Program sportowo-animacyjny: animacje, wieczorne show, muzyka na żywo, karaoke, gry i zabawy, waterpolo, boccia.
Atrakcje dla najmłodszych: animacje w ramach Trixie Club, plac zabaw i brodzik.
Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża, otoczona malowniczą zatoczką.
Bardzo przyzwoite miejsce na spędzenie urlopu,czysto smacznie i mila obsługa,a El Gouna jako miasteczko jest wyjątkowa.Najwiekszym atutem jest cena!
Położenie:)
Wszystko jest tutaj ok!
Hotel zlokalizowany w przepięknej i bezpiecznej miejscowości El Gouna. Architektura dwupiętrowych i parterowych budynków położonych na dużym zielonym terenie z licznymi, kwiecistymi alejkami. Pokoje czyste i bardzo duże w opcji premium. Jedzenie smaczne, ogromny wybór, warzywa, owoce, ciasta, pasta i chinese station. Obsługa niezwykle uprzejma.
Położenie i lokalizacja to zdecydowany atut. Czysta, piaszczysta plaża, wygodne leżaki, podgrzewane baseny, czystość i porządek oraz przemiła obsługa.
W opiniach czytałem ze super hotel ale jest super średni był to nasz trzeci pobyt z rzędu w el gunie . Pierwszy szok to All Inclusive tylko do do północy potem wszystko płatne .Drugi szok to kolacja do 21 powrót z wycieczki wieczorem i nie mamy kolacji podróż do plaży hotelowej bliżej nie określony raz łódką raz bus. Naprawdę w tej cenie są lepsze hotele w el gunie .Ocena wygórowane 6
Tydzień super lenistwa i dobrego jedzenia. Polecam z zimie.
Dobre położenie, niska zabudowa (nie toleruję wieżowców na wakacjach), dostępna siłownia.
myślę wkrótce przyjechać znowu; rodziny z dziećmi niech raczej wybierają Rihana Inn, a nie Resort - gdyż Inn jest bezpośrednio przy basenach dla dzieci
bar z napojami i lunchem na plaży przy spocie kitesurfingowym Red Sea Zone; bardzo miła obsługa; fajne animacje i program wieczorny; owoce i desery; ładne i zadbane baseny, w tym dla dzieci
zatrucia pokarmowe u połowy moich uczestników - przypuszczalnie niedopieczone mięso; jedzenie urozmaicone, ale co do smaku i przygotowania to ocena 6/10
Hotel czysty, średni jakościowo. Kuchnia nie trująca, ale bez szału.
Plaża hotelowa styka się z polską bazą kitesurfingową RedSeaZone
Plaża oddalona od hotelu, mały bus jeździ 1x/h. ) szansy na kontakt z rezydentem
CO TU PISAC JEST SUPER I KONIEC . W A K A C J E M A R Z E N. BYLAM WIELE RAZY JESTEM TURYSTKA Z POLSKI
POLECA. HOTEL SUPER, JEDZENIE FANTASTYCZNE, AIMCJA FAJNA. POLECAM BYLAM TAM WIELE RAZY BYLO SUPER. WAKACJE MARZEN
MOIM ZDANIEM B R A K
Zgadza się że Rihana Resort to ten sam kompleks co Rihana Inn polecił bym może w zimie bo Maju i Czerwcu to szaleństwo naprawdę na stołówce zapomnieli zamontować klimatyzacji - to nawet nie jest śmieszne. Obsługa nastawiona na Belgów Holendrów do tego stopnia że jesteśmy ignorowani na maxa barman pierwszego dnia pyta skąd jesteśmy albo z jakiego pokoju i wszystko jasne Nie będę się rozpisywał o wadach bo ktos juz to dobrze ujał po prostu nie polecam a pozytywy pewnie są od rezydentów . Oczywiście Hotel ma klientów Rosjanie 10 wystarczy aby basen był pełen po brzegi Emeryci i Renciści z zachodu czasami kolejka na stołówkę spowodowana przepełnieniem bo długo tam jedzą brudno porostu dom starców w Egipcie . Radzę wybrać np.Marsa Al.. czy Sharm.. bo w El Gounie to Lipa tylko ładne zdjęcia z satelity Pozdr. Radek.
Nie polecam ( Rihana Inn to ten sam Hotel ) pokoje bardzo ubogie klima to żart tak gorąco że nie da się spać, brak regulacji, głośna do przesady naprawdę przydał by się remont na każdym poziomie . Jedzenie ok lecz bez szału taki hotel w Grecji albo Lazzarote Hiszp.. to 3 gwiazdki i tam to na pewno - najgorszy Hotel na wyspie . Okolica wyjątkowo sztuczna hotel nie przewiewne plaża przy hotelu to prawdziwa pomyłka leżymy nad rowem , plaża ta przy morzu dostępna po podroży taxi też beznadziejna wybada jak rozlewisko zero zafalowanie i odczucie bardzo słabe - rozczarowanie . Polecam oczywiście Shharm El ..... na fly są fajne oferty Zrobiliśmy wycieczkę po okolicy myślałem że tylko my tak zle trafiliśmy lecz się uspokoiłem po spacerze , tu wszystkie hotele są nie ogrodzone dziwne , ludzie sie kręcą bez przerwy, trzeba być ostrożnym. Ogólnie hotele w el Gounie to dość słabe dla nie wymagających małe baseny plaża bardzo oddalona ta hotelowa to pomyłka nie można nazwać plażą proszę się przyjrzeć fotką i brać po uwagę że to naj co można retuszować . Odradzam miejsce bo to wytwór kogoś bez pojęcia Egiptem tego nie można nazwać a byłem juz 4 razy i jestem daleki od wystawiania negatywnej opinij
Hotel na prawdę porządny (chociaż właściwie są to dwa połączone hotele Rihana Resort i Rihana Inn). Obsługa na naprawdę wysokim poziomie, chociaż animacje raczej przeciętne. Trzy baseny, plaża hotelowa nad laguną i dodatkowo nad morzem (dojazd busem hotelowym). W hotelu głównie Belgowie, Holendrzy i Niemcy. W okresie gdy my byliśmy nie było ani jednego Polaka. Nie ma też wszędobylskich Rosjan. Pokoje duże i chyba każdy z własnym balkonem lub tarasem. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Na przełomie lutego i marca bardzo wietrznie, ale to jest specyfika Hurghady i okolic. Podsumowując - mogę polecić ten hotel z czystym sumieniem każdemu - nawet tym najbardziej wymagającym.
Uważam, że super hotel w doskonałej lokalizacji. Rewelacyjna cena. Ogólnie fantastycznie spędzony tydzień. Pozdrawioam
700m do plaży to chyba żart. 2-3 km.,pieszo ok.25min. Bus hotelowy bez klimy kursuje co godzine, albo rzadziej. Przepełnione po brzegi. Raz musieliśmy czekać na na kolejny w końcu po godzinie wróciliśmy taxi .Łódź jest,- płatna kursuje jeszcze rzadziej niż bus i nie na plaże hotelowa a na inną, płatną oczywiście( na hotelowa żadna nie pływa) Basen mały - pełno w nim Niemców i Rosjan. Brak klimy w recepcji oraz na stołówce to już przesada.Jedzenie dobre (porównywalne z innymi hotelami)ale dość monotonne.Ogólnie za ta kase mamy pełny wypas w Sharm el Sheikh Dziwie sie tymi pozytywnymi opiniami. No tak,ale niema jak to Polacy zawsze po powrocie opowiadają znajomym \"naprawdę super trafili Hotel\"
Świetny hotel, super lokalizacja. Bardzo fajne animacje, miłe wieczory w barze "Orzeszek". Większośc gości to niemcy, holendrzy i anglicy - niewielu polaków. Animacje prowadzone w języku angielskim, niemieckim i francuskim. Każdy znajdzie coś dla siebie. Rihana Inn i Rihana Resort mają po 4* jednakże standard pokoju w Rigana Resort jest dużo wyższy niż w Rihana Inn. Pozostałe atrakcje tj. baseny, laguna, restauracje są wspólne. Jednakże jeśli ktoś ceni przestrzeń, czystośc oraz gustowne czyste wnętrza radzę dopłacic. Spedziliśmy tam urocze dwa tygodnie w super atmosferze. Gorąco polecam!!!
jest super nie mam sluw normarnie boski
Rewelacja. Piękne pokoje, mła obsługa, jedzenie pyszne. Multum atrakcji i rozrywek. Bardzo ładna okolica, jest co zobaczyc, dla tych którzy nie lubią się ograniczać tylko do hotelowych murów.
Hotel położony w ogrodzie. Przemiła obsługa, bardzo przyjaźnie nastawiona do turystów a szczególnie do dzieci. Nie polecam natomiast biura podróży Orbis. Rezydent - Pan Piotr pojawił sie po 3 dniach no i przede wszystkim zapomniał o naszym wyjeździe!
super,cała moja rodzinka była zachwycona!
ekstra miejsce, przy hotelu fajna kameralna plaza nad laguna,druga znajduje sie kawalek dalej, kursuja busiki takze nie jest to uciazliwe. jedzenie bardzo smaczne. na terenie hotelu wiele atakcji dla ludzi w roznym wieku, my bylismy z dzieciakami i caly czas mialy co robic. proadzone byly bardzo dobre animacje, przez zaangazowanych w to ludzi. do centrum calkiem niedaleko. z dodatkowcyh atrakcji polecam pole golfowe.
Super hotel. Pokoje przestronne, ładnie umeblowane, czyste i zadbane. Teren hotelu ięknie zagospodarowane. Jedzenie na wysokim poziomie, bardzo urozmaicone, każdy znlazł coś dla siebie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Śmiało mogę polecić nawet najbardziej wymagającym.
Ekstra wakacje. Hotel bardzo fajny. Duże pokoje bogato wyosażone, piękna łazienka i co ważne czysta. Pokoje codzinnie sprzatane, wymieniana jest pościel i ręczniki. Jedzenie rewelacyjne, nie brakowało owoców i przekąsek. Hotel otoczony jest ogrodani, wogóle zieleni wszędzie bardzo dużo. Na terenie hotelu są 3 baseny z czystą i ciepłą woda, można spędzić caly dzień mocząc się i popijając drinki z parasolką. Prowadzone sa super animacje. Dużo rozrywek zarówno w samym hotelu jak i po za nim. Polecam gorąco.