Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Przytulny,kameralny,czysty hotelik położony w spokojnej okolicy a jednocześnie niedaleko plaży, sklepów,knajpek i innych turystycznych atrakcji. Polecam wszystkim,którzy szukają na urlopie względnego spokoju i traktują hotel jako bazę wypadową do wycieczek po wyspie.
Bardzo sympatyczna miejscowość, do hotelu też specjalnie nie można się przyczepić, biorąc pod uwagę, że ma ***. Jedzenie trochę monotonne i mało urozmaicone, po dwóch tygodniach można mocno się znudzić, zwłaszcza śniadaniami; kolacje też bez uniesień. Pokoje zadbane, duże balkony, małe łazienki, ale czyste. Obsługa w recepcji raczej niemieckojęzyczna, zresztą po ilości gości z Niemiec w całej miejscowości trudno się dziwić. Jechaliśmy z BP Orbis Travel - bez zarzutów.
Jedyną zaletą tego hotelu była bliskość do plaży i bulwaru. Posiłki szczególnie śniadania były monotonne i niesmaczne. Obiadokolacje to podgrzewane gotowe dania z pobliskiego supermarketu. Praktycznie oprócz obrzydliwej jajecznicy nic nie było przygotowywane w kuchni. Zadziwił mnie również fakt czyszczenia brudnej obwódki na basenie w trakcie korzystania z niego gości hotelowych. Obsługa hotelowa miała problem z posługiwaniem się w jęz. angieskim czego nie można powiedzieć o jęz. niemieckim. Pokoje w niższej częci budynku do której kierowani byli goście z orbisu były z widokiem na ulicę. Smród dymu tytoniowego przenoszony był przez klimatyzację z pokoju obok gdzie palono papierosy do naszego, również dostawka dla dziecka ustawiona była pod samym wylotem klimatyzacji. Brak wentylacji w toalecie przenosił całą wilgoć i zapachy do pokoju. Ogólnie nasz pobyt byłby udany gdybyśmy mieli możliwość zamiany hotelu na inny.
Ludzie, czego wy się czepiacie, to jest hotel 3 gwiazdkowy i na te 3 gwiazdki w pełni zasługuje, jeżeli jesteście tacy sknerzy i nie chcecie wydać kasy na 4 gwiazdkowy a oczekujecie w 3 gwiazdkowym luksusów 4-5 gwiazdkowych hoteli to juz wasz problem. Bylismy na wakacjach w zeszłym roku i polecamy tem hotel.
W czasie urlopu poszukuję kameralnych hoteli, z wiejskim klimatem, blisko plaży; ten nie spełnia wszystkich oczekiwań, ale to specyfika Majorki; hotel jest jednym z najmniejszych w Paguerze, choć ma ponad 80 pokoi i jest największy w jakim byłem w ostatnich latach; hotel ma swój własny klimat, bardzo sympatyczną obsługę; pokoje są zróznicowane - w głównym budynku większe; polecam wszystkim, którzy nie lubią nadmiernego tłoku i nie chcą chodzić na kolacje w garniturach
Hotel ma swój klimacik. W wiekszości zamieszkały przez Niemców. Przestronne pokoje (główny budynek), bardzo czyste. Jedzonko dobre, szczegolnie obiadokolacje.