Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Hotel rewelacyjny. Super lokalizacja, pyszne i obfite śniadania. Mieliśmy bezpośrednie zejście z balkonu na ogród.
Lokalizacja; Czystość; Śniadania; Ogród
Polecamy.
WYPOCZYNEK NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.MIŁA ATMOSFERA,SUPER JEDZENIE!!!!!POLECAM KAŻDEMU -TAM PO PROSTU TRZEBA BYĆ. NIEZAPOMNIANE CHWILE.
Świetna lokalizacja dla ludzi lubiących nocny tryb życia, do plaży dosyć daleko, ale za to widok z wyższych pięter na ocean bardzo dobry, polecam pokoje od strony oceanu, do Loro Parku blisko (darmowa kolejka), SanGria - najlepsza w Chińskiej restauracji na I piętrze blisko hotelu, wieczorami grają zespoły Hiszpanskie 2-osobowe (świetna muzyka), koniecznie trzeba \"zaliczyć\" jeep-safari na Gomere oraz kolejką na Teide
SUPER hotel, polecam!
hotelu nie polecam dla osób, które jadą po to by leżeć na plaży i pływać-po prostu nie ma gdzie. Basen na dachu mikroskopijny,kompleks Martianez z zimną wodą z oceanu, posadzka z płyt betonowych-lekki surrealizm.Wejście na plażę(o ile można to tak nazwać),wąskie,skaliste i z przykrym fetorem.Na plus:Loro Park,restauracje,ale dzieci nudziły się,atmosfera z lekka sanatoryjna.
Hotel jest raczej zabytkowy. Pierwsze wrażenie to westernowe pokoje:) Ale pomimo wieku jest czysty, zadbany i sprzątany. Ja miałem opcję HB więc jadłem tylko śniadania i czasem obiady. Śniadania się przejadają gdyż codziennie jest dokładnie to samo czyli jak dla mnie bekon, jajecznica, tosty i ser.
Z hotel dosłownie dwa kroki na plażę. Jest basen, raczej symboliczny ale mała ilość chętnych sprawia, że można sobie spokojnie posiedzieć. Jakieś pytania?