Rozległy kompleks basenów lagunowych.
Hotel położony w pobliżu licznych tawern i sklepów z pamiątkami pozwalającymi odkryć cypryjską kulturę i gościnność.
Bogaty program hotelowych animacji dla dzieci i dorosłych.
Ok. 500 m do hotelu, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Hotel jest OK, chociaż przydałoby mu się odświeżenie. Wszystko jednak działa, jak należy. Może poza Wi-Fi, które nawet po opłaceniu (€20) co parę minut się zrywa.
Wygodne łózko, dobra pogoda. W pobliżu plaża i bardzo przyjemna nadmorska ścieżka spacerowa.
Niedosmażone sadzone, troszkę ciasnawo w pokoju.
Hotel z pięknym basenem, dobrze położony. Czystość: przez tydzień nikt nie zmienił pościeli, pokój sprzątany pobieżnie, Jedzenie: największą żenadą było podawanie napojów przez kelnerów do obiadu i kolacji. Klient czekał w nieskończoność na pojawienie się kogoś z obsługi a próba samodzielnego zamówienia napoju kończyła się fiaskiem. Codziennie denerwowała nas ta sytuacja. Obsługa która wcześniej nie reagowała na braki napojów wyrywała tarze podczas posiłku. Słowo "finisz" i już zdezorientowany gość nie ma talerza :) Drinki: tu miłe zaskoczenie-dobre, nie pożałowane,.
Czystość, obsługa przy posiłkach.
Hotel stary, ale sprzątany , jedzenie dobre ,pokoje sprzątane codziennie, blisko do plaży, ogólnie byliśmy zadowoleni
Hotel ładny, jedzenie dobre (trochę mało doprawione ale to kwestia gustu) pokoje czyste, blisko do centrum, blisko do plaży, lecz plaża nie daleko hotelu niestety mała ale 1,5 km dalej jest piękna plaża także nie ma źle, ogólnie byliśmy zadowoleni
blisko centrum blisko plaży czyste pokoje duże pokoje idealny dla rodzin
-mało animacji na terenie hotelu, lecz to co się dzieje na miescie rekompensuje to w w 100% -plaza przy hotelu malutka
Hotel ok- ma plusy i minusy. Dla mnie trochę za daleko od centrum i ładnych plaż, jednak kupiłam wycieczkę w dobrej cenie więc nie bolało wydanie kilku euro na autobus ;)
Piękny, duży, czysty basen. Obsługa w restauracji i obsługa animacji- wszyscy bardzo sympatyczni, uśmiechnięci i pomocni. Sprzątanie pokoi i wymiana ręczników codziennie. Różnorodne jedzenie, kolację tematyczne (tylko śniadania dość słabe)
Bardzo stare i śmierdzące meble w pokoju. Płatne WiFi Przy wymeldowaniu o godz. 12 obcinają opaski all inclusive pomimo wieczornego lotu.. pierwszy raz się z tym spotkałam. Jest to bardzo nie fair tym bardziej że pierwszego dnia przylecieliśmy w nocy i ominęły nas wszystkie posiłki, a w ostatnim dniu po wymeldowaniu każą płacić za jedzenie.
Bardzo dobry hotel,wyżywienie dobre urozmaicone,czysto Bardzo, obsługa miła i przyjazna
Wystarczająca ilość leżaków przy basenie.
Brak wodzireja i tańców dla doroslych
Bardzo fajny hotel. Miła obsługa, czysto , jedzenie bardzo dobre :)
Blisko morza, super basen.
Bardzo przyjemny hotel. Obsługa, jedzenie i atmosfera .
Dobra lokalizacja oraz jedzenie
Hotel w porządku- czysto - ale jak to w Grecji karalucha można spotkać. Uważany przez Brytyjczyków za swoją kolonie ale można z nimi wytrzymać. Przemiła obsługa. Jak ktoś wyjdzie głodny to już jego sprawa i niech idzie do knajpy obok na to samo co podają w hotelu.
Basen. Blisko do plaży. Dobre miejsce wypadowe i do odpoczynku.
Właściwie beż wad.
Hotel nie posiadał nawet nad wejściem głównym jego nazwy. Pokoje małe i słabo sprzątane.
Duży basen.
Menu i animacje z nastawieniem dla klientów z Anglii. Kuchnia regionalna bardzo rzadko podawana i mocno odbiegająca od oryginału. Ogólnie menu bardzo monotonne. Serwis sprzątający bardzo widoczny w negatywnym znaczeniu. Często wręcz nie można było pojechać winda, bo były zajęte przez obsługę. Korytarze hotelowe brudne z plamami na wygładzenie pokoje sprzątane tylko tam, gdzie widać. Bar - kawa z automatu, dodatki do kawy np. mieszadełka podane w kartonie po herbacie.
Hotel bardzo czysty. Pokoje sprzątane. Większość pracowników miła oprócz jednej Pani z recepcji która chyba stoi tam za karę. Jedzenie słabe 👎 nastawiają się na Anglików. W hotelu bardzo dużo Anglików , sama lokalizacja daleko od lotniska, transfer 2h bo wysiadałam ostatnia. Jeśli chodzi k najbliższą plażę to 5min pieszo. Jeśli chodzi o wakacje w niskim budżecie to ten hotel jak najbardziej. Jeśli jednak chcecie pozwiedzać to albo aotibis za 1.5€ albo bolt (bardzo drogi) i wypożyczenie auta 55€ doba
Czysto
Jedzenie nie bardzo. Jadłyśmy bułki , frytki i warzywa :)
Właśnie jesteśmy w hotelu, pogoda dopisuje jak na maj .Nie należymy do ludzi wymagajacych. Ale tak złego jedzenia to dawno nie jedliśmy w hotelu! naprawę trzeba szukać żeby coś zjeść. Większość dań zimna , brak wyboru , śniadania bardzo skromne , nieświeży chleb , lunch to samo i obiad również wszystkie dania są zimne i suche , kawa z ekspresu nie do wypicia. Barmani odnoszę wrażenie że pracują za karę. Menadżer restauracji to starszy człowiek który napewno nie zachęca do zjedzenia miło obiadu brak uśmiechu chyba też jest tam za karę. Wszędzie daleko z hotelu. My już naprawdę nie wrócimy do tego hotelu.I szczerzę odradzam są duże lepsze hotele 4 gwiazdkowe na Cyprze.
Teren hotelu przestronny , dużo leżaków, muzyka przy basenie, drinki OK.
Byliśmy w hotelu w październiku, jesteśmy zadowoleni, poza sezonem, bez tłumów na basenie, cały czas animacje, jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Dobra baza wypadowa do zwiedzania okolicy - w pobliżu wypożyczalnie quadów itp. Pogoda dopisała, polecam.
Lokalizacja, jedzenie, obsługa.
Nie znalazłem.
Czystość w pokoju ok. Byliśmy z dzieckiem i łóżeczko było przygotowane, jednak bez pościeli. Jedzenie słabe, pod Anglików. Jedynie ryby były pyszne. Basen czysty, duży. Obsługa miła. Odległość hotelu od plaży nie duża. Można na spokojnie spacerem się przejść. Blisko wypożyczalnia kładów itp.
Pokoje ładne , codziennie sprzątane , miła obsługa , jedzenie dobre, wiec nie ma co narzekać😊
Spacerkiem można dojść do pobliskiego kurortu , ładnych płaz i autobusów , które kursują co 10 min i zawiozą nas na piękne plaże
Płatne WI-FI 24€ za dobe skandal w dzisiejszych czasach
Właśnie jestem w hotelu hotel świetny obsługa bardzo miła, mogliśmy skorzystać ze stołówki mimo wcześniejszego przyjazdu. Jedzenie świeże na każdy dzień kolacja o innniej tematyce kulinarnej. Na każdy dzień zaplanowana wieczorna animacja dla dorosłych tzn. Muzyka za żywo, karaoke, dyskoteka, instrumenty, pokaż ogni. Do plaży dosłownie 5 minut, Pokoje czyste codziennie sprzątane i dość nowoczesne. Generalnie Hotel ma także świetną lokalizację wypadową. Jesteśmy mile zaskoczeni. POLECAM
Wieczone drinki w szkle. Co jest bardzo na + bo najczęściej są w plastiku. Uśmiechnięta obsługa.
Jak dla mnie bez wad.
Polecam hotel. Czysto, plaża blisko. Spory basen i dużo leżaków. Jedzenie dobre zazwyczaj, kuchnia typowa dla takich hoteli, tzn. szwedzki stół. Bardzo dobre śniadania.
Czystość, uprzejmość obsługi, basen, lokalizacja.
Niezbyt atrakcyjne animacje, dodatkowo płatne wi-fi (24 euro za tydzień).
Polecam, czysto, miły personel, pyszne jedzenie. .
-blisko plaży -blisko przystanek autobusowy -czysto
WSPANIALE WAKACJE HOTEL CZYSTY MILA OBSLUGA JEDZENIE SMACZNE DOBRA LOKALIZACJA
WSPANIALA OBSLUGA
NIE MA
Hotel oceniam bardzo średnio Napewno drugi raz tam nie pojadę 🙋🏼♀️
Duży basen , kolacje tematyczne , miła obsługa Piękne plaże ,
Zimna woda w basenie , monotonne śniadania pokoje w średnim stanie , brudno i niechlujnie .