Szerokie, piaszczyste plaże, lasy i unikalny mikroklimat - doskonałe warunki do wypoczynku.
Rozrywka: Gabinet Gwiazd, Bałtycki Park Miniatur, kina, Planetarium, Oceanarium, park linowy.
Dla miłośników przyrody: Zagroda Pokazowa Żubrów w Wolińskim Parku Narodowym, Muzeum Przyrodnicze, szlaki piesze i rowerowe.
Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami
Hotel bardzo dobry blisko wszędzie miło ciepło. Obsługa uprzejma pomocna.
Wszędzie bardzo blisko basen w hotelu kawiarnia i posiłki to plus.
Wszystko nam się podobało.
Miniaturowy pokój, jedzenie strasznie monotonne i robione ewidentnie pod emerytów z Niemiec.
Blisko do centrum, ogromny plus. Miła obsługa.
Obsługa nie donosiła jedzenia, do wyboru jedynie gotowane ziemniaki, potrawy bardzo jałowe, szkoda, że priorytetem hotelu są emeryci z Niemiec.
Przebywałam w hotelu w czasie świąt Wielkanocnych 2022. Pobyt wspominam bardzo miło. Pierwsza i najważniejsza rzecz bardzo miła obsługa, począwszy od Pań w recepcji, po obsługę w sali restauracyjnej oraz Panie sprzątającej. Czysto, przytulnie. Bardzo dobre jedzenie i urozmaicone. Bardzo chętnie będę tam wracać. Drugi raz już zagoszczę w czerwcu. Polecam wszystkim.
Bardzo miła obsługa, pomocna, sympatyczna. Czysto.
Nie ma takiej rzeczy.
Bardzo dobra lokalizacja hotelu to jedyny pozytywny element jaki jestem wstanie napisać, reszta była rozczarowaniem. Pewnie jeszcze strefa SPA, ale z niej nie korzystałem. Widok z okna na dach, przygnębiający klimat pokoju popsuł wszystko.
lokalizacja
standard pokoju
Ogólnie było dobrze , lekkie poprawki byłyby wskazane np. czystość wykładzin , brak stolika i krzesełek na balkonie , gdzie stało tylko jedno krzesło zepsute. Jeśli chodzi o owoce to były tylko jabłka i banany , a można by zmieniać codziennie na coś innego np. poniedziałek arbuzy, wtorek gruszki i tak przez cały tydzień i następny tydzień to powtórzyć. Codziennie były slodkie bułki i pączki - też bym każdego dnia dała jeden rodzaj ciasta, ale innego przez tydzień , a potem powtorka .
Bardzo dobre wyroby wędliniarskie , jedzenie urozmaicone , jak dla nas to obsługa nakładała zbyt dużo ( to było w czasie covidu)
Nie wiem czy to można nazwać wadą ale teren przed hotelem powinien być ładnie zagospodarowany , chodzi o stronę od ulicy , widok na ten duży parking .