Veranda Paul Et Virginie

Bardzo przytulny i zadbany. W cichym miejscu i piękny krajobraz.

Wróciliśmy 26.02.2012,pierwszy pobyt na Mauritiusie... bardzo udany; nie wiem, czy zmnienię hotel na inny, bo mąż obiecał powrót na wyspę; kameralnie, mało gości, cisza, spokój, dużo zieleni-zadbany ogród, pełno ptaków/ dobrze, że je lubimy/, bardzo sympatyczny personel / bez napiwków/, pościel zmieniana co 2 dni, ręczniki na życzenie, sporty wodne rowery, żaglówki, kajaki, rejsy statkiem ze szklanym dnem-nurkowanie, jedzenie smaczne/ śniadania ciut monotonne/, z pokoju 10 kroków na plażę - na basen 20, kolor wody, słońce, piękne widoki- jak dla mnie RAJ ! szczerze polecam

Miło byłoby jeszcze wrócić do tego hotelu. Po trudach podróży już pierwszego dnia czuliśmy jak odchodzi nam zmęczenie. Nieskazitelnie czysty pokój. Czuć w nim było świeże powietrze znad oceanu. Na obiad podawano mnóstwo ryb. Ja byłem zachwycony. Ogotowane na różne sposoby, z warzywmi, palce lizać. Innego rodzaju jedzenie także dużo. Bez strachu.

Bardzo uprzejma obsługa. Obchodziłam tam 50-te urodziny. Rano przyniesli tort ze świeczkami, złozyli życzenia, po sprzątaniu pokoju w szklance był kwiat - nie było to zamawiane, tylko przy przyjeżdzie pytają czy jest jakaś okazja. Bardzo to miłe.Pokoje duże, wygodne. Obsługa bardzo miła, serdeczna. Hotel przytulny. Dobre jedzenie. Miejscowośc jest po stronie wietrznej, na plaży zawsze wieje. W sierpniu woda miała ok. 22 stopnie, jest płytko i bez rafy - nie nadaje się do snorkelingu, ale hotel oferuje wycieczki na rafę - odpłatne, ale warto. W hotelu dobre masaże i zabiegi spa. Można kupic kosmetyki lokalne, stosowane w tym spa .Bardzo przyjemne występy każdego wieczoru. Spokojna, bezpieczna miejscowośc, w sklepach tani rum - miejscowi kupujuą na szklaneczki na miejscu. Rajskie miejsce.

Nazwa  Veranda Paul Et Virginie
Miejsce  Mauritius / Wybrzeże Północne / Grand Baie
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, sporty wodne

Malownicze plaże z białym piaskiem i turkusową wodą

Doskonałe warunki do nurkowania i snorkelingu

Przepyszna kuchnia lokalna z owocami morza i tropikalnymi owocami

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ryszard

Pobyt - Maj 2022

Bardzo przytulny i zadbany. W cichym miejscu i piękny krajobraz.

Zalety

Nie mamy opinii gdyż nie byliśmy w innym hotelu

Wady

W ostatnim dniu do 12 trzeba było oddać kartę klucz. Przez to do końca pobytu musieliśmy za wszystko zapłacić to skandaliczne.

Jola

Pobyt - Marzec 2012