Titanic Beach Spa & Aqua Park

Hotel super, bardzo dużo basenów, mega aqua park. Obsługa bardzo pracowita i kulturalna.

Pobyt zaliczam do udanych, hotel i otoczenie zadbane. Duże baseny, głębokość około 1,40 bardzo wygodna do pływania, jedzenie urozmaicone i duży wybór, obsługa miła i uśmiechnięta.

Bardzo dobre położenie hotelu, czysto, miła obsługa. Możliwość korzystania z udogodnień hotelu obok na duży plus. Dużo restauracji a’la carte chociaż tam mimo że się starają to akurat średnie jedzenie.

Hotel bardzo fajny,dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych ,nocna dyskoteka dla lubiących poszaleć.Jedzenie ok,pięć restauracji do wyboru podczas kolacji,świeże soki na śniadanie. Obsługa miła lubiącą napiwki,pokoje czyste .Niestety morze było bez wody przy samej plaży przez większą część dnia,istnie bajoro .Wybraliśmy ten hotel głównie przez to że jest przy plaży ale niestety kąpieli nie było!!!

Hotel piękny lecz na tym się kończy. -Jedzenie okropne, a czystość pokoji zostawia wiele do życzenia. Kupiliśmy ten Hotel ze względu na piękny aqua park lecz dzieci poniżej 120cm nie mogły z niego korzystać nawet z osobą dorosłą. Obsługa średnia, bardzo nastawiona na napiwki. Napewno nie wrócę w to miejsce.

Nazwa  Titanic Beach Spa & Aqua Park
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf, parking

Programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem dla dorosłych i dzieci.

Aquapark z 16 zjeżdżalniami, basenem ze sztuczną falą, leniwą rzeką i dużym kompleksem basenowym.

Infrastruktura przyjazna dzieciom: plac i pokój zabaw, miniklub (3-12 lat), mini disco, programy animacyjne w ciągu dnia.

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.

Wyświetlono 334 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomasz

Zalety

Wielkie zjeżdżalnie, bardzo dużo basenów, elegancki pool bar.

Wady

Komary :)

Agata

Zalety

Położenie przy samej plaży, miła obsługa, sprzątnę codziennie

Kaśka

Zalety

Aquapark choć dwie najlepsze atrakcje czynne tylko pół godziny w ciągu dnia,duża ilość basenów.

Wady

Brak wody w morzu!

Zalety

Duży obiekt.

Wady

W/W

Magdalena

Hotel bez zastrzeżeń. Przy zameldowaniu dostaliśmy propozycję dopłaty do przeniesienia do hotelu obok znajdującym się na tym samym obiekcie. Jednak z tego nie skorzystaliśmy, ale nie żałowaliśmy. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki na świeże. W pokoju lodówka codziennie uzupełniana wodą i napojem gazowanym. Klimatyzacja działała bez zastrzeżeń. Pracownicy hotelu bardzo pomocni i mili na każdym kroku nie było żadnego problemu. Super show robione przez animatorów codziennie wieczorem, po czym dużym plusem jest dyskoteka czynna codziennie aż do 2 w nocy dla osób powyżej 18 roku życia. Ochrona na wejściu do dyskoteki skrupulatnie pilnuje, aby wiek osób wchodzących był odpowiedni. Na placu znajdują się dwa hotele, gdzie można korzystać z atrakcji obu i ze wszystkich restauracji. Aquapark z kilkoma zjeżdżalniami pilnowany przez kilkunastu ratowników. Pobyt w hotelu był bardzo udany, na pewno tam wrócimy jeszcze nie raz.

Zalety

Aquapark, możliwość korzystania z atrakcji obu hoteli, plaża przy hotelu, mnóstwo basenów z różnymi głębokościami. Codziennie zróżnicowane posiłki, kolacje codziennie w innym stylu. Czystość na plus i pomocna obsługa w każdej kwestii.

Wady

Nie znaleźliśmy.

Hotel idealny dla każdego! Bogate animacje dla dzieci i dorosłych. Wspaniały zespół animatorów z którego pragnę wyróżnić Paris i Dymytro - brawoo!!! Obsługa uprzejma i pomocna na każdym kroku. Codzienne zainteresowanie naszym pobytem.. czy wszystko w porządku czy mamy z czymś problem. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. W pokoju lodówka z uzupełnianą wodą colą fantą i sprite. Dodatkiem w pokoju był czajnik kawa herbata i kubeczki itp. Jedzenie równie bogate. Wszystko świeże. Restauracje tzw. ala carte z uprzednią rezerwacją kolacji świetne. Duża pochwała dla Restauracji Mongolskiej - obsługa i samo przygotwanie kolacji - pierwsza klasa ! Manager części restauracyjnej Pan Sayed Gomaa zasługuje na duże wyróżnienie z uwagi na wysoką kulture osobistą, kontakt z Gośćmi oraz całą organizację i zarządzanie tym sektorem. Bardzi polecam !!! Dodam również, że był to nasz drugi pobyt w tym hotelu i z pewnością wrócimy tam kolejny raz.

Zalety

Animacje! Życzliwość personelu!

Wady

Zapach wody w aquaparku Zejścia z mostków - chwilami niebezpieczne ślisko.

Hotel idealny dla każdego! Bogate animacje dla dzieci i dorosłych. Obsługa uprzejma i pomocna na każdym kroku. Codzienne zainteresowanie naszym pobytem.. czy wszystko w porządku czy mamy z czymś problem. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. W pokoju lodówka z uzupełnianą wodą colą fantą i sprite. Dodatkiem w pokoju był czajnik kawa herbata i kubeczki itp. W łazience hotelowe środki higieny osobistej. Ręczniki wymieniane z prośbę gości. Jedzenie równie bogate. Wszystko świeże. Świetne kolacje w restauracjach tzw. ala carte. Duża pochwała dla Restauracji Mongolskiej - obsługa i samo przygotwanie kolacji - brawo!!! Bardzo polecamy ten hotel!! Dodam również, że był to nasz drugi pobyt w tym hotelu i chęcią Wrócimy tam kolejny raz.

Zalety

Animacje! Życzliwość personelu!

Wady

Zapach wody w aquaparku Zejścia z mostków - chwilami niebezpieczne ślisko.

Włodek

W Titanicu byliśmy drugi raz po 10 latach. Do powrotu skusiły nas aktualne bardzo wysokie oceny gości. Wszystko to prawda. W Egipcie byliśmy wielokrotnie i musimy przyznać że dzisiejszy Titanic to górna półka hotelowa. Wszystko jest na wysokim poziomie a więc najważniejsze rzeczy to: jedzenie na prawdę bardzo dobre, czystość w pokojach i na terenie i poziom obsługi - dużo ich i mili nie nachalni. Dodatkowa zaleta to Aqua Park - zwłaszcza dla dzieci. My już nieco w wieku pozaszkolnym a korzystaliśmy codziennie i fan był. Jest też rafa ale trzeba opłynąć ją z drugiej strony żeby zrobić Łał !!!. Niestety rafa w całej Hurghadzie choruje i blaknie ale ta za bojkami jest jeszcze piękna. Ogólnie oceniamy z poziomu długoletnich odwiedzaczy Egiptu, że Hotel bardzo dobry. Potwierdza to chyba także proporcja gości : W. Brytania, Niemcy, Holandia, Francja, Polska. Tych zza Buga prawie wcale nie było. Myślę, że kto pojedzie żałować nie będzie. Jedyny mankament to, że gości było na prawdę sporo. Ale taka ilość atrakcji w jednym miejscu to właśnie powoduje. Można korzystać w 100% z infrastruktury obu hoteli Titanic: Beach i Palace - co jest dodatkowym atutem w przypadku ogólnie dużej liczby gości. Nie dałbym sobie palca obciąć, że trzeci raz tam nie zawitamy.

Zalety

Poziom praktycznie wszystkiego w hotelu - jak na Egipt rzadko spotykany.

Wady

Wad nie widzimy. Wszystko nam się podobało.

Aga

Pobyt w hotelu bardzo udany. Zdjęcia na stronie są przestarzałe, na żywo hotel o wiele lepszy! Świetne baseny, jest ich bardzo dużo, nie ma tłoku przed i w basenach. Zjeżdżalnie są super atrakcją. Jedzenie pyszne, urozmaicone. Duży plus za to, że można korzystać z kilku restauracji ala carte. Polecam od razu po przyjeździe zapisać się na japońską- bo tam jest najmniej miejsc a najbardziej oblegana kolacja. Najpyszniejsza była włoska. Obsługa w hotelu miła, dbająca o czystość pokoi. Leżaki rezerwowane chyba były już od 6 rano, więc czasami ciężko z rana było znaleźć miejsce. Ale obsługa jak widziała ten problem szybko znajdywała wolne leżaki i przynosili w miejsce, które Chcieliśmy. Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi! (Zadno z nas nie złapało zemsty i innych dolegliwości :) )

Zalety

Jedzenie, Położenie, Atrakcje wodne Obsługa Ilość basenów Czyste pokoje

Wady

Akurat w naszym okresie było dużo remontów, Chodniki, jedna część basenu. Uważam, że środek sezonu to nie czas na takie remonty gdzie unosi się kurz, jest głośno od piłowania, stukania i innych czynności budowlanych.

Aga

Zalety

Jedzenie, Położenie, Atrakcje wodne Obsługa Ilość basenów Czyste pokoje

Dorota

Pobyt oceniam pozytywnie. Hotel jest ogromny. Jest dużo restauracji, z których można korzystać (włoska, meksykańska, chińska, grill, mongolska), więc każdy znajdzie coś dla siebie. Pyszne ciasta, desery. Dużo basenów, które są ze słoną wodą. Leżaków też jest dużo, ale minus taki, mentalność ludzi taka, że zaraz z rana jak nie zarezerwujesz sobie leżaka, kładąc ręcznik to będzie problematycznym znaleźć wolny leżak już po 8 rano, pomimo, że nikogo na tych leżakach nie ma. Co do pokoju to jest część nowsza i starsza hotelu. Ta starsza to już trochę wymaga pewnych napraw, pościel też nie jest zbyt nowa, bo widać zużycie. Pokoje sprzątane codziennie przez miłych panów. Ogólnie to polecam ten hotel, na pewno nie ma 5* ale na 4 * zasługuje.

Zalety

Basen na plus, jedzenie.

Wady

Widać zużycie pościeli i ręczników.

Sławek

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel spełnił moje oczekiwania w 100%. Wszystko było jak należy,począwszy od obsługi, poprzez jedzenie,animacje a skończywszy na wieczornych pobytach w lobby.Pokoje odnowione, czyste ,codziennie sprzątane.Byliśmy pierwszymi lokatorami w pokoju po remoncie. Trwa on permanentnie ,ale mnie to nie przeszkadzało mogłem porozmawiać z robotnikami, wspaniali ludzie.Byliśmy w sześć osób, wszyscy zadowoleni.Muszę jeszcze wspomnieć o salonie gier otwartym 12h. Bilard ,kręgle co tam każdy chce,wspaniała zabawa.I jeszcze jedno, animatorzy wspaniali ludzie bawili nas w dzień i bawili nas w godzinach wieczornych.Jeszcze tam wrócimy

Zalety

wszystko jest zaletą, pokoje, obsługa, piękny aqua park,a przestronne lobby robi niesamowite wrażenie . Nie jest to może turecki przepych, ale dla mnie wspaniałe.I te codzienne wieczorne muzyczne impresje, można posłuchać i potańczyć.

Wady

Jak mam się już czegoś przyczepić to mostki nad basenami , trudno zejść. jak obejrzycie zdięcia to będziecie wiedzieć o czym mowa.

Pobyt - Luty 2024

Za każdym razem gdy jestem z rodziną w Egipcie wybieram inny hotel żeby mieć porównanie i za każdym razem wracamy uśmiechnięci i zadowoleni. Tak było również i tym razem. Byliśmy już w hotelu tej sieci (Titanic Royal). Tym razem wybór padł na Titanic Beach. Kompleks spory, złożony z dwóch siostrzanych hoteli (Titanic Palace i Titanic Beach). Wszyscy mogą swobodnie poruszać się między nimi i korzystać ze wszystkiego. Jedzenie dobre, takie jak w innych hotelach, nigdy niczego nie brakowało, obsługa bardzo miła i pomocna, bardzo zwracali uwagę na gości i na to, żeby niczego im nie brakowało. Pokoje schludne, codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane. W ciągu dnia dużo atrakcji sportowych np. Olimpic Games na plaży - rywalizacja sportowa między Palace a Beach - super pomysł i świetna zabawa. Do tego codziennie aqua gym, zumba, voley ball - każdy znajdzie coś dla siebie. Woda w morzu chłodna o tej porze roku no i tradycyjnie odpływy dzięki którym można było sobie spacerować "po morzu". Polecam serdecznie pobyt w tym miejscu :)

Zalety

Lokalizacja, obsługa, plaża, możliwość wyjścia poza hotel i zrobienia zakupów,

Wady

Nie skupiam się na wadach w czasie urlopu

Marika

Pobyt - Grudzień 2023

Świetny hotel, czysty, przepyszne jedzenie obsługa miła,świetny Aquapark

Zalety

Obsługa Jedzenie Czystość

Pobyt - Grudzień 2023

Bardzo dobra cena do jakości. W całym aquaparku podgrzewana woda. Bliski transfer z lotniska, nic tylko się wakacjowac z wakacje.pl

Zalety

Duży ogród, dużo basenów, duża retauracja

Wady

Pokoje mogbly by być trochę lepiej wyremontowane ale spełniają standard.

Marika

Pobyt - Grudzień 2023

Hotel czysty, dobre jedzonko, miła pomocna obsługa zawsze uśmiechnięta, pokoje tez okej. Szczerze polecam!!!

Zalety

Blisko plazy Aqua Park

Pobyt - Listopad 2023

Bylismy pozytywnie zaskoczeni jakoscia. Bardzo dobra obsluga. Bardzo dobre jedzenie. Bardzo pozytywnie oceniamy pobyt w tym hotelu. jezeli w przyszlosci otrzymamy podobna oferte cenowa na pewno skrzystmy. Pozdrawiam Krzysztof

Zalety

Ilosc obslugi. Uprzejmosc. Ponadto brak nachalnosci w proponowaniu uslug hotelu jak np.SPA.

Wady

Brak wad.

Pobyt - Listopad 2023

Wrażenia po pobycie oceniam na 6+, obsługa hotelu przesympatyczna, wszyscy uśmiechnięci i pomocni. Baseny wystarczające na pobyt z dziećmi, ze względu na pobyt w listopadzie na szczęście nie było tłumów więc pobyt był tym bardziej udany. Wycieczki organizowane przez biuro podróży na plus ale byliśmy też na wycieczce organizowanej przez Egipcjan z terenu hotelu i też nie ma się do czego przyczepić. Ogólnie polecam z całego serca

Jola

Pobyt - Październik 2023

To był mój drugi pobyt w tym hotelu i jak zwykle nie zawiodłam się. Dostaliśmy wspaniały pokój rodzinny na parterze blisko poolbaru. Pokój codziennie sprzątany, dokładana woda, cola i sprite do lodówki. Obsługa w recepcji bardzo miła. Kelnerzy w restauracji nie spieszą się ze sprzątaniem i nakrywaniem stolików, więc czasem trzeba było czekać. Jedzenie jak to w Egipcie.

Zalety

Hotel czysty, miła obsługa, fajne zjeżdżalnie, dużo basenów.

Wady

Jedynie szkoda że pomost był zamknięty od połowy i nie można było zejść na głęboką wodę żeby posnurkować...

Titanic Beach Spa & Aqua Park