Labranda TMT Bodrum Resort

Hotel położony blisko portu i centrum Bodrum zatem doskonały dla osób, które lubią spacerować. Teren hotelu zadbany, piękna roślinność, czysto. Sam pokój również spełnił nasze oczekiwania, nie jest to nowy hotel zatem widoczne są zużycia np. rysa czy rdza ale absolutnie nie przeszkadza to w użytkowaniu.

hotel czysty ładny teren wokół fajne tarasy do opalania

Masakra . Może i hotel nie jest brzydki i za te pieniądze może być . Ale jedzenie jest BEZNADZIEJNE. Od 20 lat jeżdżę do Turcji i takiej lipy jeszcze nigdzie nie było . Niema co jeść .

Hotel to nie jest 5*,mimo to oceniam go bardzo dobrze. Pokój duży, sprzątany codziennie, barek uzupełniany o braku. Obsługa przemiła i pomocna. Obiekt bezpieczny- ochrona oraz ratownicy wodni.wybor jedzenia bardzo duży, każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel przy samym morzu ale nie praktycznie bez plaży. Zamiast tego był deptak oraz pomosty z leżakami skąd można była schodzić do czysciutkiej wody. Dzieci też spokojnie dają radę. Napoje, alkohole, drinki ok. Cola Pepsi,żadne podrabiańce🙂

Sam hotel położony w turbo lokalizacji. Cisza i spokój. Przy hotelu rozciaga się piękna promenada (ok 1,5 km) wzdłuż zatoki, z pięknym widokiem na zamek oraz wiatraki. Promenada otoczona jest urokliwymi restauracjami i bazarkami. Na terenie hotelu znajdują sie baseny oraz długi most, gdzie można się opalać i zejść do morza. Na pomoście jest zdecydowanie ciszej i mniej ludzi a widok rewelacyjny. Jedzenie w hotelu jest przepyszne. Dużo i bardzo urozmaicone. Każdy znajdzie coś dla siebie: bez glutenu, vege, dieta redukcyjna (codziennie jest kurczak gotowany :D), mnóstwo warzyw, tortów, codziennie inne ciasta i puddingi, lody , kawy mrożone, alkohole lane z butelek, nic nie jest rozwadniane. Ogólnie nie ma do czego się przyczepić. Ręczniki wymieniane codziennie i barek w pokoju również uzupełniany codziennie w puszki pepci, sprite, fanta i woda - za free jakby ktoś się bal korzystać:-) za dwie osoby last minute wylot z poznania zapłaciliśmy 6300 i tyle wart jest pobyt w tym hotelu. daje 10 na 10 ale zaznaczam, że przy cenie, którą my zapłaciliśmy 3 dni przed lotem :-)

Nazwa  Labranda TMT Bodrum Resort
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Bodrum
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Wyświetlono 47 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jagoda

Zalety

Najwieksza zaletą jest lokalizacja ok. 20 minut od centrum Bodrum. Platforma nad wodą posiada kilka możliwości wejścia do wody zatem można wejść głębiej lub w miejsce, w którym można swobodnie stanąć. Obsługa bardzo miła, jeśli chodzi o animacje ciężko mi ocenić, ponieważ w październiku nie odbywał się pełen program ale wieczorne tańce dla dzieci odbywały się codziennie i cieszyły się zainteresowaniem. Jedzenie również pyszne, codziennie można było skosztować tradycyjnych tureckich dań.

Wojciech

hotel czysty ładny teren wokół fajne tarasy do opalania

Zalety

blisko centrum

Wady

kiepskie jedzenie

3.9
Przemek

Zalety

Ładny hotel klimatyczny i generalnie fajny

Wady

JEDZENIE !!!!

Agata

Zalety

Przemiła obsługa,pomocna,nie ruszająca się jak muchy w smole. Ochrona, ratownicy - reagowali jeśli tylko coś się działo,pilnowali porządku

Wady

Niestety trzeba było rezerwować leżaki. Jeśli przyszedłeś później na basen to kaplica- tak przynajmniej było w tym okresie kiedy byliśmy z rodziną

Zalety

pyszne jedzenie bardzo dobra kawa z ekspresu piękny widok z restauracji i pomostu blisko promenady 40 min z lotniska siłownia na świeżym powietrzu cisza i spokój klima w pokoju codziennie uzupełniany barek w pokoju piękny i zadbany ogród

Wady

pokoje to takie 4 * ale z drugiej strony do pokoju idzie się tylko na noc

Justyna

Hotel ładny, mili pracownicy, różnorodne jedzenie, ilość leżaków wystarczająca. Piękne widoki, bliskość do miasta.

Zalety

Widoki, różnorodne jedzenie, pracownicy hotelu mili uśmiechnięci, pomocni.

Wady

Animacje zwłaszcza Pani od dzieci wprowadzającą w błąd, wyłudzająca pieniądze za podstawowe zabawy.

2.4

Oferta niezgodna z opisem. Transfer z lotniska do hotelu z dziećmi na kolanach bo brakowało miejsca w busie. Pokój miał być przygotowany na 4 osoby. W pokoju były 2 łóżka, 2 kołdry, 3 pary kapci, 3 komplety ręczników. Za każdym razem przy wymianie ręczników trzeba było chodzić i upominać się o dodatkowy komplet. W pokoju było mrowisko w ścianie, na korytarzu biegały karaluchy. Chore psy i koty w każdym miejscu, nawet w restauracji gdzie spożywano posiłki. W każdym miejscu psie kupy, zdarzała się kupa na leżaku, bo psy również tam się kładły. Jedzenie bardzo słabej jakości, nieświeża ryba i mięso. Animacje codziennie takie same, a właściwie ich brak. Trudne było tłumaczenie dzieciom dlaczego Pan animator przebiera się w sukienki, dziurawe rajstopy i klepie panów na basenie po pupie. Sala animacyjna w tragicznym stanie, grzyb w toaletach, zapach stęchlizny, Pani animatorka robiła problem z kartką do kolorowania czy z balonikiem, bo jest po jednej i więcej nie ma. Dzieciom nie było przygotowane kompletnie nic. Braliśmy kartki do kolorowania z recepcji. Baseny z uszkodzonymi kafelkami, już pierwszego dnia córka porozcinała nogi. Mimo zgłoszenia nikt przez 15 dni naszego pobytu nic z tym nie zrobił. Kelnerzy bez rękawiczek, zbierali resztki jedzenia ze stołów i później układali sztućce brudnymi rękami. Bardzo dużo ludzi chorowało, a brak higieny aż rzucał się oczy. Z plusów, hotel w pięknym miejscu blisko morza.

Zalety

Hotel położony bardzo blisko morza. Piękne widoki. Dużo roślinności, ładnie utrzymany ogród.

Wady

Bardzo brudno. Słabo sprzątane pokoje. Niedoprane ręczniki z żółtymi plamami. Mrówki w pokoju. Karaluchy na korytarzu. Wszędzie chore psy i koty, nawet w restauracji. Psie kupy w trawie, nad basenem, na leżakach. Kolejki i długi czas oczekiwania po cokolwiek (jedzenie, napoje). Bardzo zniszczona łazienka, smród z kanalizacji. Brak komunikacji w recepcji, pracownicy nie przekazują sobie informacji i zgłaszanych niedogodności.

Andrzej i Beatka

Hotel jest czysty i schludny. Wspaniałe wakacje w otoczeniu zieleni i kwiatów . Pokój czysciutki bez niespodzianek, łazienka również. Nie mieliśmy problemów z niczym. Basen czysty i ładny Stołówka i obsługa naprawdę spoko. Personel miły i kulturalny, zero problemów. W pokoju żadnych braków. Jeśli ktoś jest miły i pozytywny to i serduszko usypane kwiatami na łóżku zastanie. Kultura i uśmiech czynią cuda i wszystko upraszczają

Zalety

Podobało się nam otoczenie i atmosfera w hotelu. Jeśli jest się pozytywnie nastawionym do innych i nie wymaga się cudów to nie ma żadnych problemów. Myślę, że wyróżnia go czystość porównując z innymi hotelami np .w Egipcie. Zaletą jest również odległość do centrum, zaledwie 1,5km. Z przyjemnością pokonuje się tę odległość idąc brzegiem morza. Bar przy recepcji otwarty 24 na dobę,kawa, napoje u drinki. Jedzenie jest dobre o ile ktoś nie wymaga bażantów i kawioru, wówczas wakacje za ponad 20 tyś

Wady

Wadą jest brak piaszczystej plaży, ale wiedzieliśmy,co wybierany. Do wody schodzi się z pomostu po drabince i dno jest kamieniste,my i tym wiedzieliśmy, ale to informacja dla tych, którzy marzą o cudnej plaży.

Izabela

Sam hotel oceniam na dobre 4 * a nie 5 * tak jak wg opisu Itaki. Pokoje nowocześnie urządzone natomiast łazienki i korytarze pozostawiają wiele do życzenia. Łazienka - Fuji niektórzy w pokojach mieli pleśń ja akurat nie miałam. Jeśli chodzi o samą obsługę to wszyscy bardzo życzliwi i uśmiechnięci. Pokoje codziennie sprzątane. Minibar w pokoju napoje woda gazowana w szklanych butelkach, Fanta, pepsi Sprite w puszkach codziennie uzupełniane. Jeśli chodzi o jedzenie to urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie śniadania od 7-10, obiad od 12-14, lody placki od 12 do 16, Coco bar 12-17 pizzę hot -dogi , hamburgery itp. kolacja od 19 do 21, późne przekąski chyba od 23, działa bar w holu 24 h, kilka restauracji i barów. Animacje dla dorosłych. Animacje dla dzieci prawie żadne niestety. Bezpłatne leżaki i parasole. Kort tenisowy, koszykówka, 2 stoły do pinponga, rzutki, 2 zjeżdżalnie jedna duża i druga mniejsza. Piękne położenie zejście na plażę z molo i normalnie plaża kamienista. Okolica spokojna, blisko centrum i portu skąd można udać się na wycieczkę na wyspę Kos 45 min promem i 25 katamaranem. Gdyby nie s hotel pobyt oceniam na 5. Leżaki niestety pozajmowane od 8.

Zalety

Obsługa Codzienne sprzątanie Położenie Bezpłatne leżaki i parasole Jedzenie Animacje dla dorosłych

Wady

Stary mini club dla dzieci Słabe zajęcia dla dzieci w j angielskim Korytarze i łazienki pozostawiają wiele do życzenia

Mateusz

Animacje i obsługa ok, baseny czyste, jeśli chodzi o sprzatanie pokoju to jest bardzo słabo. Sprzstanie wyglada na zasadzie wymiany ręczników i wyrzuceniu śmieci. Jedzenie słabo, jak coś się skończy to trzeba długo czekać aż dołożą. Jedyne potrawy dla dzieci to pizza + frytki. Sniadania codziennie te same potrawy na lanch i kolację też nie wiele się zmienia. Wybierając hotel kierowałem się ocenami na różnych stronach i jestem zawiedziony. Nie polecam

Zalety

Animacje dla dzieci , ciepła i czysta woda

Wady

Sprzatanie na dość niskim poziomie , jedzenie bardzo słabe ze względu na częste braki , powtarzalność potraw, brak potraw dla najmłodszych typu nuggetsy itp

Paulina

Bardzo ładny hotel. Super położenie. Jedzenie też ok. Ogólnie polecam.

Waldemar

Super obsługa, miła atmosfera,pokoje w skali 1-5 oceniam na 4,

Zalety

Bardzo dobre położenie,blisko centrum ok 2km do poru 5 minut spacerkiem i wypad na wyspę Kos,na terenie ośrodka baseny i pomosty do morza drink bary , zajęcia sportowe animacje dla dzieci, codziennie Muzyka do tańca Super polecam

Wady

Każdy coś znajdzie

Iwona

Hotel lata świetności ma dawno za sobą. Części wspólne mogę ocenić pozytywnie natomiast stan pokoi i czystość pozostawia wiele do życzenia. Ogolnie tak *** z malutkim +

Zalety

Położenie hotelu blisko plaży przemawia zdecydowanie na +. Sporo zajęć z animatora mi. Dobra i różnorodna kuchnia.

Wady

Niezbyt czysto. Podejście do klienta zależy w dużej mierze od kraju pochodzenia.

Przemek

Pobyt - Maj 2023

Właśnie wróciliśmy ,hotel spoko,bardzo miła obsługa, dostaliśmy trochę daleko pokoje i chcieliśmy zmiany na bliżej położone ,nie było problemu ,w końcu zostaliśmy w tych co nam zaoferowali na początku ,bo były windy ,pokoje duże przestronne, jedzenie ok ,blisko do centrum ,hotel urokliwy nie jakiś ogromny , roślinność piękna dookoła ,udane wakacje polecam

Zalety

Hotel czysty ,miła obługa ,niewiadomo czego nie oczekiwaliśmy ogólnie na duży plus ,będą fajne wspomnienia

Wady

Dla mnie spoko jednego dnia było mało jedzenia, ale ktoś zainterweniował z dyrekcji i zaraz było ok

Ewelina

Pobyt - Czerwiec 2022

Pobyt w hotelu zaliczam do udanych. Pokoje czyste,każdy dzień sprzątane. Ręczniki wymieniane codziennie. Klimatyzacja w pokoju. Czajnik,lodówka,zestaw fomparzenia kawy i herbaty. Bardzo miła,uśmiechnięta obsługa,chętnie pomagają. Jedyny mały minus że mało osób zna angielski ale idzie się dogadać. Większość Niemców,Polaków dość mało. Przy zakwaterowaniu otrzymuje się dwie karty na ręczniki plażowe które można codziennie wymieniać. Do centrum Bodrum ok 20 min spacerkiem,dojeżdżają też busy 1€ oraz taksówki 2€ spod hotelu. Niedaleko hotelu sklep gdzie w tym okresie było bardzo tanio. Blisko lotniska,transfer ok 30 min (chyba że po drodze zaliczane są inne hotele to troszkę dłużej). Na samym początku chcieliśmy zmienić pokój,nie było żadnego problemu. Otrzymalismy łóżeczko dla dziecka. Przy wyjeździe z uwagi na późny wylot,bez problemu przedłużyli nam dobę hotelowa (30€ do 16.00). Bagaże można zostawić w pomieszczeniu obok recepcji,pomieszczenie monitorowane.

Zalety

Jedzenie bardzo dobre,urozmaicone,bardzo dużo jedzenia,nie do przejedzenia - lody,gofry,ciasta,ciasteczka,przekąski typu mięsa,hamburgery,tortille,pizze. Bardzo dużo jedzenia. Duży wybór w napojach do obiadu i kolacji-piwo,wino białe,czerwone,soki,woda. Dużo owoców, deserów. Przepiękne widoki na morze podczas spożywania posiłków. Bardzo dużo animacji,przez cały dzień coś się działo-aquareobik,siatkówka,lotki,zumba,dla dziecię atrakcje.Wieczorami imprezy jak i dla dzieci tak dla dorosłych.

Wady

Brak plaży. Malutka plaża obok hotelu,kamienista. Hotel posiada pomost z zejściem do morza ale dla mnie brak plaży żeby dziecko mogło się pobawić. Hotel mógłby postarać się o piaskownice dla dzieci w ramach tego,że brakuje plaży.

Wojciech

Pobyt - Październik 2019

Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu, jedzenie było różnorodne i smakowite, obsługa bardzo przyjemna i pomocna ( mówi w j. angielskim ). W mieście Bodrum nie ma wiele do zwiedzania, jest to miejsce dla osób, które lubią albo cały pobyt spędzić w okolicach hotelu, albo dla tych, którzy lubią się wybrać nocą do klubów ( Bodrum znane jest z atrakcyjnych klubów nocnych i ogólnie z nocnego życia, taki Sopot w wersji Tureckiej).

Zalety

Miła obsługa mówiąca po angielsku Położenie nad morzem egejskim, bezpiecznie i blisko do miasta Bodrum Pyszne jedzenie Czysto, wesoło, przyjemnie! :)

Wady

Muchy latające przy basenie W niektórych miejscach (blisko pokoi) czuć można było kanalizację.

Kinga

Pobyt - Październik 2019

Zakwaterowanie przebiegło sprawnie, mimo braku uwzględnienia przez Biuro Podróży wcześniejszych ustaleń. Pani z recepcji postarała się nadrobić to niedopatrzenie. Mimo, że dotarliśmy na miejsce prawie o północy, można było jeszcze zjeść coś ciepłego. Pokoje czyste, schludne i funkcjonalne. W łazience z kosmetyków jest jedynie żel pod prysznic. Pokój sprzątany codziennie ale o różnych porach. Jedzenie bardzo dobre, dużo orientalnych dań. Może mogłoby być trochę więcej ryb ale wybór i tak spory. Obsługa kelnerska na najwyższym poziomie. Baseny duże i czyste, leżaków opór. O miejsce przy basenie nie było łatwo ale nad samym morze jest długi pomost i tam zawsze coś się znalazło. Aby wykąpać się w morzy trzeba zejść po drabinkach bo plaży jako takiej nie ma. W ciągu dnia, między posiłkami otwarte są bary z przekąskami i drinkami. Drinki wiadomo - te w ofercie all są w ubogiej wersji ale jeśli ktoś nie jest koneserem to nie będzie narzekał. Wino, piwo bez zarzutu. Co centrum Bodrum można dojechać taksówką - zawsze jakaś stoi przy wyjściu z hotelu. Koszt ok 15 LT. Można co prawda wybrać się na piechotę bo to mniej niż 2 km ale przy upalnej pogodzie i braku chociażby pobocza jest to średnio fajne rozwiązanie. Podobno można dojść do miasta nad samym morze ale nie próbowałam. Plaża to żwir i kamienie więc nie ryzykowałam. Bodrum to typowy kurort z barami, restauracjami i jak wszędzie w Turcji - ze sklepami z odzieżą. Warto poszukać butików z tureckimi ubraniami z bawełny, apaszkami z jedwabiu czy wyrobami ze skóry. Świetna jakość! Koniecznie trzeba napić się świeżo wytłaczanego soku z granatów dostępnego na straganach. W odległości około 5 min od hotelu jest port, z którego odpływają promy na Kos. Wycieczkę można kupić w Bodrum, w którymkolwiek lokalnym biurze ale pewnie i w samym porcie. Rejs trwa około godziny. Przy samym hotelu znajduje się sklep - taka ichnia Biedronka, gdzie można kupić praktycznie wszystko z artykułów spożywczo - kosmetycznych. Barów czy restauracji właściwie brak. W samym hotelu są dwa bary na zewnątrz i jeden, niewielki w środku, przy recepcji. Wieczorne atrakcje były słabe. Brakowało jakiejś muzyki na żywo, koncertów czy pokazów. Raz bingo, jakieś konkursy ale nic szczególnego. Internet w pokojach bardzo słaby. Poza pokojami - czy to na plaży czy w budynkach wspólnych działa sprawnie. Na terenie całego obiektu bardzo zadbany ogród. Ogólnie polecam. Miejsce przyjazne i warte swojej ceny.

Zalety

Hotel kameralny, rozmieszczenie pokojów i budynków sprawia, że nie czuje się obecności innych gości, obfite i różnorodne posiłki. Blisko do Bodrum i portu.

Wady

Brak większego baru czy pubu wewnątrz. Praktycznie wszystkie atrakcje są organizowane na zewnątrz, a jesienne wieczory bywają chłodne.

Gosia

Pobyt - Wrzesień 2019

Zdecydowanie polecam ten hotel! :)Pierwszy raz w Turcji i strzał w 10tkę! Położenie idealne, spacerkiem blisko do centrum, jedzenie przyszne, klimatyczne domki z pięknym ogrodem , czyściutko, obsługa bardzo sympatyczna, no i niezapomniane zachody słońca :) tylko Bodrum!

Zalety

3 x Tak!

Krystian

Pobyt - Wrzesień 2019

Polecam. Pierwszy raz w Turcji i było wspaniale. Idealne położenie - jeśli miałbym wybrać inny hotel np. bliżej centrum to nie były by to spokojnie wakacje. Bodrum żyje 24/7 więc dobrze szukać coś poza centrum jeśli rzeczywiście chce się wypocząć.

Zalety

Idealne położenie - nie za blisko centrum, spokojna okolica Przemiła obsługa - w szczególności kelnerzy Pokoje takie jak na zdjęciach - czyste, wyposażone Duży basen Blisko plaży Dobre jedzenie i picie Taxi 24h przy hotelu

Grzegorz

Pobyt - Wrzesień 2019

Pobyt Wrzesień 2019 . Zaliczam wakacje do bardzo udanych ,sam Hotel świetnie położony ,piękny ogród ,i w brew niektóry opiniom część (nazwę ją nad ulicą ) ma swój urok . Wspaniałe jedzenie , bardzo miła i profesjonalna obsługa .Hotel już trochę widział gości ,i też niedociągnięcia w łazienkach troszkę w pokojach są , ale trzeba być malkontentem ,aby nazwać ten hotel słabym .Były to drugie nasze kawację w Turcji (wcześniej Alanija), i uważamy że Bodrum bije na głowę tamten region Oprócz małych niedociągnięć mieszkaniowych cała reszta na 6+ Polecamy naprawdę warto odwiedzić Hotel jak i Bodrum

Zalety

Piękne położenie ,super obsługa ,wspaniałe jedzenie

Wady

Hotel dotknięty zębem czasu, gdzie nie gdzie przydał by się remącik

Labranda TMT Bodrum Resort