Tsokkos Paradise Village

Miła obsługa,pomocne Panie w recepcji. Ogólne wrażenia dobre,zdjęcia hotelu oddają rzeczywistość.

Z zewnątrz hotel prezentuje się ładnie , pokój w którym byliśmy to trochę PRL . Pokój mieliśmy w jednym z ostatnich bloków blisko autostrady i mocno dało się słyszeć jeżdżące samochody przy otwarty oknie.

Pokoje mają swoje lata co widać po niedziałającej elektronice i farbie spadającej ze ścian. Jako miejsce tylko do spania spełniło sflwoja funkcje. Wifi działa jedynie bliżej głównego budynku. Jedzenie bardzo dobre. Ogromny minus za dodatkowe opłaty za napoje do kolacji. Praktyka dla mnie godna pogardy.

Hotel wspaniały świetna lokalizacja bardzo czysto

Pokój mógłby być bardziej nowoczesny, ale pobyt ogólnie oceniam doskonale. Codziennie pokoje były sprzątane. Było czysto i schludnie.

Nazwa  Tsokkos Paradise Village
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Ayia Napa
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, tenis, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Wyświetlono 53 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sylwia

Zalety

Czysty hotel,spokojnie,zadbany teren,blisko plaży

Wady

Monotonne jedzenie. Dzień w dzień to samo. Przez tydzień pobytu,owszem można wybrać codziennie coś innego, ale po 3 dniach patrzenia na to samo,nie chce się iść nawet na stołówkę . Brakowało mi regionalnych potraw,żeby spróbować codziennie coś innego,a np śniadania nastawione typowo po angielsku( jajka,becon,fasolka,tosty🫣). Ogólnie tragedii nie było,głodni nie chodziliśmy :)

Wojciech

Zalety

Ładny basen ,darmowe leżaki, miła obsługa, sprzątanie pokoi codziennie, wymieniane ręczniki. Do najbliższej plaży landa 5 minut, super. Plaża czysta i w tym czasie tj przełom wrzesień październik morze ciepłe pogoda super rekompensuje wady hotelu.

Wady

Folia w wannie w czasie prysznica klei się do kąpiącego , uchwyty na ręcznik urwane, mycie i sprzątanie posadzki na stołówce po otwarciu w czasie śniadania.

Zalety

Dobre jedzenie.

Wady

Płacenie za napoje do kolacji to jest żenada.

Hotel wspaniały świetna lokalizacja bardzo czysto

Oskar

Zalety

Jedzenie było super.

Wady

Głośna klimatyzacja i staromodny wystrój pokoju.

Anita

1. Hotel. ten hotel to super fajne domki które składają się z 4 pokoi w każdym albo wnęka z łóżkiem albo duży pokój z przesuwanymi drzwiami i aneksem kuchennym. Meble trochę PR , łazienka wystarczająca,duże wygodne łóżko i rozkładana kanapa.Klimatyzacja stara i głośno chodziła swoje lata ma już za sobą ewidentnie do wymiany,blisko morze przejście tylko przez ulicę kawałek do miasta ale przystanek 100 metrów bilet 1.5 euro lub taxi 15 euro 2.Basen duży i mały brodzik dla dzieci od 10cm do 45cm częściowo zacieniony leżaków dużo brak zjeżdżalni 3.Jedzenie jak na 3 gwiazdki -śniadania (wędlina parówki sery, jajka, fasolka bekon , naleśniki płatki owoce banany śliwki arbuzy melony ) -obiad i kolacja podobne tylko na kolację był większy wybór ( frytki ziemniaki gotowane opiekane kurczak na różne sposoby grillowany pieczony itd gulasz mięsny makarony różne, -Desery ( galaretki, bułeczki słodkie ciasta różne i super sernik nie było tego dużo do wyboru 4-5 Miało być menu dla dzieci można powiedzieć że nie zawsze i strasznie słabe marketowe kotleciki z kurczaka ... -Drinki duży wybór nie żałują alkoholu dla mnie trochę za słodkie. -Obsługa bardzo miła i pomocna 4 Rozrywka zajęcia sportowe na basenie,bingo, wieczory z muzyką na żywo i codziennie o 20.30 mini disco dla dzieci tylko że codziennie to samo te same piosenki dla dzieci ... 5.Rezydent pan Tomek bardzo pomocny.Jesli chodzi o ogólna jakość to spoko ale w zależności do ceny to więcej niż 2,5-3 tys nie jest warta wycieczka

Zalety

Otoczenie hotelu piękny ogród

Wady

Stare meble w pokojach i klimatyzacja do wymiany

Patrycja

Jedzenie nie bylo smaczne, sam hotel dla malo wymagajacych okej, stary - po pokojach widac wiekowosc ale codziennie sprzatany

Zalety

Codzienne sprzatanie

Edyta

Ogólne wrażenie pozytywne. Jedzenie dobre, w okolicy piękne plaże hotel z dala od zgiełku co nam odpowiadało. Pokój bez fajerwerek ale codziennie wysprzątany. Szczerze mówiąc po przeczytaniu opinii na temat pokoi byłam pozytywnie zaskoczona. Hotel godny polecenia dla osób dorosłych i mniejszych dzieci. Animacje bardzo słabe praktycznie żadne dla nastolatków nudy.

Zalety

Położenie.

Wady

Animacje

Jarek

Bardzo dobra lokalizacja. Do plaży wystarczy przejść przez uliczkę. Blisko sklepy i restauracje.

Zalety

Ładny ogród, dużo zieleni

Wady

Pokoje totalny PRL. Praca pani sprzątającej ogranicza się do przetarcia podłogi i wymiany ręczników.

Waldemar

Byliśmy w tym hotelu trzeci raz. Hotel bardzo fajny dla rodzin jak i par. W srodku basen a w około budynki hotelu z dużymi apartamentami. Śniadania typowo angielskie każdego dnia to samo. Kolacja zróżnicowana. Animacje i potańcówki prawie każdego wieczoru. Codzie pokoje są sprzątane i ścielone łóżka. Wrócimy do niego napewno nie raz

Zalety

Świetna lokalizacja . Bardzo blisko do plaźy miejskiej Landa oraz 15min spacerkiem do Nissi. Przed hotelem przystanki autobusowe.

Wady

Brakowało polskich akcentów - czyli jakieś polskie piosenki na wieczorkach. Moźe jakieś polskie dania - tym bardziej że Polaków było bardzo buźo.

Michał

Hotel za tę cenę naprawdę przyzwoity. Korzystaliśmy ze studio z balkonem. Podróż 2+2. W hotelu czysto i na bieżąco sprzątane. Blisko bardzo ładna plaża a na miejscu bardzo fajny basen. Jeżeli ktoś planuje podróż z dzieckiem to baseny zdecydowanie na plus o nie regularnym kształcie i brodzik. Przy basenach dużo leżaków nigdy nie brakowało. Jedzenie ok jak w większości hoteli śniadania dość monotonne ale jest dużo produktów więc każdy znajdzie coś dla siebie. Miła obsługa i zawsze pomocny personel. Na plus parking gdzie można zostawić auto z wypożyczalni. Hotel organizuje również rozrywki wieczorami, oraz aerobik w basenie w ciągu dnia są korty, boisko do siatkówki. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z wyjazdu. Bardzo dobra baza wypadowa w rozsądnej cenie. Super plaże w okolicy.

Zalety

Basen Blisko ładna plaża, również nie daleko do Nissi beach Czystość Obsługa Parking Cena/ dostępność Klimatyzacja

Wady

Jak za tę cenę brak

Gabriela

Bardzo przyjemne studio z wygodnym łóżkiem, nasze miało balkon więc super na plus, jest kuchenka indukcyjna, przemiła obsługa codziennie dokładnie posprzątane pokoje i wymienione ręczniki, basen również super i jedzenie też w porządku :)

Zalety

basen, obsługa

Wady

napoje i wyposażenie aneksu kuchennego

Iwona

Pobyt bardzo udany. Było trochę niedociągnięć, ale za tę cenę można przymknąć oko, bo nie były aż tak istotne. Świetna lokalizacja, blisko 3 pięknych plaż, w okolicy też sklepy i restauracje. Pokoje duże, ale wymagają odświeżenia. Trochę uciążliwe skrzypiące łóżka. Ładny, zadbany ogród. Duży basen, fajny brodzik, częściowo zadaszony. Jedzenie smaczne, śniadania nieco monotonne i mało warzyw. Jak dla mnie za późno obiadokolacje (18.30) I animacje, zwłaszcza te dla dzieci (20.30). Ukryty koszt w postaci płatnych napojów do obiadokolacji. Ogólnie za tę cenę polecam.

Zalety

Dobra lokalizacja, ładny basen i otoczenie wokół domków, fajne domki, a nie moloch, miła obsługa, duży brodzik, duże pokoje z aneksem kuchennym

Wady

Zbyt późna godzina obiadokolacji i animacji, skrzypiące łóżka.

Andrzej

Spokojna okolica, zadbany ogród, przestronne pokoje i pojemne szafy, duży stół i wygodne krzesła, łazienka z wanną, niektóre meble wykazują ślady czasu (kanapa wysiedziana , lodówka podrdzewiała, klima owinięta taśmą, ale darmowa:). Łóżko bardzo wygodne i duże. Blizutko do pięknej piaszczystej plaży miejskiej z tanimi łózkami do opalania (1 szt 2,50 euro)

Zalety

Dużo miejsca w pokojach, wydzielona osobna sypialnia i pokój wypoczynkowy z aneksem kuchennym, pomieszczenia codziennie sprzatane (dość pobieżnie) i wymieniane ręczniki. Jedzenie obfite i bardzo smaczne urozmaicone kolacje.

Wady

Niektóre sprzęty i meble nadmiernie zużyte

Marzena

Nasz pokój miał wszystko czego potrzeba na wakacjach!

Zalety

Dostęp do basenu oraz obłędnie smaczne i urozmaicone jedzenie!!!

Wady

Nie mam

Pobyt udany, ośrodek ok, strefa basenowa, ogrodowa i bungalowy zadbane z zewnątrz, jeżeli chodzi o wnętrza apartamentów to raczej słabo Obsługa bardzo miła i pomocna Jedzenie smaczne,

Zalety

Hotel położony na uboczu, w dosyć spokojnej okolicy, do centrum spacerkiem ok 30 minut, w pobliżu przystanek autobusowy, więc można podjechać, cena biletu 1,5 euro w dzień, i nocna taryfa 2,50 euro. Dla większej grupy opłaca się wziąc taxi (fajne limuzyny 8 osobowe- kierowca kasował po dwa euro od osoby za kurs, z hotelu do portu zapłaciliśmy za 6-osobową grupę 12 euro. hotel zdecydowanie dla rodzin z dziećmi , spokojny, raczej kameralny przynajmniej w tym terminie w którym spędzaliśmy urlop.

Wady

z zewnątrz ok, ale stan samych apartamentów średni, sprzęty przestarzałe, wnętrza wymagają odnowienia, łazienki również przestarzałe , ze starą armaturą. Jeżeli nastawiamy się na zwiedzanie i plażowanie to ok, bo nie spędzaliśmy dużo czasu w apartamentach, ale dla osób które mają większe oczekiwania nie polecę , Co prawda pomieszczenia były sprzątane codziennie ,ale nie do końca dokładnie, cena za pobyt nie była wysoka, adekwatna do standardu

Lokalizacja hotelu genialna. Blisko to pięknych plaż. Jedzenie smaczne. Basen duży i czysty. Pokoje ok ale fazę świetnosci mają już za sobą. Personel kiły i pomocny.

Zalety

Blisko do plaż W pobliżu sklepiki Smaczne jedzenie Miły personel

Wady

Pokoje wymagają remontu Entertainment na niskim poziomie

5.7

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel muszę ocenić w dwojako sposób. Teren wokół hotelu ładny, baseny fajne, jedzenie bardzo dobre.pokój jednak to kpina. Brud, wanna zardzewiała, mrówki i inne insekty w pokoju. Klimatyzacja sklejona na taśmę klejącą.

Wady

Pokoje, brud

Aleksandra

Pobyt - Kwiecień 2024

To był nasz pierwszy rodzinny wyjazd z córeczką która ma 1,5 roku. Hotel i umiejscowienie idealne dla naszej rodziny. Obsługa bardzo miła i uprzejma, zarówno w recepcji, w restauracji jak i Panie pokojowe. Pokój przestronny o powierzchni około 30 metrów. Mieliśmy łóżko małżeńskie z jednym materacem, całe szczęście że nie dwa złączone, które lubią się rozjeżdżać, ze względu na dziecko które czasem śpi z nami. Dla dziecka było łóżeczko turystyczne. W łazience standardowo kosmetyki, oczywiście uzupełniane. Sprzątanie i wymiana ręczników było codziennie. Pokój mieliśmy na parterze, cudowne rozwiązanie ze względu na córeczkę i wózek, z pokoju mogliśmy wyjść przez przesuwane okno na taras. Cały kompleks hotelowy to dość spory obszar, pokój mieliśmy w spokojnym miejscu, nie przy samym basenie. Basen bardzo zadbany, leżaki myślę że warto wymienić na nowsze. Cały kompleks nie jest najnowszy, po remoncie na pewno robiłby ogromne wrażenie. Posiłki serwowane były na zewnątrz pod zadaszeniem na tarasie restauracji. Mieliśmy opcje z obiadokolacja. Duży wybór posiłków, każdy znajdzie coś dla siebie. Córeczka zadowolona, miała też w czym wybierać, od owsianki, tostów z dżemem, przez naleśniki po jajecznicę. Dużo by wymieniać. Mimo niskiego sezonu w kwietniu, było bardzo dużo polskich turystów i w hotelu odbywały się wieczorne animacje, zabawy dla dzieciaków oraz otwarty bar do późnej nocy. Hotel w genialnym miejscu, blisko na plażę Landa dosłownie 5 minut. Mała skromna plaża bez tłumów ale przepiękna. Kawałek dalej około 10-15 minut spacerem plaża Makronissos, która robi wrażenie i oczywiście z drugiej strony plaża Nissi, obowiązkowy punkt wycieczki. Polecam zachód słońca na tej plaży. Obok hotelu jest przystanek autobusowy, w stronę Cape Greco jeździ autobus 101 co 20 minut, powrotny jest o numerze 102. Kierowcy super i bardzo mili. To bardzo fajny punkt wypadowy dla zwiedzających. W autobusie powinno się złożyć wózek, natomiast ze śpiącym dzieckiem nikt nie robił nam problemu, wręcz przeciwnie. Kompleksy hotelowe przy samej plaży robią ogromne wrażenie i warto nadmienić że nie są one odseparowane czy odgrodzone, raczej dostępne do przejścia nawet z wózkiem. Podsumowując jesteśmy zadowoleni z pobytu. Jedynym minusem dla nas była choroba dziecka. Mając dobre ubezpieczenie, pediatra był w pokoju w ciągu 2 godzin od telefonu, do tego Pani pediatra jest Polką. Bardzo fajna Pani. Polecamy kompleks i pobyt w tym hotelu, mamy nadzieję że jeszcze wrócimy.

Zalety

Obsługa, umiejscowienie, piękne plaże w pobliżu, zadbany basen, sprzątanie codzienne, duży wybór posiłków.

Wady

Leżaki do wymiany, remont i odnowienie hotelu.

Stanisław

Pobyt - Kwiecień 2024

Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu. Czysto, dobre jedzenie ,duży wybór, miły personel.

Zalety

Dobre położenie, blisko do plaży, woda czyściutka, plaża czysta, warunki do pływania dla dorosłych i dzieci do zabawy. Teren hotelu też czysty, duży basen. Kameralne domowe warunki.

Wady

Hotel na dzień dobry zaliczył wpadkę, o 14 udostępniono nam pokój NIEPOSPRZĄTANY PO POPRZEDNICH GOŚCIACH. Nie rozumiem dlaczego Biuro promuje hotel z 4 gwiazdkami ???. Moim zdaniem on się do tej klasyfikacji w ogóle nie nadaje.

Tsokkos Paradise Village