Verano

Po pierwsze hotel jest daleko od jakichkolwiek sklepów (nie ma wcale) oprócz restauracji przy hotelu. Ceny: bardzo drogie, jak na taki badziew. Jedzenie: poniżej krytyki!! Minęły już 2 tygodnie od naszego przyjazdu, a nadal mamy biegunkę. po ich tzw. jedzeniu. Nie dość, że nie dobre, to jeszcze niekorzystne dla zdrowia. A w tym barze koło hotelu podali nam surowe frytki!!!!!! A i jeszcze (do baru)) to obsługę taż mają tam "niezłą". Trzeba było kelnerów upominać, żeby z łaski swojej podali menu, a zamawiać to my już musieliśmy sami (bo zanim oni się ruszą) - mają widać inne zajęcia!!!! Trzeba też dodać, że dość długo musieliśmy czekać na te surowe frytki. Plaża: pisze, że piaszczysta, ale jest kamienista. Sztućce i naczynia - BRUDNE!! Trzeba było na śniadaniu i obiadokolacji wybierać takie najmniej brudne. Rzadko się zdarzały czyste. To było prawie jak święto|! A więc podsumowując: jestem całkowicie nie wypoczęta (też tą biegunką) i oceniam hotel na 0!!! Jak chcecie państwo pojechać do chlewika na wakacje - to nie bronię, lecz NIE POLECAM!

Hotel TYLKO dla ceniących spokoj, okolica wspaniała, posiłki i obsługa wspaniała.Sklepy tylko w Turunc, transport po wymęczeniu 5euro/os,warto skorzystac z oferty city tour do Marmaris.Podrózowalismy z 17msc dzieckiem gdzie było jej jak w raju, jedyny minus to troche uciążliwe wycieczki wpadające do basenu ok 13-14.RADZĘ UWAŻNIE PRZECZYTAC OPIS HOTELU I MIEJSCOWOSCI,ZEY NIE BYŁO ZASKOCZENIA, bo wszystko jest opisane!

Dla niewymagających. Byliśmy tam 2 tygodnie, podobało nam się bardzo, polecam.

Totalne odludzie, ale widoki ładne. Zero rozrywek. Osobom wybierającym się do hotelu Verano radzę zrobić dobre zapasy ponieważ do najbliższego sklepu w Turuncz jest ok. 6 km-prawie cały czas pod górę i w upale (taka wycieczka "daje w kość"), jedzenie be... Prawie każdy miał sensacje żołądkowe. Hotel dla ludzi mało wymagających, brak komunikacji z okolicznymi miejscowościami powoduje, że jest to hotel tylko dla osób lubiących spędzać czas wyłącznie na plaży lub przy basenie.

Zachecam do lektury bulwersujacego reportazu o pobycie w Hotelu Verano

Nazwa  Verano
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Marmaris
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

5.5
6.5

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.0
Halina

magda

Pobyt - Kwiecień 2009

sushi

Pobyt - Lipiec 2008

Dla niewymagających. Byliśmy tam 2 tygodnie, podobało nam się bardzo, polecam.

EDYTA

Pobyt - Maj 2008

2.8
Tomasz Mańkowski

Pobyt - Marzec 2008

Zachecam do lektury bulwersujacego reportazu o pobycie w Hotelu Verano

Dala

Pobyt - Kwiecień 2007

Spędziłam w tym hotelu tydzień w czerwcu zeszłego roku w towarzystwie męża. Byliśmy zachwyceni - za bardzo niską cenę dostaliśmy to, czego oczekiwaliśmy - ciszę, spokój, przepiękne widoki, pustą plażę i wspaniała wodę w morzu. Super wakacje dla ludzi szukających spokoju i wrażliwych na piękne widoki. Odradzam tym, którzy na wakacjach szukają rozrywki, typu dyskoteki i możliwości robienia zakupów. Jedzenie średnie, ale dla nas to super - mieliśmy zamiar się odchudzić!

tono

Pobyt - Czerwiec 2006

Hotel przeznaczony dla klientów nie łaknących nocnego życia. Wypoczną tam osoby ceniące sobie spokój i cisze w skromnych warunkach. Przepiękna okolica, raj dla pływaków i estetów.

Natalia

Pobyt - Maj 2006

hotel bardzo ładny.pokoje czyste.dookoła cisza i spokój.Idealny dla osób które pragna naprawde wypocząc.byłam tam 7 dni i naprawde polecamwidoki piekne.obsługa bardzo sympatyczna a szczegolnie szef kuchni :)

Asia

Pobyt - Kwiecień 2006

Hotel wyłącznie dla ludzi szukających ciszy i spokoju. Do popołudnia poczujesz się jak na bezludnej wyspie, natomiast popołudniu "prywatna" plaża zamienia się w hałaśliwe miejsce oblegane przez wycieczki, które cumują swoje łodzie przy hotelu. Absolutnie nie polecam tego hotelu młodym osobom, bo tam poprostu nie ma co robić. Hotel nie zapewnia żadnych animacji i atrakcji, a do najbliższego miasteczka Turunc jest ok. 6km pod górę, ale najlepiej złapać stopa, choć na tym pustkowiu graniczy to z cudem. Jedzenie nieciekawe, to czego nie zjedliśmy na śniadanie było przekształcane w inną potrawę na kolację. Pokoje bardzo skromne, raczej na 2* a nie 3*, choć czyste i codziennie sprzątane.

ano0204

Pobyt - Kwiecień 2006

Spędziłam w tym hotelu 2 tygodnie. Było bardzo fajnie. Obsługa miła. Polecam dla ludzi szukających spokoju i ciszy. Jestem zadowolona z pobytu tam. Nie zapominajcjie, że to hotel ***. Spełnia ten standard.

Pobyt - Czerwiec 2005

Byłem tam w 2005 2 tygodnie.Bardzo długi dojazd, ale to wina biura JET Touristyc organizującego pobyt .Transfer trwał od 8 lotnisko -do 20 !!! hotel Verano!.Część osób była zdegustowana transferem łodzią bo nikt ich nie uprzedził wcześniej.Hotel dla osób ceniących ciszę / uwaga w południe jest tu kilkanaście wycieczkowych łodzi z Marmaris , ale odpływają po obiedzie/ i pływanie - woda jak jezioro i ta temperatura! Kobiety nie mają gdzie wydawać pieniędzy, bo najbliższe sklepy to Marmaris i 40 minut rejsu motorówką lub łodzią.Ale może to być zaletą.Uwaga na pokoje - część połudiowa to gorąca i dymi zapachami z kuchni!!! Część zachodnia spokojna i chłodniejsza. Klucze do klimy działają tylko na jedną stronę, uważaj jak wkładasz.!Jedzenie ok. Hotel adekwatny za tę cenęale zdecydowanie dla lubiących ciszę i wodę
Trzeba sprawdzać na koniec rachunki bo próbują dopisywać nie wypite napoje, ale może to incydent.Dobrze jest pożyczyć auto terenowe na wypady, wtedy jest całkiem ok.Ogólnie polecam!

tragedia

Pobyt - Czerwiec 2005

na pobyt dluzszy niz 7 dniowy absolutnie odradzam, do miasta i na wycieczki to wyprawa, nie dla osob majacych chorobe morska (polaczenie z Marmaris praktycznie wylacznie mini-stateczkiem), nadaje sie na gnicie przy basenie, pod tym wzgledem mozna wypoczac, czesto brak pradu, pokoje ponizej stand. ***, jedzenia wciaz brakowalo, obsluga nie kwapila sie by je uzupelniac.