Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik, 4 zjeżdżalnie, miniklub (4-12 lat), animacje, plac zabaw.
Bogata oferta rekreacyjna: centrum fitness, tenis stołowy, badminton, aerobik, dzienne animacje, sporty wodne na plaży (płatne).
Tylko 150 m do szerokiej, piaszczystej plaży.
Obsługa nie rozmawiała ani w języku polskim ani rosyjskim, tylko bułgarski lub angielski , to sprawiło że w pełni nie korzystałam z propozycji hotelu. Pokój do przechowywania bagażu brudny. Nie podobały mi się dodatkowe opłaty za jacuzzi i saunę.
Jedzenie smaczne z dużym wyborem. Osoby z restauracji bardzo sympatyczne . Panie sprzątające pokoje bardzo miłe i sprytne. Duży basen zewnętrzny i bliskość do plaży.
Pobyt w hotelu Tiara Beach pozostawił bardzo miłe wspomnienia. Pokój duzy przestronny czysty ,funkcjonalny Wyposażony w ekspres do kawy ,czajnik .Kawa herbata uzupełniana. Łazienka duża równie czysta wyposażona we wszystko co potrzeba ,ręczniki kosmetyki ,suszarka. Ekipa sprzątająca super , zawsze uśmiechniet ,pomocna . Recepcja na wysokim poziomie .Obsług zawsze uśmiechnięta ,służąca pomocą. Posiłki smaczne urozmaicone świerze i dużo .Hotel godny polecenia
Hotel przyjazny ,obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna
Byłam bardzo zadowolona z pobytu , nic nieprzyjemnego mnie tam nie spotkało. Jedynie do łazienki dołożyłabym maty antypoślizgowe - to taka mała sugestia
Bardzo fajny hotel. Super jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa przemiła.
Jedzenie
Suszarka do włosów
Hotel 9/10 Jedzenie 9/10 Okolica 9/10 Polecam. Za tą kwotę na prawdę warto.
Okolica.
Sprzątanie.
Byłam w tym hotelu z mężem i 2 dzieci. Polecam Hotel. Jedzenie rewelacja oczy by caly czad jadły. Pokój duży. Czysto. Nie ma sie do czego przyczepić.
Fajnie, ze hotel leży poza ścisłym centrum i plaza w tym miejscu jest niezatłoczona. Hotel oceniamy na 5+
Troche zniszczone ogólnie dostępne łazienki, ale to raczej wina gości.
Pobyt w tym hotelu oceniam na bardzo udany. Czyste pokoje,miła obsługa. Jedzenie duży wybór i smaczne. Dzieci zadowolone z basenów i animacji. Czego chcieć więcej?😀
Napewno duża zaleta,to czystość. Usytułowanie hotelu blisko morza.
Jak dla mnie brak wad.
pokój ładny, czysty i przestronny. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Jedzenie smaczne.
Duża przestronna restauracja. Jedzenie smaczne i urozmaicone.
Animacje
Fajny hotel, blisko plaży, 2 km do Sunny Beach Amusement Park, dobre wyżywienie
blisko plaży
mały teren
Świetny hotel, piękny duży apartament, dobre jedzenie, fajne baseny, nie daleko do morza polecam serdecznie ☺️
Bardzo dobre i różnorodne jedzenie, czysto, przestronne pokoje. Jedyny minus za zimna wode w basenie natomiast był już wrzesień wiec jest to wybaczalne.
Jedzenie Pokój
Zimna woda w basenie
Wszystko zgodne z opisem. Polecam. Jedzenie, położenie, czystość - wszystko ok.
położenie
Rodzina 2+2. Bardzo fajny hotel. Otrzymaliśmy pokój jak na zdjęciu z dwoma sypialniami w bardzo dobrym standardzie. Wyżywienie różnorodne i bardzo smaczne. Zjeżdżalnie dla dzieci fajne i bezpieczne, na duży plus zachowanie ratownika ( nie siedział i gwizdał, a żył swoja pracą, przybijał piątki dzieciom, człowiek żyjący swoją pracą! ). Snack bary i bary bogato wyposażone. Bliskość morza to dodatkowy atut, a 10 min, od centrum Sunny Beach. Jak dla mnie same superlatywy i hotel godny polecenia.
- standard pokoju - zjeżdżalnie - All inclusive (dobre jedzenie, drinki dla dzieci i dorosłych) - animatorzy
Jak dla mnie brak
Hotel do którego można spokojnie wrócić!!!! Pokoje czyste, jedzenie mega dobre. Na stole było wszystko,różnorodne jedzonko. Łatwiej wyliczyć czego nie było!! Mega zaskoczenie było. Hotel na bogato. Żadnych problemów nie było. Mega animatorzy. Szczególnie Mateusz i Marcin!!!! Chłopaki robią robotę!!!! Chłopaki dzięki. Do dziś dzieci Was mega wspominają!!!!! Mam nadzieję że do zobaczenia!!!!! Hotel godny polecenia!!!!!
Hotel otwarty przyjaźnie na każdego. Obsługa majstersztyk!!!!
Brak.
Oceniamy wyjazd na bardzo udany, rodzina 2+1, pokoje w porządku - czystość 7,5/10, różnorodne jedzenie BARDZO, codziennie jakaś postawa WOW (sushi, krewetki, mule, żeberka, kalmary) , miła i pomocna obsługa , polskie animacje(...)Mateusz i Marcin 🫶, do plaży niedaleko-LEŻAKI PŁATNE , okolica bardzo przyjemna na spacer . Z czystym sumienie polecamy hotel . Dojazd z lotniska ok 30-35 minut
Polskie animacje Różnorodne jedzenie
Mogą popracować na czystością i znajomością języka angielskiego przez obsługę :)
Świetny hotel. Krótki dojazd z lotniska (około 35 min). Przepyszne i różnorodne jedzenie. Podczas naszego pobytu było dużo owoców morza. Blisko na plaże. Polscy animatorzy - Mateusz i Marcin na wielki plus. Bardzo starali się podczas animacji dla dzieci i dorosłych. Widać, że sprawia im to radość i robią to z wielką przyjemnością. Szczerze to z czystym sumieniem polecam każdemu ten hotel. Łukasz, Magda i Ola
Pobyt rewelacyjny, jest to duży kompleks w którym wszystko jest co potrzeba by wypoczać. Fajne animacje. Myśmy mieli apartament także bardzo przestronny odzielone łuzka od dzieci i nasze , 2 łazienki. Restaracja obszerna stoliki zawsze wolne jakieś były. Jedzenie bardzo dobre.
Bliskość morza, spokojna okolica, dobre drinki i piwo, animacje, zjeżdzalnie wodne.
Dla nas nie było.
Bardzo fajny hotel.Blisko morza, plaża szeroka piaszczysta/przyjemny piaseczek/,ciepła woda... Nie było problemu z leżakami wokół basenu. Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne. Animacje fajne dla dzieci.Hotel duży i czysciutki. Dużo gości z Bałkanów.. Spędziliśmy przyjemny urlop w Tiara Beach.
Dobra lokalizacja,spokojne miejsce,do centrum blisko. Smaczne jedzenie,pokoje duże i czyste.
Za dużo miejsc dla palących !!!!
Hotel bardzo przyjazny rodzinom i dzieciom. Ładne, duże, zadbane pokoje z łazienkami. Przed hotelem duży basen, zjeżdżalnie. Bardzo dobre jedzenie. Codzienne animacje dla dzieci. Na uwagę zasługują świetni młodzi ludzie- animatorzy, którzy zabawiają dzieci w ciągu dnia i tworzą wieczorne spektakle. Szczególnie można tu wyróżnić Marcina i Mateusza, którzy wykonują kawał dobrej roboty.
Animacje, duży basen, bardzo dobre,urozmaicone jedzenie, wygodne pokoje
To bardziej jako wskazówka nie wada: brakowało nam muzyki do tańca dla dorosłych. Takiej uniwersalnej. Po mini disco dla dzieci miło byłoby potańczyć również dorosłym.
Hotel bardzo fajny w sam raz dla rodziny z dziećmi. Pokoje sprzątane codziennie, basen super, nie ma problemu z leżakami przy basenie nawet popołudniowe godziny znajdzie się wolne miejsca. Jedzenie, duża ilość i każdy znajdzie coś dla siebie po godz. 14 snackbar z tyłu hotelu koło zjeżdżalni pizza, gofry, hotdog. Obsługa bardzo miła Dwóch polskich animatorów, fajnie zajmują się dziećmi codziennie w mini clubie.
Czysto, hotel nie jest ogromny brak zgiełku.
Bardzo fajny hotel..blisko morza.Plaża z przyjemnym piaseczkiem,woda cieplutka i czysta.Nie było problemu z leżakami przy basenach..Pokoje duże i czyste. Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne.Fajne animacje dla dzieci..dla dorosłych mniej!! Polecam wszystkim hotel . Jesteśmy zadowoleni z wakacji.
Dobra lokalizacja...do centrum ok.800m. Pokoje duże i czyste.Brak uwag.
Za dużo miejsc dla palaczy!!!