Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Ogólnie nie polecam. Jedno wielkie nieporozumienie
Czysto na stołówce, przy basenach. Dużo wolnych leżaków przy basenie.
Na basenie nie wolno grać w piłkę ani nawet pływać w kółkach dmuchanych mimo braku oficjalnego zakazu, bar czynny do 22:00 a 22:05 gaszą światła i nawet nie wolno siedzieć przy stolikach, praktycznie brak animacji. Jedzenie bez fajerwerków.
Hotel sprawia dosc dobre wrazenie, ma jednak kilka powaznych minusow - sprzatanie, jedzenie, mnostwo schodow i brak wind, co dla rodzin z dziecmi jest powaznym wyzwaniem. Okolica jest nieturystyczna - ani handlowo, ani przyrodniczo, rozrywek zero. Obsluga dla niewymagajacych.
Pani sprzątajaca razem z pościelą do prania zwinęła mi piżamę, kiedy upomniałam się na recepcji, powiedziano mi że zabrano piżamę do pralni i dziś jeszcze zwrócą. Owszem zwrócili, ale nie wypraną, więc brzydziłam sie spać w takiej co leżakowała sobie z praniem z całego hotelu.
1. o tej porze basen jest bardzo zimny i nie można się w nim kąpać
2.posiłki bardzo skromne i raczej niesmaczne
3.miejscowość mała, nieciekawa
4.plaża tylko do opalania , kamienisty brzeg i olbrzymie fale
Wszytko bylo OK, ale tzw. fitness klub totalnie do luftu. Stary polamany i zardzewialy sprzet, a na dodatek trzeba bylo placic 3 euro za pol godziny. Bylem raz przez 10 min. i ucieklem. W recepcji powiedzialem ze w tak okropnym klubie nie bylem w zyciu. Reszta wakacji - bardzo dobra. Wspaniala opiekunka grupy p. Dorota (oryginalnie, bo zapytalem, z Piorkowa Trybunalskiego - wracala z nami do Polski 22-ego grudnia). Bylo dwoch okropnych turystow z Polski, ktorzy nieslusznie narzekali. Ja i mama unikalismy ich jak ognia, a mama bardzo serdecznie podziekowala p. Dorocie.
Wspaniały wypoczynek dla ludzi, którzy chcą spokoju. Szukając rozrywek można pojechać do Playa de Las Americas (15 minut taxi). Podobało mi się wszystko, wypoczywaliśmy czynnie, wycieczki po wyspie zbiorowe (zorganizowane przez rezydentkę) i indywidualne 9 wypożyczyliśmy samochód w Oasis), rejs katamaranem i przewspaniały wypad do teatru na flamenco.
Polecam ten hotel ludziom spokojnym. Hotel ma 3 i pól gwiazdki. Niestety nie ma plaży przy hotelu, trzeba jechać codziennie taksówkami albo autobusami (trochę zwiedzania), animacje wieczorne super! Sport, rozrywka i kompleks polecam bez wachania! Dwa baseny extra! Aneksy kuchenne wielgaśne, wszyscy co chcą jechać niech jadą, tylko najgorzej z tą plążą... Jak ktoś tam jedzie to polecam powiedzieć taksówkarzowi, że na plażę Veronika w Las Amerocas, na prawdę extra plaża, autobusem też dojedziecie!
1.Bardzo dobre wręcz wzorowe wyposażenie kuchni.
2.Plażą -jeśli to można nazwać plażą fale ogromne kamienie wielkości naszej pięści albo i większe
3.Okolica spokojna.
4.Restauracji i MINI-marketów dość dużo
5.Komunikacja bardzo dobra autobusy i taxi pod nosem
6.Pokoje duże
7.Czystość dobra
8.Obsługa miła
9.Dwa bardzo fajne baseny
10.Hotel dla dzieci super
Doskonałe wyposażenie aneksu kuchennego, znakomicie ułatwiające pobyt osobom prowadzącym własne wyżywienie.
Czysty.spokojny.Kuchnia b.dobra.Niedogodnością była odległość 15 km do Los Amerc.
Dobry hotel położony w spokojnej, niedużej miejscowości z dobrym dojazdem autobusami do Los Gigantes , Playa Las Americas i Los Christianos. Bardzo ładnie utrzymany, duży park z 2 basenami i roślinnością tropikalną zapewnia komfortowy wypoczynek. Bardzo dobry stosunek jakości oferowanych usług do ceny oferty.