Veronica (Paphos)

3.5

Przyzwoity hotel, w dobrej lokalizacji. Blisko morza i przystanku autobusowego, przestronny pokój

Dla mnie hotel średni, byliśmy od 29.12.2023 do 05.01.2024 Czystość no cóż w pokoju drzwi do łazienki i drzwi od szafy do wysokości klamek ochlapany ,brud się kleił .Kiedy zauważyłam panią z brudnym wiadrem i mopem prosiłam tylko o wymianę recznikow i papier toaletowy .Jadalnia jak i pokoje lata 70 Posiłki cały czas te same ,letnie potrawy obiadowe.Najgirsze było to stanie nad nami obsługi i patrzenie na nas w trakcie jedzenia proszę mi uwierzyć było to tak krępujące, że chodzenie do tej jadalni było okropne . Położenie hotelu ok reszta porażka Koszt pobytu z dwoma posiłkami 2800 zł

Hotel zadbany , czysty , dobra lokalizacja - polecam za ta cenę

Hotel schludny, zadbany. Miła obsługa. Kameralne pokoje.

Bardzo dobry , spokojny, przyjazany zwierzętom, piękny ogród , duży basen , miła obsługa, czysto

Nazwa  Veronica (Paphos)
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Paphos
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

Blisko największych atrakcji: ok. 1,5 km od parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 1,5 km od Aphrodite Water Park.

Tylko 500 m do piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.

Doskonała baza wypadowa do zwiedzania zachodniej części Cypru.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

3.5

Wyświetlono 97 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.7

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Dobra lokalizacja

Wady

Słabe jedzenie

2.6

Pobyt - Grudzień 2023

Zalety

Bylam juz na cyprze w Limasol i koło Famagusta ale ten hotel będę omijać wielkim łukiem

Wady

Posiłki monotonne,brudne pokoje

Jarek

Pobyt - Październik 2023

Hotel zadbany , czysty , dobra lokalizacja - polecam za ta cenę

Zalety

Lokalizacja i czystość

Wady

hałas w pokojach od strony ruchliwej ulicy

Gabriela

Pobyt - Październik 2023

Hotel schludny, zadbany. Miła obsługa. Kameralne pokoje.

Zalety

Basen, prywatność, czystość, lokalizacja.

Wady

Jedzenie mogłoby być bardziej zróżnicowane.

Agata

Zalety

Spokoj , duży czysty basen, zielone otoczenie , duze pokoje , parking , czysto , dobra obsługa

Wady

Plaża około 500 m

Tomasz

Hotel czysty, zadbany bardzo dobra lokalizacja, w pobliżu piaszczysta plaża.

Zalety

Dobre posiłki. Czysty, pięknie położony basen w środku ogrodu, duża ilość leżaków.

Wady

Dojście do plaży przez ulicę.

AGA

Pobyt - Lipiec 2023

Ogólne wrażenie dobre, miła obsługa, dobre jedzenie, fajny basen

Wady

Mogli by się bardziej postarać o czystość, z wierzchu ogarnięte. W restauracji podczas posiłków zgoda na palenie 🙈

Jolanta

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel bardzo dobrze położony. Blisko morza i przystanków miejskiej komunikacji. Niedaleko do centrum z kawiarniami, restauracjami i małymi sklepikami. Spacerem wzdłuż pięknej nadmorskiej promenady około 10/15 min. Wyżywienie dobre, w miarę urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie . Czysta, duza restauracja, zachęca do pogaduszek przy posiłkach. Nie ma potrzeby pośpiechu , bo już następni czekają na stolik. Wybór miejsc duży, jest też taras zze stolikami dla palących.

Zalety

Bardzo miła obsługa. Pomocna i życzliwa. Kelnerzy dbają o komfort czystego stolu. Dyskretne zabierają brudne nakrycie..Czysty basen. Do dyspozycji gości dużo leżaków, zarówno w pełnym słońcu jak i rozstawionych pod parasolami. Basen położony w ładnym ogrodzie

Wady

Hotel nie pierwszej młodości. Gdzieniegdzie widać pewne rzeczy, które powinny zostać wymienione lub odświeżone. Łazienka prosi się o drobną kosmetykę. Natomiast dla osób, które nie przesiadują non stop w pokoju,potrzebują się wygodnie wyspać i odświeżyć ,bardzo dobra bazą wypadowa.

Janusz

Pobyt - Lipiec 2023

Generalnie pokój był znośny. Mankamentem była dodatkowa opłata za lodówkę i zbędny telewizor (bez opłaty). Czystość hotelu na przyzwoitym poziomie. Jedna z recepcjonistek była pomocna i przyjazna (blondynka) inne osoby zbywały nas. Bardzo długi czas oczekiwania na zameldowanie, a wystarczyłaby informacja, że zameldowanie będzie możliwe dopiero o 17.00, a nie o 14.00.

Zalety

Hotel położony stosunkowo blisko morza.

Wady

Hotel położony zbyt daleko od centrum miasta, na czym nam bardzo zależało. Słaba informacja hotelowa. Brak apteczki w hotelu. Ranę dezynfekowano mi żelem do dezynfekcji rąk. monotonne, nudne śniadania. Brak pomieszczenia na przechowanie bagaży przed zameldowaniem i wymeldowaniu się z pokoju. Bagaże stały w ogólnie dostępnej przestrzeni bez nadzoru.

4.1
Dawid

Pobyt - Czerwiec 2023

Osobiście nikomu nie poleciłbym tego hotelu. Pierwsze wrażenia były dobre, na tym się skończyło. Pokój brudny- pierwszego dnia jak i każdego kolejnego. Brudne kafle, armatura, podłoga. W trakcie 11-dniowego pobytu, pościel nie zmieniona ani razu, podłoga umyta w pokoju tylko raz. Balkon, łazienka pominięte. Kłęby czyiś włosów kłębiące się w kątach. Papier toaletowy na sam koniec nie uzupełniany. Musieliśmy chodzi do recepcji i prosić. Balkon nie sprzątany od co najmniej pół roku. Totalny absurd. HOTEL NIE DYSPONUJE APTECZKĄ PIERWSZEJ POMOCY! Zaopatrzenie krwawiącej rany, która została spowodowana przytrzaśnięciem widną, poskutkowało otrzymaniem plastra. Plastra, który stosuje się na rozcięty łuk brwiowy. Musieliśmy szukać apteki, w której moglibyśmy kupić wodę utlenioną, bandaż i gaziki. Pomoc w recepcji jest znikoma… Wiele osób pisze o przyjaznej i pomocnej obsłudze, my tego nie doświadczyliśmy. Lodówka płatna- 3 euro za dzień. Jedyną zaletą hotelu jest smaczne jedzenie i dobrze skomunikowana okolica. Pokoje klimatyzowane- bezpłatnie.

Wiesław

Pobyt - Czerwiec 2023

Generalnie, to przychylam się częściowo, do wpisów które czytałem, a mianowicie, że lata świetności ma już za sobą, i jednak remont by się już przydał, przynajmniej w starszej części hotelu, no ale, klimatyzacja działa całkiem sprawnie, WiFi, całkiem przyzwoite, darmowe, i dobrze działające w pokoju, Basen zwykły, taki prostokątny, ale i tak się w nim świetnie bawiliśmy, i co ważniejsze, nie było problemu z leżakami, no i całkiem fajna roślinność w ogrodzie. Plaże całkiem oki, ale gdybym wybierał się drugi raz w to miejsce, to jednak zabrał bym buty do wody, ponieważ miejscami, są jednak żwirowe. Gniazdka angielskie, więc warto zabrać przejściówki, które w Polsce są tanie, aczkolwiek w sklepie naprzeciwko, można je było nabyć za 2,50 euro...w innych sklepach nawet widziałem je po 8.

Zalety

Fajna obsługa. Całkiem dobre śniadania, i nieco gorzej z kolacjami. Całkiem fajna okolica basenu, i sam basen, choć zwykły, z leżakami nad którymi rozpościerały się korony drzew pomarańczowych, i awokado. Dobra klimatyzacja, i Wifi.

Wady

No jednak lata, ale coś za coś...albo budżetowe wakacje, jak w naszym przypadku, albo 5 gwiazdek, i wtedy wymagajmy:). Słabe były obiadokolacje, i godziny serwowania posiłków. Śniadania do 9:30, a obiadokolacja od 19.

3.3
Sylwia

Pobyt - Maj 2023

Poziom adekwatny do ceny. Największym plusem bardzo miła obsługa.

Zalety

Obsługa. Cena. Lokalizacja.

Wady

Jedzenie słabe. W pokojach od strony ulicy bez korków do uszu nie można zasnąć. Straszny hałas. Łóżka twarde i skrzypiące. W pokojach potrzebny remont.

Robert

Pobyt - Maj 2023

Hotel w niewielkiej odległości od morza, ale nam to nie przeszkadzało nastawiamy się na zwiedzanie wyspy, śniadania dobre ale monotonne obiadokolacje za to bardzo dobre codziennie kuchnia z innego państwa dobre ciasta, owoce no i miła i pomocna obsługa zarówno na stołòwce jak i całym hotelu pokoje codziennie sprzątane. Ogòlnie jak za taką kwotę to super polecam.

Zalety

W spokojnej dzielnicy z basenem i bardzo przyzwoitą obsługą.

Wady

Monotonne śniadania.

Hotel czysty , zadbany. Obsługa pomocna. Fajna okolica , blisko morza

Zalety

blisko morza

5.3
Sylwia

Pobyt - Marzec 2023

Hotel całkiem ok, pokoje czyste, jedzenie średnie. Bardzo mały wybór owoców i warzyw

Zalety

Czysto

Wady

Niestety obsługa w barze/ lobby kiepska. Klimat kompletnie nie zachęcający aby wypić piwko na miejscu. Na szczęście obok jest restauracja z pysznym jedzeniem i miłą obsługą.

Jakub

Pobyt - Marzec 2023

Ogólnie wszystko ok. Jedzenie smaczne, zróżnicowane. Tematyczne kolacje np. Orientalna, cypryjska itp. Pokój akceptowalny, było trochę niedociągnięć co do czystości, ale toaleta i pościel czyste. Miła obsługa, wszystko załatwione od ręki.

Zalety

Całkiem blisko wybrzeża, nienajgorzej skomunikowany z resztą Pafos.

Wady

Lata świetności ma już za sobą

2.0
Donata

Pobyt - Marzec 2023

Lobby hotelowe przyzwoite, pokój w którym zostałyśmy zakwaterowane poniżej standardub3 gwiazdek. Jedzenie jakościowo słabe. Nie polecany tego hotelu.

Zalety

Nieodnalezione

Wady

Standard pokoju w którym zostalysmy zakwaterowane grubo poniżej 3 gwiazdek., więcej ponizej jakiejkolwiek gwiazdki. Zapłaciłyśmy za bardzo brudny pokój, z przeciekajacym sufitem/dachem.

Darek

Pobyt - Luty 2023

Bardzo miła obsługa zarówno w recepcji jak i w restauracji. Hotel w pełni spełnił nasze oczekiwania. Pokoje czyściutkie , codziennie sprzątane, pokoje z balkonem.

Zalety

Zalety hotelu to bliskość do plaży, bliskość przystanku autobusowego , który pozwoli dostać się do centrum miasta , starego miasta jak również do przystanku międzynarodowego , skąd możemy podróżować na przykład do Limassol lub dalej. Darmowy internet doskonałej jakości .

Wady

W pokoju brakowało mi czajnika do zaparzenia kawy lub herbaty, ale tego nie należy rozpatrywać jako wadę.

Marzena

Pobyt - Luty 2023

Dobra lokalizacja, blisko do morza i promenady. Posiłki smaczne i zróżnicowane. Obsługa życzliwa i miła.

Mietek

Pobyt - Luty 2023

Hotel zasługuje na 3 gwiazdki. Cena adekwatna do jakości. Pokoje codziennie sprzątane, miła obsługa, dobre jedzenie. Blisko przystanek autobusowy gdzie za 5 euro można jezdzić po całym mieście przez cały dzień. Jestem zadowolony z pobytu w hotelu Veronica.

Veronica (Paphos)