Hotel budżetowy ale ogólnie ok. Jedzenie dobre,jest basen.pokojj z widokiem na morze.klima w pokoju.czysto.
Hotel ok.
Dookoła hotelu syf.wszedzie pełno śmieci.
Pokój o średnim standardzie, ale czystość i obsługa ok. Otoczenie przyjemne, dużo zieleni.
Spokojna okolica.
Dojście do hotelu bardzo trudne, dwa poziomy niezabezpieczonych barierkami schodów. Bardzo słabej jakości śniadania.
Byliśmy tydzień czasu na wakacjach all inclusive w hotelu Vezhen. Okolica obiektu hotelowego spokojna, właściciele dbają o to, żeby nie było imprez po godzinie 23. Hotel usytuowany w ładnym ogrodzie. Standard pokoju był średni, ściany nie wyciszone, dobra klimatyzacja. Obsługa miła, jedzenie dobre, duży wybór. Hotel położony trochę na uboczu, w odległości około 1,5 km od centrum Złotych Piaskow (idac plaża). 400 m pieszo do plazy. W porównaniu z pobliskimi hotelami miejsce spokojne, polecam dla rodzin z dziećmi oraz osób lubiacych spokój. Wakacje spędzone na terenie hotelu oceniamy dobrze, chętnie wrócimy tu za rok na wakacje.
Spokojna okolica, dobre jedzenie, ładny ogród, klimatyzacja w pokoju, miła obsługa, blisko do plaży .
Internet dodatkowo płatny, cienkie ściany pokoju .
Super smacznie zdrowo i nie drogo.Gorąco polecam spokój i cisza.
Super
Dobra obsługa, pokoje codziennie sprzątane, codziennie wymieniane ręczniki i dokładany papier. Jedzenie bardzo dobre i świeże, naprawdę duży wybór. Nie można mieć wszystkiego za tak niską cenę. Jak ktoś chce wyszukanego i ekskluzywnego jedzenia to niech jedzie do Sheraton\'a za co najmniej 10 razy tyle. Fakt, że napoje są bardzo słodkie, ale tak jak ja i inni robili, można rozcieńczać je wodą. Basen czysty, bardzo dobrze utrzymany. Ja byłem z dziećmi i to były ich najlepsze wczasy jak dotąd. Biuro podróży Plus wakacje wykupione z grouponu. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, wszystko zapięte na ostatni guzik. Pierwszy raz tak wykupiłem wczasy i naprawdę polecam.
cisza, spokój, położenie, teren ogrodzony
Pobyt oceniam na dobry, za naprawdę niewielką cenę. Jeśli komuś zależy na tanim pobycie w czystym hotelu, ale nie luksusowym standardzie to mogę polecić. Jedynym minusem była brudna zasłona pod prysznicem. Uprzedzam tylko, ze nad morzem sa bardzo duze fale. Z malymi dziećmi spędziłabym wiecej czasu w basenie niz na plaży.
Czysto, codziennie obsługa hotelowa sprzatala pokoje, pukali, pytali się o wymianę recznikow itp. Poza śniadaniami posiłki byly ok.
Śniadania, aczkolwiek to zależy od tego, kto co lubi. Ja codziennie jadłam płatki, bo pozostałe posiłki mi osobiście nie odpowiadały. Brudna zasłona pod prysznicem.
Stary hotel położony w resorcie Czajka (nie Złote Piaski)w brudnej zdewastowanej okolicy nie gwarantujący spokojnego wypoczynku
Dobrze zachowany relikt socjalizmu
Położony w zaniedbanej i zdewastowanej okolicy. Główne wejście przy stercie śmieci. Wyposażenie pokoju rodem z socjalizmu,stare ,zużyte niewygodna łóżka,mały kineskopowy tv,brak czajnika. Łazienka brudna,zapleśniała ,niesprawna armatura. Jedzenie monotonne niskiej jakości ,zimne. Codziennie przy basenie głośna muzyka techno słyszana w całym hotelu do późnych godzin nocnych. Wi fi płatne internet wolny. Ręczniki brudne wymieniane na mniej brudne. HOTELU NIE POLECAMY
Byłam w hotelu w pierwszym tygodniu lipca tego roku. Wrażenia wstępne bardzo pozytywne, czysty hotel, ładnie prezentujący się basen, posiłki bardzo zróżnicowane podawane co do godziny, ciepłe. zawsze znajdzie się coś dla każdego. Niestety obsługa hotelowa miała ograniczony język. Bardzo przykre było, iż przez 7 dni pobytu nie było wymienionego ręczniku oraz posprzątane w pokoju tylko wyniesione śmieci z kosza. niestety obsługa hotelowa ( pokojówki) zero zaangażowania i prawidłowe dopełnienie swoich obowiązków. Dla przyszłych wczasowiczów rada: proszę uważać na ręczniki ponieważ manager jest w stanie wyznaczyć Państwu kare za pobrudzony ręcznik np. czekoladą bądź od błota. Lepiej zabrać ze sobą swoje ręczniki, bo w hotelu są one tylko do oglądania. Pogoda w okresie lipcowym miała być bardzo wysoka okazało się, iż klimat się zmiana i było max 25 stopni.
dość blisko plaży, nie daleko market, czysty basen,
obsługa hotelu - nie miła (pokojówki), ratownik siedzący cały czas w barze bądź spacerujący po hotelu, kiepskie widoki w drodze na plaże
Ogólnie myśleliśmy że będzie gorzej ale jak za taką cenę to byliśmy zaskoczeni , hotel na + . Do plaży 7 minut , do Złotych Piasków 20 minut spacerkiem ale lepiej iść plażą . Obsługa i barman na + . Jedzenie pod koniec już trochę nudziło ale do przeżycia . Jechaliśmy autokarem z Rego bis , podróż mimo długiej ilości czasu jak najbardziej na plus :) Pokoje sprzątane co 2 dni wraz z wymianą ręczników . Bez problemu zamieniliśmy pokój z 1 piętra na 4 piętro z widokiem na morze.
Za te pieniadze uważam że wyjazd był bardzo udany ,miła domowa atmosfera,jedzenia i alkoholu było opór,czysto. Pogoda słooneczna i upalna jak na wrześień. Czytam nie które opinie które nie znajduja potwierdzenia.Napewno było lepiej nad morzem bałtyckim ?
cisza spokój,miła obsługa,czyto,opieka pracowników hotelu który donoszę nawet napoje i alkohol dla wczsowiczów
schody prowadzące do hotelu
Blisko do dwóch plaż; Pokoje czyste, sprzątane, ręczniki wymieniane. Bez problemu wymieniony pokój z 1 piętra na 5 z widokiem na morze :) Posiłki w formie bufetów, głodnym się nie chodziło ;) na minus przesłodzone napoje. Okolica jedynie na minus, ale do Złotych Piasków jest ok 20 min spacerkiem, mnóstwo restauracji, knajp, barów, sklepików itd. blisko również do przystanków autobusowych i taksówek (z którymi warto się targować o cenę przejazdu)
Bardzo miła obsługa. Bardzo często wymieniane ręczniki. Sprzątanie codziennie. Super wieczór bułgarski. Jedzenie urozmaicone. Kilka rodzajów mięsa, sałatek. Niestety codziennie prawie ten sam wybór. Bardzo dobre wino. Super animacje. Bardzo udany pobyt. Polecam
Bardzo miła obsługa. Bardzo często wymieniane ręczniki. Sprzątanie codziennie. Super wieczór bułgarski. Jedzenie urozmaicone. Kilka rodzajów mięsa, sałatek. Niestety codziennie prawie ten sam wybór. Bardzo dobre wino.super animacje. Bardzo udany pobyt. Polecam
Wszystko tak jak wymienione w wadach i zaletach, pobyt w lipcu 2017r
Miła i pomocna obsługa, czyste pokoje sprzątane codziennie . Położenie w cichej okolicy, bar przy basenie, czysty basen. Szeroki wybór śniadania i kolacji. Warty swojej ceny. Blisko do centrum Złotych Piasków (ok 20minut spacerkiem)
Obiady w formie lunchu, ubogi wybór potraw. Przesłodzone napoje.
Hotel stosunkowo niedaleko najbliższej plaży, ale polecam iść kawałek dalej, w stronę centrum Złotych Piasków, drobniejszy piasek i mniej ludzi. Niedaleko znajduje się również przystanek autobusowy, którym można dojechać do Warny. Pokoje czyste, generalnie cisza i spokój. Opcja All Inclusive w przystępnej cenie, ale jedzenie pozostawia wiele do życzenia - zimne i prawie codziennie to samo. Same nakrycia w jadalni wraz z krzesłami brudne. Jedyną rzeczą jaka mnie rozczarowała to własnie jedzenie, poza tym, stosunek ceny do jakości odpowiedni.
Cisza, spokój. Pokoje schludne. Basen.
Monotonne jedzenie, bardzo często zimne. Nakrycia stołów i krzesła w jadalni brudne (wyglądają jakby nigdy nie były prane). Leżaki przy basenie zajęte ręcznikami już od godziny 8 (obsługa powinna zakazać czegoś takiego i zbierać te ręczniki raz na jakiś czas - przychodzisz o 10, basen pusty ale leżaki wszystkie zajęte). Zmiana pościeli raz w trakcie pobytu 10 dniowego, 2 dni przed wyjazdem to trochę za mało w tak ciepłym miejscu.
posiłki beznadziejne, przez 2 tygodnie menu bez zmian. personel kuchenny nieprzyjemny.W pokojach przez cały pobyt nie było zmienianej pościeli, ręczników, ani razu nie było odkurzane. W łazience brak odpływu pod natryskiem , niestabilny uchwyt prysznicowy w pokoju odpadający karnisz,jedynie klimatyzacja działała, nawet śmieci sami musieliśmy wynosić ,a o papier toaletowy trzeba było się prosić i sami sobie kupowaliśmy.
żadnych
mnóstwo
Najbrzydszy hotel w okolicy. Jedzenie monotonne, Na śniadania 7 dni to samo i mało smaczne. Kolacja to samo 7 dni frytki z rożnymi dodatkami. Soki napoje słodzone tak, że każdy musiał dolewać wody żeby to wypić. Obsługa to katastrofa. Kelner przy obiedzie dłubał w nosi i jego zawartość wytarł w ścianę. Za stołówką znęcają się nad psem, łańcuch pół metra w słońcu bez wody rana na szyji. Kłamstwem są podane odległości do plaż. Jest znacznie dalej. Nie polecam!!!!!
cisza
jedzenie monotonne, obsługa bez kultury, picie nie do wypicia
Najgorszy pobyt w moim życiu!!! Jak szanowane biura podróży mogą sprzedawać taki hotell!!!!! Wszyscy, którzy wracali z tego pobytu cieszyli się że wracają do Polski!!! Jaką ofertę sprzedajecie Polakom?!!!! Jakie piaszczyste plaże? Nawet Rezydent Neckermann nie potrafił pokierować nas do innej plaży, a w ofercie miały być trzy!!!! Przestrzegam przed tym hotelem!!!!!!
czyste i schludne pokoje
ogólny wygląd hotelu i jego położenie, stary budynek, tzw park jest zbiorem kilku drzew, obsługa poza dziewczynami na stołówce i kilkoma Paniami na recepcji, które starają się jest tragiczna, chłopak który udaje, że pracuje, ludzie z obsługi parku, to naprawdę jeden niepelnosprawny człowiek chodzący w tej samej koszulce przez chyba cały sezon, udający, że cokolwiek robi, generalnie. poza dziewczynami z obsługi, to tragedia, jedzenie monotonne, generalnie w szczycie sezonu bazują na mrożonkach - mięso i warzywa, wszystko jest niesmaczne, podali bułki nie do końca rozmrożone i pewnie by przeszły, gdybym tego nie zgłosiła, ciągły brak szklanek, misek, all inclusive to znaczy, że brakuje albo wina, albo napojów, chłopak z obsługi dłubie sobie w nosie, potem rozciera to na ścianie i my mamy jeść w takich warunkach, a do tego trzymają tam psa, bez budy bez żadnych warunków, na łańcuchu, na moje zapytanie wszyscy się dziwili, koszmar, chociaż jak byłam to go nakarmiłam!!!!
Hotel czas świetności ma za sobą, ale dla rodzin z dzieckiem, chcących wypocząć jak najbardziej ok. W basenie część oddzielona dla dzieci, na terenie niewielki plac zabaw. Praktycznie sami Polacy. Na posiłkach warto być wcześnie, ponieważ później, co prawda dokładają braki, ale są to zazwyczaj inne dania (zazwyczaj szybkie w przygotowaniu). Taka mała wskazówka :) Jak pójdziecie do restauracji/ baru i będziecie coś zamawiać to na potwierdzenie nie kiwajcie na TAK, ponieważ nie otrzymacie zamówienia. W Bułgarii TAK znaczy NIE I na odwrót :D
Cicha okolica, opieka \"ratownika\" na basenie, w lipcu super pogoda. Żadnych rewelacji żołądkowych nie doznaliśmy, mimo, że sanepid miałby się do czego przyczepić ;)
Zapach w hotelu nie był przyjemny, ale też tragedii nie było.
Hotel w stylu PRL bis. Ale cena też nie była wygórowana. Położony na uboczu, ale z dojazdem raczej nie ma problemu. Jedzenie bardzo poprawne.
jedzenie
położenie
hotel w cichej okolicy, ok. 0,5 godz marszu od centrum Złotch Piasków, oczywiscie jest mozliwosc skorzystania z autobusu, ktory jexdzi dośc czesto (oprocz nocy), w nocy taxi za ok 10-15 lev.