Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza i rafą koralową.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac i pokój zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje.
Bogata oferta rekreacyjna: 2 korty tenisowe, siłownia, siatkówka plażowa, boccia, aqua aerobik, gimnastyka, animacje.
Rozbudowana infrastruktura: 2 restauracje a la carte (kuchnia meksykańska i włoska), sklep z pamiątkami i biżuterią, butiki.
Hotel bardzo piękny, czystość na wysokim poziomie.
Z zalet hotelu to napewno przepyszne jedzenie ,bardzo duży i szeroki wybór (każdy znajdzie coś co lubi).Obsługa miła , uśmiechnięta ,na bardzo wysokim poziomie, dbają byś czuł się dobrze a to myśle ze jest bardzo dużym plusem . Pokój duży przestronny z balkonem bardzo czysty ,codziennie sprzątany.
Lekkim minusem to zimna woda w basenie w październiku i bardzo natrętni przedstawiciele wycieczek którzy nie dadzą spokojnie poleżeć nad basenem .
Hotel fajny wszyscy mili i pomocni bardzo się starają żeby każdy był zadowolony jedzenie ok. Blisko może piękna rafa z molo się wchodzi. Bardzo czysto pokoje czyste i dosyć duże.
Czystość i miła obsługa.
Daleko od centrum hurghady.
Pobyt bardzo udany.Hotel na wysokim poziomie,jedzenie urozmaicone i bardzo smaczne.Pokoje duże,czyste ,widok z okna na budowę, ale nam to nie przeszkadzało,bo do pokoju chodziliśmy tylko spać. Pan sprzątający bardzo uczynny,wf w cenie.Przylecielismy wczesnie rano,i chociaż doba zaczyna się od 14.00to dostaliśmy od razu pokoje.Ogromny plus za zorganizowanie sylwestra,.petarda
Jedzenie,ogród plaża mila obsługa, polecam restaurację meksykańska, bardzo dobre burgery.ogolnie wszystko na +
Pierwszy raz wakacje w Egipcie-zawsze wzbraniałem się przed tym krajem wybierając kierunki takie jak Hiszpania,Grecja,Chorwacja i najczęściej Turcja jaką również pokochaliśmy.Zawsze też wybieraliśmy hotele na poziomie wysokiej 5 i właśnie z tego powodu obawialiśmy sie ,ze 5 gwiazdek w Egipcie nie dorówna naszym wymaganiom. Tropitel Sahl Hasheesh to zdecydowanie hotel ,który chcemy odwiedzić kolejny raz:)
Począwszy od infrastruktury,pieknych ogrodów,podgrzewanych basenów ,bardzo ładnej rafy przy plaży hotelowej po przemiła obsługę kończąc.Ludzie tam pracujący są przesympatyczni i bardzo pomocni. Zespół ratowników i grupa Pana Khaleda bardzo pomocna podczas snurkowania oraz pobytu w strefie basenowej zapewniają opiekę aby wszystko podczas pobytu było bezpieczne i przyjemne:)
Brak wad
Piękny Hotel o wysokim standardzie. Świetna lokalizacja. Pokoje o wysokim standardzie.
Piękny Hotel o wysokim standardzie. Codziennie inne menu. Mnóstwo animacji. Świetna lokalizacja
Odległość od lotniska. Ale zawieziono nas taksówką indywidualnie więc ok.
Najlepszy hotel w jakim bylsm w Egipcie. Położony na pięknym terenie. Wyżywienie jak na 5 gwiazdek bdb. Ogólnie hotel de lux i zasługuje na te nazwę. Polecam 👌👌👌
Wycieczkę wykupioną mieliśmy poprzez WAKACJE.PL, natomiast biurem podróży był EXIM. Ze strony Wakacje.pl 10/10, o wszystkim informowali wszystko było ok. Jeśli chodzi o EXIM, wylot został zmieniony i odbył się o godz 22.00 z Poznania. Także jeden cały dzień z wakacji odszedł na przelot. Natomiast powrót odbył z między lądowaniem we Wrocławiu, co wydłużyło całą podróż do 6h. Jeśli chodzi o hotel i wakacje to jak najbardziej 5/5. Nie było do czego się doczepić, prócz tego że w dzień był odpływ morza i aby popływać należało iść około 5min przez molo do głębszego miejsca. Rafa koralowa +, Jedzenie +, Warunki pogodowe +. Polecam
Jedzenie, czystość, atrakcje, PROMENADA, Molo
Odpływ wody w dzień
Ogólnie bardzo dobrze wydane pieniądze i możliwe że tam wrócimy
Bardzo miła obsługa barman Adel super gość zawsze z uśmiechem serwował swoje specjały kelner Karim zawsze pomocny profesjonalna obsługa jedzenie w formie bufetu każdy znajdzie coś dla siebie pokoje duże czyste a o to zadbał serwis sprzątający i Ali co wieczór jakas rozrywka nie sposób się nudzić a o to zadbał gościu od nurkowania Camel ogólnie bardzo dobre wakacje
Ja ich nie znalazłem
Hotel może i nie zły ale chyba poza sezonem -byliśmy w sierpniu 2019- tłok, ścisk, leżak na leżaku,bardzo głośno przy basenie i w czasie posiłków.
czystość, dobre jedzenie
bardzo głośno, duży rodzin z dziećmi głównie pochodzenia arabskiego które robią co chcą,wrzeszczą, śmiecą i nikt im nie zwraca uwagi, przy basenie bardzo ciasno, przy zjeżdżalniach jeszcze większy ścisk, woda w morzu po kostki bardzo daleko od brzegu, na plaży żwirek , babki nie da się ulepić, Polacy mają pokoje z widokiem na płot
Polecam każdemu kto lubi wygody i dobre jedzenie i zabawę.
Czystość uprzejmość pracowników b dobre jedzenie widoki baseny nie ma się do czego doczepić naprawdę super
Wróciłam z Egiptu byłam W hotelu jestem bardzo zadowolona jedzenie bardzo dobre pokoje świetne sprzatane kazdego dnia kelnerzy przemili cudowne animacje i fajni ludzie którzy to prowadzili Pani Ewa super babka dowiadywała się czy wszystko w porządku przewodnicy fajnie nas oprowadzali i ciekawie wszystko opowiedzieli jestem pod ogromnym wrażeniem i jeszcze tam wrócę a byłam po raz pierwszy
nie mam
nie ma
Oprócz biura podróży coral travel zlewającego swoich klientów , hotel super, obsługa. Bez Zarzutu 6 a i jeszcze super osoba z polski Ewa blondyna inteligentna mądra kobitka z polski rezydentka hotelu, jak będą problemy walcie do niej miłej super kobiety.
Byłem w Azji, Europie ich stolicach ale to czego doznałem w hotelu tropitel ????, jesteśmy z moją żoną szczerze zadowoleni hotel super , obsługa super, jedzenie bardzo dobre, żadnej nachalności ze strony pracowników, żadnej zemsty Faraona , czystość 5,
Hotel Tropitel - brak wad, Przepraszam hotel, wadą dla mnie było biuro z którym lecieliśmy Coral Travel zero zainteresowania Polakami podwójna wizyta przedstawicieli biura spaliła na panewce, nie latacie z ty. Biurem my już takiego błędu nie popełnimy.
Byliśmy w tym hotelu w styczniu 2019 roku i po pobycie w nim cały czas zastanawiam się dlaczego ma takie nie najlepsze opinie. My byliśmy i nadal jesteśmy zachwyceni. Hotel położony w prywatnej, strzeżonej dzielnicy Hurgady. Pokoje duże, nowoczesne, łazienka z wanną i prysznicem. Codzienne sprzatanie. Jedzenie bardzo urozmaicone, dużo owoców morza, przepyszne drinki. Byliśmy w Egipcie trzeci raz i to był najlepszy pobyt. Jedzenia i alkoholu nawet nie mogę porównywać z wcześniejszymi hotelami. Przy hotelu plaża z lezakami, łózkami i wielkimi pufami do odpoczynku oraz pomost do rafy. Warunki do odpoczynku idealne. Obsługa przemiła i bardzo pomocna zupełnie nie jak w Egipcie. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić
Położenie w cichej i spokojnej okolicy, urozmaicone jedzenie, duże pokoje,
hotel bardzo elegancki i zadbany, piękna plaża i roslinność, smaczne jedzenie, duża ilość barów i bardzo miła obsługa,był to nasz 4 pobyt w Egipcie i hotel spełnił nasze oczekiwania w 100 % a jesteśmy bardzo wymagający i z pewnością tam wrócimy!!!
Piękny hotel. Przemiła obsługa. Pokoje ładne i czyste. Promenada rozciągająca się na 8 km. Możliwość wypożyczenia roweru czy też melexa. Polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Promenada 8km idealna na spacery z ukochaną osobą, sporty, itp
Hotel dla poszukujących namiastki luksusu, ciszy, pięknej plaży oraz wysokiej jakości obsługi kelnerskiej. Wspaniałe jedzenie, zielony teren hotelu, SPA profesjonalne, wspaniale zarządzany hotel.
Zadbany, bezpieczny, czysty,
Bardzo ładne, przestronne lobby. Hotel ma teren z dużą ilością zieleni. Po 10 wizytach sadzą drzewko dla gości. Ładne, przestronne pokoje. Tarasowo ułożone baseny. Hotel ogólnie ładny i zadbany, ale jest trochę niedociągnięć u obsługi.
przy promenadzie; można poruszać się melexami; bankomat i apteka na terenie hotelu; wi-fi bezpłatnie; bezpłatny sejf; pierwszy minibar bezpłatnie
słaba obsługa, nie sprzątali w restauracji na bieżąco;
słaba obsługa, nie sprzątali w restauracji na bieżąco;
Bardzo elegancki hotel. Przestronne pokoje, ładnie położony, może się pochwalić piękną plażą. Wysoki standard świadczonych usług, zdecydowanie polecam osobą wymagającym, ale również ceniącym spokój i profesjonalizm ze strony obsługi.
Piękna plaża przy hotelu, Profesjonalna obsługa, Duże baseny,