Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą
Megalityczne świątynie starsze niż piramidy
Hotel w 100% zgodny z opisem. Zasłużone 4 gwiazdki. Polecam
Położenie hotelu: w bocznej ulicy a max. 5 minut do promenady, morza. Cisza i spokój. Hotel dla dorosłych. Super!!!
Pobyt bardzo udany. Wyspa przepiękna. Pogoda w połowie grudnia wspaniała-24 st. Z hotelu ok.10 min. piechotą do promenady i promu Sliema-Valetta jak i do autobusów jadących w różne strony wyspy. Bilety na prom i autobus w cenie 1,5 euro. Polecam gorąco, zwłaszcza nastawionym na zwiedzanie tak jak my.
Hotel bardzo elegancki. Czysto i schludnie. Pokoje codziennie sprzątane. Wygodne łóżka. Kawa, herbata w pokoju. Przemiła cała obsługa, zwłaszcza bardzo pomocna polka Karolina w recepcji. Pozdrawiamy :) Piękny widok z basenu na dachu hotelu.
Niektóre balkony w bardzo bliskiej odległości od pobliskiego budynku.
Bardzo dobry hotel, polecam.
Troche zawiedliśmy sie na położeniu. W bliższej okolicy nie było barów ani restauracji. Same rezydencje i nic więcej. Trzeba było wybrać się na dalszy spacer. Zakwaterowanie bez przysłowiowych fajerwerków. Schludnie, wystrój adekwatnie do standardu. Znajomość angielskiego u obsługi na wysokim poziomie. Jeśli chcecie się gdzieś dostać to nie taksówką. Skorzystajcie z transportu publicznego, jest tani, sparwny i szybki.