Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Standard hotelu bardzo dobry, pokoje czyste, otoczenie piękne.
Plisko do plaży i głównej ulicy. Piękne widoki i plaża.
Hałasy od rana Pań sprzątających pokoje, przejeżdzające skutery, palacze na balkonach, cienkie ściany i slyszalne rozmowy sąsiadów.
Hotel zgodny z opisem, jedzenie ok, mimo, że każdego dnia na śniadanie było to samo, ale za to duży wybór i różne rodzaje, w zależności co kto lubi (na ciepło, na zimno, na słodko i mlecznie, owoce, warzywa itd. i smacznie). Obsługa bardzo pomocna, uśmiechnięta i sympatyczna, szczególnie dwie panie, które okazały się Polkami. Jedyny mankament to w ofercie miał być widok z pokoju na ogród a w rzeczywistości był na hotelowy parking. Po zgłoszeniu problemu w recepcji pokój został zmieniony. Ogólnie ok.
Niewątpliwie zaletą hotelu była obsługa, zawsze uśmiechnięta i pomocna w każdej sytuacji. Widoki z górnej części hotelu na morze.
Osobom starszym lub mającym problem z poruszaniem się sprawiłby problem z podejściem do hotelu - dość strome podejście.
Hotel fajny, dość rozbudowany położony na wzniesieniu o stromym podjeździe częściowo można wjechać winda. Mieliśmy powiekszony pokoj z widokiem na morze z aneksem kuchennym w pełni wyposazony z lodówka. Pokoj klimatyzowany srerowany samodzielnie. Cichy hotel, goście raczej starsi lub rodziny z dziećmi. 2 baseny na zewnątrz w tym 1 dla dzieci oraz 1 basen wewnętrzny. Jedzenie w porządku dosc urozmaicone nigdy niczego nie brakowalo o co dbał zawsze witając gosci menager sali. Tak samo jak i kelnerzy oraz barmani zawsze bardzo mili dla gości. Na szczególną uwagę zasługuje tam pracująca w restauracji młoda polka która zawsze jest pomocna, miła i uśmiechnięta z całą pewnością robi pozytywne wrażenie dla tego hotelu.
Nie spotkałem tam rosjan Obsługa Blisko do sklepow, barów, restalracji oraz plazy
Do kolacji dodatkowo platna woda oraz napoje
Położenie na wzgórzu dzięki czemu można podziwiać wspaniałe widoki. Doskonała baza wypadowa. Hotel położony w niedalekiej odległości od plaży oraz centrum miasta.
Hotel Theo to wyjątkowe miejsce, które wyróżnia się nie tylko przyjemną atmosferą, ale także bogatą zielenią, tworzącą cień w upalne dni. Mimo położenia na stromym wzniesieniu, hotel oferuje urokliwe widoki oraz egzotyczny basen. Przyjazna obsługa, w tym osoba mówiąca po polsku, dodaje uroku pobytowi. Wartością dodaną są starania właścicieli, którzy troszczą się o każdy detal. Choć trzeba liczyć się z podejściem pod górkę, hotel Theo jest doskonałym miejscem dla tych, którzy cenią relaks w naturalnym otoczeniu.
Hotel położony w przepięknej okolicy - na wzniesieniu i trzeba się do niego "wdrapać", ale widoki są tego warte. Kilka minut spacerem od plaży. Kilka basenów, przy głównym basenie bar "pod strzechą" - jak na Zanzibarze. Duża ilość pokoi, które są zadbane. Spotkaliśmy nawet Panią, która dba o czystość i jest polką. Wyrażała się bardzo przychylnie o właścicielach.
Hotel z bardzo dużą ilością zieleni zapewniającej cień w upalne dni. Bardzo duże wrażenie zrobiła na mnie strefa przy głównym basenie - porządne leżaki oraz słomiane parasole tworzą niepowtarzalny klimat. Miła obsługa - jedna z Pań nawet mówiła po polsku. Z minusów położenie hotelu na sporym wzniesieniu, trzeba liczyć się z podejściem pod dość stromą górkę.
Rewelacja. Hotel posiada urokliwe ułożenie, ale na lekko stromym wjeździe. Więc może być to utrudnienie jeśli przemieszczamy się o wózku lub kulach. Natomiast Basen z egzotycznym stylem parasoli i dachu robi duże wrażenie, i taki klimat że człowiek najchętniej by tylko nad nim leżał. Pokoje były naprawdę świetne, no może do poprawy lekko łazienki, ale słyszeliśmy że na nowy sezon będą remontowane także świetnie. Poza tym obsługa tu naprawdę jest bardzo profesjonalna i pomocna. Zdecydowanie dla kogoś kto lubi wypocząć w hotelu z ładnymi widokami
- Przepiękne widoki na morze - Wyposażenie pokoi - Strefa basenowa - Miła obsługa
Hotel położony na wzgórzu z pięknymi widokami. Jest on położony na trochę większym terenie w kilku budynkach. Hotel posiada duże pokoje, które mogą pomieścić nawet do 6 osób. Dobrze rozwinięta strefa dla dzieci, która jest od razu przy pool barze.
Wakacyjna wioska, hotel położony na wzniesieniu przez co mamy do pokonania trochę schodów. Dla osób z problemami przy poruszaniu się raczej bym nie polecała. Jednak standard hotelu to wynagradza. Teren hotelu jest zielony, zadbany. Mozna urzadzac doslownie spacery miedzy budynkami i roslinami. A cień od roslin czy budynkow zapewnia chłód a wiec temperatura beda tez przyjemniejsza w upalne dni. Polakow jest sporo. Wlasciciele sa uczciwi. Gdyby byl jakies problem to bardzo ida na rękę. Pokoje standardowe sa dość male. Dla trzech osób polecałabym już apartament lub studio.
Największym plusem tego hotelu jest jego położenie. Dzięki temu, że jest on na wzgórzu, można podziwiać cudowny widok. Niestety z tego względu jest on oddalony od morza, natomiast hotel posiada windę, którą można zjeść na sam dół wzniesienia. Bardzo dużo zieleni pozwoli dodatkowo ulepszyć relaks w tym hotelu. Przez położenie odczuwalna jest spokojna atmosfera. Na pewno jego dużym atutem jest przepyszna kawa serwowana w barze.
Hotel położony na wzgórzu z którego rozpościerają się wspaniałe widoki. Ze względu na strome położenie nie będzie on dobrym wyborem dla osób niepełnosprawnych. Przy hotelu market. Piękne zaaranżowany teren wokół basenu w stylu boho. Hotel złożony jest z kilku budynków a na około nich bardzo dużo zadbanej zieleni, która umila pobyt. Obsługa bardzo pomocna. Pokoje czyste i przestronnie urządzone. Polecam dla osób które chcą wypoczywać z pięknymi widokami.
widoki - pomocna i miła obsługa- teren wokół basenu
Uprzejma obsługa, czysto, trochę monotonne, mało urozmaicone śniadania .
Uprzejma obsluga, ładna roślinność na terenie .
Pobyt w hotelu uważam za udany. Może pierwsze wrażenie nie było zbyt pozytywne to z każdym kolejnym dniem hotel zyskiwał w naszych oczach. Do pokoju szło się trochę jak do piwnicy ale za to widok z balkonu mieliśmy piękny – na morze. Pokój urządzony w prosty sposób. Najbardziej szpeciła sofa, która była brzydka (taki trochę PRL) i zasłony w takim ciemnym kolorze. Reszta wyposażenia spoko. Malutki aneks kuchenny, wyposażony we wszystko co jest potrzebne do zrobienia posiłków. Stół z dwoma krzesłami, szafa, lustro, tv. Łazienka malutka i niewygodna w użytkowaniu. Wszędzie bardzo czysto, pokoje codziennie sprzątane, obsługa przesympatyczna, codziennie ręczniki inaczej ułożone (serce, łabędzie, napis LOVE, itp.), panie nawet świeże różyczki zostawiały w wazoniku - to było bardzo miłe. W pokoju panował przyjemny chłód, dzięki temu nie trzeba było używać klimy. Hotel oferuje sporo atrakcji: basen zewnętrzny i wewnętrzny, siłownia, plac zabaw dla dzieci, bilard, piłkarzyki, itp. Śniadania i obiadokolacje bardzo dobre, było w czym wybierać, wszystko było świeże i ładnie podane. Przy hotelu sklepik i bankomat.
- czystość - przyjemna i sympatyczna obsługa (szczególnie panie sprzątające) - widok z balkonu na morze
- łazienka (wc tak blisko było ustawione kabiny prysznicowej, że niewygodnie było z niego korzystać)
Naprawdę szczerze polecam ten hotel. Pięknie położony,z widokiem na morze.Pokoje sprzątane codziennie, pościel i ręczniki wymieniane. W pokojach, mimo upału na dworze, panował miły chłód, nie było więc konieczności włączania klimatyzacji. Posiłki rzeczywiście mało urozmaicone dla wybitnych smakoszy, dla niewybrednych-ok.Ogólne wrażenie bardzo dobre.
Spokojnie można polecic ten hotel jeśli ktoś nie szuka hałasu oraz dla rodzin z dziecmi. Pokoje może nie są duże ale za to czyste, sprzątanie codziennie, wymiana pościeli oraz ręczników co drugi dzień, śniadania jak na kontynentalne dobre, kolacje też dobre ( miłe zaskoczenie ). Obsługa pomocna i miła. Basen nie jest wielki ( ale czysty ), leżaków i parasoli dosyc. W okolicy liczne tawerny i inne rozrywki.Ogólnie warto się wybrac na Kretę, szczególnie polecam wyjazd z Grecos Hollidays, super rezydent Tomek.
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w hotelu Teo hotel jest położony na górce ,obsuga bardzo miła , pokoje czyste,jedyna rzecz która mi sie nie podobała to brak urozmaicenia jeżeli chodzi o posiłki przez siedem dni naszego pobytu codziennie było to samo do jedzenia, było bardzo smaczne ale ile można jeść to samo . Jednak bardzo polecam ten hotel .
Naprawdę świetny hotel! Położony na wzgórzu, z którego rozciąga się widok na morze, wyspę Św. Teodora,Agia Marina i okolice Chanii. Wokół dużo zadbanej, soczystej zieleni. Niezwykle czysto- wszędzie! , w pokoju, na basenie, w restauracji, barze, placu zabaw. Warto zauważyć, że woda w basenie i dość dużym brodziku dla dzieći mimo że czysta zupełnie nie śmierdziała chlorem. Bardzo miła i pomocna obsługa. Pokoje sprzątane codziennie i dokładnie. Rzeczywiście niezbyt duże, za to duże balkony do nocnego podziwiania widoków! Jedzenie smaczne, choć dość monotonne. Okolica spokojna, blisko do plaży, sklepów, komunikacji. Większość gości to Skandynawowie i Polacy, ludzie po sześćdziesiątce i rodziny z dziećmi. W nocy cisza, spokój i szumiące morze..
Hotel Theo w Agia Marina jest bardzo ładnie połozony, na wzgorzu, skad rozposciera sie wspanialy widok na morze i okolice. Hotel zadbany, czysty, pokoje sprzatane codziennie, wymiana recznikow i poscieli co 2 dni, obsluga hotelu rowniez bardzo mila i przyjazna, jednak posilki sa zdecydowanie bardzo slabym punktem tego hotelu. Sniadania codziennie takie same... zoły ser, szynka i pomidory, kolacje tez bardzo malo urozmaicone, codziennie salatka z Feta, rozgotowane warzywa i szczatki jakiegos miesa, ktorego strach bylo nawet jesc, niestety. Trzeba koniecznie dozywiac sie we wlasnym zakresie. Poza tym Hotel fajny ;)
Wszystko absolutnie na medal, ale w najblizszej oklicy wieczorami nuda, trzeba sie przejechac do platanias albo chanii, autobusy kursuja bardzo sprawnie. Dla niektorych atutem hotelu jest brak Polakow (tak jakby sami byli Polakami lepszej kategorii), mi to akurat obojetne dopoki wszyscy sa kulturalni, a zapewniam ze Skandynawowie sa bardzo, ale to bardzo rózni, zwłaszcza po kilku glębszych... (wiem, bo mialam pokoj przy basenie, a wiec i przy barze). Poza tym jedyny minus to mikroskopijne pokoje z mikroskopijnymi łazienkami. Ale mozna sie przyzwyczaic. Wakacje byly piekne!