Jestem zadowolona z pobytu w hotelu. Piękne otoczenie hotelu, nad samym morzem, plaża była kamienista – co było dla mnie atutem. Będąc na plaży można było skorzystać z dwóch barów w jednym była pyszna kawa a w drugim od 11:30 do 16:30 pyszne przekąski. Najsmaczniejsze było jedzenie, jego różnorodność. Syn najbardziej zachwycał się pizzą, mnie zachwycała ogromna ilość warzyw. Pokój mieliśmy z widokiem na morze dokładnie taki jak na zdjęciach. Miłym zaskoczeniem była dla mnie wanna w łazience.
Jedzenie, otoczenie hotelu, animacje w hotelu.
Jedyną wadą jaką zauważyłam to bardzo głośna muzyka do godziny 12:00 w nocy. Było to dla mnie bardzo uciążliwe.
Hotel i obsługa na wysokim poziomie. Pyszne jedzenie, obiekt przyjazny dla rodzin z dziećmi dużo zieleni, fantastyczne molo z leżakami i parasolami, morze bajecznie czyste i ciepłe, pamiętajcie o butach do pływania bo plaża kamienista. Widoki rewelacyjne. Na plus, transport z lotniska około godziny.
Hotel oceniam bardzo dobrze. pyszne jedzenie, miła obsługa, wifi dostępne na terenie całego hotelu. Lokalizacja trochę na uboczu ale spacerkiem można dojść do głównej ulicy ze sklepikami.
Pyszne jedzenie, miła obsługa, wifi dostępne na terenie całego hotelu. Fajne zajęcia sportowe.
Wąska plaża, problem z dostępnością leżaków ( jak w większości hoteli ) Wieczorna rozrywka skierowana głównie do gości Z Rosji. Jest ich bardzo dużo.
Hotel bardzo klimatyczny położony na uboczu ale czysty, obsługa super chłopaki w barze na plaży rewelacja zawsze uśmiechnięci, dużo atrakcji w ciągu dnia i wieczorem, jedzenie od wyboru do koloru polecam
Z dala od centrum prywatna plaża
Obsługa i dużo atrakcji
Hotel jak na 4* pozostawia sporo do życzenia. Acz kolwiek są też plusy.
Hotel przy plaży,dość sporo zieleni cisza Dla nie wymagających i szukających tanich wakacji może byc
Pokoje są dawno nie odświeżane łuszcząca się farba prysznic w powiedzmy mało przyzwoitym stanie Panowie z recepcji nie zbyt skłonni do pomocy i rozmowy w j.angielskim
Wszystko było ok, jedzenie dobre, alkoholu nie pije więc nie mogę ocenić
darmowe wifi
Podczas mojego pobytu spadła winda z pasażerami
Hotel właściwie nazywa się Transatlantic Beach. Znajduje się niedaleko lotniska i to jest plusem. Mieści się na dużym terenie w przepięknym ogrodzie. Przy samej plaży. Pokoje mieliśmy standard - nieduże, ale przecież nie spędza się czasu w pokoju :-) Hotel już trochę leciwy, ale daje radę :-) Pokój z balkonem z widokiem na ogród, góry i morze. Widok z piątego piętra - niesamowity. Przepyszne jedzenie - śniadanie, obiady i kolacje. Ilości takie, że chyba nie uda się spróbować wszystkiego. Minusem jest to, że czasami trzeba było stać w kolejce po grillowane ryby czy mięsa. Do tego przekąski w beach barze - hamburgery, pizza, sharma, frytki. Obsługa hotelowa niezwykle miła i pomocna. Plaża kamienista, dlatego warto zabrać obuwie ochronne (ale jeśli tego nie zrobicie to można je kupić w każdym sklepiku). Jest też przygotowane specjalne molo w głąb morza, aby nie tłuc się po kamieniach. O wolne leżaki nad morzem trzeba się postarać wstając bardzo wcześnie rano (bo są zajmowane ręcznikami). Ale za to są wolne leżaki nad basenem - więc jest ok (tylko od godziny 10.00 do 17.00 gra tam bardzo głośna muzyka). Na całym ośrodku mnóstwo animacji nie tylko dla dzieci, ale i dla dorosłych. Wodny aerobic, piłka wodna, zumba, gra w bule, strzelanie z wiatrówki, siatkówka. Animacje prowadzone są w języku tureckim, rosyjskim i angielskim. Jest też boisko do piłki nożnej i tenisa. W wielu miejscach stoją lodówki wyposażone w wodę oraz ajran. Wieczorne animacje - występy, przedstawienia, tańce. Wśród gości przeważają niestety Rosjanie :-( Ogólnie spędziliśmy tam tydzień i było za krótko :-)
Odległość od lotniska :-) Położenie w zielonym ogrodzie. Bliskość morza. Dobre jedzenie. Dużo sklepików w pobliżu.
Wiek hotelu :-( Bardzo często nie działała jedna z wind
W miarę lecz czasy świetności dawno minęły, pokój, a zwłaszcza łazienka ma dużo do życzenia , ale cena idzie za jakością
Bardzo czysta woda choć plaza kamienista, miła obsługa, mały hotel, ale wszędzie blisko, ładne widoki z jednej strony morze, a z drugiej przepiękne wysokie góry.
Bardzo dużo Rosjanów 98%,
Pokoje są średnie jednak klimat panujący w hotelu jest naprawde super. Bezpośrednio przy plaży, zjeżdzalnie i animacje dla dzieci. Bardzo fajna głowna restauracja z balkonem z widokiem na basen i morze.
Hotel w dobrym standardzie za dobrą cene. Piękny region, zadbany teren hotelowy, dobre wyżywienie.
położenie, cena, jakość
Przepiękne otoczenie hotelu, sam obiekt bardzo kameralny, na pewno będzie idealny dla osób ceniących sobie spokój i relaks. Duży plus za zjeżdżalnie nad basenem i prywatną plażę.
Otoczenie, spokój, komfortowe pokoje
Hotel ekonomiczny dla lubiących zwiedzać. Obiekt jest bezpośrednio przy plaży z ładnymi widokami dookoła. Pokoje są skromne ale zadbane
Hotel przestronny, natomiast pokoje nie za duże, zatem najlepiej nastawiony jest na zwiedzanie okolicy, nie daleko jest plaża. Jedzenie smaczne.
Plaża Jedzenie Cena
Małe przestrzenie pokojowe Średni standard
Tańszy hotel o średnim standardzie natomiast czysty i zadbany. Dla osób ceniących sobie spokój podczas wypoczynku. Blisko plaży
Lokalizacja i czystość
Mniejszy hotel, położony bezpośrednio przy plaży. Dużym plusem są atrakcje dla dzieci oraz zjeżdżalnie. Bardzo miła obsługa, spokojna atmosfera.
Blisko plaży, blisko lotniska, atrakcje dla dzieci
Hotel skromny, położony na uboczu, z dala od miejskiego zgiełku. Obsługa bardzo sympatyczna i uczynna. Pokoje skromne ale czyste. Plaża żwirkowa z pomostem, dla dzieci dwie zjeżdżalnie.
Cisza i spokój, to zalety położenia tego hotelu. Dla dziecka w pokoju dostawka, to normalne łózko, nie polówka.
Nie ma wad, jeżeli nie spodziewamy się złotych klamek.
Budżetowy hotel, idealny aby wypocząć w spokoju i ciszy.
Blisko plaża, zieleń dookoła hotelu
Na prawdę dobry hotel w bardzo dobrej cenie! Pokoje zadbane, czyste i ładnie urządzone. W hotelu raczej spokojnie, cicho, więc na pewno osoby, które cenią sobie dobry wypoczynek bez zbędnego hałasu będą zadowolone. Polecam osobą, które nie posiadają ogromnego budżetu, a chcą fajnie spędzić urlop. :)
lokalizacja, cena
Przydałoby się odnowienie pokoi, hotel dużo by na tym zyskał w oczach klientów
Hotel budżetowy, dla kogoś kto poszukuje ekonomicznych wakacji
czyste pokoje, duży basen, zjeżdżalnie dla dzieci, dobra lokalizacja hotelu
nieodnowione pokoje
Ładny, budżetowy hotel znajdujący się bezpośrednio przy plaży. Cechuje go na pewno spokojna atmosfera. Hotel jest również blisko centrum Kemer, dzięki czemu mamy również krótki transfer z lotniska.
Ładny ogród Przestronne pokoje