U Longina

Pokój zaniedbany, domaga się remontu, miał zardzewiały zamek do drzwi w toalecie. Dodatkowo ciężko otwierało się i zamykało drzwi wejściowe do pokoju. Plusem był duży taras, ale z widokiem niestety na ulicę i Dworzec PKS. Poduszka z pierza taka cienka że prawie spaliśmy tylko na samej poszewce. Trzeba było dać sobie koc pod głowę, żeby jako tako się wyspać.

witam polecam wszystkim ten pensjonat który prowadzi pani jadzia miła osoba i pracownicy rowniez sypatyczni ,jedzenie super ,wroce tam za rok

Nazwa  U Longina
Miejsce  Polska / Pomorze Zachodnie / Rewal
Udogodnienia  na terenie sauna

Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami

Szlaki rowerowe i piesze przez malownicze krajobrazy

Rezerwaty przyrody i parki narodowe doskonałe na długi spacer

6.5
5.5
1.0
1.0

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.1

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Jedzenie było smaczne i można było sobie brać jedzenie również do pokoju. Głodni nie chodziliśmy.

Wady

W hotelu nie ma windy, za to jest duża ilość schodów. Budynek raczej starej daty, w trakcie pobytu zdarzyła się awaria rur i nie mieliśmy wody prawie przez cały dzień. Nie było kartki z informacją jak sobie radzić, gdzie można skorzystać z toalety. Wszystkiego dowiadywaliśmy się sami. W trakcie 10 dni pobytu było 4 razy mielone na obiad. Lokalizacja obiektu taka sobie, umiarkowanie cicho. Słychać było trochę odgłosy z ulicy, z amfiteatru, ale głównie z wesołego miasteczka tuż obok budynku.

maria

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

rodzinna atmostwera

Wady

nie ma

U Longina