Hotel wizualnie bardzo ładny i czysty. Otoczenie robi bardzo fajne wrazenie: baseny, roślinność, dbałość o czystosc. Piaszczysta piękna plaża. Schludne, dobrze sprzątane pokoje ($)....i na tym pozytywy się kończą .Niestety nie reprezentuje poziomu ani 5 gwiazdek ani zakresu dla ultra All inclusive (poza 4 restauracjami A'la carte i kulejącej bardzo obsługi kelnerskiej). Mało urozmaicone i niesmaczne jedzenie, od którego przez pół pobytu miałem dziwną niestrawność, jadłowstręt...po 10 dniach pobytu schudłem (!!!), nie zjesz tu nic po 22ej, nie napijesz - alkohol (jest płatny w lobby barze po północy)ten który leją to najtańszy, obrzydliwy z plastikowych butelek. Prymitywne drinki, słodkie, słabe, niskiej jakości bez owoców (czasami drobną dekoracja jeśli dasz napiwek). Rozwodnione i wygazowane piwo, nawet to z butelki, które leją do szklanki 250ml...druga polowa piwa czeka na kolejną osobę (lobby i kolacja), w smaku gorsze niż najtańsze piwo w PL. Bardzo żenujące, wręcz prostackie animacje wieczorne (głupie konkursy z osobami z publiczności: prymitywne tańce, udawanie kury i znoszenie jajka przez kobiety, przebieranie mężczyzn za kobiety, przebijanie balonów między nogami - poziom podwórkowy, prowadzący gość ciągle coś krzyczy, śmieje się jak psychiczny, jęczy, powiedzonka typu: katastrofa, k*kaina, ajajaj) tych za dnia nie widać lub mało. Dla dzieci animacje wieczorne? Machanie rękoma do niemieckiej piosenki, czasami ktoś przebrany za maskotkę, codziennie to samo. Oczy i uszy bolą. Nudy wieczorem. Obsługa bez napiwków praktycznie nie istnieje, a standard napoi czy usług jeszcze bardziej spada - tu rządzi dolar. Niektórzy kelnerzy/barmani jak oderwani od pługa, zero profesjonalizmu czy kultury. Irytujące i tendencyjne zapytania co chwilę "jak się masz"... Breakfast box który otrzymałem na wycieczkę do Kairu (24h) to kpina: przypsuta pomarańcza, w pół czarny banan, soczek ze słomka, mała woda, 2 ciastka z orzechem i uwaga: dwa podluzne rogale przekrojone na pół, jeden z 1 plastrem sera przekrojonym na pół , a drugi analogicznie z jednym plastrem najtańszej pseudo wędliny...bez masła, sucha bułka z 1 (!!!) plastrem sera lub szynki. Dramat. Beach bar - wszystko na ilość, zero jakości, z napiwkiem odrobinę więcej alko w prymitywnym drinku. Stołówka przy plaży - mały wybór, niska jakość, 1 danie mięsne w ciągu dnia, 3 chemiczne napoje do picia, kanapki: bułka sałata plaster sera (lub!) wedliny i hamburgery - bułka i kulka mięsa. Pizza na kawałki, z tanią parówką/warzywami lub margherita. Automat z lodami i słodki skromny bufet. Słaba, mało zorientowana obsługa. Najsłabsza jakość i wybór jedzenia jaką widziałem na wakacjach przy plaży to tutaj. Pomimo tego że połowa gości to Polacy, brak jakichkolwiek polskich akcentów, poza kilkoma instrukcjami po polsku w pokoju i przy plaży. Baseny: jest ich dużo, ładne ale płytkie, max 130cm. Uwaga: wszystkie pokoje w prawym skrzydle hotelu (idąc od recepcji) z widokiem na basen i z basenem (swim) są w większości cały dzień w cieniu. Woda przy pokojach swim zimna, nie widać wcale przebywających tam osób, na balkonach wyżej w cieniu jest ok. Lewe skrzydło hotelu z pokojami z widokiem na baseny: cały dzień słońce. Po włożeniu 20$ w paszport - pokój z widokiem na scenę, baseny, restauracje (w umowie był widok na ulicę). Jestem rozczarowany sporą ilością pozytywnych opinii polskich gości, które ewidentnie wprowadzają w błąd i przez które dokonałem wyboru tego hotelu. Czytajcie opinie poniżej średniej, są najbardziej wiarygodne, miarodajne, od osób które prawdopodobnie mają już jakieś doświadczenie w podróżowaniu i nie jest to ich pierwszy wakacyjny pobyt. Stosunek jakości do ceny słaby, jedzenie, picie i rozrywka - zdecydowanie poniżej oczekiwań. Nie wrócę tu, nie polecę też nikomu znajomemu.
Ładny, czysty, dosyć nowy hotel. Miłe otoczenie hotelu: roślinność, baseny, infrastruktura. Robiące pozytywne wrażenie wnętrze hotelu. Duża ilość leżaków na plaży i przy basenach, bez obaw o wolne miejsce. Piaszczysta plaża, płytkie i bezpieczne dla dzieci wejście do morza (fani pływania będą zawiedzeni). Ładnie urządzone pokoje.
Monotonne i mało zróżnicowane śniadania. Mały wybór i niskiej jakości jedzenie i napoje w stołówce przy plaży. Słaby serwis, kelnerzy pomocni jedynie za napiwki. Mało smaczne obiady/kolację. Tani alkohol z plastikowych (!) butelek w każdym barze. Rozwodnione i wygazowane piwo. Prymitywne, słodkie, słabe drinki na bazie alkoholu z plastikowych butelek. Głośna (na najniższych obrotach) klimatyzacja w pokoju, bez pilota. Skandalicznej jakości lunch boxy. Żenująco niski poziom animacji wieczornych.
Pobyt uważam za bardzo udany. Pokój czysty i zadbany, trafił nam się na parterze z tarasem z którego mieliśmy bezpośrednio wejście do basenu 😁. Duże baseny bez problemu z dostępnością leżaków. Jedzenie i obsługa bardzo miła.
Same pozytywy, dostęp do morza, duże baseny dzięki czemu nie ma tłoku, bar przy basenie.
Super hotel. Czysty, jedzenie świetne, atmosfera wspaniała. Również obsługa na najwyższym poziomie. Za rok chcemy tam wrócić.
Czystość i jedzenie.
Hotel ładny, dużo zieleni. Okolice basenów regularnie sprzątane, pracownicy uśmiechnięci i mili. Po łazienkach widać już "upływający czas ". Animacje dla dzieci bardzo kiepskie, codziennie to samo. Jedzenie oprócz śniadań okej. Bardzo dobra restauracja mongolska. Wieczorami wyczuwalny, nie przyjemny zapach w przedniej części hotelu. Baseny i plaże zamykają o 18.00.
- blisko do morza - zjeżdżalnie dla dzieci - restauracje: mongolska, włoska, chińska - krótki transfer od lotniska
- sprzątanie pokoi na niskim poziomie - natrętni sprzedawcy wycieczek - bardzo słaby kontakt z rezydentem - musieliśmy na miejscu skorzystać z opieki medycznej, próbowaliśmy się kilkukrotnie skontaktować z rezydentem, odpisał dopiero na drudzi dzień że nie ma go aktualnie w mieście. - słabe animacje dla dzieci ( codziennie to samo)
Hotel generalnie bardso fajny ma bardzo dużo udogodnień leży nad samym krystalicznie czystym morzem, bardzo dużo udogodnień dla rodzin z dziećmi, dużo roślinności w samym hotelu bardzo dobre jedzenie l, monotonne śniadania ale to standrard chtba każdego hotelu.mnóstwo basenów małych i dużych. Mam jedno pytanie do właściciela hotelu jak nożna wpaść na durny pomysł podlewania szambem roślinności graniczącej z basenami trawy drzew, krzewów . Przecież mnóstwo ludzi chodzi gołymi stopami po trawie i wchodzi do basenów...przecież to aż sie prosi o ogromne skażenie wody czego skutkiem mogą być ogromne dolegliwości zdrowowtne dla odpoczywajacych.jak można do czegoś takiego dopuścić? To jest rzecz dla.mnie osobiście do pojęcia.smród unoszący sie na calym terenie hotelu od godzin porannych to kolejne kuriozum tego hotelu.
Pobyt bardzo udany, hotel w dobrej lokalizacji. Polecam spędzić tam swój urlop.
Blisko plaża, czyste pokoje i cały obiekt, dobre jedzenie, sympatyczna obsługa.
Słabe animacje dla dzieci, brak zaangażowania animatora.
Hotel oceniam na mocne 6+.Hotel znajduje się bardzo blisko morza w którym można zobaczyć piękne rafy koralowe.Obsluga zawsze uśmiechnięta i pomocna.Jedzenie również bardzo dobre i każdy znajdzie coś dla siebie.Hotel znajduje się nie daleko lotniska także szybciutko zajeżdża się na miejsce.Jedyny minus to ściąganie opasek.Jezeli przedłużymy pokój to dostajemy voucher zamiast opasek.Bylismy z 10 letnim synem i syn bardzo zadowolony.Kontakt z Rezydentem oceniam na bardzo dobry.Polecam rodzinom z dziećmi i nie tylko.Na pewno wrócimy 😊😊
Obsługa,czystość,blisko piękna czysta plaża,jedzenie dobre
Ściąganie opasek
Hotel spełnił nasze wszystkie oczekiwania i możemy go śmiało wszystkim polecić na plaży akacje z dziećmi.
Opcja hyper all inclusive zawierała praktycznie wszystko o czym można pomyśleć w trakcie wakacji. Obsługa idealna, uśmiechnięta, zaangażowana i pracowita.
Dla nas bez wad.
Bardzo dobry hotel ogólnie cały obiekt piękny, blisko plaża. Świetny pokój rodzinny z bezpośrednim zejściem do basenu. Jedzenie różnorodne. 4 restauracje tematyczne i restauracja główna. Dodatkowo bary przy basenach i plaży. Aquapark. Biuro lokalnych wycieczek przy hotelu. Polecam orange beach i Snorkeling, piękne rafy koralowe. Jesteśmy zachwyceni pobytem polecamy z całego ❤️.
Bliskość plaży aquapark kuchnia pokoje
Nasz pobyt 07.07_21.07.2024 rodzina 2+2. Z natury jestem osobą pogodna, wyrozumiałą, ematyczną, nie mam natury księżniczki, wychowywałam się na wsi...Dlaczego taki wstęp...otóż.....Titanic Royal..zameldowanie, godz 2 w nocy, Pan w recepcji bardzo nieuprzejmy, gdy próbowaliśmy dopłacić za lepszy pokój kazal nam czekać w kolejce, no więc czekaliśmy do godz 3. Dopłacając karta Visa okazało się że nie mieli kłopoty z terminalem. W międzyczasie zasugerowali nam ze jezeli nie ma się pieniędzy to się nie bierze lepszego pokój _co było w moim odczucie nieuprzejme. Pokój 1055 bardzo ładny,czysty, sprzątany każdego dnia, jednak ręczniki nie zawsze wymienione, jak rowniez posciel. W hotelu maja braki w ręcznikach wiec rano sprzataja a potem na raty donoszona. Czasami trzeba bylo sie przypomniec. Plażowe ok, na kartę, wymieniasz wg uznania. Jedzenie dobre, jednak mocno powtarzalne. Trochę nudne. Napoje dla dzieci sztuczne z proszku. Sok jablkowy 🫣Alkohol nie wiem,nie pilam, tylko mąż próbował. Kawa dobra ale tylko z jednego ekspresu. Mrożona w barach mocno slodzona. Mohito ktorzy wszyscy polecaja na grupach, ze takie super dobre, wg opini meza mocno slodzone_ wrzucone 2 saszetki cukru.Obsluga kelnerska oceniam slabo, jeden Pan byl nawet bardzo opryskliwy w stosunku do gosci. Kobiety traktowal bardzo arogacko, przesmiewczo, patrzac na jego zachowanie mialam wrazenie ze mysli ze europejskie dziewczyny to glupie idiotki. Nawet jesli ma przykre doswiadczenia w tym zakresie uwazam ze powinnie byc bardzie profesjonalny i neutralny Kelnerzy pracują dobrze gdy jest szef sali. Sztućce,kubki,stoły brudne, brakuje łyżek, po opuszczeniu stolika sztućce które wyglądały na czyste zostawiano. Nakrycia niekompletne, zawsze czegoś brakowało, źle oznaczone dania po zwróceniu uwagi przez dwa tyg nie poprawiono błędnego opisu. Gofry smaczne, pani ma dwie gofrownice ale smazy tylko w jednej, gdy zapytalam dlaczego wzdrygnela ramionami, przez to dlugi czas oczekiwania, na sliskich schodach, było wiele upadków, przed dwa tyg nikt nic nie zmienił a wiedzieli wszyscy,włącznie z lekarzem hotelowym który udzielał pomocy matce z kilku.miesięcznym dzieckiem _upadła na schodach,upuszajac dziecko.Animacje tragedia. Brak słów aby opisać. Siłowni brak, aktualnie trwa remont. Co do zapachów tzw szamba. Owszem są ale w przedniej części hotelu, tam też najczęściej melduja Polaków, więc warto dopłacić i mieć coś lepszego. Basen dla dzieci super. Plaza piękna, rafy tyle o ile, ale zawsze coś, woda cieplutka. Ogólnie nie oceniam naszego pobytu źle ale widać że wiele rzeczy wymaga poprawy, nie.polecam i zapewne nie przyjdziemy ponownie do Titanic.(...)
Basen Plaża Restauracja mongolska
Wycieczka przez biuro Coral Travel, ze strony wakacje. pl. Pokój dla trzech osób, dwie dorosłe i dostawka. Przyjechałem do hotelu o godzinie 1.30. do pokoju dostawka dostawiona o godz. 2.45. trochę późno. Pierwszego dnia po ciężkiej i gorącej podróży spotkanie z rezydentem i godzinie 9.00, ciężko było komukolwiek wstać. W innych hotelach spotkanie z rezydentem o godzinie 12.00-14.00, to ma sens. Restauracje a la carte, były cztery, z trudem udało się tylko na jedną zrobić rezerwację, za każdym razem przy próbie rezerwacji nawet z samego rana jako pierwszym, pracownik mówił, że ma już komplet. W restauracjach na kolacji nie było kompletu zajętych stolików, turyści przeważnie pochodzenia niemieckiego, brytyjskiego, przypadek. Nasz pokój był z widokiem na ulicę przed którym był ogromny zbiornik, prawdopodobnie z szambem. Śmierdziało 24/dobę. Apteka oferowała leki, które normalnie kosztują 15 dolarów za 175 dolarów, po krótkiej kłótni sprzedał za 40 dolarów. W ofercie super siłownia. Na miejscu w piwnicy 3/5m cztery urządzenia - bieda. Ponoć remontują tą właściwą. Animacje słabe, córka 10 letnia nie chciała korzystać. A byłem za granicą już około 15 razy. Ogólnie za oferowaną cenę oferty hotel nie wart ceny. Plus to wifi. Hotel niby nowy ale widać dużo zniszczeń. Egipt niby biedny a ceny wysokie. Nie polecam Egiptu latem gorąco nawet w morzu. Plus to rafy i snurkowanie, pływanie z delfinami, lecz cena za zdjęcia powala. Co do wyżywienia, dużo, wiadomo tzw stołówkwe stołówkowe. Dwa razy pokazali w sałatkach kalmary i krewetki. Dobry był kurczak z rożna. Raz tylko był arbuz. Owoce to przede wszystkim jabłka, melony, figi, pomarańcza. Wiadomo leżaki pozajmowane, ale ja nie potrzebowałem, człowiek i tak w basenie.
Wifi
Smród
Hotel ładny, jedzenie smaczne,obsługa miła dużo basenów
Dużo basenów miła atmosfera
Łóżko jako przystawka dla prawie dorosłego dziecka kanapa twarda spanie jak na deskach .Płaciliśmy za syna jak za dorosłego a dostał opawskie dziecięcą a brakowało miesiąca do 18tki.Apteka przy hotelowa bardzo droga zamiast konkretnego leku na zemstę faraona dają probiotyki które nie działają.
Decyzja: Mamy dwie córki w wieku 3 i 6 lat. Ostatnie lata spędzaliśmy w nowoczesnych, eleganckich polskich hotelach (...), więc przyzwyczajeni do pewnych standardów mieliśmy wątpliwości co do wyboru Titanic Royal. Zdjęcia sugerowały, że może on nieco odbiegać od naszych oczekiwań. Jednak gwarancja dobrej pogody, bliskość morza oraz fakt, że hotel jest dostosowany do dzieci w wieku naszych córek, przekonały nas. Muszę przyznać, że był to wspaniały wybór – hotel pozwolił nam naprawdę cieszyć się wspólnym czasem. Dojazd: Wylot z PL późny bo o 21:20. Przylot, wizy i tranzyt autokarem spowodowały, że do pokoju weszliśmy okoo 4 nad ranem w Pt. To chyba jednak jedyny mankament. Sama podróż przebiegła sprawnie, trochę czeka się na wizę (robiliśmy to zgodnie z sugestią znajomych w okienku wymiany walut po 25$/osoba). Świetny tranzyt - jechaliśmy około 15 minut z lotniska więc to duży plus biorąc pod uwagę małe dzieci. Zakwaterowanie: Od momentu wejścia do hotelu było już tylko lepiej. Pracownik recepcji, mimo późnej pory, był bardzo uprzejmy i żartował z naszymi córkami. Po uśmiechu naszej młodszej córki, otrzymaliśmy jeden z najlepszych pokoi blisko plaży, bez potrzeby wcześniejszego napiwku. Później daliśmy mu 30$ w podziękowaniu. Pokój był przestronny, ponad 40 m², z dużym łóżkiem i sofą dla dzieci. Ciekawa aranżacja otwartej łazienki - można powiedzieć że całość stanowi studio z prysznicem i zamykaną ubikacją. Tu ciekawostka dla niektórych - należy pamiętać, że kanalizacja w Egipcie ma mniejsze średnice i nie powinno się wrzucać papieru do toalety. Każda z nich wyposażona jest jednak w bidet (zainstalowany kranik) więc można sobie z tym faktem poradzić. Pokoje były codziennie starannie sprzątane, a ręczniki wymieniane zgodnie ze standardami. Szczególne podziękowania należą się panu sprzątającemu, który tworzył dla dziewczynek fantastyczne rzeźby z ręczników. Przestrzenie Hotelowe: Hotel jest rozłożysty i niskokondygnacyjny. Skrzydła budynku otaczają przestrzeń basenową, która jest bardzo zadbana. Znajdują się tu baseny dedykowane pokojom na parterze, duże wspólne baseny oraz baseny dla dzieci. Mimo licznych dzieci, można było znaleźć ciche miejsca przy głównym budynku, idealne do odpoczynku. Problem rezerwacji leżaków dotyczył głównie basenów dla dzieci, ale obsługa zawsze chętnie przynosiła dodatkowe leżaki i parasole. Czystość hotelu była imponująca – pracownicy dbali o każdy detal, od odkurzania basenów po przesiewanie piasku na plaży. Rafa, mimo że nie tak kolorowa to jest bardzo blisko i dostarcza super emocji z maską - piękne ryby otaczają pływaków a zauważyć można jeżowce, węże morskie (podobne do Mureny) czy inne kolorowe zwierzaki. Atrakcje dla dzieci Dla dzieci były dostępne dwie przestrzenie basenowe, bezpieczne i ergonomiczne. Nasza 3-latka miała sporo swobody dzięki płytkiej wodzie. Minusem tu jednak są animacje - jest ich bardzo mało i nie są na specjalnie wysokim poziomie. Kilka zabaw odwołanych bez powodu (np budowa zamków z piasku), minidisco codziennie te-same (jednego dnia przeniesione na plaże) ,niektóre Panie miały nawet problem z angielskim co dla 5* w takim hotelu raczej jest dziwne.. Dla nas nie było to problemem bo dziewczyny miały towarzystwo ale porównując to z innymi obiektami w których bylismy to jest to coś co dawało się zauważyć. Mam wrażenie, że atrakcje dla dorosłych były na nieco lepszym poziomie (gry zespołowe, pokazy) aczkolwiek bez szału. Jedzenie Byliśmy bardzo zadowoleni z jedzenia. Różnorodność potraw, zwłaszcza grillowanych na zewnątrz, była naprawdę zadowalająca. Polecam kurczaki i szaszłyki z wołowiny. Ryby były ok, aczkolwiek trzeba pamiętać że to są inne ryby / inne mięso niż te do którego jesteśmy przyzwyczajeni w PL - np jednego dnia były smażone małe makrele, które były bardzo intensywne w smaku. Owoce morza też były smaczne (szczególnie w restauracji mongolskiej) ale jest to stały mix ryby, kalmarów i krewetek. Co do restauracji - zachęcam zeby wybrac sie do tej mongolskiej, w pozostałych podawane dania nie wydawały się specjalnie rózne od tego, co można było nałożyć na sali głównej. W restauracji Chińskiej Pan robił dodatkowy pokaz z nożami co podobało się dzieciakom. Jeśli chodzi o napoje to zgodnie z opiniami innych osób - alkohole lokalne a jakość drinków zależała od tego kto je robił i tak czasem można było wypić pyszne mojito z miętą i rozkruszonym lodem a czasem dostawało się drinka mięta limonka rum i zalane sprite. Jako że byliśmy z dziećmi to nam to nie przeszkadzało bo wypiliśmy po 1 może 2 drinki w ciągu dnia. Podsumowanie Titanic Royal to doskonały wybór dla rodzin z małymi dziećmi oraz starszych par. Hotel oferuje świetne warunki, czyste pokoje, przyjazną obsługę i dużo atrakcji dla najmłodszych. Polecamy z pełnym przekonaniem!
Czystość, Obsługa, Jedzenie
Animacje dla dzieci, Bardzo duża zmienność ceny w zależności od terminu wyjazdu
Nie wiem dlaczego ten hotel jest w gronie pięciu gwiazdkowych hoteli Przede wszystkim ultra all inclusive To zwykła ściema dla kupujących pobyt w tym hotelu Wiele all w innych hotelach zapewnia wiele więcej Co do posiłków to delikatnie mówiąc byle co Śniadania tragedia Jedyne co nadaje się do jedzenia to jajecznica Obiady to królestwo frytek i coca-coli Mięso tak twarde że nie do zjedzenia Napoje z dystrybutorów Po wodę w butelkach trzeba chodzić do lobby lub barów przy basenach Baseny niczego sobie Ładne sprzątane z rana Dopłaciłem na miejscu do pokoju rodzinnego Niestety hałas z korytarza był taki że trudno było spać mimo dwóch sypialni Największym atutem tego hotelu jest plaża z płytką woda sięgającą dość daleko w głąb morza
Plaża baseny
Hałas Byle jakie jedzenia Ultra all inclusive to tylko z nazwy
Hotel nie spełnił moich oczekiwań. Bardzo mały wybór posiłków, w snack bar nie ma co zjeść, animatorzy bardzo leniwi nic im się nie chce ,a największym utrapieniem był smród szamba w dzień i w nocy ponieważ podlewali nim rośliny w hotelu. Obsluga bardzo miła jakość napojów też dobra ,ale siedząc w smrodzie cały tydzień to jest coś okropnego.Nie polecam tego hotelu a byłam już w wielu innych w Hurghada ten jest najgorszy
Nic
Smród towarzyszący wszędzie
Hotel z dobrą infrastrukturą basenową i różnorodnym, smacznym jedzeniem. Lata świetności ma już za sobą, choć dopiero ma 5 lat. Miła obsługa ale wszechobecna żądza napiwków jest irytująca. Dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, dla każdego coś miłego!
- Plaża - Baseny - Dobre i różnorodne jedzenie
- zapach po podlewaniu kwiatów (woda z odzysku ) - zapach na prawym skrzydle hotelu dochodzący z oczyszczalni - ostatniego dnia wylano nam w pokoju płyn na bazie chloru, który strasznie śmierdział i niszczył ubrania, jak by nie można poczekać na wymeldowanie.
Hotel ogólnie średni, dobra lokalizacja, plaża przy Hotelu, pokoje ładne i w miarę duże i tyle
Dobra lokalizacja, piaszczysta plaża przy hotelu, dobra dla dzieci, fajny aqua park dla dzieci, baseny też ok Obsługa w Hotelu ok
Plaża przy hotelu ale brak rafy kiepska na snorking. Kiepskiej jakości jedzenie, bardzo słaby wybór i monotonne, stare suche pieczywo i wyroby cukiernicze suche na wiur!, jedzenie przy basenach i na plaży tego nie da się jesć! Kiepskie animacje! Już nie wspomnę o lunch box na wyjazdy totalna tragedia, sucha bułka i plasterek czegoś co przypomina wendline
Hotel Titanic Royal Idealne wakacje! ☀️ Wróciliśmy właśnie z tygodniowego pobytu w hotelu [Nazwa hotelu] i jesteśmy zachwyceni! Hotel: * Pięć gwiazdek w pełni zasłużonych! * Bardzo czysty i pięknie urządzony. * Posiada 2 podgrzewane baseny, idealne na relaks w słoneczne dni. * Baseny dla dzieci również są podgrzewane, co zapewnia im bezpieczną zabawę. * wiFi w całym hotelu nawet na plaży. Jedzenie: * Różnorodne i pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. * również są dodatkowe czy restauracji na recepcji można rezerwować Stolik * Restauracja serwuje dania kuchni międzynarodowej i lokalnej. * Posiłki są świeże i przygotowywane z dbałością o szczegóły. Atmosfera: * Super! W hotelu panuje miła i przyjazna atmosfera. * Cały personel jest bardzo miły, pomocny i komunikatywny. * Obsługa dba o każdy szczegół, aby pobyt gości był komfortowy. Dodatkowe atrakcje: * Przy plaży można skorzystać z oferty wycieczek i sportów wodnych. * Bardzo polecam wycieczkę na jachcie z nurkowaniem i odwiedzaniem wyspy. * W hotelu można również skorzystać z masażu - polecam! Hotel Titanic Royal to idealne miejsce na wypoczynek dla całej rodziny. Chętnie wrócimy tu jeszcze raz! Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐
WiFi na całym terytorium hotelu Czysty hotel również jak i baseny 3 restauracji do wyboru 3 baseny dla dzieci Czysta duża plaża Bowling i Billiart w hotelu
Woda jest tylko jedna, szkoda że w basenie można pływać tylko do godziny 17:00
Hotel elegancki i czysty. Duża przestrzeń, baseny podgrzewane dla dorosłych oraz brodziki dla dzieci. Obsługa oraz jedzenie super. Nie mam negatywnych opinii.
Blisko hotelu, blisko centrum, dostęp do plaży
Można polecić każdemu. Fajny duży hotel ,super jedzenie ,piękne zadbane otoczenie,prywatna plaża i mega bezpiecznie
Ogromne piękne przestrzenie duże pokoje