pobyt we wrześniu 2007r przez 14 dni "szukaliśmy" minusów na hotel Majesty Tuanę i biuro Itaka, ale niestety nie było się do czego doczepić-wszytko ekstra- dla Rodzin z dziećmi -super - dla młodych szukających wrażeń może być zbyt nudno na 14 dni. Polecam szczerze ten hotel i gwarantuję super wypoczynek.Hotel powyżej oczekiwań - znajdzie się tam wszytko czego dusza zapragnie.
wspaniała okolica ,uroczy hotel,miła atmosfera,animatorzy na 5,
1-piętrowe ładne budynki (park 1) w wielkim, pięknym ogrodzie dają poczucie kameralności, swobody, co ważne szczególnie dla rodzin z dziećmi.
Super hotel-przez 14 dni "szukalismy" haka na Majesty Tuanę -nie było do czego sie doczepić!!!Hotel powyżej oczekiwań, piękna zieleń, super jedzenie, ciepłe morze, duże basny , dla dzieci mini club, dla dorosłych animacje w amfiteatrze- wszytko to codziennie od wczesnego ranka do poznej nocy.Na terenie "miasteczka" bo tak mozna nazwać Majesty Tuana Club znajdziecie wszytko - od fryzjera, kosmetyczke, haman, po wypozyczalnie samochodów, szycie skór na zamowienie i bizuteria.Obsługa ekstra, super władają jezykiem rosyjskim. W hotelu wypoczywają w wiekszości bracia ze wschodu jest to duży plus, ponieważ obsługa wszytkich traktuje wg ich kryteriów.Jest zasada tam gdzie Rosjanie tam super wypoczynek zagwarantowany - Pamiętajcie Państwo , ze nikt nie będzie tak obsłuzony jak Rosjanie :-)Polecam bardzo ten hotel - my kupilismy oferte w styczniu i malo bylo opinii na temat tego hotelu.Mieliśmy szczęście , że tam spędziliśmy wakacje.
Super miejsce i hotel!!!
hotel sprawil bardzo dobre wrazenie juz na poczatku. Pozniej wcale nie bylo gorzej.
Resort sklada sie z 3 czesci, dlatego tez moge go polecic zarowno osobom aktywnym, jak i tym ktorzy potrzebuja spokoju.
Z rozrywek mozna korzystac, ale mozna takze spokojnie odpoczac. Chociazby lowiac ryby! (to bylo dla mnie zaskoczeniem, bo spotkalam sie z tym po raz pierwszy).
I jeszcze jedno zaskoczenie: w folderze reklamowym bylo zdjecie pokoju - zwykle zamieszcza sie zdjecia najlepszych pokoi. W tym przypadku byl to standard - w takich pokojach mieszkalismy.
Jedyna wada bylo to, iz wiele osob palilo papierosy. Mnie to niestety przeszkadza.
Ogolnie: chetnie pojade tam ponownie.
W sumie spedzilam cudowny tydzien
brzydki zapach w lazience chyba szamba za specjalna doplata w recepcji ok.50usd pokje blizej restauracji
Największy minus hotelu to Palenie PAPIEROSÓW, a można to robić praktycznie wszędzie w restauracji, barach na plaży czy basenie. Dramat, hotel z atrakcjami dla dzieci a wszędzie stoją popielniczki. Plaża żwirkowa - bez specjalnego obuwia bardzo ciężko wejść przy brzegu. Snak bar przy basenie to jakieś nieporozumienie frytki, hod dogi i hamburgery, czasem rzucili jakieś owoce. Jedzenie w restauracji dobre, bardzo urozmaicone. Hotel na dużej powierzchni, basen ok. Generalnie jestem mocną przeciwniczką palenia papierosów i nie polecam tego hotelu z tego względu.
Odwidziłam z mężem ten hotel we wrześniu 2012 roku. Hotel położony w pięknym ogrodzie, bardzo zadbanym, jest co podziwiać i gdzie spacerować. Basen super, leżaków bardzo dużo. Codziennie możliwość wypożyczenia czystych ręczników na plażę. Sama plaża szeroka, ale kamienista, drobny żwir. Duży pomost i wiele atrakcji - sporty wodne. Jedzenie pyszne!!! W dużej ilości i bardzo urozmaicone. Pokoje o różnym standardzie. Część odnowiona, ale nie można się spodziewać luksusów. Pokoje średnio urządzone, w starym stylu - lata 90te. Codziennie sprzątane, dość czysto. Wszystkie mankamenty zakwaterowania wynagrodził nam pięknie zadbany ogród, widoki i pyszna kuchnia. Warto plażą przejść się na prawo od hotelu na wzgórze skąd można podziwiać piękny zachód słońca. Sama okolica wokół hotelu baaaardzo spokojna. Brak sklepików, promenady itd. Do centrum dojazd autobusem lub dolmuszem jakieś 30-40min. Hotel polecam tym, którzy chcą odpocząć, zdala od głośnego miasta. Z każdym dniem obiekt zysiwał w naszych oczach. Ostatecznie wróciliśmy bardzo zadowoleni, chociaż pierwsze godziny pobytu mile nie wspominamy, rozczarował nas wygląd pokoju:). Obsługa hotelowa bardzo pomocna miło nastawiona do turystów z Polski. Ogólne hotel polecamy. Może nawet tam kiedyś wrócimy:)
Miejsce urocze, obsługa hotelowa doskonała, jedzenie urozmaicone. Niestety, mankamentem jest brak informacji ze strony biura na temat terminu odlotu samolotu - zostaliśmy powiadomieni o tym na 5 godzin przed odlotem, a nie jak przewiduje umowa - 24 godziny (bilety były wystawione na 1 dzień wcześniej). Ta sytuacja spowodowała, że urocze wakacje zakończyliśmy stresem i pozostał niesmak...
atutem tego hotelu są animatorzy, usmiechnieta, uczynna obsługa, piekna zadbana zieleń na terenie hotelowym, przykładajace sie do sprzątania pokojówki. Bylismy w Turcji trzeci raz, więc mamy porównanie z innymi hotelami. Turecka kuchnia to nie pierogi, ale radza sobie niźle z urozmaicaniem menu. Bogactwo owoców, warzyw. Słabą strona jest żwirowa plaża i niezbyt duże baseny(1000m kw i 2x260m kw). Polecam przyjmowanie na własna rękę preparatów typu Lacidozone - uniknęliśmy kolejny rok sensacji typu \"zemsta sułtana\".Na terenie spokojnie, polecam wybór pokoju w części club - trochę drożej ale łazienka bardzo przyzwoita, pokoje po remoncie. Część park nieodnowiona, połozona dalej od plaży.
Polecam ten hotel.Bardzo miła atmosfera, animatorzy na 5.Polecam spacery wzdłóż plaży.
Byłam w tym hotelu przez przypadek- docelowy hotel nie miał wolnych pokoi. Ale jestem zadowolona. Fantastyczne i bardzo urozmaicone jedzenie, choć restauracja ogromna i zawsze było pełno ludzi. Hotel pełne rozrywkowych Rosjan. Głośno, zaskoczeniem niestety przykrym było pianie kogutów o 6 rano, które razem z kurami swobodnie chodziły po trawie koło budynku. Byłam zakwaterowana w części Park 2,daleko od restauracji i plaży. Ale fajne baseny, bo były też głębokie(2 m). Pokój klitka, my mieliśmy 2 os. plus dostawka, która tak naprawdę była połączona z dużym łóżkiem. Przykry zapach w łazience- to fakt, zalatywało kanalizacją.Lokalnie ma on kategorię 4 i ma taki standard, to nie jest hotel 5 *. Bardzo bogaty program animacyjny. Zdziwiło mnie dawanie napoi na basenach w szklanych naczyniach. Plaża z kamieniami, bez obuwia nie da się wejść do wody, ale za to ładny pomost, z którego można bezpośrednio wskakiwać do morza.Basenów dużo i duże, ładne, zjeżdzalnie niskie, krótkie, czynne łącznie tylko 4 godz.- żadna atrakcja. Ogólne wrażenie dobre. Okolica beznadziejna, bo jej właściwie nie ma. Poza hotelem nie ma gdzie wyjść.Ale hotel zapewni napewno dużo atrakcji.
Byliśmy całą rodzinką w czerwcu 2008. Dzieci 3 i 13 lat. Wioska wakacyjna, super all, jedzenie i rozrywki. W hotelu bardzo czysto, pościel i ręczniki wymieniane codziennie. W pokojach cichutko, spaliśmy do dziesiątej, Panie sprzątające nie uciążliwe tak jak to w innych hotelach bywało. Pokoje w części park 1 trochę starsze, ale za to piękna roślinność. Warty polecenia.
Bardzo fajny hotel, jeżeli ktoś wybiera się z dzieckiem, jak i bez dzieci, cały dzień zorganizowane zajęcia, dyskoteki dla dzieci i dla dorosłych...no i to dla mnie był właściwie jedyny mankament - dyskoteki trwały do 3.00 a.m., a my mieszkaliśmy w głównej części (niedaleko od wszelkich udogodnień) i pomimo zamkniętych okien wcale nie było cicho. Do ośrodka przynależą jeszcze dwie części PARK 1 i PARK 2 i tamte miejsca zdecydowanie polecam dla rodzin z małymi dziećmi - od głównej części trochę dalej, ale za to cisza i spokój.
Duże i przyjemne pokoje, przemiła obsługa, ale uwaga - kiedy przyjechaliśmy do hotelu, pan w recepcji powiedział nam, że jeżeli chcemy być zakwaterowani w pobliżu plaży i basenów-musimy dopłacić 50 $. Dopłaciliśmy tą kwotę, ale następnego dnia przekazaliśmy taką informację na spotkaniu rezydentce. Po jej interwencji zwrócono nam pieniądze tłumacząc się błędnym odczytaniem vouchera (w przypadku 3 rodzin, które przyjechały z nami również). Nie dojdziemy pewnie, gdzie leży prawda, ale piszę tak ku przestrodze, gdyby komuś przytrafiła się podobna sytuacja.
Ale jeszcze raz gorąco polecam ten hotel.
Bardzo dobry program animacyjny, urozmaicone atrakcje. Jedyny duży minus to morze - naprawdę nie ma się czym zachwycać, ale tak jest w całej Turcji. Hotelu nie polecam balangowiczom lubiącym łazić po okolicznych klubach - ich tam po prostu nie ma. Dookoła wieś. Sam kompleks hotelowy bardzo dobrze wyposażony, duży - na miejscu moc atrakcji. Fajna, urozmaicona kuchnia. Należy pamiętać, że Turcja jest opanowana przez d. ZSRR, jeżeli komuś to nie przeszkadza to można jechać.
niesamowite wakacje,super super,super.....wszystko tak jak trzeba ....animacje na najwyzszym poziomie...obsluga takze.. ..jedzenie super(codziennie cos innego)...hotel polozony na rozleglym terenie.ale jest bardzo kameralnie i animatorzy wszystkich znaja po imieniu....swietnie organizuja czas...........noi muzyka...jeszcze dlugo pozostaje w pamieci.....polecam dla wszystkich .......znam wiele osob ktore byly na wakacjach w turcji w hotelach 5* i przyjechaly bez entuzjazmu...........po pobycie w tym hotelu turcja na dlugo zostaje w pamieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo duzy kompleks hotetowy ( 3 części Tuna Club, Tuana Park 1 i Park 2 ), ładny egotyczny ogród, zadbany.
Bogata oferta aktywnego wypoczynku w cenie.
Baseny duże - w kazdej cz. oddzielny duzy basen, 3 - brodziki dla dzieci, odrebny miniaqapark.
Pokoje ( w cz Park - standartowe bardzo buże), sprzatane codziennie, klimatyzacja indywidualna
Jedzie bardzo dobre, szeroki wybór w wielu miejcsach poza restauracją główną.
Bar w basenie /taki mały luksus/ (napoje podawane w bezpiecznych plastikowych kubkach - niestety turyści nie zawsze rozumieją dlaczego akurat tam muszą być plastiki, więc próbują omijać ten wymóg).
Ogólnie - ofertę hotelu i biura (Itaka) w całości oceniam nawet jako luksusową.
w czasie główych posiłków może serwis kelnerski miał niewielkie potknięcia ( niedługie oczekiwanie na stolik)
Polecam dla rodzin z dziećmi i nie tylko.
Niczego nie brakuje, pełen relaks.Jedzenia dużo i bardzo smaczne.Opinie internetowe adekwatne do rzeczywistości.
Pobyt w tym hotelu to czysta przyjemnośc i pełen relaks. Polecam go osobom ceniącym komfort wypoczynku. Jedzenie przepyszne. Obsługa niezwykle miła. Piękny widok z plaży.Hotel rzeczywiście położony jest "daleko od szosy", jednak poziom irozrywek i ilośc atrakcji powoduje, że niezbyt chętnie hotel się opuszcza. Hotel doskonały dla rodzin z dziecmi.