Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Hotel pamięta czasy Gierka. Nam spadł sufit w łazience. Na tle innych hotelu nasz wyglądał najgorzej i taki był.
Bliskość morza.
Monotonne jedzenie, średni zapach, winda, mały zimny basen i korzystanie z publicznej plaży bo plaża należąca do hotelu była bardzo kamienista
słaby hotel, widać że robiony z fantazją :) bar całodowbowy jak to bar słąbe piwo ale tak jest wszędzie jedzenie poprawne i przez cały dzień dostępne słaby małay basen tylko dla max 10 dzieci mało kosztuje to fakt i chyba jakość jest adekwatna do ceny
Położony nad plażą całodobowa kuchnia
mały basen niedoróbki budowlane :) np przechodząc z 1wszego piętra na parter musiałem się pochylić aby nie zawadzić głową o próg na wyższych piętrach ten próg jest 20 cm wyżej. Plus malutkie tarasiątka :)
Hotel minimalistyczny dla niewymagających - stary i nieodnawiany od wielu lat, ponure korytarze z brudnymi dywanami, jedzenie słabe - raczej stołówka niż restauracja, brak klimatyzacji na stołówce i w lobby, pokoje z łazienkami na przyzwoitym poziomie i z działającą klimatyzacją, niby sprzątane są codziennie, ale my mieliśmy problemy z wymianą ręczników tj. zabrano brudne i nie zostawiono czystych, a po interwencji w recepcji dostarczono czyste dopiero następnego dnia lub zniknęły brudne ręczniki z łazienki i pojawiły się (brudne) poskładane na łóżku ... Wydzielona jest malutka część plaży ze stłoczonymi koło siebie leżakami i parasolami, których stan niestety pozostawia wiele do życzenia. Basen mały - głównie dla dzieci, jednak w trakcie naszego pobytu u większości korzystających z niego pociech wystąpiły piekące wysypki, podrażnienia i zmiany na skórze - prawdopodobnie z powodu zbyt dużego stężenia wlewanych do jego oczyszczania preparatów. Brak animacji dla dzieci, więc wieczorami dzieci nudziły się zwykle siedząc z telefonami w nieklimatyzowanym lobby. Hotel położony jest niedaleko centrum Didim, gdzie jest mnóstwo sklepików i klimatycznych restauracji, nocą jest przepięknie oświetlony - więc na plus jest ładny widok po zachodzie słońca oraz możliwość wybrania się tam na spacer/zakupy. Z uwagi na fakt, iż hotel znajduje się przy bardzo wąskiej uliczce, a w pobliżu panuje dość duży ruch - pod sam hotel nie dojeżdżają autokary, podczas transferu na lotnisko musieliśmy iść z walizkami i małymi dziećmi ok. 100 m do miejsca gdzie czekał na nas autokar.
- klimatyzowane pokoje z łazienkami - materace na leżakach
- jedzenie - brak klimatyzacji na stołówce i w lobby - wygląd korytarzy i stołówki - problemy z wymianą ręczników - nie przestrzeganie norm dot. stężenia chemii w basenie
Jakość adekwatna do ceny, nie ma się do czego doczepić, trochę późny Gierek jeśli idzie o sam hotel, jedzenie skromne ale zawsze świeże i smaczne, obsługa jak wszędzie zależy od osoby, ale wszędzie blisko, plaża, deptak, restauracje. Jak się człowiek nie nastawi na 5 gwiazdek jadąc świadomie do 3,5 gwiazdki wakacje będą udane:). Trzeba zabrać swoje ręczniki plażowe albo kupić za 5 EUR na miejscu.
Wszędzie blisko, skromnie ale jakość adekwatna do ceny
Ale to sprawa subiektywna, jak dla mnie głośno animacje tylko po turecku
Ogólnie Hotel spoko,pokoje czyste schludne codziennie sprzątane,duży prysznic, lodówka w pokoju jest, suszarka do włosów też,jedzenie dobre może trochę powtarzalne ale myślę że jak na 3 gwiazdki nie ma co marudzić,na stołówce nigdy nie czekałem za miejscem,mała plaża wydzielona zaraz przy hotelu uwaga radzę zabrać buty do wody! wejście do wody kamieniste dalej już piasek,nie piję alkoholu więc nie wypowiadam się na temat drinków itp miła obsługa wieczorami głośno wszędzie słychać muzykę głównie turecką ciągle coś się dzieje
Wszędzie blisko,mały park obok hotelu, wejście na klif i super widoki na okolicę polecam wieczorem oraz kapiele na dzikiej plaży wystarczy iść wzdłuż klifu
Nie mam się do czego przyczepić może to że czasem w wodzie pływały śmieci no i te kamienie na brzegu
Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Czysto, ładne pokoje, klimatyzacja działa bez zarzutu. Jedzenie bardzo smaczne.
Lokalizacja bezpośrednio przy plaży.
Wieczorami muzyka tylko turecka, brak możliwości potańczenia.
- klimatyzowane pokoje z łazienkami - materace na leżakach
Wszystko super nie ma się do czego przyczepić jestem bardzo zadowolona z pobytu
Blisko plaży, pokoje sprzątane codziennie, duży wybór jedzenia
Czysto w hotelu i w całej okolicy. Bardzo miła obsługa i smaczne jedzenie choć śniadania monotonne
Brak kolejek do jedzenia, dużo leżaków, świetna lokalizacja, miła i dokładna pani sprzątająca, niska cena
Brak wifi w pokoju, barmani słabo znają angielski ale są komunikatywni więc na migi idzie się dogadać :)
Ogólnie mi się podobało bo lepiej spędzić wakacje w Turcji niż nad Bałtykiem.
Hotel przy plaży, jednocześnie blisko centrum.
Brak dużego basenu na terenie hotelu, zniszczone leżaki plażowe,jedzenie bardzo monotonne, co się zostało z obiadu po dawano na kolację, w pokojach brudne i wygniecione zasłony.
Hotel przy samej plaży, wyżywienie jak na 3 gwiazdki było ok, lokalne napoje alkoholowe jak wszędzie - mocno rozcieńczone, ale za opłatą dostępne były trunki markowe. Co do ogólnego wrażenia z 2 tygodniowego pobytu, to ciężko zasnąć grubo po północy , ze względu na dokuczliwy hałas z pobliskiej dyskoteki
Lokalizacja i miła obsługa
Nie polecam pokoi typu standard land view, ponieważ ich lokalizacja jest od strony strasznie zabałaganionego zaplecza i posiadają "mini" balkony, bardzo wąskie. Jedynie pokoje rodzinne z widokiem na morze spełniają swój skromny standard
Hotel troszkę zużyty. Jednak codziennie sprzątany pokój i miła obsługa. Jedzenie może niezbyt wykwintne i urozmaicone, ale wszystko smaczne i bez problemów żołądkowych. Do plaży kilka kroków. Dobra klimatyzacja w pokoju. Ogólnie hotel wart swojej ceny i zasługuje na 3,5 gwiazdki.
Hotel położony blisko plaży, blisko głównego deptaka i innych atrakcj, a jednak w spokojnej okolicy.
Słaby internet WiFi w holu, brak materacy na leżakach.
Pobyt w hotelu wspominam bardzo dobrze, hotel schludny z windą, pokój klimatyzowany, czysty, łazienka również bez zastrzeżeń, ręczniki wymieniane codziennie, wifi działa w holu przy recepcji aczkolwiek mogłam czasami korzystać w pokoju, posiłki zróżnicowane i każdy może coś dla siebie wybrać
Duży plus hotelu to to, że jest zaraz przy plaży, która jest czysta, bo co chwila sprzątana i niedaleko jest do centrum miasta i do pięknej promenady
Smaczne jedzenie, duży wybór owoców i warzyw. Blisko plaża i piękna, nadmorska promenada. Polecam.
Miła obsługa, wieczory przy muzyce na żywo.
Słaby Internet....
Hotell zgodnie z oczekiwaniami adekwatny do ceny pokoje czyste codziennie sprzątane. Jedzenie smaczne trochę monotonne obsługa miła. Największy atut to super lokalizacja. polecamy wycieczki z rezydentem Markiem
Położenie plaża przy hotelu czystość pokoi
brak materacy na łóżkach przy plaży
pokoje małe brak wyposażenia nie polecam tego hotelu
Hotel z lat 70 źle wyposażony
Jedzenie codziennie to samo brak wyboru ocena na2
Hotel przyjemny z dobrym jedeniem. Ale niestety mało dostosowany dla rodzin z dziećmi my bylismy z dwója dzieci 4 i 2 lata. Pokoje na półpiętrach problem z wozkiem wszędzie trzeba było go nosić winda mała i również na półpiętrze. Niezbyt fajbe zejscie po nierównym chodniku do plaży ktora jest mała i jest na niej wiele leżaków, bardzo duzo Turkow( turczynek) palacych i rzucających kiepy gdzie popadnie nawet do wody. Zejście do wody lagodne ale z dużymi kamieniami. Basen głeboki i malutki na środku tarasu z 2 latkiem strach ze wpadnie wiec oczy do okoła głowy wszystkie animacje koło tego basenu. Co na plus Hotelu ze blisko morza blizko promenada z dala od halasu ale jednocześnie blisko wszędzie. Polecam wycieczkę z portu statkiem ;)