysto, codziennie sprzątane, wymiana pościeli i ręczników. Bardzo duży wybór jedzenia nie było opcji żeby przez 7 dni nawet biorąc po 3 różne potrawy spróbować wszystkiego a ponad to kolacje były regionalne jednego dnia kuchnia japońska drugiego dnia włoska itp Wieczorne show w amfiteatrze bardzo ciekawe i urozmaicone.

Zalety

Bardzo dobre wi- fi na terenie całego hotelu a także na plaży przynależącej do hotelu. Bardzo istotne w szczególności że w Turcji z danych komórkowych nie polecam korzystać, córka przez przypadek włączyła na 10 sekund i od razu rachunek za telefon wzrósł o 100 zł. Kolacja a'la carte bardzo przyjemna atrakcja można było wybrać pomiędzy kuchnia meksykańska a turecką oddzielnie wydzielona strefa dla restauracji i indywidualna obsługa. Dużo otwartego terenu i zieleni, a także zaprzyjaźnione koty.

Wady

Wada hotelu to braki w języku angielskim. Animatorzy i obsługa nastawienia na rosyjski i niemiecki, większość osób z obsługi w tym ekipa animatorów nie posługiwali się angielskim. I kolejki do baru wieczorem po napoje można było nawet ok 20 minut stać w kolejce gdyż tylko jedna osoba przygotowywała koktajle, a trzy osoby obsługiwały z piwem i napojami słodkimi typu pepsi.

Radek z Wrocławia

Pobyt - Maj 2024

Fajny hotel , super dania, bardzo miła obsługa. Duża dbałość o czystość na terenie całego hotelu. Różnorodność zajęć dla gości w ciągu całego dnia zarówno w części hotelowej jak i plażowej ( np.dart, strzelanie z łuku, strzelanie z broni pneumatycznej, piłka siatkowa , bule ). Wieczorem zawsze jakiś występ o 21:30 ( np. pokaz magii, występy zespołów tanecznych i akrobatycznych ) ,a około 23.00 np. ogólnodostępna dyskoteka lub karaoke czy bingo.

Zalety

Bardzo dobre, urozmaicone jedzenie. Zajęcia organizowane dla urlopowiczów ( zarówno dorosłych jaki i dzieci) . Czystość oraz obsługa hotelowa, bliskość plaży - około 500m ( możliwość bezpłatnego dowozu busem ).

Wady

Kompletny brak możliwości komunikacji w j.polskim. Pościel mogłyby być lepszej jakości ( trochę za sztywna ) , a poduszki większe.

Sabina

Pobyt - Maj 2024

Byliśmy w cztery osoby pierwszy raz w Victory Resort. Pokój Family Superior. Blok 6. Tylko pokoje superior sa dzielone na dwa pomieszczenia. Pokoje Standard zawierają łóżka piętrowe. Codzienne sprzątane, obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo dobre.

Zalety

Blisko plaży (piechotą ok. 8 min., transportem 1 min. ). Bardzo dobre jedzenie. Blisko do bazarku. Do Side ok. 20 min. Bezpłatne leżaki na plazy.Restauracja na plazy. Codziennie można wymieniać ręczniki. Animatorzy pierwsza klasa.

Wady

Brak strefy dla niepalących. Wszędzie można palić, co jest bardzo nieprzyjemnie w Poolbarze.

Paweł

Bardzo dobry hotel jeśli chodzi o jedzenie, czystość, obsługę, wi-fi, pozostałe sprawy oceniam też dobrze, ale pokoje trochę małe, animacje mogą być, a do plaży pieszo z 500m albo w gorącym busiku.

Zalety

Dobre jedzenie, każdy raczej znajdzie coś dla siebie

Wady

Małe pokoje, no i raczej mało Polaków ale nie wiem czy to wada.

Iwona

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel już trochę stary, pokoje czyste , wifi w całym hotelu rewelacja. Obsługa bardzo miła I pomocna. Największe wrażenie zrobiło na nas jedzenie, przepyszne, bar przy basenie wszystko rewelacyjne , ciasta, owoce, desery, lody . Kolacje przepyszne i mnóstwo wszystkiego Polecam z całego serca

Zalety

Pyszne jedzenie, obsługa, wifi w całym hotelu

Wady

Trochę już stary, łazienka beż szału

Wieslawa

Pobyt - Maj 2018

większość wczasowiczów z Niemiec, pokoje małe ale czyste, hotel na 3 *, na pewno nie 5*, pobyt udany, jedzenie bardzo dobre, duży wybór, grillowanie nad basenem wieczorami super, obsługa uprzejma, plaża duża z fajną restauracją, dojście do plaży ulicą ok. 5 min., pobyt w 2018, warto wrócić, fajne animacje wieczorami, dyskoteka do rana

Zalety

bardzo dobre jedzenie

Wady

mały teren wokól hotelu

Victory Resort