Właśnie wróciłam z wyjazdu narciarskiego z Pozza di Fassa dokładnie Hotel Trento. Muszę bardzo pochwalić obsługę jak i jedzenie w hotelu. Dla tych wymagających jak najbardziej polecam. Pokoje nasłonecznione - trafiłam na pokój z wielkimi oknami na całej ścianie. Na balkonach leżaki- przyjemne do odpoczynku i opalania;) Basen czyśiutki, świeże ręczniki, do basenu i sauny dostaje się nowe. Wszystko w jak największym porządku. Również mała siłownia ze steperami, rowerki, atlas, bieżnia,dodatkowo można wykupić masaże. Naprawd gorąco polecam!!! Ski busy tuż przy hotelu więc wygoda gwarantowana!
W hotelu bardzo czysto, obsuga miła, jedzenie bardzo dobre-typowo włoskie ale urozmaicone. Hotel znajduje się przy głównej drodze ale auta nie przeszkadzają w nocy.Na obiadokolacje wybiera sie jedzenie z karty, ilość jedzenia bardzo duża i smaczna. Jedyny minus obiadokolacje zaczynają się o 19.30 albo o 20.00. Trasy narciarskie wspaniale przygotowane, mozna jechać z małym dzieckiem, prawie przy kazdym większym wyciągu są bardzo dobrze przygotowane place zabaw dla dzieci.
Swietny hotel i wysmienite jedzenie godny polecenia.