Kameralny, rodzinnie prowadzony hotel z wypożyczalnią samochodów, rowerów i skuterów
Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Było cudownie! Hotel kameralny, ale bardzo czysty.
Pobyt mogę opisać bardzo pozytywnie. Sam Hotel jest mały usytuowany w 3 budynkach ze świetnym basenem. Nie mieliśmy problemu aby znaleźć miejsce na leżakach, które były usytuowane w kilku miejscach ( pod parasolami, pod drzewami ze świeżymi owocami, pod zadaszeniem no i oczywiście na pełnym słońcu). Pokój hotelowy superior w bardzo fajnym standardzie- duże łóżko, klimatyzacja, prysznic, sporych rozmiarów balkon z widokiem na część rozrywkową. Sama lokalizacja jest dużym plusem- blisko przystanek komunikacji miejskiej, sklepik oddalony ok 200 m od hotelu, plaża ok 800 metrów, centrum 10 minut spacerkiem. Jedzenie w formie bufetu ( śniadanie, obiad, przekąski, kolacja) z bardzo dużą różnorodnością dań.
-Kameralność- dzięki temu nie trzeba było tłoczyć się i co chwilę obcować z innymi gośćmi. Duża życzliwość personelu, który codziennie witał nas z uśmiechem na twarzy. -Wi-fi na terenie całego obiektu o bardzo dobrej jakości. - codzienne sprzątanie pokoi - bardzo czysty obiekt wewnątrz jak i na zewnątrz - lokalizacja- dobra baza wypadowa
Nie znalazłem nic co by mogło wpłynąć na negatywny odbiór
W holu brakuje telewizora i klimatyzacji.Z obsługi w postaci starszej pary w recepcji-jedynie starsza Pani jest bardziej operatywna,a starszy Pan tak średnio.Przekaski mogły by zostawać dłużej do dyspozycji,a posiłki są zbyt wcześnie.W ogólnym jednak rozrachunku hotel ocenia pozytywnie.
Bogate menu w restauracji,programy rozrywkowe ,miła obsługa,porzadek
Jak wyzej-w opini o hotelu
Pobyt w hotelu bardzo udany. Pokój superior ładny. Hotel udostępnia ręczniki plażowe i parasole za darmo. (W internecie są inne informacje) Cała obsługa hotelu miła i pomocna. Bufet mały, ale podają bardzo dobre jedzenie. Polecam!
Bardzo dobra lokalizacja do zwiedzania wyspy. Nowoczesny basen
Arbuz jedynie na kolację. Przy upałach powinien być dostępny cały dzień. Przydałaby się klimatyzacja w restauracji.
Mój pobyt 31.05-08.06.24 Hotel całkiem przyzwoity, nieduży, czysty, zadbany, pokoje malutkie ale wszystko jest co potrzeba, sprzatane codziennie, wymieniane reczniki, klimatyzacja niestety dodatkowo platna 5€/doba, a sa drastyczne upały 35°C w cieniu, właściciele to starsi panstwo i cała reszta greckiej rodziny calkiem przyjemni, ale ciężko coś u nich wyprosić, basen dość mały, czynny tylko od 9 - 18:3 (bardzo tego pilnuja, potrafia wyprosic jak ktoś przegapi godzine, porażka) jak jest pełne obłożenie a aktualne już jest, to dosyć ciasno i jeszcz małe dzieci, bardzo to uciążliwe, brak cienia jedynie kilka parasoli, leżaków starcza dla każdego (reczniki basenowe dostepne przy recepcji bez opłaty), jest jakuzi ale przez cały pobyt ani razu nie bylo włączone, restauracja niestety jedna i na stolik trzeba czekać na kazdym posiłku. All-inclusive wyglada tak że 7:3-10 śniadanie, 13-14:3 obiad, 19-21 kolacja i szef kuchni bardzo przestrzega tych godzin i nie pozwala wcześniej nawet minutę sie pojawić, jak masz jakąś wycieczke nie dostaniesz prowiantu , trzeba sobie zakupić w okolicznych sklepikach, w ramach all jest tylko 2 drinki , piwo i wino i to do 21:3, potem płatne, wifi hula w całym hotelu, do plaży dość blisko w lini prostej 900m , trzeba przejść przez inny hotel, plaża piaszczysta nie potrzeba butów, niestety 2 leżaki i parasol to koszt 20€/doba, dosyć szybki transfer z lotniska ok 20 min, misteczko Farilaki wzdłuż plaży czyli ok 900m żyje nocnym życiem jest gdzie się zabawić, zrobić zakupy i zjeść.
Czystość Miła atmosfera Mała powierzchnia hotelu , przez co wszędzie blisko
Basen 9-18:3 gdzie milo by było o 20 sie schłodzić Strasznie monotonne jedzenie, niby duży wybór ale..., praktycznie co nie zejdzie na śniadanie lub obiad , podawane jest w przeksztalconej formie na kolejny posiłek Platna klimatyzacja 5€/doba, gdzie na dworze drakońskie upały 35°C
Polecam ten hotel i warto wziać superior bo jest w odnowionej części budynku.Hotel ma 3.5 gwiazdki a jeet lepszy niz nie jedna 4 w Grecji w której byłem.
-lokalizacja po srodku Rodos-Lindos, blisko najładniejszych plaż na Rodos autem 10 min, spacerkiem 10 min rownie ładna Faliriaki Beach -smaczne urozmaicone jedzenie -miła obsluga -ręczniki basenowe -parasole na plażę
-cieńkie ściany budynku, slychac Anglików:)
Rewelacyjny, kameralny hotel. Właściciele przesympatyczni, każdego dnia witający się pytając, czy wszystko u Was w porządku!:) Jedzenie pyszne, zawsze świeże - codziennie ogromny wybór dań, owoców i deserów (jak wegetarianka codziennie również jadłam pysznie! 😊) Dodatkowo płatne drinki - przygotowywane przed Dimitrisa - niezapomniane! - to najfajniejszy barman pod Słońcem- sami to przyznacie. Alkohole w ofercie all inclusive również ok! Pokoje codziennie sprzątane, czyste, widać że świeżo po remoncie w wysokim standardzie. Duża ilość leżaków przy basenie do dyspozycji gości. Z całego serca polecam w imieniu swoim i całej rodziny! Z pewnością wrócimy jeszcze do tego hotelu z ogromna radością!!!☺️🤗
Właśnie wróciłam z rodziną z tego hotelu.Jednym z powodów wyboru Tsampiki była duża liczba dobrych opinii klientów .Niestety jestem bardzo rozczarowana..Wykupiliśmy pobyt na 8 dni z opcją all inclusive.Po przyjeździe do hotelu o godz 7.30 rano oznajmiono nam ze jeśli chcemy zjeść śniadanie musimy je sobie kupić 5 euro od osoby.To samo w ostatnim dniu wymeldowanie z pokoju o 11.00 i nic się nie należy ,a jeśli chcemy korzystać z posiłków i napoi to trzeba zapłacić 15 euro od osoby.SKANDAL!!! jeszcze nigdy nie spotkałam się z czymś takim.Oprócz tego w czasie pobytu Polacy noszą opaski all inclusive w innym kolorze niż goście z innych krajów .Różnica jest taka , ze my mieliśmy do wyboru dwa rodzaje drinków a pozostali wszystko co chcą .Szkoda ,ze nikt w biurze podróży o tym nie wspomniał .To jest jakaś kpina.Wiem ,ze jest to hotel 3* ale i takim jakieś procedury obowiązują .NIE POLECAM!!!
Dobre położenie .
Nigdy więcej!!!
Hotel godny polecenia. Pokoje czyste, jedzenie bardzo dobre. Właściciele przemili, spokój i cisza idealny dla osób szukających odpoczynku. Do plaży około 10 min spacerkiem. Goście to przede wszystkim Polacy i Anglicy. Obok dobrze zaplopatrzony sklep, bardzo dobre miejsce do zwiedzania wyspy. Polecam wypożyczenie auta na kilka dni.
Czystość i podejście obsługi do Gości.
Typowy hotel w greckim stylu, ładny pokój po remoncie, bardzo pomocna i miła obsługa. Sami przynieśli dodatkowe koce przy okazji zimniejszej nocy :) Dość zróżnicowane i smaczne wyżywienie, niczego nie zabrakło. Dobre położenie, wszystko w zasięgu kilku kroczków. Ponad przeciętny w porównaniu do innych 3-gwiazdkowych grackich hoteli. Polecamy
Wyżywienie, wyremontowane pokoje, obsługa.
Hałaśliwi pijani goście, hałas niesie się po korytarzu
Hotel kameralny,prowadzony przez bardzo miłą grecką rodzinę.Pokoje sprzątane każdego dnia,jedzenie bardzo dobre-więcej niz w ofercie na stronie biura.Plaza spacerkiem ok 10min. Jestem bardzo zadowolona z pobytu i zachęcam do wybrania tego hotelu.
Czystość/brak głośnej muzyki/nienachalne animacje w ciągu dnia/usmiechnieta i bardzo mila obsluga nastawiona na komfort swoich gosci
Tak na prawdę to nie do końca polecę ten hotel. Zdaję sobie sprawę , że wybraliśmy trzygwiazdkowy , no i był. Pokój z dopłatą - powiedzmy , że mógł być. Czystość w basenie pozostawiała wiele do życzenia . Do plaży, po rozgrzanym betonie, na prawdę daleko, aczkolwiek plaża piękna . No to tyle narzekania . Obsługa wspaniała, jedzenie dobre.
brudny basen, bardzo daleko do morza
Hotel przyjemny. Sprzątany każdego dnia. Daleko do morza. Na basenie leżaki w większości bez regulacji. Restauracja bez klimatyzacji. Jedzenie monotonne. Właściciele w trakcie pobytu zmienili zasady wyżywienia po wymeldowaniu. Miało być pełne wyżywienie do końca dnia po wymeldowaniu dla gosci, którzy byli na całodziennych wycieczkach fakultatywnych. Okazało się jednak inaczej. Czekaliśmy do 21 szej godziny a kolację musieliśmy sobie kupić. Obsługa miła poza ludźmi na recepcji-chyba właściciele.
Czysty i ładny basen
Monotonne jedzenie, leżaki na basenie bez regulacji, daleko do plaży
Pobyt w tym hotelu oceniam dobrze hotel kameralny nie daleko centrum w którym życie nocne rozpoczyna się po21(za nie duże pieniądze polecam dla ludzi młodych i starszych) do morza spacerkiem 10 minut plaża ładna morze ciepłe, wejście do morza po drobnych kamyczkach, a potem piasek morze czyste . Sam hotel posiada zalety jak również wady. Śniadania od 7:30-10:00 obiady 13:00-14:30 kolacja 19:00-21:00 przekąski 17:00-17:30(tylko ciastka)napoje wino , piwo Ouzo, Coca Cola, Fanta, Sprite ,soki woda mineralna .Można sobie kupić piwo butelkowe w hotelu za 2,5 euro
Basen nie duży , ale wystarczający w najgłębszym miejscu 1.55. Posiłki smaczne (zależy kto ma jakie wymagania). Pokoje czyste codziennie sprzątane. Dużo Polaków są też Niemcy i Anglicy. Piwo dobre . Lody od 12 godz. do kolacji jak również kawa różnego rodzaju z automatu.
Wodę butelkową trzeba sobie kupić w barze albo w sklepie nie daleko hotelu (pierwszy raz się z tym spotkałam) przedłużenie doby hotelowej 20 euro do godz.18 . 25 euro do godz. 20.00, przedłużenie All Inclusive 15 eur. od osoby (wymeldowanie do godz.11.00. Brak muzyki przy basenie i nic nie dzieje się wieczorami brak animacji.
Jedna wielka masakra. Na pewno tutaj już nie wrócę. Pokój który dostaliśmy nie odwirowuje tego ze zdjęć. Musieliśmy dopłacić 70 euro na lepszy pokój, żeby przez tydzień nie siedzieć w pokoju, który smiardzial chlorem. W łazience stara zżółknięta wanna - w łazience brak światła. Materace swoją ekpoke już przeżyły, zostały tam same sprężyny. Po dopłacie za superior pokój super No, ale 70 euro dopłaty. Jedzenie - jeżeli chcesz cały czas jeść to samo, to jest hotel dla Ciebie. Zero odmienności ostatniego dnia już nie mogliśmy patrzeć na to. W ofercie hotelu drinki w skład darmowych rzeczy na allclusive wchodzi piwo, wino, ozu. Drinki są plate 1.5-3 euro podawane w plastikowych kubkach tak jak darmowe piwo. Najlepszym hitem jest ostatni dzień niby allclusive ale przysługuje Ci tylko śniadanie - jeżeli masz wylot powrotny o 22.00 nie licz na to, ze będziesz mógł zjeść obiad, kolacje czy napić się piwa. Wszystko staje się płatne. Czystość - ogólnie pokoje na bierząco sprzątane, fajnie czysto. Wymiana ręczników codziennie, ale sprzątaczki to jest ewenement wyjazdu. Człowiek śpi sobie bez gaci/ stanika a one wchodzą do pokoju jak gdyby nic. Jedno dnia przyszła o 11, okej spoko godzina wstaliśmy, wyszliśmy z pokoju, posprzątała. Kolejnego dnia przyszła o 9.00 kiedy spaliśmy drąc się coś po grecku, ze sprzątanie. Okej wyszliśmy. Ale hit ostatniego dnia kiedy chcieliśmy już odpocząć, pospać. Godzina 8.14 ktoś nam otwiera drzwi?.. dodam, ze na przeciwko drzwi frontowych od razu jest przezroczysty prysznic. Wiec rano bez kapania, jeżeli nie chcecie, żeby przez przypadek ktoś was zobaczył ???? jednym wielkim skrótem nie polecam. Kasa w błoto
Jedzenie, sprzątaczki, allclusive ogólnie wszystko
Wszystkim, którzy narzekają odsyłam do 5 gwiazdkowych hoteli. W tym hotelu za niewielkie pieniądze wypoczęliśmy super. Pozdrawiamy właścicieli ????
Położenie, pokoje, obsługa wielki plus
Hotel w teorii nie jest bardzo daleko od plaży, ale jednak nawet 15 minut drogi w upale, nagrzanym betonem bez cienia sprawia, że odechciewa się na nią chodzić. Jest położony ok 10 min na piechotę od centrum miasta, ale sama jego najbliższa okolica to kompletne pustkowie i chwasty, nie ma co liczyć na fajny widok z balkonu. Już na samym wstępie przywitał nas zepsuty zamek do drzwi od pokoju, a przy ich otwieraniu odpadł od ściany czytnik karty do prądu, który został ?naprawiony? przyklejając go do ściany taśmą samoprzylepną i cały czas odpadał przez co były przerwy w dostępie do prądu.Jedna wspólna toaleta znajduje się w restauracji a druga przy recepcji i w żadnej z nich nie ma zamków w drzwiach wiec i tak będąc nad basenem trzeba chodzić do toalety w swoim pokoju. W całym hotelu NIGDZIE poza pokojami nie ma klimatyzacji, przez co naprawdę ciężko jest wytrzymać. No i największy minus całego pobytu - jedzenie. Wybór skrajnie mały, śniadania codziennie takie same - najtańsza szynka konserwowa, żółty ser i ew dżem do kanapek, a oprócz tego płatki z mlekiem i tak przez cały tydzień. Na obiadach i kolacjach były tylko 2 małe szwedzkie stoły przy czym cały jeden to były warzywa (pomidory, ogórki, feta, sałata i kilka surówek), a z ciepłych rzeczy zawsze było do wyboru tylko 6 dań z czego 1 to ziemniaki, 2 to ryba na parze, 3 CODZIENNIE MAKARON Z TYM SAMYM SOSEM, a 3 następne to jakieś mięsa i tyle, pod koniec wyjazdu już się nie da patrzeć na to jedzenie. Często zdarzały się nieświeże rzeczy, codziennie na przekąski - ciastka i rogaliki, które po kilku dniach były twarde jak kamień i suche wiec miały pewnie z tydzien. Kolejny minus to alkohole - za darmo są tylko piwa, wino i ouzo? za każdego najprostszego drinka z wódką trzeba już płacić nawet jeśli ma się all inclsv wiec porażka. Oprócz tego po godzinie 23 nie ma cieplej wody, wiec jak chce się wyjść gdzieś wieczorem to trzeba się liczyć z zamarznięciem pod prysznicem.
-miła obsluga -fajny basen -blisko do centrum miasta -czysto
-odległość do plaży -brak klimatyzacji -brak zamków we wspólnych toaletach -brak cieplej wody późnym wieczorem -drinki tylko z ouzo, za każde inne trzeba placic -skrajnie mały wybór jedzenia, w zasadzie nawet nie ma wyboru, codziennie to samo i czasem nieświeże
Hotel w tej cenie spełnia oczekiwania natomiast panie, które sprzedają ofertę nie mają pojęcia co mówią i chyba nigdy tam nie były wprowadzają klienta w błąd przez co czuje się rozczarowany.Jesten rozczarowana obsługa biura i kompetencjami obsługi brak pomocy i znajomości obecnych wymogów.
Dobra lokalizacja
Posiłki monotonne, brak owoców, czyste pokoje i ręczniki,
Dojście do plaży nie 500 ale 1500 metrów.Pokoje odbiegające standardom Rezydentki z Triady niekompetentni,po wycieczkach musiały wysiadać pierwsze a uczestnicy byli zdani na kierowców nie znających trasy.Koszt wyjazdu 2400 od osoby a powinien być od 1800-2000. nie polecam .
Hotel położony w zacisznym miejscu co mi osobiście odpowiada.Do Centrum niedaleko ok 10 min.Do plazy ok. 15 min spacerkiem.Komunikacja świetna do Rodos i Lindos(autobus co 15 min).Ok 2 km. od hotelu Waterpark- wstep 20 euro dorośli.Jest to swietny kompleks zjeźdzalni z wysokim standardem.Trzeba sobie poświęcić cały dzień ,żeby wszystko dokładnie zobaczyć.Ogólnie Co do posiłków-monotonne,mało smaczne.Jednyny minus:mnóstwo kotów przechadzających sie miedzy stolikami podczas spożywania posiłków.