Tigaki Beach

3.5

Uzupełniając, dodam, że w restauracji pracuje przemiła, pomocna Polka. Z hotelu idzie się piękna alejką do samej plaży.5-10min. Przy końcu alejki jest przystanek. Kilkasem metrów do centrum miejscowości, czyli 2 uliczeka z super barami i lokalnymi biurami, gdzie można się zaopatrezć w wycieczki i samochody o wiele taniej niż u rezydentek (Neckerman). Ludzie sa przemili,czasem przymykaja oko na wiek dziecka, np. na wycieczkę do Turcji skasowali nas tylko za dorosłych, dzieci mimo, iż powyzej 7 i 12 lat-gratis. Odbierają z rejsu własnymi autami, można się umówić na konkretną godzinę jeśli się chce np. pozwiedzać stolicę dłużej. Wyspa mała, ale żeby zwiedzić ją spokojnie, z kąpielami na urozmaiconych plażach potrzeba 2 dni. Polecam :)

Hotel super. Co prawda zakwaterowano nas w pokoju w przyziemiu, zamiast z widokiem na morze, ale za to w nowej części hotelu. Nie robiliśmy z tego afery, jak niektórzy potrafią. Pokój ogromny, chyba ze 25 metrów, nowiutkie meble, wyposażenie łazienki lśniło. Piękna czysta wanna. Suszarka, lodówka, idealnie działajaca klima. Wszystko w cenie. każdego dnia sprzątanie.Przepiękny ogród, w rzeczywistości jest dużo bujniejszy niż na zdjęciach. Czyste duże 4 baseny (dwa dla dzieci.)Jedzenie bardzo dobre. Urozmaicone obiady. Nie ma opcji all, a mieliśmy i owoce i lody, kilka ciast na deser. Tylko napoje do obiadu płatne. Soki drogie, ale butelka wody kosztyje 1,5 EUR.Jedyny minus hotelu to kelner, od napojów, strasznie nachalny i pazerny.Polecam

Szukaliśmy hotelu który miał być przede wszystkim dla dzieci mówiono nam o placu zabaw animacjach super miejscach do zabawy a zastaliśmy niemieckie animacje plac zabaw to był domek drewniany i zjeżdżalnia. Szkoda bo samo miejsce ma potencjał ale ilość niemieckiego po tym tyg była nie do zniesienia pomimo tego ze tyle ilu było Niemców tylu Polaków. Jeśli chodzi o wyspę Kos piękne widoki polecam wynająć samochód i pojechać na wycieczkę objazdowa zachód Zia, Salt Lake, klify termy Paradise Beach Kos Kefalos i słynny wiatrak :)

MEGA FAJNIE SPĘDZONY CZAS, HOTEL REWELACJA , BLISKO PLAŻA KILKA SKLEPÓW, HOTEL I MIEJSCOWOŚĆ DLA CHCĄCYCH WYPOCZĄĆ , DO WIĘKSZEJ MIEJSCOWOŚCI 20 MIN AUTOBUSEM SPOD HOTELU , POLECAM W 100%

2000 znaków to za mało, by opisać 8 dniowy pobyt w Tigaki Beach. Czysto, pachnąco , bardzo dużo zieleni robi wspaniałe wrażenie. Uśmiechnięta Recepcjonistka załatwia wszystko w max 1 min. Nie ma zapinanych na nadgarstku kolorowych tasiemek oznaczających rangę gościa. Pokój bardzo czysty ,wszystko nowe. Taras,balkon mieliśmy od strony morza. Uroku dodawały \"zaparkowane\" na działce obok osiołki, które co jakiś czas przypominały o swoim istnieniu. Ubaw po pachy usłyszeć \"przekrzykujące\" się zwierzaki. Posiłki zróżnicowane, obsługa uśmiechnięta i kłaniająca się niemal w pas. 3 baseny, gdzie każdy mógł spokojnie znaleźć miejsce dla siebie. Co jakieś 30min , obsługa przechadzała się by sprawdzić czystość na terenie kompleksu. Podczas pobytu 30.09-07.10 animacje nastawione na niemieców. Sporo też polaczków usilnie chcących zwrócić na siebie uwagę. I tu niestety bije po oczach jakim zacofanym narodem jesteśmy. Gwiazdeczki z tipsikami i przyklejonymi rzęsikami uskuteczniały rewię mody. Panowie zdrowo lali w gardła, operując dość wysokimi decybelami. Polecam we własnym zakresie zwiedzać wyspę. Skuter lu quad wypożyczcie w miasteczku Marmari. Ceny o wiele niższe, a to tylko 3,5km od Tigaki. Polecam KosMoto. W Tigaki za identycznego quada chcieli 50 euro, a tam spokojnie po negocjacjach za 35 euro. Reasumując. Bez chwili namysłu wsiadamy w samolot i odwiedzamy hotel i miasteczko raz jeszcze.

Nazwa  Tigaki Beach
Miejsce  Grecja / Kos / Tigaki
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, tenis, golf

Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami

Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami

Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem

3.5

Wyświetlono 17 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iza

Iza

Asia

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Piękna roślinność, miła obsługa, dobre drinki ;)

Wady

To nie jest hotel dla rodziny z dziećmi jeszcze tak małymi jak nasza córka (1,7mscy) nuda nuda nuda...

MARCIN

Pobyt - Sierpień 2016

Zalety

HOTEL REWELACJA 4 * ,FAJNIE POŁOŻONY , 2 DUŻE BASENY PLUS BRODZIK, BLISKO PLAZA ,BARDZO CZYŚCIUTKO.

Wady

BRAK BARU NA PLAZY

Ziemowit

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

Kameralny, dla nas idealna lokalizacja. Czysto ,pachnąco, aż żal było odjeżdżać.

Wady

animacje tylko w języku niemieckim

Ula

Pobyt - Sierpień 2015

Hotel odpowiedni zarówno dla par, jak i rodzin z dziećmi. Dobrze zagospodarowany teren wokół hotelu, pełno roślin nadających przyjemny klimat. Do plaży idzie się ok. 3 minuty. Plaża zadbana, czysta. Zwiedziłam całą wyspę i uważam, że plaża przy hotelu jest najładniejsza. Obsługa jak i jedzenie bez zarzutu. Każdy może wybrać coś dla siebie. Jeżeli ktoś nastawia się na imprezowanie, nie jest to hotel dla niego, ponieważ nie ma w pobliżu dyskotek.

Zalety

Dużo miejsca przy basenach, dobra obsługa, blisko pięknej plaży.

Wady

Animacje w języku niemieckim.

Vika

Pobyt - Lipiec 2015

Miła obsługa, blisko ładnej piaszczystej plaży, smaczne posiłki, dobra lokalizacja, czystość, mrożone kufle do piwa!!! Niestety bardzo słabe animacje, tylko wieczorne i tylko po niemiecku, ale miasteczku są liczne tawerny i klub gdzie można miło spędzić czas.

Zalety

Wady

Bardzo słabe animacje, tylko wieczorne i tylko po niemiecku.

Zozola

Pobyt - Kwiecień 2011

Polecamy pokój superior, duży i przestronny. Śniadania były bardzo monotonne. W okolicach Tigaki jest bardzo dużo komarów, na szczęście w oknie tarasowym są moskitiery. Uwaga na pokój z łóżeczkiem dla dziecka - po przyjeździe poinformowano nas, że wyposażenie łóżeczka kosztuje 5euro za dobę! po interwencji u przedstawiciela Biura Exim Tours opłata nie została pobrana. W hotelu znaczna przewaga starszych turystów z Niemiec. Ogólne wrażenie jest takie, że hotel jest zadbany i czysty, ale w chwili obecnej nie zasługuje na 4*, gdyż hotel jest stary.

Jacek

Pobyt - Sierpień 2009

Właśnie wróciłem z tego hotelu - najwyżej 2 gwiazdki! Hotel robi wrażenie obiektu z lat 70-tych...łazienki pełne mrówek i innych latających insektów... jedzenie kiepskie-szczególnie śniadania; ociekające tłuszczem potrawy wzbudzały odrazę...klimatyzacja w opłakanym stanie...jestem głęboko rozczarowany i chyba będę składał reklamację. Myślałem, że Neckerman trzyma klasę, ale pomyliłem się. Zdecydowanie odradzam!

Pobyt - Sierpień 2009

Wchodzac do pokoju poczujesz smrod i znilizna. Tynki odppadaja, agencje podruzy spedzaja swoj czas na wypelnianiu tej ankiety by Cie wprowadzic w blod, tu nie znajdziesz ani jednej z obiecanych 4 gwiazdek

Pobyt - Maj 2009

To wymarzone miejsce na odpoczynek. Z żoną wybraliśmy sie na podróż poślubną 09/10.2006 rok. Marzylismy o wyspie i wybraliśmy sie do Tigaki beach. Oczywiście pokój z widokiem na morze. W nocy pieknie widac Turcję. Piekne wschody slońca. basen i jedzonko super. Hotel do polecenia.

ANETA

Pobyt - Wrzesień 2008

suuuper! jedzenie bardzo dobre,baseny swietne-zreszta jest ich kilka,plaza bliziutko,fajne knajpki, kos jest po prostu rewelacyjny-swietna wyspa,piekna!

rafal

Pobyt - Marzec 2008

super jedzenie 14 dni wesela bardzo dobre ciasta a Dyrekcja sprawdza co jakis czas , pokoje za to skromne w glownym obiekcie natomiast w bocznych budynkach lepsze ,obsluga dobra mozna spotkac Polakow jako kelnerow , prosze uwazac na mrowki Faraona plaga w tym hotelu .ogolnie bardzo polecam

ek

Pobyt - Marzec 2007

Miła obsługa, posiłki urozmaicone, jesz ile wlezie, łącznie z deserem. Pokoje małe, trudno pomieścić się rodzinie z dziećmi. Basen duży czysty. Plaża bardzo ładna.

Kot Szary

Pobyt - Lipiec 2006

Polecamy wypożyczanie samochodów za pośrednictwem recepcji a nie rezydenta EccoHoliday.
Bardzo ładny i zadbany teren hotelu. Przyjemna plaża.

Kasia2

Pobyt - Lipiec 2006

Bardzo ladnie polozony hotel. Mila obsluga.

Kocica

Pobyt - Lipiec 2006

Korzystajcie z wypożyczalni samochodów polecanej przez hotel a nie przez rezydenta EccoHoliday.
Ładna plaża. Bardzo zadbane najbliższe otoczenie hotelu.

Tigaki Beach