Długie, szerokie plaże nad Oceanem Atlantyckim
Sporty wodne, w tym surfing i kitesurfing w idealnych warunkach
Klimatyczne bazary i targi z lokalnymi wyrobami i przyprawami
Czysty, zadbany, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników, bardzo blisko promenady, plaży, portu i kolejki.
Bardzo dobry hotel dla niewymagających gości.
Niepodgrzewany basen zimą. poza tym brak.
Pobyt ok. Personel dobrze komunikuje się. Dba o klientów. Zadbany basen. Przejrzyste informacje. Schludnie i czysto. Widać uplyw czasu. Dobra lokalizacja. Nieprzyjemne otoczenie okolice wypożyczalni.
Lokalizacja i uczynność personelu.
Standard niższy niż się spodziewałem. Nieprzyjemna uliczka na przeciw.
Bardzo fajny hotel, przede wszystkim czysto, jedzenie bardzo dobre, personel bardzo pomocny. Dobrze usytuowany wszędzie blisko.
Czystość i dobre jedzenie
Schludnie, miła obsługa i smaczne jedzenie, raczej nic więcej nie potrzeba do udanego pobytu. :)
Świetna relacja cena/jakość. Czysto, dobre posiłki, fajny basen. Ogólnie jak na 4 gwiazdki to nie ma się do czego przyczepić. Jedyny niewielki zgrzyt to zbyt wysoka opłata klimatyczna pobrana na recepcji 30EUR a powinno być około 23EUR (2 osoby, 7 dni) Nadpłatę zwrócono ale to błąd pojedynczego człowieka, więc nie rzutuje na opinię o całym hotelu.
Mily, przyjemny. Brak animacji mimo zapowiedzi i wywieszonego grafiku.
Lokalizacja, obsluga mila.
hotel bardzo pozytywnie mnie zaskoczył , miła obsługa , ogólnie mili ludzie , czysty , dobre jedzenie , ogólnie jest dobrze zorganizowany , fajny basen , położenie też dość dobre - z 8 minut do plaży , blisko sklep spożywczy , bank , jak i monopolowy ,
Bardzo polecamy pobyt w hotelu Tildi, czysto, uprzejma i pomocna obsługa, i bardzo smaczne, obfite śniadania i obiadokolację.
Bardzo przyjazna atmosfera. Blisko do plaży, portu jachtowego i kolejki na górę Kazab. Bezpiecznie i spokojnie. Dodatkowym walorem był widok z okna naszego pokoju na ocean i wzgórze.
Brak.
Hotel położony blisko promenady i plaży ale też blisko głównej drogi avo za tym idzie słabe wyciszenie okien i ścian uniemożliwia sen. Ale po 3 dniach i tak człowiek pada
Obsługa bardzo miła. Obiadokolacje wręcz niesamowite. Warto tam wrócić dla samego jedzenia. Basen w sam raz, woda ok. Śniadania zdecydowanie nie pod Naszą nację.
Głośno, hałas hałas hałas! Uwaga dotycząca kierowców w Maroko- pieszy Twój wróg. Przejście przez przejście dla pieszych to walka o życie. Dlatego nie polecam rodzinom tego kraju.
Bardzo udany pobyt ,hotel czysty codziennie sprzątany ,pachnący ,dobre położenie blisko plaza i dworzec autobusowy .
Sympatyczna i pomocna obsługa ,smaczne śniadania i duże ,wygodne pokoje .
Wszystko ok
Kameralny hotel czysty i zadbany. Posiłki bardzo smaczne. Obsługa miła i uprzejma. Basen w pięknym ogrodzie, leżaków i parasoli nie brakowało, pan basenowy uprzejmy i bardzo pomocny. Plaża blisko wystarczy przejść przez ulicę a wieczorem można pospacerować po promenadzie
Czystość,blisko do oceanu
Moim zdaniem brak
Dobry stosunek jakości do ceny. Przyjazny i pomocny serwis- dotyczy recepcji i restauracji.
Czystość, korzystne ceny.
Bardzo czysty hotel , jedziecie bardzo dobre blisko plaży i centrum
Basen i blisko plaża
Brak balkonu w pokoju
Hotel jest położony w świetnej lokalizacji, blisko plaży i mariny, blisko targów, restauracji, sklepów. Część pokoi posiada częściowy widok na ocean, niektóre z nich posiadają balkon. W załączniku widok z pokoju na 4 piętrze bez balkonu. Sam hotel ładny, chociaż niektóre rzeczy wymagają odświeżenia (brak światła w centralnej części pokoju, suszarki do włosów się przegrzewały, woda w prysznicu miała nieprzewidywalną temperaturę plus słabe ciśnienie, lodówka nie działała). Pokoje codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki, basen całkiem spory ale niepodgrzewany. Na terenie hotelu znajduje się siłownie, bilard, pingpong, bar przy basenie z przekąskami i napojami. Hotel oferuje ręczniki basenowe jednak nie można ich zabrać na plażę. Śniadanie całkiem urozmaicone, jak na dosyć mały hotel - oferuje duży wybór. Do dyspozycji gości są również stresy z telewizją przy lobby czy sala konferencyjna. Myślę że hotel zasługuje na polecenie i jest warty swojej przestępnej ceny.
- położenie - czystość - obsługa
Bardzo fajnie spędzony czas. Dość przestronny, czysty, ładnie urządzony pokój. Dobre jedzenie, miła obsługa. Lokalizacja blisko plaży. Z tyłu hotelu zadbany ogród z basenem i leżakami.
Hotel jest kameralny, w pobliżu ulicy, jednak niezbyt głośnej. W pobliżu dużo wypożyczalni samochodowych w dobrej cenie dla osób które cenią sobie indywidualne zwiedzanie kraju.
W zasadzie ciężko stwierdzić.
Bardzo dobra lokalizacja. Blisko plaży, ok 300 m. Basen czysty, dookoła ogród, ćwierkające ptaszki. Obsługa życzliwa i pomocna. Pokój codziennie sprzątany. Bardzo miły miałam pobyt. Polecam ten hotel
Ogród przy basenie
Biorąc pod uwagę cenę za hotel to oceniam go bardzo dobrze. Polecam.
Miła pomocna obsługa, pokoje sprzątane codziennie z wymianą ręczników.Blisko oceanu. Dostępność restauracji bardzo duża.
Jeżeli chodzi o korzystanie z basenu słońce w lutym dopiero wczesnym popołudniem.
schludny skromny czysty zadbany sprzątany codziennie
bardzo dobre położenie blisko plaży
w zasadzie brak choć może klimatyzacja nie najlepsza
Hotel, choć już trochę lat ma i przydałby mi się remont jest bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie, obsługa bardzo miła i pomocna. Posiłki kuchni marokańskiej zróżnicowane , codziennie coś innego. Pyszne warzywa i owoce. Cichy i piękny ogród.
Usytuowanie blisko promenady nadmorskiej i plaży.
Zimna woda w basenie, cieplejszy był Atlantyk.
Bardzo przyjemny hotel w dobrej lokalizacji. Blisko oceanu, restauracji, sklepów, głównej promenady. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Smaczne i różnorodne śniadania. Obsługa bardzo miła i pomocna. Jest basen, ale niepodgrzewany. Na przełomie stycznia i lutego dało się jednak z niego korzystać, chociaż woda była chłodniejsza niż w oceanie. Jest mała siłownia, ping pong, bilard. Otoczenie hotelu ciche i zielone. Na przeciwko hotelu wypożyczalnia samochodów, a przy hotelowej ulicy zawsze dało się znaleźć miejsce. Hotel posiada też nieopodal prywatny, bezpłatny parking dla gości.
Na plus: Lokalizacja Czystość Smaczne jedzenie Pomocna i życzliwa obsługa
Nie mamy żadnych uwag.