Udogodnienia dla dzieci: basen, brodzik, mini club Daisy (4-12 lat), klub dla nastolatków, animacje.
Atrakcyjne położenie: przy pięknej plaży Varadero, ok. 5 km od delfinarium i pola golfowego.
Bogata oferta rekreacyjna: sauna, jacuzzi, sala gimnastyczna, siłownia, 2 korty tenisowe, 2 pełnowymiarowe boiska sportowe.
Rozrywka: teatr, dyskoteka, dzienne i nocne animacje, muzyka, pokazy.
Ogólnie ok ale dalekoooo do naszych standardów. Czysto ale sprzątane na szybko, klimatyzację albo się leją albo buczą, że ciężko spać. Jedzenie baaaardzo słabe. Obsługa ok za wyjątkiem kelnerów w restauracji, którzy kłaniają się i biegają wkolo Rosjan i Francuzów a Polaków nie chcą widzieć.....
Ogrod, plaza
Jedzenie, kelnerzy, animacje
Hotel w pięknym ogrodzie , bardzo miła obsługa, posiłki w miarę , czystość hotelu "umowna "to nie europejskie 5*, zejście do wody łagodne , brak animacji jako takich , wieczorna muzyka na żywo , w trakcie naszego pobytu nie było innych Polaków , hotel tylko dla dorosłych -ogólnie polecam pobyt
ogród
kolacje a la karte - to samo co na lunch tylko ładnie podane
Hôtel nie zasluguje na 5 gwiazdek. Pokoje hotelowe sprzatane codziennie ale na szybko .posciel ta sama przez Caly tydzien. Klamka od drzwi zepsula nam sie w 1dzien .robaki w wannie to standard na cubie. Nudne animacje wieczorami hôtel nastawiony na turystow 50+ .obsluga mila i uczynna . Na lotnisku w cubie z Powrotem nas okradli z pamiatek i innych cennych rzeczy tego sie nie spodziewalam.
Polozenie pieknie zadbany ogrod
Trzeba go odnowic
Hotel niby 5 ⭐️ ale daleko mu do jednej. Standard i wyposazenie pokoi masakra. Wszystko zniszczone i niezadbane. Niechlujstwo. Pościel niezmieniona przez cały pobyt.
Miły personel i jedzenie nienajgorsze. Darmowy alkohol bez limitu.
Wszystko oprócz personelu i jedzenia.
hotel swoje lata świetności ma już dawno za sobą pięć gwiazdek lokalnych to może tylko trzy w europie ale na Karaibach to norma
pokoje w bungalowach otoczenie parkiem dużo zieleni miejsca do spacerów koliberki spotykane rano na spacerze
drobne wady techniczne w pokojach
Hotel pod względem lokalizacji bardzo fajny.Jednak przestrzegam wszystkich rodaków,hotel nastawiony głównie na Kanadyjczyków,Francuzów.I to ich komfort i bezpieczeństwo się dba. Jeśli ktoś pijany kradnie twój ręcznik plażowy,a ty próbujesz wyjaśnić ta sytuację,to ochrona obarcza ciebie problemem.Jefnym słowem możesz być uchylany,wyzywać innych od najgorszych,mogą cię szarpać,a i tak obsługa hotelu nie stanie po twojej stronie i ci nie pomoże,bi liczy się tam tylko inni pijani turyści.Wszystkich rodakom odradzam ten hotel.
Bardzo miła obsługa, świetne jedzenie jak na Kubańskie warunki Pokoje nie są najnowsze, natomiast nic w nich nie brakuje
Niska zabudowa Nie słychać innych gości Różnorodne jedzenie
Pobyt w hotelu w styczniu 2022, sam hotel składa się z głównego budynku i bardzo wielu bungalowów położonych na naprawdę wielkiej powierzchni. Piękne otoczenie, soczysta zieleń, zadbane ogrody, baseny oraz dostęp do plaży zadowoli chyba najbardziej wybrednych klientów, ogólnie RAJ na ziemi serdecznie polecam!!!!!!!!!!
Prze miła obsługa na każdym kroku począwszy od ogrodników przez kelnerki i barmanów, bardzo fajne występy i wieczorne animacje, jedzenie smaczne i różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel ma swój klimat jak i samo Varadero !!!
Wspaniałe cowieczorne występy profesjonalnych artystów (akrobaci, tancerze, balet w basenie!)
Położenie, czystość, sympatyczna, życzliwa obsługa, animacje, smaczne posiłki, drinki i koktajle (polecam słodki kolorowy Ocean Varadero na rumie)
Nie zauważyliśmy