Fantastyczne miejsce, przesympatyczna i pomocna na każdym kroku obsługa. Czysto, przyjemnie, zdecydowanie polecam!
Pobyt bardzo udany, domek czysty i na wysokim poziomie. Obsługa bardzo miła i pomocna, jedzenie świeże i smaczne, duży wybór
Domek na plaży, duża ilość leżaków, możliwość codziennej wymiany ręczników plażowych
Bez oferty All inclusive należy płacić za wodę, herbatę, kawę do posiłku, uważam że podstawowe napoje tego typu powinny być przyznawane nieodpłatnie.
Piękna wyspa, przemiła obsługa ,dobre jedzenie mimo ze śniadania monotonne
Możliwość wzięcia prysznica już po wymeldowaniu przy wieczornych lotach
Czekaliśmy ponad 2 godziny po przyjeździe na zameldowanie ze względu na oczekiwanie bungalow
Hotel na najwyższym poziomie. Po wylądowaniu czekał na nas Pan by przetransferować przyjezdnych do kurortu wiec od początku wycieczki nie trzeba było się stresować bo z łatwością można było tego Pana znaleźć. Transfer odbył się motorówka, można było zobaczyć Male z oddali - fajny widok. Po przypłynięciu na plażę, zostaliśmy poczęstowani schłodzonymi napojami oraz wilgotnym ręcznikiem był się trochę schłodzić. Cały proces zameldowania był sprawny i każdy krok co trzeba przygotować itd tłumaczył na spokojnie, menager personelu. Zostaliśmy odprowadzeni do sand domku, który był bardzo przestronny, czysty i dobrze wyposażony. Pod domkiem był mały tarasik z leżakami, w środku duże łóżko, czajki z kawa bądź herbata, spora szafa, toaletka i jak wiadomo sejf. W łazience również sporo miejsca posiadająca spore lustra. Można było wziąć kąpiel w wannie bądź pod prysznicem, z którego wychodziło się na zewnątrz budynku (prysznic był zasłonięty ścianami wiec nikt obcy nie mógł nas zobaczyć) szczególnie polecam prysznic gdy dodatkowo pada deszcz na dworze. Domek znajduje się zaledwie 5 kroków od wody oraz około 7 od beach baru - ten drugi jest wyjątkowo udany, drinki są naprawdę smaczne (uwaga, również są bardzo mocne) i bar jest otwarty w fajnych godzinach wiec można z niego często korzystać. Piasek jest bardzo czysty tak jak i cała plaża, po której biegają małe kraby (oczywiście nie są groźne - nie zaatakują). Przechadzając się po wyspie można spotkać biegające małe króliczki oraz inne małe stworzenia, które dają dodatkowego uroku temu miejscu. Na wyspie unosi się niesamowity zapach owoców i smacznej kuchni. Restauracja jest w typie stołu szwedzkiego - wybór jest naprawdę ogromny i nie ma monotonii w daniach. W pierwszy dzień przypisuje się do nowych urlopowiczów tzw „boy’a” oraz stolik. Boy, który został do nas przypisany by naprawdę świetnym człowiekiem. Służył pomocą w każdym temacie oraz śmiało polecał wybrane dania, do których nie byliśmy przekonani. Zachęcam do tipowania szczególnie Panów kelnerów jak i Panów dbających o czystość, ponieważ robią naprawdę kawał dobrej i często ciężkiej roboty. Pokoje były codziennie sprzątane, również codziennie były wymieniane ręczniki i pościele oraz NAPRAWDĘ sprzątane (nie to co w niektórych kurortach można spotkać). Atrakcje są fajnym dodatkiem jeśli już mamy dość opalania bądź pływania w wodzie. Szczególnie polecam wypłynięcie na oglądanie delfinów - niesamowite przeżycie. Jeśli ktoś jest chętny na branie czynnego udziału w atrakcji to polecam nurkowanie bądź łowienie ryb. Wieczorami plaża jest oświetlona wiec można śmiało wyjść na spacer a jeśli znajdzie się miejsce zaciemnione to księżyc zrobi cała robotę. Na plaży można czuć się bezpiecznie wiec nawet w środku nocy polecam wyjść na plaże, usiąść na piasku i patrzeć w niebo, słuchając szumu fal. Po kolacji są organizowane wieczory z muzyką, w sand barze można wygodnie usiąść, napić się drinka i nawiązać nowe znajomości - jeśli jednak wolicie swoje towarzystwo (para), zachęcam skorzystanie z basenu zaraz przy barze. Podświetlany basen, rozgwieżdżone niebo oraz muzyka w tle = cudowny nastrój. Jakby komuś relaksu było mało, jest możliwość skorzystania z masażu (znajduje się obok recepcji). Z całego pobytu wraz z narzeczonym jesteśmy naprawdę zadowoleni, nie było sytuacji żeby coś nas zniechęciło do tego miejsca a wręcz przeciwnie. Z całego serca polecam to miejsce szczególnie dla par, ponieważ to całe miejsce jest jak afrodyzjak ;)
Czysta i zadbana wyspa, przestronne pokoje, poziom sprzątania, pyszna kuchnia (bez monotonii), smaczne drinki, poczucie bezpieczeństwa na wyspie, pomocna i bardzo miła obsługa, sprawny transfer z lotniska, atrakcje, wieczory z muzyką,
Jedynym minusem (i mówię to z bólem serca) jest transfer do lotniska, nawet nie cały transfer a godzina wymeldowania. Wymeldowanie było około godziny 12 a wylot około godziny 19, niestety nie było pogody i byliśmy skazani na siedzenie w sand barze bez wifi, bez możliwości wzięcia prysznica albo miejsca w którym można się zdrzemnąć.
Serdecznie nie polecam podróży z biurem Prima Holiday. Wraz z żoną zmienili nam resort 3 dni przed wylotem w ogóle nie konsultując tego z Nami. Pierwotnie mieliśmy ogolnie inny resort po czym(w dniu naszych poprawin) nam zmienili na ten co ogolnie ma słabsze oceny. Ogólnie dostaliśmy domek bez dostępu na plażę,przy czym 120 innych domków posiadało taki "luksus".W ofercie również posiadaliśmy ofertę dla nowożeńców,lecz niestety po zmianie hotelu musieliśmy się prosić o to... Do tego przy covidowych restrykcjach nie mogliśmy skorzystać z tego co mieliśmy zawarte w umowie...Reklamacja została zgłoszona jednakże firma nie poczuwa się w ogóle do odpowiedzialności.
Błękitny ocean
Podczas restrykcji,zero atrakcji
Rajska wyspa! Niewielka, ale piękna prywatna wyspa, idealna do wypoczynku. Pomimo malej powierzchni rzadko spotykalismy innych turystow. Domki na plazy zadbane, wygodne, codziennie sprzatane, uzupelniana bezplatna woda (1l), kawa i herbata. Jedzenie (HB) roznorodne i na prawde pyszne, dla nas bardzo satysfakcjonujace (w razie glodu w ciagu dnia w barze mozna kupic przekąski za ok. 5-10usd) Cudowne zachody do obserwacji z glownej plazy. Na wyspie jest pelno roznych zwierzat i rafa, wiec idealne miejsce dla fanatykow obserwacji dzikiej przyrody na ladzie i w morzu.
Piękne położenie, wygodne i czyste pokoje, przepyszne i różnorodne jedzenie, dzika przyroda.
Snorkling i kapiele w morzu w czerwcu ok przy low tide - pierwsze trzy dni tygodniowego wyjazdu fale byly na prawde wysokie i mocno wialo (plaza jest niestrzezona). Brak napojow do kolacji w opcji HB - wszystko dodatkowo platne, lacznie z woda (4usd/1,5l). Jeden z dwoch basenow byl nieczynny przez caly wyjazd.