2025 opinii
Hotel jest o.k. Może trochę za bardzo architektonicznie przerysowany i zbyt "nowobogacki", ale ma przestronne sale, widne, czyste, jasne. Pokoje co prawda nie mają klimatyzacji, ale są o.k. Jednak hotel to nie tylko wnętrza. Najsłabszym punktem jest tu obsługa. Personel zarówno niższy jak i wyższy jest niedecyzyjny, trudno więc cokolwiek załatwić. Brak kompetencji i wewnętrznej komunikacji i wzajemnej sympatii oraz ogólna niemoc czynią trudnym pobyt w hotelu. Od nikogo nie można się nic dowiedzieć, na każdą usługę trzeba oczekiwać długo.Jedynie właściciel hotelu jest osobą wszechwładną, apodyktyczną i nie zawsze miłą. Personel opanowała INERCJA. Nie polecam tego hotelu
Były to fajne, bardzo udane wakacje:)) Hotel jest śliczny, bardzo malowniczy, otoczony przepięną roślinnością, czułam się jakbym była w innym świecie:))))) Pokoje są super! Czyste, bardzo ładnie urządzone i jest balkon, codziennie rano i wieczorem można było sobie wyjść i podziwiać okolice:))) Jedzenie przepyszne, każdego dnia jadłam coś innego i wszystko było bardzo dobre i świeże, polecam lody:))) Fajne baseny, świetnie się bawiliśmy na zjeżdżalaniach , można było poznać fajnych ludzi, w czasie naszego pobytu było sporo anglików( nie dosyć , że przystojni, to jeszcze bardzo mili i kulturalni:)) Na plaże było bliziutko :) Woda cudowna, czyściutka i ciepła, można było się kąpać praktycznie do wieczora ( tylko bardzo słona:)) Obsługa całkiem fajna, kelnerzy zawsze się do nas uśmiechali i puszczali oczka;), Barmani też fajni, tylko drinki były dosyć słabe, za to przekoąski bardzo dobre i przez cały dzień można było coś dostać. Animacje różne niektóre były fajne inne zdecydowanie mi się nie podobały( bardzo mi się podobały pokazy tańców). Rozrywek w hotelu nam nie brakowało, nawet nie wiem kiedy to wszystko zleciało, mam nadzieję że w przyszłym roku też uda mi się tam pojechać:))))
Bardzo miły hotel, otoczony ładną egzotyczną roślinnością(bananowce, palmy itp. Aż było miło chodzić po kompleksie:). W hotelu jest bardzo czysto i wygodnie, łatwo wszędzie dojść. Pokoje są wystarczające na te 2 tygodnie wakacji, ładne i klimatyzacja dobrze działa:)) Jedzenie trochę mnie zawiodło ponieważ raczej mało urozmaicone i zbyt proste (frytki itp.) Bardzo miła obsługa:)), łatwo można sie dogadać po angielsku i niemiecku, wszyscy bardzo pomocni, ale nie narzucając się za bardzo;0) Polecam centrum SPA, my korzystaliśmy i byliśmy bardzo zadowoleni. W hotelu codziennie można sobie znaleźć jakieś zajęcie, są animcje, dużo zabaw sportowych, bardzo fajny aerobik :) możan się pobawić i trochę porozciągać swoje mięsnie:))))))Plaża należąca do hotelu również jest bardzo fajna, przede wszystkim piaszczysta, spokojnie można chodzić na boso:) Wieczorami w hotelu jest dyskoteka, muzyka mieszana, przychodziło dużo młodych ludzi.
Hotel z pomysłem. Bardzo fajnie zaprojektowany. Obszerny. Dużo zieleni i ogrom atrakcji dla gości. Poza tym dobra kuchnia, ładne pokoje i super jedzenie. Plaża blisko, czysta i rewelacyjna. Urlop bardzo udany. Tak w wielkim skrócie, bo można długo pisać. Polecam
Gdyby wakacje mogły trwać dłużej...:) Hotel spełnił większość moich oczekiwań. Bardzo fajna i miła obsługa. NIe zależnie o co by chodziło, zawsze spotykaliśmy się z kompetencją spokojem i uprzejmością ludzi pracujących w tym hotelu. Pokoje nie a duże, ale na wakacje wystarczające, w końcu nie jedzie się do innego kraju po to by siedzieć w pokoju:)Hotel zapewniał tyle rozrywek oraz miejsc do zabawy, że nie było potrzeby siedzieć w ciągu dnia w pokoju:))) Jedzenie w miarę urozmaicone, bardzo duża ilość posiłków. Drinki raczej słabe, ale barman dostosowywał się do gustów gości, jak ktoś wolał mocniejsze to nie było problemu, zmieniały się prporcje, mi osobiście bardzo smakowało tamtejsze wino, które było podawane również do obiadu. Nasz urlop wypadal akurat na sam początek sezonu, więc części atrakcji nie było, animacje dbywały się ale nie codziennie, natomiast, te które widzieliśmy bardzo nam się podobały:))Szkoda tylko, że nie były po polsku(nadrabialiśmy językiem migowym:))) Jak ktoś lubi to w hotelu są również zabawy sportowe, dla lubiących się poleniuchować polecam plaże, która jest iedaleko hotelu:))
Trochę dziwne to mijesce w sensie zabudowy. Trochę pasuje jak świni siodło w tej Turcji. Ale klimat jest a jeśli chodzi o jakość usług to rzeczywiście tak jak piszą inni na właściwym poziomie. Potwioerdzam i polecam. Justyna
Dosyć fajny hotel, otoczony egzotyczną roślinnością, bardzo przyjemnie się spacerowało po terenie należacym do hotelu:) Pokoje całkiem fajne, ładnie urządzone. Z oka nieciekawy widok łazienki spełniające standard hotelu 5*. Sprzątene były codziennie(chociaż pani niezbyt się przykładała do swojej pracy, ręczniki zmieniono nam dopiero po 3 dniach). Jedzenie dosyć monotonne, ale bardzo smaczne, dużo europejskich potraw. Rewelacyjne desery, codziennie kilka, kilkanaście do wyboru, na przekąskę polecam tamtejsze ciasteczka, bardzo smaczne:)) Przy hotelu ogromny basen, bardzo czysty, widać było, że codziennie jest sprzątany:) Duży plus za to, że nie trzeba było wstawać bardzo wcześnie żeby zająć leżak(mnie to zawsze strasznie denerowało w innych hotelach), miejsca zawsze były:)) Dla odmiany chodziliśmy na plaże, która jest bardzo blisko hotelu. Plaża piaszczysta, bardzo ładna, jest prywatna więc jest dosyć spokojnie:) Fajne animacje każdego dnia( szkoda że nie po polsku), Niestety dosyć droga pralnia, lepiej zabrać więcej rzeczy niż płacić za pranie:( Mimo wszystko to były super udane wakacje:)Pozdrawiamy Asia i Tomek
To była nasza pierwsza wizyta w Turcji, troche się baliśmy, zwłaszcza warunków w hotelu. Nie było czego HOTEL JEST REWELACYJNY. Super fajne pokoje, ładnie i funkcjonalnie urządzone, śliczna łazienka i balkon, my nic więcej nie potrzebowaliśmy, żeby się dobrze czuć przez te dwa tygodnie:)) Zarówno w pokojach jak i w całym hotelu bardzo czysto, nawet w Polsce niejedn hotel o podobnym standardzie mógłby si e schować:( Jedzenie nam odpowiadało, duży wybór sałatek, owoców, przepyszne desery i bardzo dobre dania z kurczaka:)(palce lizać)Mieliśmy cudowną pogodę, każdego dnia swieciło słońce, nad basenem super sie opalało, a woda fajnie chłodziła:)Dla zabawy zjeżdżalnie otwarte cały czas. Niedaleko hotelu plaża, bardzo fajna bo piaszczysta. Leżaki i parasole bezpłatne, nigdy nie było problemu z wypożyczeniem oraz miejscem do opalania:))Hotel jest bardzo fajny, to będą niezapomniane wakacje:))
Było przesympatycznie i jeśli bym mogła to bym wróciła jeszcze na 2-3 tygodnie. Pozdrawiam
Ogólnie hotel jest bardzo fajny, dosyc nowy, ale nie pwalajacy na nogi. Pokoje dosyć fajne ich dużo zaleta był balkon, na którym wieczorem można było sobie posiedzieć w jako takim spokoju( było słychac ludzi z innych balkonów:)). Barek na przyjazd napełniony i codziennie brakujące napoje były donaszane, panie sprzątać przychodziły codziennie, wyniki ich starań były różne(pewnie zależały od wysokości napiwku:))Baseny dwa z czego jeden bardzo duży, miejsca było tyle, że nigdy nie było problemu ze znalezieniem wolnego leżaka, w wodzie również się nie obijaliśmy o innych ludzi. Woda bardzo czysta codziennie wnocy baseny były czyszczone i odkażane. Jedzenie dobre, chociaż jadałem lepsze w inych hotelach. Dosyć monotonne i zbyt europejskie, zdecydowanie przydałby się większy wybór potraw orintalnych. Napoje bez ograniczeń, alkohole dosyć słabe, można więcej wypić:)))Obsługa fajna, dosyć przyjaźnie nastawiona do gości, bardzo uprzejma zwłaszcza kelnerzy bardzo uśmiechnięci i spokojni:0 Zabaw w hotelu i zajęć nie brakowało każdego dnia mieliśmy fajną zabawę. Hotel fajny zwłaszcza dla rodzin z dziećmi:)
Przyjemny klimat, jest co robić w ciągu dnia. Ogólnie bardzo dobrze.
Jedzenie monotonne, smakowo nic wyrafinowanego, proste, lekko fast foodowe - frytki są zawsze, jajecznica też ;)
Malowniczy hotel, bardzo dużo zieleni, super zjeżdżalnie dla małych dzieci.