Tropical Park

Ogólnie nie polecam. Jedno wielkie nieporozumienie

Hotel sprawia dosc dobre wrazenie, ma jednak kilka powaznych minusow - sprzatanie, jedzenie, mnostwo schodow i brak wind, co dla rodzin z dziecmi jest powaznym wyzwaniem. Okolica jest nieturystyczna - ani handlowo, ani przyrodniczo, rozrywek zero. Obsluga dla niewymagajacych.

Pani sprzątajaca razem z pościelą do prania zwinęła mi piżamę, kiedy upomniałam się na recepcji, powiedziano mi że zabrano piżamę do pralni i dziś jeszcze zwrócą. Owszem zwrócili, ale nie wypraną, więc brzydziłam sie spać w takiej co leżakowała sobie z praniem z całego hotelu.

1. o tej porze basen jest bardzo zimny i nie można się w nim kąpać
2.posiłki bardzo skromne i raczej niesmaczne
3.miejscowość mała, nieciekawa
4.plaża tylko do opalania , kamienisty brzeg i olbrzymie fale

Wszytko bylo OK, ale tzw. fitness klub totalnie do luftu. Stary polamany i zardzewialy sprzet, a na dodatek trzeba bylo placic 3 euro za pol godziny. Bylem raz przez 10 min. i ucieklem. W recepcji powiedzialem ze w tak okropnym klubie nie bylem w zyciu. Reszta wakacji - bardzo dobra. Wspaniala opiekunka grupy p. Dorota (oryginalnie, bo zapytalem, z Piorkowa Trybunalskiego - wracala z nami do Polski 22-ego grudnia). Bylo dwoch okropnych turystow z Polski, ktorzy nieslusznie narzekali. Ja i mama unikalismy ich jak ognia, a mama bardzo serdecznie podziekowala p. Dorocie.

Nazwa  Tropical Park
Miejsce  Hiszpania / Teneryfa / Callao Salvaje
Wyżywienie  Bez wyżywienia, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, fitness, tenis, golf

Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi

Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami

Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi

2.0
2.0

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mirek

Ogólnie nie polecam. Jedno wielkie nieporozumienie

Zalety

Czysto na stołówce, przy basenach. Dużo wolnych leżaków przy basenie.

Wady

Na basenie nie wolno grać w piłkę ani nawet pływać w kółkach dmuchanych mimo braku oficjalnego zakazu, bar czynny do 22:00 a 22:05 gaszą światła i nawet nie wolno siedzieć przy stolikach, praktycznie brak animacji. Jedzenie bez fajerwerków.

Zosia

Andrzej Chojecki

Pobyt - Październik 2008

Bożena

Pobyt - Grudzień 2008

Wspaniały wypoczynek dla ludzi, którzy chcą spokoju. Szukając rozrywek można pojechać do Playa de Las Americas (15 minut taxi). Podobało mi się wszystko, wypoczywaliśmy czynnie, wycieczki po wyspie zbiorowe (zorganizowane przez rezydentkę) i indywidualne 9 wypożyczyliśmy samochód w Oasis), rejs katamaranem i przewspaniały wypad do teatru na flamenco.

anruuuu

Pobyt - Maj 2007

Polecam ten hotel ludziom spokojnym. Hotel ma 3 i pól gwiazdki. Niestety nie ma plaży przy hotelu, trzeba jechać codziennie taksówkami albo autobusami (trochę zwiedzania), animacje wieczorne super! Sport, rozrywka i kompleks polecam bez wachania! Dwa baseny extra! Aneksy kuchenne wielgaśne, wszyscy co chcą jechać niech jadą, tylko najgorzej z tą plążą... Jak ktoś tam jedzie to polecam powiedzieć taksówkarzowi, że na plażę Veronika w Las Amerocas, na prawdę extra plaża, autobusem też dojedziecie!

Andre

Pobyt - Maj 2007

1.Bardzo dobre wręcz wzorowe wyposażenie kuchni.
2.Plażą -jeśli to można nazwać plażą fale ogromne kamienie wielkości naszej pięści albo i większe
3.Okolica spokojna.
9.Dwa bardzo fajne baseny
10.Hotel dla dzieci super

Andrzej Wojciechowski

Pobyt - Listopad 2006

Doskonałe wyposażenie aneksu kuchennego, znakomicie ułatwiające pobyt osobom prowadzącym własne wyżywienie.

halina

Pobyt - Maj 2006

Czysty.spokojny.Kuchnia b.dobra.Niedogodnością była odległość 15 km do Los Amerc.

Arek

Pobyt - Maj 2006

Dobry hotel położony w spokojnej, niedużej miejscowości z dobrym dojazdem autobusami do Los Gigantes , Playa Las Americas i Los Christianos. Bardzo ładnie utrzymany, duży park z 2 basenami i roślinnością tropikalną zapewnia komfortowy wypoczynek. Bardzo dobry stosunek jakości oferowanych usług do ceny oferty.

Tropical Park