Wszystko było super, ludzi pomocni i uśmiechnięte, jeżeli był jakiś problem to zawsze próbowali ci pomóc rozważać go)) Zwracając uwagi na cenę, to jest super))
Zawsze czysty basen ,wyczyszczony codziennie, według dobrej pogody był ciepły każdy dzień, jedzenia było superowe, dużo różnych smaków, każdy znalaz dla siebie coś dobrego, było wiele rodzajów smakołyków do wyboru 👍, polecam jak najbardziej ))
Hotel nie jest na 5* jak było napisane, jest dużo rzeczy do naprawy, ale klima chodziła normalnie, zlew i kran na Ok, prysznic Ok, Sprzątania numeru odbyła się bardzo rzadko, trzeba zawsze dawać pani 1$ raz na 2 dni, i wtedy wszystko jest Ok, i pościel wymieniona i ręczniki, mini bar przynieśli tylko raz za 7 dni, ale to nie szkodzi ))
Sam hotel, raczej słaby, wymaga remontu. Personel na najwyższym poziomie, mili , pomocni. Jedzenie bardzo smaczne. Zdjęcia w ofertach mocno odbiegają od rzeczywistości. Pomimo rozbieżności oczekiwań do rzeczywistości, wakacje uważam za bardzo udane.
Personel i jedzenie.
Wymaga remontu.
ODRADZAM! Zdjęcia ofert są robione z innego ośrodka i jest to nieprawdziwa oferta!! Po przyjezdzie problemy z komunikacja, wszyscy rosyjskojezyczni- problemy z angielskim. Po zameldowaniu wejscie do pokoju, kratka w prysznicu zagrzybiała. Zgloszono rezydentce, która nic z tym nie zrobiła. Osobiscie zglaszalismy, nic z tym nie zrobiono. O papier toaletowy prosilismy się trzy razy, aż w końcu poszlismy kupic sami. Czy to jest 5 gwiazdkowy hotel? W naszej opinii ciezko tam upchać dwie gwiazdki, a te zdjecia to jedno wielkie kłamstwo. Stołówka, bo restuaracja tego nazwac sie nie da. Straszne kolejki, jedzenie codziennie to samo, naczynia niedomyte, brudne, szklanki z osadem dziwnym. Jedzenie zimne, tragedia. Drink bar - jak barmani dowiedzieli zie ze jestesmy polakami, zaczeli byc chamscy, drinki np. Mohito - woda sprite podobna, z duzą iloscia syropu mietowego i kropelki alkoholu…. Czy tak jest w 5 gwiazdkowym hotelu? Smród bród i ubóstwo w jednym zdaniu. Odradzam, ludzie nie dajcie się nabrać na tą oferte. My złożyliśmy reklamacje, jeśli to nie pomoże wychodzimy na droge sądową bo czlowiek wydaje ciezko zarobione pieniądze, żąda luksusu skoro wybiera 5 gwiazdek w zamian za te pieniadze a dostaje to padło. I ktoś powie to jest turcja standard 5 gwiazdek jest inny… Odpowiedz brzmi nie. - Tydzien wczesniej rodzice mojej dziewczyny byli w innym hotelu 5 gwiazdkowym w tej samej cenie i tam był ten „luks” więc jednak się da. Było strasznie dużo niedogodnień, chociażby kolejnà kpiną śą wylaczane zjezdzalnie dla dzieci, wlaczane tylko od 12 do 14 xD O 19:00 basen sie zamyka i brzydkim gestem wymachiwania rekoma i gwizdaniem jezykiem ratownik wyrzuca ludzi z basenu ;) Nie polecamy!!!!!!
Brak.
Wszystko w tym hotelu to wada.
Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu przemiła obsługa pyszne jedzenie😘 Dziękujemy całej ekipie hotelu za tak miłe pożegnanie😘😘😘
Najbardziej nam się podobał bar na plaży nie było potrzeby wracać do hotelu na obiad i nigdy nie brakowało leżaków na plaży😘
Jedyny minus to sprzątanie pokoi panie się nie przykładają jedynie pościel i ręczniki wymieniają przykro mi to pisać bo naprawdę spędziliśmy tam przepiękne 10 dni No i internet w pokojach nie działa😅
Hotel na max 3 gwiazdki. 90 procent rosjan. Animacje slabe ,jedzenie rowniez. Kolejki do restauracji i ten rosyjski motloch odstrasza. Obsluga sali pozostawia wiele do zyczenia. Napoje gazowane ani zimne ani smaczne. Barmani bez wiedzy. Kawa i napoje pokrewne z automatow do du*y. Alkochole tragedia. Markowe za doplata. Standard z basenowymi recznikami przy rezerwacji lezakow . Basen maly a plaza z 500 metrow i to przez inne obiekty. Plaza kamienista
Brak angielskiego - tylko rosyjski.
Nie jesteśmy bardzo wymagający, ale ten hotel mocno nas rozczarował. Spodziewaliśmy się, że nie będzie to 5 gwiazdek z tym, że ten hotel zasługuje na max 3. Brudno, wszędzie gniazda os, sprzątanie polegające na pozamiataniu piasku pomijając balkon,jedzenie słabe, wieczne kolejki, wydzielanie porcji, opóźnienia z wydawaniem i codzienna awaria automatu z napojami typu Pepsi. Ręczniki plażowe zużyte, poszarzałe i potargane. Większość obsługi słabo zna angielski łącznie z pielęgniarka na hotelu. Obsługa nie tyle nie miła co obojętna na jakiekolwiek uwagi. Ogólnie miło wspominamy wyjazd ze względu na nasze dobre humory i piękną pogodę
Jedna wielka porażka! Unikajcie tego hotelu! Hotel zasługuje na max ☆☆☆ I to taki naprawdę naciągane
Brak!
Całe mnóstwo! Brud, smród i ubóstwo!
Mimo wielu złych opinii, hotel jest naprawde SUPER.
Jedzenie bardzo dobre, dużo do wyboru. Obsługa naprawdę miła . Świetna atmosfera . Pokoje w miare okej. Basen mimo tego że jest płytki to jest czysty i stosunkowo duży . Ratownik. Ratownik był najlepszy :)
Bardzo duża ilość rusków (80% to ruski, reszta to niemcy i turki) Część obsługi nie umie sie dogadać po angielsku. Dojscie na plaże jest tragiczne, jak iść to już na cały dzień. Hotel znajduje sie koło stacjii benzynowej i ekspresówki.
Pokój przeciętny według mnie nie zasługuje na pięć gwiazdek. Cały czas problem z prysznicem woda nie ściekała. Dodatkowo prysznic zamontowany na stałe ciężko się było umyć.
Bardzo dobre jedzenie ilościowo i jakościowo. Miła obsługa. Blisko plaża. Przy plaży rewelacyjny barek hotelowy z jedzeniem i piciem. Leżaki zadaszone w cenie. Można było całe wyjść na plażę i dopiero wyjść na kolację. Prawie cały dzień w hotelu wszędzie podawane jedzenie.
Bliskość ulicy jak ktoś lubi korzystać z basenu to niezbyt to przyjemne. Wszystkie napoje podawane w plastikach. Jak również jedzenie na plaży plastikowe talerze i sztućce.
Rewelacja, obsługa bardzo miła, serwis sprzątający bardzo solidny i pomocny klasa. Jedzenie nie do przejedzenia . Za taką samą kwotę jeszcze raz bardzo chętnie wrócimy . Jedyny problem to bardzo ale bardzo kiepskie dojście do plaży.
Dobry standard pokoje z łazienkami i dużym tarasem . Sale obiadowe w budynku i na zewnątrz . Bar na plaży
Bardzo źle dojście z hotelu do plaży
Ogólnie wakacje spoko gdyby nie to ze organizacja była bardzo słaba, dotarliśmy do hotelu o jakiejś 16 po czym zajęło nam kilka godzin jeszcze organizowanie sobie pokoju bo na stronie nie było napisane ze ekonomiczny bez balkonu to inne budynki jakieś 300m od hotelu więc żeby spać w tym hotelu gdzie jedzenie, baseny itd to musieliśmy dopłacić 70€, potem na koniec nasz pobyt został skrócony o dosłownie jeden dzień czyli z 7 dni pobytu zrobiło się 5 bo mieliśmy jeszcze ten pierwszy cały stracony, i jeszcze żeby było mało na ostatni moment się dowiedzieliśmy o której po nas autobus przyjedzie żeby pojechać na lotnisko bo jak pisaliśmy do nich to nam mówili ze nasz opiekun nam powie albo żebyśmy do niego napisali, a my go nawet nie poznaliśmy. Ale co jak co hotel piękny i wygodny .
Jedzenie, pokoje, obsługa.
Basen tylko jeden czynny(bardzo mały), łaźni nie było, wifi tylko w lobby.
Generalnie hotel ujdzie, za te pieniądze- lepiej nie będzie :D Szkoda, że zdjęcia nie są zbyt realne. Bo nas wyrzucili jakieś 300 metrów dalej, do jakiś domków gdzie sprzątane było chyba rok temu. A przejście na plaże to jakaś kpina xD gdzie 90% osób było dość dużych rozmiarów- nie wiem jak oni przechodzili. Internet tylko w lobby i na plaży. Najgorsi to tylko Rosjanie. Zostawiali syf, brali po 10 talerzy.. żenada. Ryli się w kolejkę.. brak słów.
Personel niektóry tylko pomocny.. Najbardziej ELVIN !! :) Jedzenie ujdzie, po 3 dniach się brzydnie. Drinki to bardziej soczki, i ruska wódka..
Wszyscy tylko mówią po rosyjsku.. Jednego dnia czekaliśmy ponad 30 minut na ręcznik na plaże. Poszliśmy po wodę tylko- ukradli nam ręcznik.. Przejście na plaże to jakiś dramat, współczuje otyłym osobom. Woda w basenie przez te 8 dni nie była ani razu wymieniana, nawalili full chloru i zamknęli basen na jeden dzień. Ręczniki brudne, Pani sprzątająca wymienia tylko ręczniki, nic więcej. Podłoga nie myta chyba od wieków.
Hotel w sam sobie jest fajny, czyste pokoje , łazienka. Panie przychodzą codziennie zmieniać ręczniki i ścielić łóżka (to na plus)
Fajny klimat hotelu, mili byli pracownicy
Największe wady może nie hotelu, ale same wejście na plaże jest kłopotliwe, albo chce się przechodzić przez tak jakby inną posesje aby dostać się do plaży bądź przez kawałek przerwy między siatką a innym ogrodzeniem. Gdy przyjechałam do hotelu Pan z recepcji kazał mi wybrać czy chce spać w tym danym hotelu za dopłatą 70 euro za 7 dni,czy spać w domkach, które znajdowały się kawał drogi od hotelu i przychodzić na posiłki do tego hotelu Panie które sprzątają zmieniają tylko ręczniki i ścielą łóżk