Tre Signori

Polecam na 100%. Byliśmy tam większą grupą i wszyscy byliśmy zadowoleni. Bardzo dobre śniadanka, a kolacje nie do przejedzenia. Czystość na wysokim poziomie. Byliśmy w wielu hotelach we Włoszech i ten wg nas ma bardzo dobry serwis.Polecam.

Hotel położony w cichej okolicy, blisko wyciagow i ski bussa. Dodatkowo płatne basen (trochę zimna woda)sauna, garaż oraz internet. Przed wyjazdem należy wynieść wszystkie śmieci i posprzątać cały apartament. Polecam dla rodzin z diećmi, pokój zabaw z opiekunkami. Bardzo dobre jedzenie w hotelu.

Jedna łazienka z wc na apartament 8-osobowy. Dodatkowe opłaty za każdorazowe korzystanie z basenu, internetu, garażu, etc. I uwaga: dodatkowa obowiązkowa opłata za sprzątanie 70 euro, przy czym nie oddadzą Wam uprzednio wpłaconej kaucji jeśli zostawicie choćby niewyrzucone śmieci w koszu. WYZYSK i PORAŻKA!

Ferie w 3Signori spędziłam z rodziną i bardzo nam się podobało. Kwestia godzin otwarcia tunelu to faktycznie był problem ale w drodze na miejsce natomiast w powrotnej zostaliśmy poinformowani. Nie mieliśmy żadnych problemów z odebraniem kaucji, nikt nawet nie oglądał apartamentu. Wszyscy byli bardzo mili i sympatyczni. Wrócimy tam jeszcze jak tyko będzie okazja.

Nazwa  Tre Signori
Miejsce  Włochy / Alta Valtellina / Santa Caterina Valfurva
Wyżywienie  Bez wyżywienia
Udogodnienia  basen kryty, na terenie sauna, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, blisko stoku, ośrodek narciarski

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iwona

Pobyt - Sierpień 2011