Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Hotel bardzo dobry, pokój sprzątany codziennie z należytą starannością, obsługa bardzo pomocna i miła. Posiłki bardzo dobre i urozmaicone, duży wybór potraw i przysmaków regionalnych.
Dostęp do przepięknej piaszczystej plaży z błękitną, przezroczystą jak łza wodą Morza Śródziemnego. Przystanek linii autobusowej tuż przy hotelu, która jeździ po całym Pafos za jedyne 6.5 euro za cały dzień. Można wiele zobaczyć i zwiedzić. Piękny deptak i ścieżka wzdłuż linii brzegowej morza, którą można dojść spacerem do Portu.
Trzeba odnowić i pomalować korytarze:)
Hotel stary, ale odnowiony. Obsługa bardzo czepliwa. Do kolacji brak napoi pomimo wyżywienia HB. Mało atrakcji wieczorami. Jedzenie- szło sie najeść, ale 5 gwiazdek niestety to nie jest. Miałam mieć widok ma morze, a było na miasto w dodatku balkon bardzo malutki.
Czysto. Blisko do centrum. Plaża piaszczysta.
Obsługa- widać, że bardzo oszczędnie podchodzą do gości. Bardzo słaby internet
Hotel bardzo przyjemny, miła obsługa. Pokoje ładne z widokiem na basen i morze, sprzątane codziennie. Zaletą jest na pewno wspaniały basen i piękna plaża z cudowną laguną. Morze wspaniałe i bardzo cieple. Niestety leżaki i parasole na plaży są płatne, ale my zakupiliśmy sobie parasol w hotelowym sklepiku. Bardzo dobre jedzenie, codziennie ryby, różnego rodzaju mięsa, sałatki, sery, mnóstwo owoców i warzyw. Desery pycha. Polecam hotel ze względu na okolice i przepiękna plażę. Wycieczka na Blue Lagoon jeepami bardzo udana. Warto zobaczyć. Zaletą jest też Lidl na przeciwko hotelu i możliwość spaceru do portu w Paphos.
Ładne pokoje, fajny basen. Plaża i morze bezpośrednio przy hotelu. Obsługa i jrdzenie
Dla mnie brak.
pokoj czysty i duzy wiec super, nie wszyscy all inclusive, wiec czasem rozne traktowanie, jedzenie dobre
blisko morza, duzy basen
troche za ciepla woda w basenie
Hotel czysty,bardzo dobre posilki,bliskosc piaszczystej plazy.W okolicy przystanek komunikacji miejskiej. Jesli bede mogl,to wybiore ten hotel powtornie.
Czystosc,ladne pokoje.
Nie zauwazylem,co nie znaczy ze takie moga byc.
Pięknie położony hotel, niektóre pokoje z widokiem na królewskie grobowce. Jedzenie pyszne, pokoje bardzo czyste. Plaża jedna z najlepszych w tej części wyspy.
Piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.
Hotel położony przy przepieknej Venus Beach. Bezpośrednio przy hotelu zlokalizowana jest atrakcja archeologiczna - Grobowce Królewskie. W hotelu bardzo czysto, przemiła i bardzo pomocna obsługa. Wygodne łożka. Dobre jedzenia. Po drugiej stronie ulicy Lidl i przytsanek autobusowy (5 przystanków do centrum).
Położenie, obsługa hotelu.
Hotel położony bezpośrednio przy pięknej plaży, nad brzegiem której można biegać (jest specjalna ścieżka wyznaczona) Bogate zaplecze rekreacyjne, w tym baseny, korty tenisowe i centrum fitness, umożliwiają aktywny wypoczynek dla wszystkich. Obsługa jest przyjazna i pomocna. Restauracje serwują bardzo dobre jedzenie, jednak wybór mógłby być większy. Bar otwarty codziennie do godziny 23 (w marcu) Ponadto, hotel oferuje różnorodne udogodnienia, takie jak spa i centrum odnowy biologicznej, zapewniające pełne odprężenie i relaks podczas pobytu.
Hotel wygodnie położony przy piaszczystej plaży, łagodne zejście do czystego piaszczystego morza, część przy brzegu zabezpieczona czymś w rodzaju falochronu. Hotel robi dobre wrażenie na pierwszy rzut oka. Pokój duży i czysty. Łazience przydałby się remont. Z powodu braku obiadu w formie szwedzkiego stołu, oraz braku swobodnego dostępu do pitnej wody - woda wyłącznie nalewana do kubka w barze hotelowym - nie dałabym 5 gwiazdek. Pytano nas o numer pokoju przy KAZDYM wejściu na KAZDY posiłek, oraz w barze przy zamawianiu drinków, pomimo noszenia bransoletki oznaczającej all inclusive. Czułam się bardzo mało komfortowo przez to i znacznie mi to zepsuło urlop.
Położenie blisko nie dużej piaszczystej plaży, zejście do morza bezpieczne. Nie jest to duży hotel, posiada jeden niewielki basen, oraz całkiem sporą siłownię. Jest dobrze usytuowany dla chcących chodzić na spacery wzdłuż brzegu morza - jest długa promenada. W pobliżu brak fajnych sklepów, pamiątki kupiłam w końcu w sklepiku hotelowym, jest Lidl na przeciwko. Nie widziałam żadnych miłych knajpek w pobliżu. Miasteczko Paphos mało ciekawe.
W marcu nie było jeszcze leżaków na plaży. W opcji all inclusive obiad był w formie snack z karty - burgery, frytki, makarony. Kolacja i śniadanie - szwedzki stół jedzenie pyszne, słodkości wspaniałe - cukiernik na zasługuje na medal. Brak ekspresu do kawy, herbaty, wody w ciągu dnia - napoje jedynie dostępne w barze hotelowym w formie serwowanej przy stoliku lub na wynos w kubku. Woda butelkowana tylko odpłatnie. Nie można było poprosić o nalanie wody do własnej butelki - zakaz managementu.
Hotel bardzo ładny ,czysciutki,obsługa bardzo miła, lokalizacja hotelu bardzo dobra, jedzenie również bardzo dobre dla każde coś się znajdzie.
Lokalizacja Bardzo dobre jedzenie Bardzo miła obsługa Blisko do morza Pełne widoki z tarasu
Super hotel położony w dobrej lokalizacji. Łatwy dojazd autem, jak i komunikacja zbiorową. Bardzo dobra lokalizacja względem plaży (około 100 m). Plaża piaskowa zabezpieczona od morza falochronem.
Super obsługa w recepcji jak i w restauracji, nie zapominając o personelu pomocniczym, którego mało wdać, ale który doskonale dba o obiekt i przygotowanie wypoczynku. Wygodne pokoje (nasz był z widokiem na morze - super widok). Duży basen z barem. Idealne miejsce na oderwanie się od codzienności.
Hotel oceniam w samych superlatywach. Bardzo przyjazna i pomocna obsługa. Cudowny widok z hotelowego tarasu, który urzeknie każdego. Piękna piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morze osłonięta od fal zaraz przy hotelu. Przy hotelu znajdują się przystanek autobusowy, z którego można dostać się we wszystkie ciekawe miejsca w Pafos. Jednym słowem polecam ten hotel każdemu, kto chce wypocząć.
Lokalizacja, obsługa, różnorodne i pyszne jedzenie.
Hotel i miejsce godne polecenia, piękne widoki., piaszczysta plaża.
Bliskość cudownej piaszczystej plaży, super wyżywienie, miła obsługa i atmosfera, bliskość atrakcji turystycznych. Dla nie czujących się na siłach prowadzenia auta z ruchem lewostronnym polecam fantastyczne wycieczki z wspaniałym przewodnikiem Panią Elżbietą. Polecam to miejsce. 👍
Brak wad
Hotel 5 gwiazdkowy zasługuje moim zdaniem na 3. Nie mam zastrzeżeń co do obsługi hotelu ale już do posiłków owszem. . Stolowalismy się 10 dni …mieliśmy wykupiona opcje all inclusive , moja córka czekała i nie doczekała na naggetsy, ktore były serwowane dla gości płacących za kolacje. Okazało się, ze płacąc kupę szmalu nie zasługiwaliśmy na takie rarytasy…masakra. Serwowane hiszpańskie danie paelle nie było z owocami morza tylko z kiełbasa….. wybór jedzenia bardzo ubogi… za takie pieniądze , które zapłaciliśmy uważam, to za nieporozumienie. Drinki to tez wersja oszczędnościowa … No i te płatne leżaki i parasole na plaży przy hotelu.
Obsługa , czystość
Slaby wybór jedzenia, drinków…
Pokój czysty zadbany, widok z 4piętra bardzo ładny niżej słabo
najważniejsze to bezpośredni dostęp do morza i piaszczysta plaża( żadkość w Pafos)
Nuda po 20stej trzeba szukać atrakcji na mieście
Przebywaliśmy w tym hotelu kilka dni i mogę z czystym sercem powiedzieć, że pobyt był niesamowicie przyjemny. Obsługa hotelowa bardzo uprzejma i pomocna. Jedzenie w hotelu było smaczne, szczególnie makarony były bardzo dobre. Od razu przy hotelu mamy piaszczystą plażę z bezpłatnymi leżakami.
Świetny hotel, z pięknym widokiem na morze i zachody słońca. Ogromny wybór posiłków, tematyczne wieczory oraz przemiła obsługa, szczególnie Pani witająca gości w restauracji. Dodatkowym plusem jest sklep naprzeciwko hotelu:)
Spędziliśmy w tym hotelu kilka dni. Polecam każdemu, kto chcę odpocząć a również mieć blisko do atrakcji turystycznych. Hotel naprawdę na wysokim poziomie, pokoje z widokiem na morze robią wrażenie. Z baru na tarasie przepiękne widoki na zachód słońca. Jedzenie pyszne i rozmaite, codziennie coś innego. Jeśli chodzi o plaże, to świetnym rozwiązaniem było zbudowanie przez nich 'zatoczki', dzięki której nie ma żadnych fal. Obsługa miła i uśmiechnięta. Zdecydowanie polecam!
Położenie Infrastruktura Obsługa Jedzenie Czystość
Wspaniały hotel o wysokim standardzie. Bardzo smaczne jedzenie, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo bardzo dobra lokalizacja. Pokoje ze wspaniałym widokiem. Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna. Bardzo polecam każdemu ten hotel.
lokalizacja, jedzenie
Hotel duży, czysty i zadbany. Na samym wejściu przywitał nas pan chłodną lemoniadą. Nasz pokój nie był jeszcze gotowy i Pani z recepcji wysłała nas na obiad. Posiłki były pyszne, wykonane z niezwykła starannością. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Wszędzie czuliśmy się bardzo dobrze. Hotel ma duży basen, codziennie rano był czyszczony. Wystarczająca liczba leżaków. Pokoje czyste i nowoczesne. Codziennie było posprzątane. Można było także wypożyczyć rowery. Na przeciwko hotelu jest Lidl, wykopaliska archeologiczne, plaża i morze. Wszystko co chcieliśmy było na miejscu.
Największą zaletą hotelu była wspaniała obsługa, która na każdym kroku troszczyła się o gości. Jedzenie pyszne i różnorodne. Hotel czysty I zadbany w miejscu gdzie jest co robić i co zwiedzać. Hotel dysponuje przeróżnymi atrakcjami. Sklep z pamiątkami i nie tylko na miejscu. Plaża zaraz obok hotelu. Duży basen.
Jak dla mnie Hotel nie ma żadnych wad.