Theo Sunset Bay Holiday Village

Pobyt w hotelu był wspaniały. Zarówno dzieci jak i my jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa pomocna, życzliwa.

Hotel wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Wraz z mężem przebywałam w nim przez tydzień więc trochę go poznałam. Front głównego budynku wydaje się przeciętny jednak przejście przez hol i recepcję na drugą stronę budynku gdzie znajdują sie baseny, otwiera przepiękny widok na morze i góry Trodos. Poniżej znajdują się przepiękne zaułki z białymi domkami . Każdy z nich posiada tarasie albo balkon. Pokoje bardzo ładne (my mieliśmy z widokiem na morze i góry). Jedzenie w hotelu bardzo dobre. Obsługa oraz panie na recepcji bardzo miłe i pomocne. W restauracji pracuje pani z polski, która chętnie odpowiada na pytania. Zejście na plażę przez ulicę. Idąc plażą w lewo dojście sie do przepięknego zaułka z pięknym widokiem, skałami, słomianymi parasolami i naturalnym basenem. Naprawdę przebywając tam można odpocząć. Wzdłuż plaży jest szlak pieszy i rowerowy w stronę Pafos. Na terenie hotelu stoją rowery do wypożyczenia. Naprzeciw głównego budynku plantacje bananów, które widziałam po raz pierwszy na żywo a które zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Po zameldowaniu w hotelu po zamknięciu restauracji otrzymuje się sandwich więc głodnym się spać nie idzie W holu znajduje się dzban z lemoniadą bądź innym orzeźwiającym napojem. Blisko hotelu znajduje się przystanek autobusowy w stronę Pafos oraz plaży Coral Bay. Plaża ta bardzo ładna jednak ta naprzeciw hotelu zwłaszcza jeśli dojdzie się do tego zaułku, o którym pisałam jest najpiękniejsza. Pobyt w tym hotelu uważam za bardzo udany a temperatura w połowie lutego wahała się między 17 a 20°C.

Ocena hotelu jest w granicach oceny dobrej dobrej z plusem. Najpiękniejszy był widok i okolice.

Hotel bardzo w porządku, czysto, miła obsługa. Ładny widok z jadalni na panoramę morza i wzgórza.

Hotel z pięknym widokiem na zatokę, obsługa bardzo miła i pomocna, pokoje zgodnie ze zdjęciami, śniadania urozmaicone ciasta, owoce, jogurty i tradycyjne produkty śniadaniowe. Basen wewnętrzny w głównym budynku, czyli trzeba wyjsc na zewnątrz by się tam dostać z pokoju.Hotel super

Nazwa  Theo Sunset Bay Holiday Village
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Paphos
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Wyświetlono 82 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Magda i Sławek z dziećmi

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Wyżywienie bardzo dobre, różnorodne, z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Obiekt zadbany. Hotel składa się z budynku głównego, w którym znajduje się recepcja oraz dwie restauracje. Pokoje dla gości w niskiej zabudowie o greckim charakterze. Pomiędzy domkami przytulne alejki z piękną śródziemnomorską roślinnością. Sklep na terenie hotelu dobrze zaopatrzony, ceny b. przystępne. Warto odnaleźć ukrytą pomiędzy budynkami promenadę w lewo od hotelu, z której rozpościerają się piękne widoki!

Wady

zbyt krótki pobyt😉

Edyta

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Zadbany, codziennie sprzątany, codziennie wymieniane ręczniki, pyszne jedzenie, przepyszne ciasta, blisko przystanku, w pobliżu plaży. Pani w restauracji z Polski, przepiękny widok na morze i góry.

Wady

Nie stwierdziłam

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Bardzo wygodne łóżka. Przepiękna okolica przy morzu. Blisko do morza. Przepiękna promenada. Jedzenie było bardzo dużo. Dzieci szczęśliwe bo w okolicy jest pełno przepięknych kotków które mogliśmy karmić. Sklep w hotelu możliwość wypożyczenia auta.

Wady

Siłownia która była bardzo mała i mało komfortowa. Najgorsze okazał się basen wewnętrzny był bardzo ponury sprawiał wrażenie mało higienicznego ale jak weszlismy Pani nie pokierowała nas pod żaden prysznic i nie zauważyliśmy żeby nikt z tego korzystał więc rezygnowaliśmy. Basen wewnętrzny okazał się porażką.

Edyta

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Spokój i cisza

Paulina

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Widok na zatokę i obsługa.

Maciej

Pobyt - Luty 2025

Pobyt w hotelu rewelacyjny. Pokój duży, świetnie wyposażony, codziennie sprzątany wraz ze ścieleniem łóżka w czyściutką pościel o wymianie ręczników nie muszę wspominać. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, można pokosztować specjałów z całego świata oraz tych lokalnych. Bardzo miła i kompetentna obsługa (również nasi rodacy pracują w tym hotelu -serdecznie ich pozdrawiam). Obok hotelu przystanki autobusowe, z których można dojechać w każdą część Pafos. Niedaleko hotelu rozpoczyna się promenada biegnąca wzdłuż malowniczego wybrzeża. Wieczorami muzyka na żywo, którą przyjemnie posłuchać. Piękny widok z pokoi i basenu na zatokę i góry. Z wyjazdu jesteśmy bardzo zadowoleni, hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania a nawet więcej.

Zalety

- lokalizacja - smaczne jedzenie - baseny zewnętrzne i basen wewnętrzny z podgrzewaną wodą -widoki -czystość -miła obsługa -kort tenisowy -stół bilardowy i do tenisa stołowego -animacje -świetna muzyka na żywo -standard i rozmiar pokoi

Wady

brak jakichkolwiek wad

KATARZYNA

Pobyt - Styczeń 2025

Ferie udane. Hotel z pięknym widokiem i dobrym jedzeniem. Obsługa miła. Mogę polecić.

Zalety

jedzenie widok obsługa czystość

Wady

cienkie ściany w bunglow, zaraz obok ulicy

KRZYSZTOF

Pobyt - Styczeń 2025

Idealny na ferie zimowe, zadbany, miła obsługa, również Polska w części restauracyjnej. Popularny wśród Polaków, co słychać na każdym kroku. Dobrze skomunikowany, dojazd do Pafos autobusem z sąsiedniego przystanku nie stanowi żadnego problemu. Polecam opcję all inclusive, patrząc na skalę domawianych napoi podczas posiłków, czy ze względu na szeroki wybór drinków w barze, ta opcja wyda mi się najlepsza w tym hotelu.

Zalety

Generalnie niemal wszystko na medal, smaczne i różnorodne posiłki. Najlepiej moim zdaniem wypadł bar i to nie wcale za serwowane napoje, a za szeroki wybór super dań z karty snack. Podane jak w dobrej restauracji, w opcji all. Snack w tym przypadku jest nazwą mylącą:)

Wady

Jeśli już się czegoś czepiać, to basen wewnętrzny wymaga małego liftingu.

Paulina

Pobyt - Styczeń 2025

Byliśmy na początku stycznia, temperatura ok 15-20 stopni zależnie od pory dnia. Otoczenie hotelu bardzo zadbane, dużo kotów, ale nie widać ani nie czuć zanieczyszczeń. Jedzenie bardzo urozmaicone, są płatne napoje do posiłków poza opcją AllIn. Raczej nie mieliśmy owocow morza, ale za to każdy dzień był tematyczny i coś innego było w centrum programu. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane, pościel nie. Była szafa, suszarka pod biurkiem, balkon, zestaw do kawy i herbaty, raz dostaliśmy dodatkowe wody. W łazience jest żel do wszystkiego, my akurat nie mieliśmy żadnych dodatkowych kosmetyków. Pokoje hotelowe znajdowały się w innym budynku niż restauracje, recepcja i centrum spa. W spa jest basen, siłownia i sauna, nie ma jacuzzi, jest ono wydzielone z basenu zewnętrznego i nie działa poza sezonem. Ogólnie sa dwa duże baseny i strefa dla maluchów. W budynku głównym są restauracje, bar, recepcja, sklep i z tego co widzieliśmy to fryzjer, ale był zamknięty. Jest osobny pokój koło recepcji żeby zostawić bagaż w razie potrzeby. Mieliśmy jeden dzień, kiedy w barze była muzyka na żywo Hotel nie ma dostępu do plaży i takiej typowej nie ma też w okolicy, ale są przystanki autobusowe obok i można spokojnie dojechać za 2e. Ogólnie hotel nie jest w centrum, nie ma w pobliżu restauracji, barów czy typowych promenad ze sklepikami. Ruch jest lewostronny, więc żeby jechać w kierunku Pafos trzeba iść z hotelu w prawo i przejść na drugą stronę ulicy, a żeby jechać do Coral Beach jedziemy też z prawej strony hotelu, ale po tej samej stronie drogi. W okolicy jest kilka sklepów, które są dosyć dobrze zaopatrzone, poza sezonem większość restauracji w miastach była zamknięta. Polecamy wybrać się autobusem na plażę Coral Beach i wysiąść na przedostatnim przystanku przed pętlą, plaża jest spora i piaszczysta. Po odpoczynku można się przejść do miasteczka na jedzenie czy zakupy. W Pafos polecamy pojechać na grobowce (jeden przystanek za Lidlem) i po przejściu terenu wyjść od strony plaży i promenadą iść aż do latarnii i centrum archeologicznego. Długi spacer,ale przyjemny. Oprócz lokalnych wycieczek byliśmy w Lefkarze, winiarni, wytwórni oliwy (polecamy) oraz odwiedziliśmy skałę Afrodyty, białe klify i jezioro flamingów, ale tam nie polecamy *specjalnie* jechać, tylko jako dodatek pomiędzy głównymi punktami. Ze spraw technicznych wylot mieliśmy z Katowic, wszystko o czasie, na miejscu było stanowisko przypisane do naszego opiekuna wycieczki gdzie dostaliśmy dokumenty, a na parkingu czekał bus, który zawiózł nas do hotelu i później z niego odebrał w drodze powrotnej. Podsumowując- wróciłabym.

Zalety

Piękne widoki z hotelu, chociaż jest w drugiej linii brzegowej Urozmaicone posiłki Miła obsługa

Wady

Brak dostępu do plaży Nie jest to najnowszy hotel Mogą przeszkadzać komuś koty

Maja

Pobyt - Styczeń 2025

Wszystko zgodnie z opisem. Jedzenie dobre. Personel bardzo miły i pomocny. Pokoje sprzątane codziennie. Bardzo polecam.

Pobyt - Styczeń 2025

Pobyt będę wspominał bardzo miło, pokoje czyste, Panie sprzątające były codziennie ,mile i uśmiechnięte.

Zalety

Ogólnie wszystko było tak jak powinno.

Pobyt - Styczeń 2025

Bardzo polecam ten hotel , jedzenie dobre i dużo, każdy coś wybierze dla siebie , a widok ze stołówki przepiękny na morze i okolice . Pokoje czyste, dużo miejsca w lobby jak się jedzie większą grupa. Sklepik w hotelu, super 👍

Zalety

Widok na morze i okolice .

Wady

Wszystko było ok

Mirek

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel super polecam wszystkim jedzenie bardzo dobre

Zalety

Blisko do morza

Izabela

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel bardzo zadbany, duże pokoje, wspaniała obsługa, sporo osób mówiących w języku polskim, pomimo wersji HB wyżywienie bardzo dobre i różnorodne

Zalety

Blisko morza, basen zewnętrzny ok, ten w hotelu niestety lata świetności ma za sobą

Wady

Hotel wewnętrzny w rozkładzie

Izabela

Pobyt - Grudzień 2024

Pokoje duże, czyste, zadbane. sprzątane codziennie jeśli chcemy. Hotel blisko morza, blisko sklepy, przystanki autobusowe

Zalety

W hotelu znajdują się dwa baseny zewnętrzny i wewnętrzny, niestety ten drugi lata świetności ma za sobą. Stołówki duże , z dużą ilością i różnorodnością posiłków.

Wady

Basen wewnętrzny w rozsypce

Maciej

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel generalnie spełnił nasze oczekiwnia,jednak miejscami widać pewne uszczerbki.Nie utrudniają jednak one komfortowego pobytu.

Zalety

Obsługa(miła,pomocna,uprzejma),szeroki wybór jedzenia,czystość.

Wady

Pojawiające się już oznaki wieku,które jednak nie mają dużego wpływu na komfort pobytu.

Sylwia

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel w spokojnej dzielnicy. Oddalony około 9km od Centrum ale jeżdzą autobusy dosyć często także nie ma problemu z komunikacją. Sam hotel przyjazny dla klientów i dosyć dobrze zorganizowany - 4 baseny w tym jeden wewnętrzny. Siłownia całkiem przyzwoicie wyposażona, Sauny, boisko do tenisa, zewnętrzny plac zabaw dla dzieci. Pokoje w bungalowach przestronne, codziennie sprzątane. Śniadania świeże choć dosyć monotonne. Obiadki bardzo urozmaicone. Możliwość rozszerzenia do 3 posiłków lub All inclusive. Na miejscu restauracja i sklepik, w którym można dokupić praktycznie wszysto co podczas podrózy może być potrzebne ;-)

Zalety

Spokojna okolica, przestronne pokoje, blisko do plaży, wygodne łóżka, bardzo dobre obiadki, zaplecze Fitness i SPA, możliwość wypożyczenia rowerów i samochodu, dobre połączenie autobusowe.

Wady

Monotonne śniadania, brak kawy ziarnistej (tylko rozpuszczalna), pokoje w bungalowach wymagają lekkiego odświeżenia

Krystyma

Pobyt - Grudzień 2024

Pokój ładny, zadbany, sprzątany codziennie. Ładny widok z balkonu. Szkoda w telewizji brak Polonii

Zalety

Miła obsługa. Codzienna zmiana ręczników. Codzienne ścielenie łóżka.

Wady

brak wad

Marek

Pobyt - Listopad 2024

Listopadowy, 8-dniowy pobyt w hotelu bardzo udany. Hotel położony nad przepiękną zatoką z widokiem na morze i góry, w nocy pięknie oświetlona miejscowość. Dobra lokalizacja w cichej i spokojnej okolicy a jednocześnie przy drodze, którą można dojechać autobusem (nr 615 bilet 2 euro) do Phapos (9 km od centrum, port, muzeum archeologiczne, Grobowce Królewskie) lub na piękną plażę Coral Beach. Czysto, codziennie sprzątanie pokoje wymiana ręczników i częściowo pościeli. Na terenie hotelu dwa odkryte baseny i brodzik oraz jeden nieduży wewnątrz budynku. Woda w basenie zimna ale za to w morzu 23 stopnie. Niedaleko mała plaża, żwirkowa w pięknej zatoce (o tej porze pusta). Bardzo miła obsługa. Jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie, nawet schabowe. W opcji "all inclusive" jeść i pić można praktycznie od godz. 7.00 do 23.30. Alkohole - wybór: wszystkie trunki świata włącznie z mrożonym szampanem do kolacji.

Zalety

Jeśli ktoś nie jest malkontentem i "upierdasem z natury" to powinien być zadowolony.

Beata

Pobyt - Listopad 2024

Bardzo dobry hotel czysto pięknie położony polecam

Zalety

Położenie widok i rozmieszczenie apartamentów

Wady

Dla nas nie było wad

Theo Sunset Bay Holiday Village