Cudowne plaże otoczone zielonymi klifami i krystalicznie czystą wodą
Zabytkowe klasztory i kościoły z pięknymi freskami
Doskonałe miejsca do nurkowania i podziwiania podwodnego świata
Polecamy, idealny na spędzenie wakacji. Lepiej nie mogliśmy trafić :)
Doskonałe miejsce na odpoczynek. Nieprzytłaczające i w greckim rytmie. Świetna kuchnia i atmosfera.
Kameralny i rodzinny klimat. Brak wrzawy typowej dla dużych obiektów.
Za taką kasę - naprawdę super. Polecieliśmy z Grecosem. Polecimy za rok.
Cisza, spokój, jak za takie pieniądze, duży komfort.
Takie Dupasy jak Grzegorz , że muszą być goszczone.
Hotel V Butique położony jest z dala od turystycznego tłumu. Bardzo przestronne i wygodne pokoje I łazienki. Przepyszne, tradycyjne greckie jedzenie. Blisko do spokojnej plaży z leżakami, na której jest możliwość wypożyczenia sprzętu sportowego. Przemily i serdeczny właściciel hotelu.
Duże pokoje, kameralna atmosfera, bardzo dobre jedzenie.
Śniadania w ciągu tygodniowego pobytu bardzo ubogie i nieurozmaicone, niskiej jakości produkty. Pokój w trackie pobytu sprzątany jeden raz. Zgoszona usterka cieknącej wody ze spłuczki pozostawiona beż reakcji.
Hotel o bardzo niskim standarcie
Niesprzątane pokoje. Raz tylko w ciągu 8 dni. Bardzo słabe śniadania niskiej jakości produkty.
Fajny, kameralny hotel. Nieco na uboczu, za to z dala od zgiełku. Przesympatyczni właściciele.
Czysto, miło, schludnie, dobre jedzenie, blisko plaży.
Brak.
Spokojne otoczenie, z dala od zgiełku miejskiego, piękny widok z pokoju i jadalni na morze
Hotel kameralny, czysty, wspaniała rodzinna atmosfera i rewelacyjne jedzenie.
Zbyt "surowe" wykończenie łazienki, za mało półek w szafie.
Piękne widoki, czyste i komfortowe pokoje, miła i zawsze pomocna obsługa, przepyszne regionalne jedzenie. SUPER.
Jedzenie oraz widoki to jest co wyróżnia ten hotel na tle innych. Śniadania ze sporą możliwością wyboru, obiady oraz kolacje w 100% greckie składniki.
Hotel znajduje się trochę za blisko ulicy.
Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Klimat, przepiękne widoki, cudowne jedzenie i smaczne drinki... To wszystko sprawiło że nasz pobyt był niesamowity. Serdecznie polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju. Doskonała obsługa, bardzo mili i pomocni właściciele i obsługa, czego chcieć więcej.
Piękny basen z widokiem na morze. Czyste i komfortowe pokoje z dużą kabiną prysznicową i przepyszne jedzenie.
Brak przystanku autobusowego. Konieczność zamawiania taxi lub wypożyczenia auta.
Bardzo fajny, kameralny hotelik, cisza i spokój, smaczne jedzenie, blisko plaży, świetne miejsce na odpoczynek i relaks.
Cisza i spokój, niema głośnej muzyki, imprez, wrzeszczących dzieci , na plaży też mało ludzi, a jest piękna z łagodnym zejściem do morza. Bardzo smaczne jedzenie, przemiła obsługa, czysto, a kto szuka więcej wrażeń może wynająć samochód i pozwiedzać.
Smaczne , ale monotonne śniadania mały wybór.
Wspaniały, kameralny hotel położony w dobrej lokalizacji. Właściciel Makis i jego pracownicy dbają o wszystkich przez cały pobyt. Często robią gościom różne niespodzianki;) Śniadania (bufet) i obiadokolacje ( serwowane) są przepyszne. Bardzo duże porcje. Szczerze polecamy.
Jak wyżej
Pokój ładny z dużym tarasem z widokiem na zatokę, niestety czuć kanalizację.
Cisza i spokój.
Nieaktualny film oraz zdjęcia z hotelu , przedstawione przez biuro podróży. Basen oraz teren hotelu przedzielony na dwie części, jedna część wyłączona z użytku co obniża jakość całej infrastruktury, konflikt z sąsiadami.
Hotel kameralny, bardzo zadbany w cichej okolicy. Do plaży spacerkiem ok 2 min. Obsługa bardzo przyjazna wręcz rodzinna. Bardzo pyszne lokalne posilki. Świetne miejsce wypadowe do zwiedzania całej wyspy.
Wysoki standard studia duży pokój z dużą łazienką. Cisza
Hotel zachwyca kameralną atmosferą i przepięknymi widokami. Sprawdzi się idealnie dla osób nastawionych na zwiedzanie wyspy we własnym zakresie, niezbędne będzie wypożyczenie samochodu. Osoby spragnione ciszy i spokoju, również będą usatysfakcjonowane. Obsługa hotelu jest bardzo uprzejma i pomocna, pokoje są ładnie urządzone. Idealne miejsce na wypoczynek po całym dniu zwiedzania najpiękniejszych zakątków wyspy.
przepiękne widoki, kameralna atmosfera
położenie stosunkowo daleko od centrum
Całe otoczenie hotelu, pokój jak i załoga-wzorowe. Podczas tygodniowego pobytu można było poczuć się naprawdę jak w domu, a nawet i lepiej jeśli chodzi o atmosferę. Zarówno Makis ( właściciel hotelu) jak i Poppy, dbająca o komfort i miłą a atmosferę podczas posiłku, byli niezawodni. Pokoje czyste, pięknie urządzone, klimatyczne, z widokiem na basen. Z basenu natomiast rozprzestrzeniał się krajobraz na morze oraz plażę Variko. Na miejscu podawane są regionalne śniadania i obiadokolacje więc jednocześnie można spróbować tutejszych przysmaków. Podczas pobytu najlepiej wynająć samochód aby zwiedzić całą wyspę. Z czystym sumieniem polecam.
-jedzenie -lokalizacja ( blisko morza) -atmosfera, którą tworzą właściciel wraz z pracownikami -piękne widoki z tarasu restauracji oraz z basenu
Hotel kameralny, prowadzony przez właściciela i jego rodzinę. Śniadania i obiadokolacje bardzo smaczne . Czysto w pokojach. Blisko plaża, woda płytka,więc fajnie na wakacje z dzieckiem młodszym. My byliśmy z 3 latkiem. Dobra baza wypadowa do zwiedzania innych atrakcji.
Bardzo dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy autem. Właściciele i obsługa bardzo pomocni. Bardzo spokojna okolica , można wypocząć.
Brak placu zabaw dla dzieci,ale jest to bardzo mały hotel. Poza tym nie można narzekać.
Mieliśmy możliwość spędzenia aż 14 dni w tym wspaniałym hotelu na naszej podróży poślubnej. Dostaliśmy pokój z przepięknym widokiem na morze i niespodzianka z kwiatami i winem na powitanie???? Zaletą hotelu jest z pewnością jego cudowna rodzinna atmosfera. Przyjeżdża się tutaj jak do rodziny ???? obsługa- z wspaniałą i wiecznie uśmiechniętą Inga na czele- fantastyczna, właściciel serdeczny, uprzejmy, pomocny dba o gości tak jak jego cały team???? jedzenie domowe, lokalne, przepyszne, przygotowywane przez tatę właściciela. Dla nas ogromną zaletą była codzienna możliwość kosztowania lokalnych dań greckich ???? 3 razy w tygodniu była świeża rybka, codziennie pyszne sałatki i desery. Obłędne śniadania i pyszna kawa! Pokoje czyste, gustowne połączenie nowoczesności z greckim klimatem tej cudownej wyspy. Ciężko się było rozstać z tym hotelem i wyspą. Wszystkim polecam ten hotel!
- pyszne jedzenie - czyste gustowne pokoje - rodzinna atmosfera - miła i sympatyczna obsługa - cudowny właściciel i jego rodzina - lokalizacja - widoki - jeden z nielicznych hoteli na tej wyspie, który ma bezpośredni dostęp do morza.
Dla mnie ten hotel na prawdę nie ma wad???? nie ma się do czego przyczepić!
Fantastyczny hotel dla dorosłych.Pyszna kuchnia ,dyskretna obsługa.Piękny widok z pokoju,kameralnie.
Cisza ,spokój,piękny widok z pokoju.
Brak.
Moje wakacje na tej pięknej , malowniczej wyspie były cudowne. Pobyt w tym hotelu wspominam z uśmiechem na twarzy. Cudowna atmosfera , bardzo sympatyczny Szef , ale przede wszystkim Inga , wspaniała kobieta , która otacza opieką każdego wczasowicza. Jest bardzo pomocna , chętnie dzieli się wiedzą na temat wyspy. Doradza gdzie jechać , co zobaczyć , co kupić . Po mimo wielu obowiązków jest zawsze uśmiechnięta i dla każdego znajduje czas. Dzięki Indze czuliśmy się jakbyśmy byli na wakacjach u dobrych znajomych. Byliśmy tam w czasie pandemii i niestety mogliśmy korzystać tylko ze śniadań , które codziennie przygotowywała Inga. Porcje były ogromne i urozmaicone , każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Gorąco polecam ten obiekt wszystkim , którzy preferują małe hoteliki , spokój i swobodę. Wieczorkiem można wypić drinka przy barze i pogawędzić z Ingą i Makysem. Cudowne miejsce.
Mały , kameralny hotelik , takie uwielbiam. Pokoje przestronne. Piękny widok z tarasu. Czysto .
Piekny kameralny hotel wspaniała obsługa zarówno właściciel jak i Inga razem tworzą super duet????spędziliśmy tam wspaniałe chwile
Malutki hotelik pokoje nowocześnie urządzone . Jedzenie bardzo dobre w barze pyszne drinki ????