V Boutique

Polecamy, idealny na spędzenie wakacji. Lepiej nie mogliśmy trafić :)

Doskonałe miejsce na odpoczynek. Nieprzytłaczające i w greckim rytmie. Świetna kuchnia i atmosfera.

Za taką kasę - naprawdę super. Polecieliśmy z Grecosem. Polecimy za rok.

Hotel V Butique położony jest z dala od turystycznego tłumu. Bardzo przestronne i wygodne pokoje I łazienki. Przepyszne, tradycyjne greckie jedzenie. Blisko do spokojnej plaży z leżakami, na której jest możliwość wypożyczenia sprzętu sportowego. Przemily i serdeczny właściciel hotelu.

Śniadania w ciągu tygodniowego pobytu bardzo ubogie i nieurozmaicone, niskiej jakości produkty. Pokój w trackie pobytu sprzątany jeden raz. Zgoszona usterka cieknącej wody ze spłuczki pozostawiona beż reakcji.

Nazwa  V Boutique
Miejsce  Grecja / Kefalonia / Agios Dimitrios
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Cudowne plaże otoczone zielonymi klifami i krystalicznie czystą wodą

Zabytkowe klasztory i kościoły z pięknymi freskami

Doskonałe miejsca do nurkowania i podziwiania podwodnego świata

5.1

Wyświetlono 29 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Polecamy, idealny na spędzenie wakacji. Lepiej nie mogliśmy trafić :)

Sławek

Zalety

Kameralny i rodzinny klimat. Brak wrzawy typowej dla dużych obiektów.

Janusz

Za taką kasę - naprawdę super. Polecieliśmy z Grecosem. Polecimy za rok.

Zalety

Cisza, spokój, jak za takie pieniądze, duży komfort.

Wady

Takie Dupasy jak Grzegorz , że muszą być goszczone.

Grażyna

Zalety

Duże pokoje, kameralna atmosfera, bardzo dobre jedzenie.

4.3
Grzegorz

Zalety

Hotel o bardzo niskim standarcie

Wady

Niesprzątane pokoje. Raz tylko w ciągu 8 dni. Bardzo słabe śniadania niskiej jakości produkty.

Janusz

Pobyt - Maj 2024

Fajny, kameralny hotel. Nieco na uboczu, za to z dala od zgiełku. Przesympatyczni właściciele.

Zalety

Czysto, miło, schludnie, dobre jedzenie, blisko plaży.

Wady

Brak.

JOLANTA

Pobyt - Październik 2023

Spokojne otoczenie, z dala od zgiełku miejskiego, piękny widok z pokoju i jadalni na morze

Zalety

Hotel kameralny, czysty, wspaniała rodzinna atmosfera i rewelacyjne jedzenie.

Wady

Zbyt "surowe" wykończenie łazienki, za mało półek w szafie.

Tomasz

Piękne widoki, czyste i komfortowe pokoje, miła i zawsze pomocna obsługa, przepyszne regionalne jedzenie. SUPER.

Zalety

Jedzenie oraz widoki to jest co wyróżnia ten hotel na tle innych. Śniadania ze sporą możliwością wyboru, obiady oraz kolacje w 100% greckie składniki.

Wady

Hotel znajduje się trochę za blisko ulicy.

Jakub

Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Klimat, przepiękne widoki, cudowne jedzenie i smaczne drinki... To wszystko sprawiło że nasz pobyt był niesamowity. Serdecznie polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju. Doskonała obsługa, bardzo mili i pomocni właściciele i obsługa, czego chcieć więcej.

Zalety

Piękny basen z widokiem na morze. Czyste i komfortowe pokoje z dużą kabiną prysznicową i przepyszne jedzenie.

Wady

Brak przystanku autobusowego. Konieczność zamawiania taxi lub wypożyczenia auta.

Halina

Bardzo fajny, kameralny hotelik, cisza i spokój, smaczne jedzenie, blisko plaży, świetne miejsce na odpoczynek i relaks.

Zalety

Cisza i spokój, niema głośnej muzyki, imprez, wrzeszczących dzieci , na plaży też mało ludzi, a jest piękna z łagodnym zejściem do morza. Bardzo smaczne jedzenie, przemiła obsługa, czysto, a kto szuka więcej wrażeń może wynająć samochód i pozwiedzać.

Wady

Smaczne , ale monotonne śniadania mały wybór.

Wspaniały, kameralny hotel położony w dobrej lokalizacji. Właściciel Makis i jego pracownicy dbają o wszystkich przez cały pobyt. Często robią gościom różne niespodzianki;) Śniadania (bufet) i obiadokolacje ( serwowane) są przepyszne. Bardzo duże porcje. Szczerze polecamy.

Zalety

Jak wyżej

5.9
Zbigniew

Pokój ładny z dużym tarasem z widokiem na zatokę, niestety czuć kanalizację.

Zalety

Cisza i spokój.

Wady

Nieaktualny film oraz zdjęcia z hotelu , przedstawione przez biuro podróży. Basen oraz teren hotelu przedzielony na dwie części, jedna część wyłączona z użytku co obniża jakość całej infrastruktury, konflikt z sąsiadami.

Mariusz

Hotel kameralny, bardzo zadbany w cichej okolicy. Do plaży spacerkiem ok 2 min. Obsługa bardzo przyjazna wręcz rodzinna. Bardzo pyszne lokalne posilki. Świetne miejsce wypadowe do zwiedzania całej wyspy.

Zalety

Wysoki standard studia duży pokój z dużą łazienką. Cisza

Maja

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel zachwyca kameralną atmosferą i przepięknymi widokami. Sprawdzi się idealnie dla osób nastawionych na zwiedzanie wyspy we własnym zakresie, niezbędne będzie wypożyczenie samochodu. Osoby spragnione ciszy i spokoju, również będą usatysfakcjonowane. Obsługa hotelu jest bardzo uprzejma i pomocna, pokoje są ładnie urządzone. Idealne miejsce na wypoczynek po całym dniu zwiedzania najpiękniejszych zakątków wyspy.

Zalety

przepiękne widoki, kameralna atmosfera

Wady

położenie stosunkowo daleko od centrum

Pobyt - Lipiec 2022

Całe otoczenie hotelu, pokój jak i załoga-wzorowe. Podczas tygodniowego pobytu można było poczuć się naprawdę jak w domu, a nawet i lepiej jeśli chodzi o atmosferę. Zarówno Makis ( właściciel hotelu) jak i Poppy, dbająca o komfort i miłą a atmosferę podczas posiłku, byli niezawodni. Pokoje czyste, pięknie urządzone, klimatyczne, z widokiem na basen. Z basenu natomiast rozprzestrzeniał się krajobraz na morze oraz plażę Variko. Na miejscu podawane są regionalne śniadania i obiadokolacje więc jednocześnie można spróbować tutejszych przysmaków. Podczas pobytu najlepiej wynająć samochód aby zwiedzić całą wyspę. Z czystym sumieniem polecam.

Zalety

-jedzenie -lokalizacja ( blisko morza) -atmosfera, którą tworzą właściciel wraz z pracownikami -piękne widoki z tarasu restauracji oraz z basenu

Gosia

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotel kameralny, prowadzony przez właściciela i jego rodzinę. Śniadania i obiadokolacje bardzo smaczne . Czysto w pokojach. Blisko plaża, woda płytka,więc fajnie na wakacje z dzieckiem młodszym. My byliśmy z 3 latkiem. Dobra baza wypadowa do zwiedzania innych atrakcji.

Zalety

Bardzo dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy autem. Właściciele i obsługa bardzo pomocni. Bardzo spokojna okolica , można wypocząć.

Wady

Brak placu zabaw dla dzieci,ale jest to bardzo mały hotel. Poza tym nie można narzekać.

Ksenia

Pobyt - Sierpień 2021

Mieliśmy możliwość spędzenia aż 14 dni w tym wspaniałym hotelu na naszej podróży poślubnej. Dostaliśmy pokój z przepięknym widokiem na morze i niespodzianka z kwiatami i winem na powitanie???? Zaletą hotelu jest z pewnością jego cudowna rodzinna atmosfera. Przyjeżdża się tutaj jak do rodziny ???? obsługa- z wspaniałą i wiecznie uśmiechniętą Inga na czele- fantastyczna, właściciel serdeczny, uprzejmy, pomocny dba o gości tak jak jego cały team???? jedzenie domowe, lokalne, przepyszne, przygotowywane przez tatę właściciela. Dla nas ogromną zaletą była codzienna możliwość kosztowania lokalnych dań greckich ???? 3 razy w tygodniu była świeża rybka, codziennie pyszne sałatki i desery. Obłędne śniadania i pyszna kawa! Pokoje czyste, gustowne połączenie nowoczesności z greckim klimatem tej cudownej wyspy. Ciężko się było rozstać z tym hotelem i wyspą. Wszystkim polecam ten hotel!

Zalety

- pyszne jedzenie - czyste gustowne pokoje - rodzinna atmosfera - miła i sympatyczna obsługa - cudowny właściciel i jego rodzina - lokalizacja - widoki - jeden z nielicznych hoteli na tej wyspie, który ma bezpośredni dostęp do morza.

Wady

Dla mnie ten hotel na prawdę nie ma wad???? nie ma się do czego przyczepić!

Kamilla

Fantastyczny hotel dla dorosłych.Pyszna kuchnia ,dyskretna obsługa.Piękny widok z pokoju,kameralnie.

Zalety

Cisza ,spokój,piękny widok z pokoju.

Wady

Brak.

Alicja

Pobyt - Wrzesień 2020

Moje wakacje na tej pięknej , malowniczej wyspie były cudowne. Pobyt w tym hotelu wspominam z uśmiechem na twarzy. Cudowna atmosfera , bardzo sympatyczny Szef , ale przede wszystkim Inga , wspaniała kobieta , która otacza opieką każdego wczasowicza. Jest bardzo pomocna , chętnie dzieli się wiedzą na temat wyspy. Doradza gdzie jechać , co zobaczyć , co kupić . Po mimo wielu obowiązków jest zawsze uśmiechnięta i dla każdego znajduje czas. Dzięki Indze czuliśmy się jakbyśmy byli na wakacjach u dobrych znajomych. Byliśmy tam w czasie pandemii i niestety mogliśmy korzystać tylko ze śniadań , które codziennie przygotowywała Inga. Porcje były ogromne i urozmaicone , każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Gorąco polecam ten obiekt wszystkim , którzy preferują małe hoteliki , spokój i swobodę. Wieczorkiem można wypić drinka przy barze i pogawędzić z Ingą i Makysem. Cudowne miejsce.

Zalety

Mały , kameralny hotelik , takie uwielbiam. Pokoje przestronne. Piękny widok z tarasu. Czysto .

Pobyt - Lipiec 2020

Piekny kameralny hotel wspaniała obsługa zarówno właściciel jak i Inga razem tworzą super duet????spędziliśmy tam wspaniałe chwile

Zalety

Malutki hotelik pokoje nowocześnie urządzone . Jedzenie bardzo dobre w barze pyszne drinki ????

V Boutique