Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Hotel bardzo zadbany, czysty, codzienne sprzątany oraz wymieniane ręczniki. Otoczenie wokół bardzo zadbane, dużo miejsca i dużo udogodnień.
Czystość , pomocni pracownicy, miła atmosfera
Opcja All to w ich tłumaczeniu \\\" z głodu nie umrzesz\\\". Nie polecam opcji All w tym hotelu. Lepiej posmakować lokalnych potraw w okolicznych restauracjach. Jedyne co mi smakowało to piwko :)
około 20 min piechotą do centrum Faliraki, droga powrotna dłuższa bo pod górkę ale spacer jeszcze nikomu nie zaszkodził.
Bardzo słabe jedzenie
For people who like quiet and long walks, this going to be nice place.
Friendly personel, good food.
Distance from beach.
Porządny hotel jak na 3 gwiazdki, bardzo miła obsługa (hotel prowadzony przez rodzinę), na sezon 2016 będą gotowe wyremontowane pokoje
Piękne widoki, grecki klimat
daleko do plaży i centrum
Hotel jest położy 1300 metrów od plaży, codziennie kursuje bezpłatny bus hotelowy na plażę (raz dziennie). Jedzenie jest dobre, obsługa hotelu miła i pomocna.
miła obsługa
plaża oddalona od hotelu 1 300 metrów
Hotel ma dobre opinie w internecie, ale trzeba pamiętać, że są to w większości opinie Anglików, którzy dostają pokoje na wyższych kondygnacjach z widokiem w stronę morza. My byliśmy z polskim Neckermannem i dostaliśmy pokój na parterze z widokiem na parking i ruchliwą ulicę oraz z drugiej strony z widokiem na wejście do przybasenowego baru. Więc mimo, że zależało nam na cichym odpoczynku mieliśmy co dzień inny samochód/autokar pod balkonem. Nie udało nam się zamienić pokoju nawet za opłatą. Pokój był obszerny (przystosowany dla osób niepełnosprawnych) i wyremontowany ale śmierdziało w nim papierosami przez cały nasz pobyt (dwie popielniczki nas nie zdziwiły - w Grecji pali się wszędzie). W pokoju jest tv (o pilot trzeba poprosić), lodówka w której nie ma nawet wody, dodatkowo płatna klimatyzacja, prysznic bez brodzika (woda spływa prosto do otworu w podłodze). Spłuczka nie działała jak należy. Sprzątanie codziennie - raczej pobieżnie, ale jak na Grecję ok. Jedzenie bardzo smaczne. Do plaży lub sklepów idzie się 20 minut, powrót pod górkę - dosyć ciężko. Warto udać się do zatoki Antony Quin Bay - 50 minut spaceru, ale warto zostać tam cały dzień. Za parasole i leżaki płaci się 4 euro/os za dzień.
Dobre jedzenie Brak głośnych animacji Miła obsługa
Nie wszystkie pokoje mają ładny widok, jeśli jedziesz z polskim Neckermannem dostaniesz słabszy pokój niż goście z Anglii czy Niemiec Mały basen - do moczenia nie pływania Do plaży i knajp 25 minut
hotel na wzgórzu dobre 2 km od plaży powrót w upale z plaży katorga najgorsze śniadania jakie w życiu spotkałem
O ile standard hotelu jak na greckie warunki jest OK, to jego położenie i odległość od plaży jest kiepskie, o ile nie jest dalej niż 2km, to trzeba dodać, że połowa drogi powrotnej to wspinanie się pod górę, więc jeśli nie masz zamiaru wypożyczyć auta lub skutera to się zastanów. Jednak chamstwo i brak życzliwości właściciela bije wszelkie rekordy.Jedynym plusem jest basen, gdzie można popływać a nie tylko moczyć nogi. Reasumując szczerze odradzam, jeśli ktoś chce więcej informacji to piszcie 40xxx@wp.pl
Powrót z plaży jest nielada wyzwaniem nawet dla ludzi mocnych kondycyjnie (2 km marszu pod wzniesienie, w upałe daje nieźle w kość).Kabiny prysznicowe bardzooo małe(cieżko się obrucić, o schyleniu sie niema mowy)Ogólnie jednak ośrodek zadbany,wczasy oceniam pozytywnie.