Udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, plac zabaw, miniklub (5-12 lat).
Bezpośrednio przy hotelu długa, publiczna plaża z białym piaskiem i łagodnym zejściem do morza.
Bogata oferta rekreacyjna: 2 korty tenisowy, boisko wielofunkcyjne, badminton, siatkówka plażowa, piłka plażowa, sala fitness.
Bar w lobby - wizytówka hotelu - z którego rozpościera się widok na ocean.
Tryp jest mlodszym bratem najstarszego (obok) Colonial. Colonial zajmuje bezwzglednie najlepszy odcinek plazy I terenu. Colonial ma character I bujuna roslinnosc, Tryp jest zlozony z pudelkowych blokow . Mogloby byc wiecej drzew I krzewow. Spacerowanie po nim jest nudne... przejdz na strone Colonial , spacerowac mozna.. Dorzuc 5 pesos na wyjazd do Playa Pillar . Niezapomniane wrazenia . Zachowuj sie a bedziesz dobrze traktowany. Polacy zapominaja o tipach...z ktorych zyja kubanczycy. Wypada dac za lezak...I jeszcze jedno , palapas jest na dwie osoby, nie wciskaj sie w przestrzen sasiada . Tipy daje sie tez za kokosa,
polozenie
regularnie podmywana plaza , \'goly\' teren
Polecam hotel,bardzo ładna plaża tuż przy hotelu wspaniałe miejsce do wypoczynku