Three Corners Sea Beach

Piękny hotel ze wspaniałymi animatorami, którzy umilają czas przez cały dzień. Muzyka przy głównym basenie na duży plus. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór. Łóżka w pokoju bardzo wygodne, mimo że pokoje są nieco przestarzałe to zawsze były bardzo dobrze posprzątane.

Fajny hotel,obsługa i animatorzy też, jedzenie też dobre,polecam

Hotel mały kameralny…cudowny…pyszne jedzenie…wspaniała obsługa…można się poczuć jak w domu… Polecam

Pokój czysty ładny, hotel ok ale mało informacji o tym kiedy i gdzie będą animacje i jak dla mnie trochę słabe i mało, barman pracujący przy basenie był nie uprzejmy lekceważył ze ktoś o coś pyta lub stara się zamówić wiec lepiej było iść do baru przy plaży. Jedzenie smaczne a to uważam za bardzo ważne. Plaża duża nigdy nie brakowało leżaków. Ogólnie polecam .

Pobyt w hotelu był rewelacyjny. Pokoj wspaniały. Czysto, przestronnie i cicho. Codzienne sprzątanie i dostawa wody w butelkach. Widok z piętra na baseny, morze i piękną roślinność. Cały teren hotelu rewelacyjny. Wszędzie blisko. Jedzenie pyszne, świerze i urozmaicone dla każdego. Pogoda super.

Nazwa  Three Corners Sea Beach
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne

Piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu (wejście do wody z pomostu).

Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, zjeżdżalnie, miniklub.

Aquapark z zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych.

Dodatkowe atrakcja na plaży: malownicza rafa koralowa tuż przy brzegu.

Wyświetlono 395 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sylwia

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Zespół animatorów oraz bardzo dobre jedzenie.

Wady

Ze względu na położenie hotelu i wietrzną pogodę 4/5 dni była wywieszona czerwona flaga i zakaz wejścia do morza z pomostu, żeby zobaczyć rafę koralową.

SŁAWOMIR

Fajny hotel,obsługa i animatorzy też, jedzenie też dobre,polecam

Olga

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Wszystko

Jasta

Zalety

Nie było nic specjalnego bylam w innych tree corners i ten jak narazie wypadł najsłabiej.

Wady

Słabe informację co i gdzie będzie się działo danego dnia

Artur

Zalety

Mila obsługa, pyszne jedzenie.

Wady

Może tylko głośna klimatyzacja.

Hotel bardzo czysty. Obsługa i jedzenie rewelacyjne. Zarówno dla dorosłych jak i dzieci.Na plaży dodatkowo wydzielona strefa od 16 lat.Urozmaicone atrakcje oraz występy.

Zalety

Czystość i obsluga

Wady

Wszystko ok

Pawel

Hotel godny polecenia. Jedzenie jak we wszystkich porządnych hotelach. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wodotrysków nie ma, ale krewetki i kalmary znalazły się na kolacji. Pamiętajcie to nie turcja. Obsługa - wszędzie perfekcyjna. Od obsługi plaży, po kelnerów, barmanów, pokojowych. I właśnie - pokoje codziennie sprzątane i pościel wraz z ręcznikami zmieniana. Czysto I przyjemnie. Alkohole- lokalne. Rum koła, Gin- tonick, brandy w miarę ok. Krzywdy nie było. Oczywiście wina piwo pid dostatkiem. Drinki również robią i przynoszą do leżaka. Zawsze uśmiech i grzeczność. Napiwki- nikt się nie prosił, ale mocno wynagradzaliśmy oracę obsługi. Co to znaczy mocni? 3€ zawsze za przygotowani eleżaków, barmani, drinki podane do leżaków 2-3€. Sprzątanie pokoju codziennie 3€. W restauracji do skarbonki, ale oani która piekła fatale zawsze 2€ do kieszonki. Czy trzeba tak? Nie, ale Ci ludzie tak się starają, że dać tipa to była dla nas przyjemność. Animacje - słabe, ale może to nasza subiektywna ocena. Kameralny czysty zadbany hotel godny polecenia.

Zalety

Czysto, kameralnie, super obsługa.

Wady

Sklep z herbatami. Kuba trochę nas zawiódł. Nie wierzyć w to co mówi. To samo perfumeria. Trochę wieczorem nudno. Słabe atrakcje po zmroku. Brak kosmetyków- tylko podajniki z mydłem.

Byliśmy w tym hotelu trzeci raz, za każdym razem jest coraz lepiej, jesteśmy pozytywnie zaskakiwani zmianami. Hotel kompaktowy, wszędzie blisko, jedzenie bardzo dobre, obsługa miła, bardzo się stara żeby atmosfera była super.

Zalety

Piękna rafa koralowa.

Marcin

Pobyt oceniam bardzo dobrze. Bardzo ładne otoczenie, stosunkowo duże pokoje. Baseny, zjeżdżalnie, plaża bez zarzutu.

Zalety

Atutem hotelu jest piękna rafa koralowa, snurkowanie to jak oglądanie National Geografic :-) tylko musi nie wiać - zbyt mocny wiatr uniemożliwia zejście do wody z pomostu. Cały czas ktoś się gdzieś krząta i coś sprząta, widać poważne podejście do czystości.

Wady

Może to być dla wielu osób wadą, że poza hotelem nic nie ma - wychodzenie na zewnątrz mija się z celem, po prostu pustynia.

Wiktoria

Zweryfikowana opinia pracownika

Bardzo dobry hotel, czysty, z oddzieloną strefą dla rodzin z dziećmi, dużo zjeżdżalni i basenów

Marcin

Super kameralny hotel, pokoje w dość fajnym stanie my mieliśmy pokój 2131 ( widok na morze i basen ).

Zalety

Wszędzie blisko, mnóstwo barów... Obiadowe przekąski przy barze na plaży na plus...

Wady

Podlewanie trawnika ok. 10 rano śmierdząca wodą... tj. w czasie kiedy ludzie są na basenie i na plaży... Straszny smród... Nie polecam wycieczki quady safari z hotelu i odsyłam do opinii GOOGLE

Dariusz

Od chwili przekroczenia progu wszystko przebiegało bez zarzutów. Przyjęcie przez recepcję. Przydział pokoju. Uśmiech obsługi podczas całego pobytu tylko potęgował nasze zadowolenie. Położenie hotelu, atrakcje idealne dla osób szukających odpoczynku.

Zalety

Super obsługa. Przemili animatorzy. Zero nudy. Organizacja czasu dla dzieci. Bezpośredni dostęp do morza. Pomost. Rafa koralowa... Super wycieczki morskie, lądowe - dla każdego coś się znajdzie. Zróżnicowane posiłki. Każdego dnia można ułożyć inne menu.

Wady

Daleko od Polski:)

1.0
Gość

Podzielę się z każdym tą opinią nich będzie przestrogą dla innych którzy myślą o wybraniu się do (...) bo inaczej nie można tego nazwać. Nasz pobyt w tym hotelu był w sierpniu 2024r. Na okres 14 dni Otóż, jak w każdym hotelu w pokoju jest mini bar z którego skorzystałem max 2 razy i to jeszcze nie wszystko było zużyte. Na koniec pobytu w Lobby przekazano mi , że mam zapłacić prawie 300€ za mini bar. Zdziwienie było prze ogromne tłumacze jednemu Panu później drogiemu, że może dwa razy wypiłem cole w pokoju , a na wydruku mam , że zużywałem co dziennie cały mini bar czyli tam bodajże 2x cola 2 x Sprite soczki jakieś i piwo. Mówię, że zaszła jakaś pomyłka, ale że tak powiem nie miałem nic do powiedzenia Pan tylko przekazał, że jeśli zaraz nie zapłacę to doliczy mi kolejne koszty związane z nie wymeldowaniem się na czas... Ok mówię zapłacę i sprawę wyjaśnię po przylocie. Napisałem reklamacje do Biura podróży czekałem na odpowiedź 2 miesiące po to by Coral Travel odpisał, że odrzucają moją reklamację i że po przeanalizowaniu sprawy wg. nich jest wszystko ok. Brak słów żeby opisać normalnymi słowami coś takiego! Zostałem jawnie okradziony i nikt sobie z tego nic nie robi. Także proszę uważajcie na to biuro podróży i ten hotel. (...)

Zalety

Oszustwo i kradzież spowodowała, że te wakacje były najgorsze w moim życiu

Wady

Złodziejstwo i oszustwo!

Iza

Pobyt w hotelu był cudownie spędzonym czasem. Wspaniała obsługa dbała o to żeby na każdym kroku czuć się komfortowo, bardzo miła i pomocna. Animatorzy zapewniali atrakcje przez cały dzień. Pokoje sprzątane codziennie. Baseny przestronne , każdy miał swoją przestrzeń. Plaża piękna. Wszędzie czysto i porządek. W hotelu sklepy, apteka, lekarz, siłownia, masaże. Ręczniki plażowe, suszarka do włosów, codziennie butelka wody 1,5 l, czajnik, kawa, herbata, polskie kanały telewizyjne, klimatyzacja w pokoju, mini bar (dodatkowo płatny), sejf w pokoju (bez dodatkowej opłaty), mydło, żel pod prysznic. Fantazyjnie układane ręczniki przez obsługę. Prawdziwie wakacyjna i przyjazna atmosfera. Cudownie spędzone wakacje.

Zalety

Hotel jest cudowny. Wszystko bardzo dobrze rozplanowane: restauracja, bary przy basenach, na plaży, pokoje. Jedzenie bardzo dobre i duży wybór, nie było problemu z wolnym stolikiem. Napoje i drinki przez cały dzień. Dodatkowe atrakcje przez cały dzień zapewniane przez animatorów: aqua fitness, joga, taniec brzucha, zumba, mini disco, pokazy orientalne, piana party itd. Świetna obsługa hotelu. Festiwale przygotowywane przez wspaniałych kucharzy. Piękne otoczenie pustyni i morza. Wszystko cudowne.

Wady

Moim zdaniem brak wad.

Ola

hotel bardzo fajny. Ładne czyste pokoje. Zadbana zieleń wokół hotelu. Fajne zjeżdżalnie.

Zalety

blisko morza, dobre jedzenie

Wady

śmierdziało, gdy ogrodnicy podlewali trawnik, woda w basenie też miała dziwny zapach

Fantastyczna atmosfera, miła i pomocna obsługa, pyszne jedzenie, kolacja przy muzyce na żywo, fajne animacje dla dzieci, czysta plaża i ta woda - czułam się jak w akwarium; kolorowe rybki, wspaniała rafa. Polecam i daję 9/10

Zalety

Obsługa, jedzenie, piaszczysta plaża, baseny, animacje, masaże

Wady

Łazienka (do odświeżenia)

Polecam. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Dużo atrakcji dla małych i duzych

Zalety

Bardzo dobre i różnorodne jedzenie. Fajna,rodzinna atmosfera. Profesjonalne podejście do klienta

Gosia

Bardzo ładny i rozległy teren wokół Hotelu,utrzymany w czystośći.Pokój skromny z podstawowym wyposażeniem,ewentualnie łazienka powinna być odświeżona.

Zalety

Bardzo bliska odległość między budynkiem Hotelowym,basenem głównym,a Plażą. Wspaniali Animatorzy,którzy zajmują się gośćmi od rana do wieczora.Nienachalna obsługa Hotelowa,miła i sympatyczna.Bardzo smaczne i świeże jedzonko.Wspaniale zachowana Rafa Koralowa,dzięki pomostowi wejście i wyjście z Morza jest bardzo ułatwione.

Wady

Restauracja główna podzielona jest na 2-części,w części klimatyzowanej znajdują się przekąski zimne,a w części na Tarasie(bez klimatyzacji)podawane są potrawy ciepłe przez kucharzy(stanie w kolejkach w gorącu jest bardzo męczące), Plaża jest piękna,ale z powodu bardzo płytkiej wody przy brzegu(ok.50cm)i rozległej rafy koralowej,pływanie jest możliwe tylko z Pomostu. Basen główny dość płytki(90-120cm),przez co woda bardzo ciepła jak w wannie.

Michalina

Hotel czysty, jedzenie smaczne, duży wybór surówek, kasze, ryże, makarony, ciasta z kremami. Trochę mały wybór owoców, ale syn (2lata) zawsze coś dla siebie znalazł do jedzenia. Obsługa zawsze uśmiechnięta i bardzo pomocna :) Codziennie dostawaliśmy 0.5l wody na osobę i to nas wystarczyło, bo praktycznie cały czas spędzaliśmy na dworze i korzystaliśmy z soków/ wody w barze. Mimo informacji od obsługi, że nie mamy zostawiać okruchów/ nic otwartego do jedzenia zapomnieliśmy zamknąć biszkopty i następnego ranka mieliśmy w nich mrowisko, ale obsługa posprzątała, a mrówki już nie wróciły. Byliśmy na początku lipca i pierwsze dni było bardzo mało ludzi i przy basenie ze zjeżdżalniami było bardzo dużo wolnych leżaków, pod koniec pobytu hotel się zapełnił, ale nadal dla każdego było miejsce :) całe otoczenie hotelu super, dużo zieleni, czysto. Pryskająca woda na basenie (od zjeżdżalni) była włączona od 10 do 18. Po 18 ratownik prosił o opuszczenie basenu, zarówno tego w części dla dzieci jak i dla dorosłych. Od tej 19 nagle robiła się cisza. Jak przyjechało już sporo gości to były spore kolejki po jedzenie typu: pizza, burgery, shoarma itp. To co istotne to jedliśmy co chcieliśmy, piliśmy wodę, soki z dystrybutorów i nie mieliśmy żadnych problemów jelitowych- wspomagaliśmy się probiotykami przed, w trakcie i kilka dni po wyjeździe. Plaża przy hotelu piaszczysto kamienista- przydają się buty do wody. Blisko brzegu są rafy i pływają tam piękne rybki- nawet 2 latek je oglądał. Jest też pomost z zejściem na rafę i tam jest całkiem sporo kolorowych ryb. Gdyby to była moja pierwsza przygoda z rafą to byłabym zachwycona. Jedyny minus to to, że przy wymeldowaniu obsługa wciskała nam kit, że nie zapłaciliśmy za 2 puszki napojów z lodówki w pokoju. Oni mówili swoje, my swoje, w końcu dla spokoju zapłaciliśmy, bo nam pokazali kartkę z podpisem ich pracownika, że to my wypiliśmy....

Zalety

- dobre jedzenie - przemiła obsługa - czysto - ciekawa rafa koralowa - klubik dla dzieci - zjeżdżalnie - cisza i spokój wieczorem - wifi, które działało w pokoju i ładnie śmigało- nawet Młody oglądał bajki na YT

Wady

- próba naciągnięcia na kasę za napoje, których nie wzięliśmy z lodówki

Przemysław

Wszystko w najlepszym porządku pokoje codziennie dokładnie sprzątane w barach miła obsługa zawsze uśmiechnięta i mówiąca po polsku codziennie jakieś atrakcje dla dzieci i dorosłych najlepsze wakacje w Egipcie dotychczas polecam

Zalety

Uśmiechnięta obsługa i zawsze zimne napoje

Wady

Nie ma wad ;)

Three Corners Sea Beach