Super miejsce , pyszne jedzenie , śliczny hotel no i naprawde miła obsługa .minus to parking dość ciasny jeśli tylko w ciągu dnia na chwilę odjechałeś z swojego miejsca to już pozniej napewno go nie było
Moim zdaniem hotel jest super ,pięknie położony przy plaży oraz przystani dla łodzi ,posiada dwa baseny z bezpłatnymi leżakami i ręcznikami plażowymi. Wyżywienie HB bardzo dobre i obfite, świeże. Hotel jest nowy i wszystkie urządzenia oraz meble nie są zużyte. Obsługa bardzo dobra. Wymiana ręczników na życzenie,w pokoju czajnik kawa,herbata uzupełniane codziennie.
Pokój,widok, infrastruktura,baseny, plaża
Mało miejsc parkingowych.
Tu jest super. A jak ktoś ma wątpliwości to niech jedzie do innego hotelu o wyższym standardzie. Dużo słońca, przyjemna reszta gości. Każdy każdemu kłaniał się wpas, od czasu do czasu ktoś z kimś zamienił kurtuazyjnie parę słów. My mieliśmy formułę HB. Sporo produktow na śniadaniach. Plaża w 80% skalista. Mi się podobały jej nieruglarne ksztalty. Nie ukrywam jednak że trzeba było uważać. Wieczorem jeśli jesteście we dwoje udajcie się do miasta na romantyczny spacer i kolacje.
W mieście Rab można miło pospacerować jednak nie ma nic ciekawego do zobaczenia. Zakwaterowanie takie jakiego należy się spodziewać. Prosto, z dobrym sprzątaniem. Hotel nie za głośny, dobry również dla starszych osób. Nie tylko ze względu na ciszę ale także ze względu na szeroki wybór jedzenia z bufetu. Nie unikniecie monotonności ale z głodu też z pewnością nikt nie zginie. Mi się podobało bo wiedziałam gdzie jadę i czego oczekiwać.