Tigaki's Star

Za tą cenę wiem że nie mogę zbyt wiele wymagać ale jedzenie słabe. Wśród gości można usłyszeć głównie język niemiecki

Zmęczona wakacjami w wielkich resortach pełnych ludzi,dzieci,głośnych animacji,w tym roku postanowiłam spędzić wakacje w trochę inny sposób,przed decyzją o wykupieniu wakacji w Tigaki\'s star długo szukałam miejsca które sprosta moim wymaganiom,miał być mały kameralny hotel ze śniadaniami na uboczu w małej miejscowości w niedalekiej odległości od morza i tawern.Mój wybór padł właśnie na ten hotel i to był strzał w dziesiątkę.Spędziłam w tym cudownym miejscu 2 tygodnie i było nawet lepiej niż sobie wcześniej wyobrażałam.Hotel składa sie z okolo 8 małych budynków w których jest kilka pokoi,położony na pięknym zadbanym zielonym terenie.Klimatyzacja w cenie,wifi bezpłatne w recepcji i czasami mozna było złapać na basenie.Pokoje sprzątane codziennie,reczniki wymieniane co 2 dni,posciel tez byla wymieniana.Śniadania smaczne,jak czegoś zabrakło cały czas było donoszone.Na terenie hotelu znajduję się dość duzy basen.Niestety ma mało leżaków.Około 11 już nie było wolnych miejsc.Obok basenu jest Pool Bar czynny od około 13 do 21 gdzie można zamówić dania z karty.Więc nie trzeba chodzic na obiad poza hotel.Do plaży idzie się 8 minut,Plaża nie jest przeludniona nie ma tłumów.2 lezaki i parasol to koszt 5 euro.Na przeciwko plaży znajduja sie dwie restauracje. Alikes i Ikaros tak ze mozna spokojnie zostawic reczniki i isc na pyszny obiad. Tigaki to mała \"miejscowość\" można nawet powiedzieć wioska obok hotelu pasły się krowy,słychać było pianie koguta.Sa dwie główne ulice na których znajdują sie sklepy i tawerny.Na samym końcu głównej ulicy znajduje sie duzy supermarket gdzie mozna kupic troche taniej niz w innych sklepach. Ja jestem zachwycona tym miejscem jak nigdy nie wracałam w to samo miejsce to jestem skłonna kiedyś tu wrócić.Polecam z całego serca.Więcej opini o tym hotelu można znależć na tripadvistor i tymi opiniami się sugerowałam.

Kod hotelu HOT19486
Nazwa  Tigaki's Star
Miejsce  Grecja / Kos / Tigaki
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, windsurfing, rowery

Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami

Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami

Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jarek

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Miła obsługa

Wady

Brak WiFi w pokojach. Na śniadanie mały wybór, codziennie to samo.

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Kameralny,czysty,zadbany,

Wady

nie znalazłam

Tigaki's Star